Snakebite-med cat 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Snakebite-med cat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beefur
Member
Snakebite-med cat  DPKsfdL
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Beefur
BerichtOnderwerp: Snakebite-med cat    Snakebite-med cat  Icon_minitimewo 12 nov 2014 - 20:04

Beefur lag lekker te luieren in haar territorium; jacht was haar niet opgegeven, het was sunhigh en dat betekende rust. In de brannende zon liep Beefur niet graag- het was al warm genoeg als het gewoon was, maar als de zon hard scheen, kon de poes er niet meer tegenop.
Meestal zocht Beefur de koelere plekjes op in het territorium.
Het plekje waar ze nu was, was modderachtig. Bij elke pootstap zakte haar poot half weg in een bruine smurrie. Een huivering overspoelde de poes, maar moedig trok ze ze voort; nog even, en ze was bij de rivier...
Plotseling zag Beefur een glimp van iets grijs dat door de modder gleed; verstijfd bleef ze staan, speurend in de modder. Even later herkende ze het lang, kronkelend lichaam opnieuw.
'Grote Starclan-,' gromde Beefur, maar verder kwam ze niet. Aan haar andere flank sprong een adder omhoog, en voor de honingkleurige kat kon gillen, zwiepte de kop van het beest naar haar schouder aan de andere kant en boorde zijn tanden erin.
Beefur versteende. Even later werden haar pupillen heel klein, kreeg ze geen gevoel meer in haar voeten en zeeg ze neer op een droog stuk. Langzaamaan verdween haar gevoel tot haar hele poten en Beefur voelde hij het steeg. Terwijl haar verkleinde ogen naar de adder die haar daarnet had gebeten gleden, en hadden opgemerkt dat die vermorzeld was door haar gewicht, drong het haar door; ze had hulp nodig. 'Help!' jankte ze. 'Help me! He-elp!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Snakebite-med cat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: