What to do on this beautiful morning? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What to do on this beautiful morning?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
What to do on this beautiful morning? DPKsfdL
Soof «3
139

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender:
Rank:
Zebrachase
BerichtOnderwerp: What to do on this beautiful morning?   What to do on this beautiful morning? Icon_minitimezo 24 apr 2011, 09:55

De zon scheen en een paar vogels floten vrolijk hun lied. Dit was een van de mooiste ochtenden die Zebrakit ooit had meegemaakt. Zijn ogen schoten open en binnen de kortste keren was hij buiten in het kamp. Alles was rustig en er was bijna niemand buiten. Jammer genoeg niet.. Met hangende oren sloop hij terug de Nursery in en ging zitten. Elke beweging zou zijn aandacht trekken, dus spitste hij zijn oren. Niets! Kwaad schraapte hij met zijn uitgeslagen nagels in de grond, dit was niet bepaald zijn favoriete bezigheid. Mompelend nestelde hij zich bij zijn moeders buik en sloot zijn ogen. De rustige ademhaling kalmeerde hem en al snel was hij in een diepe slaap.

Zebrakits ogen sperde open en met een opgezette vacht rende hij naar buiten, hij had een nachtmerrie gehad! ""Rustig maar Zebrakit, het was maar een droom.." Kalmeerde hij zichzelf, met wat lichtere stapjes liep hij weer terug, het was nu nog steeds ochtend. Dus met slapen bereik je ook niets! Gromde hij in zijn gedachten, niemand was wakker en niemand zou dus met hem willen spelen. Wacht! Waarom zou ik weer terug gaan naar de Nursery? Waarom niet iemand anders dan een kitten te vragen om met me te spelen? Met snelle passen rende hij naar het midden van de open plek en bleef daar zitten. Hij zou gewoon blijven wachten of er iemand kwam spelen, ookal was dat de héle ochtend!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What to do on this beautiful morning? DPKsfdL
23

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender:
Rank:
Woollenkit
BerichtOnderwerp: Re: What to do on this beautiful morning?   What to do on this beautiful morning? Icon_minitimedo 28 apr 2011, 08:02


Woollenkit lag wakker. Ze had al een hele tijd geslapen, maar was wakker geworden door geren in de Nursery. Een bleke kitten met zwarte strepen was vlak langs haar heen gerend en wachtte nu op de openplek op, iets? Woollenkit kneep haar oogjes tot spleetjes. Wilde hij misschien spelen? Woollenkit keek even naar haar pootjes. Eigenlijk verveelde zij zich ook wel. Oh, wat verheugde ze zich op haar apprentice tijd! Dit was zo saai. Woollenkit wilde het liefst naar buiten en daar jagen en ravotten. Hoe zou het er eigenlijk uitzien daarbuiten? Woollenkit wist het niet en met zichzelf vragen stellen kwam ze ook niet echt verder. De gestreepte kit zat daar nog steeds te zitten en Woollenkit had wel zin om even te spelen. Misschien konden ze alvast dingen oefenen voor later? Even stoeien of elkaar besluipen als voorbereiding op het vechten en jagen. Een gevoel van verlangen drong door Woollenkit’s buikje heen en snel stond ze op. Met een lach op haar gezichtje en haar pluizige staartje hoog in de lucht draafde ze naar de vreemde kit toe.
‘Hee hallo!’ riep ze.
Woollenkit ging tegenover de andere kitten zitten toen ze bij hem aankwam. Ze draaide haar kopje even ondeugend opzij en vroeg plagend alsof ze het antwoord niet wist:
‘Waar wacht je op? Ik zie niemand hoor!’


Keep off my tail!!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What to do on this beautiful morning? DPKsfdL
Soof «3
139

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender:
Rank:
Zebrachase
BerichtOnderwerp: Re: What to do on this beautiful morning?   What to do on this beautiful morning? Icon_minitimedo 28 apr 2011, 18:13

Een zacht briesje waaide tegen Zebrakits zachte gezichtje, hij kneep langzaam zijn ogen dicht. Nog steeds was er niemand langs gekomen om te spelen. Een beetje geirriteerd schopte hij wat zand van de grond omhoog, opeens hoorde hij wat kleine pootstapjes. Hij bleef zitten en keek door zijn ooghoeken hoe een bleek rode poes naast hem ging zitten. Ze plaagde hem even en hij draaide zich om en keek in haar blauw bruine ogen, haar staart was erg pluizig. Misschien wilde zij met hem spelen? Langzaam gleed hij op zijn buik en richtte zijn blik op de staart, een mooie oefening voor hem. Hij voelde zich steeds blijer worden, nu had hij iemand om mee te spelen! Zijn houding was een beetje scheef, de knie van een achterpoot raakte bijna de grond en een voorpoot lag een beetje op zijn kant. Ach, het was maar spelen. Dacht hij tegen zichzelf, met een klein sprongetje en ingehouden klauwen sprong hij richting de staart van de poes. Maar een kleine steen verstoorde zijn aanloop en hij struikelde en sprong ook nog eens. Onhandig viel hij op zijn zij en hield zich stil. Als de poes echt met hem wilde spelen, dan zou ze het krijgen. Hij hield zich zo stil mogelijk, dat het leek alsof hij dood was. Dit was gewoon een lollig grapje en als ze erin trapte zou hij zijn verassingsaanval gebruiken. Even giechelde hij, maar hielde zich weer stil. Zijn vacht was een beetje vies, dat kon je dan ook goed zien met een witte vacht, maar wacht eens! Als hij een Warrior of Apprentice was, dan zou de prooi hem al van vele vossenlengtes af kunnen zien! Misschien kon hij niet eens een Warrior worden! Verdriet stak in zij buik, maar toen bedacht hij waarvan hij zijn witte vacht had. Zijn moeder, Winterstorm, die was een erg goede Warrior en dan kon hij dat ook! Weer werd hij stil en wachtte af tot zijn nieuwe vriend zou komen, misschien konden ze wel vrienden voor altijd blijven? Misschien wel door de Apprentice tijd en de Warrior tijd heen? En misschien zelfs, als ze niet werden gedood, door de tijd van Elders heen? Maar eerst mijn grapje, misschien zou deze vriendschap ooit tot stand komen, misschien.


What to do on this beautiful morning? Majign
She's standing in the heart of darkness
Saying I know you got a soul even though you're heartless
How could any woman in their right mind be so blind,
To find something this safe
Instead of walking with me she should have walked away
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What to do on this beautiful morning? DPKsfdL
23

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender:
Rank:
Woollenkit
BerichtOnderwerp: Re: What to do on this beautiful morning?   What to do on this beautiful morning? Icon_minitimema 16 mei 2011, 22:48


Woollenkit draaide haar kopje een beetje schuin toen de vreemde kit al gelijk in de speelhouding zakte. Ze vond zijn houding echter best wel goed, want ze kon natuurlijk nog niet weten dat er een paar dingen niet helemaal klopte. Woollenkit volgde de blik van de kitten en schrok toen die op haar staart bleef rusten, maar ze was al te laat. De kit sprong er al recht op af en Woollenkit schoot uit reflex een stukje naar achter met haar staart bijna tussen haar pootjes. Ze kneep haar ogen tot spleetjes en keek naar de grond, verwachtend dat die snel zou naderen. Het enige wat ze hoorde was een plof op de grond in plaats van een knal tegen haar lichaam. Nieuwsgierig opende ze haar ogen en zag dat de andere kitten doodstil op de grond lag. Even gniffelde Woollenkit. De slimmerik was in zijn onhandigheid vast gestruikeld nog voor hij haar kon grijpen. Woollenkit stond op en liep met haar pluizige staartje op gemiddelde hoogte naar hem toe. Ze verwachtte dat hij wel zou opstaan en beschaamd de stof uit zijn vacht zou schudden, maar dat deed hij niet. De kit bleef nog steeds liggen en een bezorgd gevoel ontbrandde in Woollenkit. Zou hij wel oké zijn? Misschien had hij zich wel bezeerd in zijn val. Woollenkit schaamde zich bijna dat ze om hem had gelachen en bijna deed ze dat weer toen ze al voor hem stond. Voorzichtig porde ze hem met haar rechter pootje en lachte zenuwachtig.
‘Hé eh,’ Woollenkit realiseerde zich dat ze de naam van de kit helemaal niet wist. Ze had nog nooit eerder met hem gespeeld en dus ook nog nooit naar zijn naam gevraagd. Dat zou ze later wel doen , eerst even checken of alles wel goed ging.
‘Gaat het wel goed? Heb je je niet bezeerd?’
Woollenkit kwam met haar snuit dichterbij het gezicht van de kit om te kijken of zijn ogen open waren of dat hij misschien iets zou gaan zeggen. Even concentreerde Woollenkit’s blik zich meer op de vacht van de kitten dan op zijn gezichtsuitdrukking. Hij was bleek, héél bleek, bijna wit, nou ja, nu niet meer, hij was een beetje vies geworden door zijn val. Voor de rest had hij zwarte strepen. Woollenkit had nog nooit zo’n kat gezien. Ja, wel gestreepte, maar niet wit-gestreepte. Woollenkit vond het wel mooi, maar vestigde zich nu weer op zijn gezicht, hopend dat hij iets zou zeggen.


Keep off my tail!!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What to do on this beautiful morning?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: