I'm my own enemy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'm my own enemy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jaggedkit
Member
I'm my own enemy DPKsfdL
The Script
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank:
Jaggedkit
BerichtOnderwerp: I'm my own enemy   I'm my own enemy Icon_minitimema 8 dec 2014 - 18:22

{Wolfkit'}
Voorzichtig kroop het jonge katertje uit het nest van zijn pleegmoeder. Ze was aardig, daar niet van, maar het was niet zijn echte moeder, het voelde gewoon niet goed. Het voelde niet als de pure moeder-kind liefde waar de meeste kittens het altijd over hadden. Het leven was niet zo mooi als de elders altijd omschreven, het zat vol met vijanden en obstakels die je moest overwinnen. Zuchtend kroop Jaggedkit naar de rand van de nursery en plofte er neer, niet echt veel zin hebbend om actie te ondernemen vandaag.


I'm my own enemy Bflzkl
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
I'm my own enemy DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: I'm my own enemy   I'm my own enemy Icon_minitimema 8 dec 2014 - 19:22


W O L F K I T

'Young wild & free.'
Het katertje, of zeg maar al kater, wroette even met zijn neus in de vacht van zijn moeder en snoof even haar geur op. Hij wist dat het nog vroeg was, het was dan ook de eerste keer dat hij voor zijn moeder wakker was geworden. Sinds gisteren kon hij zijn oogjes openen, en sindsdien besefte hij wat hij al die tijd gemist had. Er viel zoveel te beleven! Ook ging hij steeds vaker klagen bij zijn moeder dat hij naar buiten wou gaan, aangezien het steeds saaier werd in de Nursery. Natuurlijk waren er genoeg andere kittens om mee te spelen, maar alsnog verlangde de jonge Wolfkit naar de vrijheid die je kreeg zodra je oud genoeg was.
Toen hij plots voetstapjes hoorde gingen zijn oogjes in een fractie van een seconde open en sprong hij vliegensvlug overeind. Echter had hij te snel actie ondernomen, en kon zijn wankelige lichaampje dit nog niet aan. Met als gevolg dat hij terug tegen de grond aan smakte. Algauw schudde de bruine kater zijn kopje en kroop hij terug recht, deze keer wat rustiger als voorheen om te voorkomen dat hij nog zo'n blunder zou maken. Hij wierp uiteindelijk zijn nog kittenblauwe blik op het andere katertje en liet een glimlach rond zijn lippen verschijnen. "Hooooi!" Klonk zijn piepstemmetje opgewonden terwijl hij op de nog-niet-naam-wetende kitten afsprong.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'm my own enemy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: