One day in the field [ Abysspaw ][ T R A I N I N G ] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 One day in the field [ Abysspaw ][ T R A I N I N G ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mintpool
Member
One day in the field [ Abysspaw ][ T R A I N I N G ] DPKsfdL
- EVELYNN IS TO TERRIFY YOUR TOPICS -
50

CAT'S PROFILE
Age: I am only 23 moons old
Gender:
Rank:
Mintpool
BerichtOnderwerp: One day in the field [ Abysspaw ][ T R A I N I N G ]   One day in the field [ Abysspaw ][ T R A I N I N G ] Icon_minitimeza 15 nov 2014 - 12:02

Het was een grijze ochtend in leaffall. Het stopte net met regenen toen de bleke tabby haar weg uit haar den neusde. Ze snoof de frisse lucht van buiten op. Het rook naar natte aarde, zoals het al de hele maan lang rook. Ze bleef even zitten en haalde haar tong even over haar borstvacht. Ze had een taak uit te voeren vandaag, een belangrijke taak. Ze moest haar nieuwe apprentice meenemen op een tocht over het territorium. Ze had deze apprentice een tijd met rust gelaten, gezien het Abysspaw was geworden, een grijsbruin poesje, welke ze een tijdje geleden gered had uit de kloof. Het arme diertje was erin gevallen. Nu was ze haar geheugen kwijtgeraakt, en had ze haar naam van Cattlekit laten veranderen in Abysskit. En toen Abysspaw, wat ze was al zes manen oud. Nu moest haar hoofwond wel geheeld zijn, hoopte Mintpool. Ze zette zichzelf weer aan het lopen, richting de apprentice den. Haar blik doorzocht de den. Ze zag Abyss' siblings, en ging daar zoeken. Maar daar lag ze niet. Natuurlijk niet. Dat was ze vergeten, dat dat haar siblings waren. Nee, het poesje lag aan de andere kant van de den. Voorzichtig, om niemand te wekken, stapte ze tussen de slapende apprentices door. Ze bereikte de jonge grijze kattin, en neusde even in haar pelsje. "Abysspaw," begon ze zachtjes, met een sissende ondertoon in haar stem. "Training, maak je klaar en kom naar buiten." Zelf stapte ze nu naar buiten, ervan overtuigd dat ze wel wakker zou zijn geworden.


One day in the field [ Abysspaw ][ T R A I N I N G ] Bhn4es
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
One day in the field [ Abysspaw ][ T R A I N I N G ]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: