Exploring {chillykit} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Exploring {chillykit}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Quantas
Member
Exploring {chillykit} DPKsfdL
Egen
555
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 year
Gender:
Rank:
Quantas
BerichtOnderwerp: Exploring {chillykit}   Exploring {chillykit} Icon_minitimevr 5 dec 2014 - 21:11

Ongeveer een week was hij nu hier, geen spoor meer van familie, dus helemaal aan het lot - en natuurlijk zichzelf - over gelaten. Sinds hij hier aangekomen was was Quantas alleen nog maar aan het rondzwerven om het gebied te leren kennen. Nu was hij in een drassig gebied gekomen, het leek wel alsof hier alleen maar vochtigheid was. Heel erg vond hij het niet, hij was opgegroeid met vis en waar water was was vis. Maar hij hield niet van natte poten. Helaas was het hier onmogelijk om zonder nat te worden te lopen, had hij gemerkt. Zijn zwartepootjes waren helemaal doorweekt en waren koud. Eigenlijk wilde hij hier zo snel mogelijk weg. Maar omdat hij zo in zijn gedachte verdwaald was geraakt had hij niet opgelet waar hij heen was gelopen. Het was niet voor hem om niet op zijn omgeving te letten, maar hij was zo bezig met zijn verleden dat het toch gebeurt was.

Quantas keek of ergens misschien een rivier liep waar hij een visje uit zou kunnen halen, maar zijn zicht werd geblokkeerd door bomen voor zijn neus. Hij besloot dan maar die richting op te lopen in de hoop een prooi te vinden, want hij stierf van de honger. Ook voelde het niet goed op deze plaats, niet dat het slecht voelde, maar hij voelde zich niet helemaal thuis. ''Snel wegwezen hier, het liefst ongezien.'' mompelde hij tegen zichzelf, en vervolgde de weg richting het bos voor hem.Exploring {chillykit} Oie_d_HITJ3e_KK3_Ju
• He walks • He thinks"He talks"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Exploring {chillykit} Tumblr_o6vun6dNKP1vn0ci8o4_400
Bo~
928
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: Exploring {chillykit}   Exploring {chillykit} Icon_minitimezo 7 dec 2014 - 18:57

Baby, I'm preying on you tonight
Hunt you down eat you alive
Just like animals, animals, like animals-mals

Puh, een kitten voor haar neus was duidelijk bezig met haar te vervelen. Ze ontblootte haar tanden even, waarvan de kitten schrok en snel naar een andere kitten spurtte. Ze was het buitenbeentje van deze groep waardeloze kittens. Ze liep dan ook gewoon de nursery uit, de andere kittens negerend en dan al helemaal de blik van haar moeder, Mazelock. Die kon voor haar part dood.

Ze was gewoon naar buiten gerend, het ging zo makkelijk. Andere katten konden gewoon het kamp binnenstormen als ze dat zouden willen. Het territorium was zo groot, niemand zou haar kunnen vinden in theorie. Heerlijk was dat. Echter zag ze een zwarte kater, op hun gebied, die ze totaal niet kende. "En wat doe jij hier?" miauwde ze op een redelijke kille toon.

Maybe you think that you can hide
I can smell your scent for miles
Just like animals, animals, like animals-mals


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quantas
Member
Exploring {chillykit} DPKsfdL
Egen
555
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 year
Gender:
Rank:
Quantas
BerichtOnderwerp: Re: Exploring {chillykit}   Exploring {chillykit} Icon_minitimeza 13 dec 2014 - 3:15

Slechts enkele meters het bos in rook Quantas al een sterke geur van andere katten, maar hij negeerde het en probeerde er zo ver mogelijk vandaan te blijven, waarschijnlijk leefden hier clankatten en daar had hij geen zin in. Ze gingen vast moeilijk doen om het feit dat hij zich bevond op clanterrein enzo, zijn hoofd stond daar nu niet naar. Snel weg dus, maar net toen hij een sprint wilde gaan trekken hoorde hij links van zich een stem "En wat doe jij hier?" Voordat Quantas zich naar de poes wendde ging hij dood stil staan en slaakte een diepe zucht. Over een van de duivels gesproken dacht hij. Hij wendde zich naar links en zag een witte poes staan. Hij besloot te gaan zitten en sloeg zijn staart over zijn voorpoten. Als hij zich op clanterrein bevond en de poes voor hem ging moeilijk doen, zou hij gewoon gaan. Hij vechtte alleen met katers, tegen poezen vechten vond hij maar laf.
"Ik was op zoek naar eten, en eigenlijk ook verdwaald. Wat jij?" Sprak hij kalm terwijl hij het topje van zijn staart onwillekeurig heen en weer liet bewegen om aan te geven dat hij geen kwaad in de zin had.


Exploring {chillykit} Oie_d_HITJ3e_KK3_Ju
• He walks • He thinks"He talks"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Exploring {chillykit}   Exploring {chillykit} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Exploring {chillykit}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: