Handle the little things well, for they become the great things~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Handle the little things well, for they become the great things~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Creamyfrost
StarClan
Handle the little things well, for they become the great things~ 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Handle the little things well, for they become the great things~   Handle the little things well, for they become the great things~ Icon_minitimedi 16 dec 2014 - 18:49Stiletjes staarde hij voor zich uit vlak voor de prooistapel. Op deze manier leek het alsof hij niet wist wat hij moest kiezen om te eten, maar daar lagen zijn gedachten niet. Zijn gedachten waren heel ergens anders, bij Starclan en de katten die daar waren. Het was nog maar kort geleden dat Bravesoul ook naar Starclan gegaan was en dat had hem met een leeg gevoel achter gelaten. Natuurlijk had hij nog steeds vrienden waar hij naartoe kon en daar was hij ook graag, maar naar Bravesoul kon hij niet meer. Daarnaast drukte een nieuwe last op zijn schouders, eentje die hij koste wat het kost wilde dragen. Hij was de peetvader van Bravesoul zijn kittens en hij zou zijn laatste belofte aan zijn vriend nakomen, hoe dan ook. Hij was blij dat Riversong hem die kans wilde geven en hij zou laten zien dat ze daar geen spijt van hoefde te hebben. Hij knipperde een paar keer met zijn lichtblauwe ogen om zijn gedachten weer op een rijtje te krijgen. Hij zou de kittens wat moeten afleiden, hij zou zichzelf wat moeten afleiden. Het was niet goed om steeds stil te blijven staan bij dingen die niet meer zouden veranderen, want dan bleef je er in hangen. Hij hoopte dat hij de kittens zou kunnen opvrolijken, dat hij iets met ze zou kunnen doen. Hij sloot zijn ogen en concentreerde zich op zijn ademhaling, totdat dat het enige was waar hij aandacht. Toen deed hij zijn ogen weer open en zijn blik was veranderd, deze was rustig en vriendelijk. Hij stond op en liep naar de nursery, hij ging de kittens ophalen om een wandeling met ze te maken. Hij wilde ze laten zien dat er nog steeds leuke dingen in het leven waren, dingen waar je van kon genieten. Zachtjes trippelde hij de nursery binnen en stond bij het nest van Riversong en de kittens stil. Hij glimlachte naar ze en knikte daarna naar Riversong. “Willen jullie vandaag een rondje maken door het Riverclan territorium?” Vroeg hij terwijl hij weer naar de kittens keek. “Wanneer jullie goed bij mij in de buurt blijven dan mogen jullie mee.” Hij keek Riversong aan. “En jullie moeder mag natuurlijk ook mee als ze wil.” Toen draaide hij zich weer om. “Ik wacht bij de uitgang van het kamp op jullie.” Hij zwiepte een keer als uitnodiging met zijn staar en verliet daarna de nursery. Hij ging aan de rand van het kamp zitten, benieuwd of ze mee zouden gaan. Hij hoopte het, dat hoopte hij echt.

[Voor Coyotekit, Ashkit, Galekit, Smokykit, Narrowkit en Riversong]
I'm hunting with StarClan
Handle the little things well, for they become the great things~ R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Ashkit
Member
Handle the little things well, for they become the great things~ DPKsfdL
Denise
289
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Counting the days and nights.
Gender:
Rank:
.Ashkit
BerichtOnderwerp: Re: Handle the little things well, for they become the great things~   Handle the little things well, for they become the great things~ Icon_minitimedi 16 dec 2014 - 19:42

Het voelde leeg van binnen nu Ash wist dat haar papa er niet meer was, de vroegere speelse lichtjes die altijd in haar ogen aanwezig leken te zijn waren verdwenen en het voelde alsof deze nooit meer zouden terugkeren. Haar flank daalde zachtjes op en neer terwijl de kitten deed alsof ze sliep, haar slaap had ze hard nodig maar het kwam gewoon niet, alsof haar lichaam weigerde voldoende energie te krijgen. Zachte pootstappen waren te horen en meteen met open ogen keek ze richting de eigenaar van het geluid waar ze Creamypaw aantrof en rustig vroeg of zij en haar broers naar buiten worden, hoe kon hij zo rustig zijn? Ashkit zelf was rustig omdat het boelde alsof ze simpelweg de energie er niet voor had maar knikte instemmend, alsof er niks met de tabby aan de hand was. De kater was al weg en zonder echt om op te letten kroop ze over haar moeder heen en liep richting de uitgang van de Nursery, Ash wist nig al te goed hoe het vorige keer voelde, toen ze nog niks kon zien in welk geval, het was erg koud en er hing een rare, natte geur. Omdat die er nu niet was maakte ze haarzelf niet zorgen om die kou weer te voelen, ook omdat haar dikke vacht goed de warmte vasthield. Met open ogen keek ze naar boven, dit was de eerste keer dat Ash echt de tijd had genomen om naar boven te kijken en wat ze er aantrof was adembenemend, al verdween het al snel toen ze haar kopje weer naar beneden liet gaan en liep uiteindelijk naar Creamy. Even probeerde ze wel met haar tong haar vacht iets omlaag te halen maar zodra ze het wel goed vond sprong het weer overeind.


[center]Handle the little things well, for they become the great things~ Oie_edjz6o1_U1_PTN
bedankt Bunny voor het osje <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Handle the little things well, for they become the great things~ 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Handle the little things well, for they become the great things~   Handle the little things well, for they become the great things~ Icon_minitimema 22 dec 2014 - 13:01Hij wachtte geduldig totdat de kittens zouden komen. De eerste die bij hem kwam was Ashkit. Hij glimlachte naar het jonge poesje die hem altijd aan het lachen gekregen had. Nou stonden haar ogen anders, droeviger. Hij probeerde de glimlach op zijn gezicht te houden, maar er flitste even een gepijnigde blik door zijn ogen. Het deed hem pijn om de jonge katten zo te zien. Hij wist hoe het voelde, want hij had het zelf ook mee moeten maken. Het was een last die je je hele leven met je mee moest dragen en hij hoopte dat de kittens het uiteindelijk konden verwerken. “Hallo Ashkit.” Zei hij toen vriendelijk. Hij keek toe hoe ze probeerde om haar vacht omlaag te krijgen. Opnieuw verscheen de glimlach om zijn lippen. Ze deed een goede poging, maar het was lastig met zo’n dikke vacht. “Heb je zin om bij de rivier te gaan kijken?” Hij keek haar vragend aan terwijl zijn blik een kort moment naar de nursery gleed, voordat hij haar weer aankeek. Hij hoopte dat de andere kittens ook mee wilde.
I'm hunting with StarClan
Handle the little things well, for they become the great things~ R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Galebird
Member
Handle the little things well, for they become the great things~ B95778821aa35d4831181a13c3a2007e
Daanz
278
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Galebird
BerichtOnderwerp: Re: Handle the little things well, for they become the great things~   Handle the little things well, for they become the great things~ Icon_minitimema 22 dec 2014 - 16:32

De kleine kater lag suf naast zijn moeder. Hij keek op toen zijn zusje over zijn moeder klauterde en naar buiten liep. Galekit geeuwde even en stond toen maar op. Hij rekte zich uit en trippelde naar buiten. Zijn ogen kneep hij even tot spleetjes totdat hij aan het licht gewend was en trippelde toen naar Creamy toe. Zonder iets te zeggen ging hij zitten en staarde voor zich uit. Hij kon het niet geloven dat zijn vader nooit meer terug zou komen,nooit meer zou hij hem zien,horen of plezier mee maken. Dat was allemaal weg. Hij keek even naar zijn zusje maar zijn aandacht verslapte en hij richtte zijn blik weer op een bepaalde punt,hij staarde ernaar zonder dat hij iets zag.


Handle the little things well, for they become the great things~ VN3OQbT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Handle the little things well, for they become the great things~ 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Handle the little things well, for they become the great things~   Handle the little things well, for they become the great things~ Icon_minitimewo 24 dec 2014 - 13:08Opgelucht keek hij op toen ook Galekit aan kwam lopen, maar ook Galekit reageerde amper. Eigenlijk helemaal niet. Hij moest daarom ook moeite doen om de glimlach op zijn gezicht te houden. Ooh, wat deed het hem pijn om de kittens zo te zien. Ze hoorde vrolijk en speels te zijn en helemaal buiten zinnen, omdat hij ze meenam. In plaats daar van waren ze droevig en dof. Hij stond op en knikte naar de kittens. “Gaan jullie mee bij de rivier kijken? De plek waar wij altijd de vissen uit het water halen?” Het toverde een nieuwe glimlach om zijn lippen, maar het ging niet van harte. Het was moeilijk om blij te blijven kijken als je liever stilletjes in een hoekje wilde gaan zitten huilen. “En daarna naar de plek waar jullie als apprentice veel gaan trainen?” Liet ze alsjeblieft reageren, liet het alsjeblieft iets van blijdschap oproepen dat ze buiten het kamp mochten gaan kijken.
I'm hunting with StarClan
Handle the little things well, for they become the great things~ R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Narrowpaw
Member
Handle the little things well, for they become the great things~ Ngvl81
Max
778
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Narrowpaw
BerichtOnderwerp: Re: Handle the little things well, for they become the great things~   Handle the little things well, for they become the great things~ Icon_minitimevr 26 dec 2014 - 20:17

Narrowkit stond op van het geluid van trappelende pootjes. Het schoot hem weer te binnen over het overlijden van zijn vader. Hij had moeite de tranen weg te duwen, maar wilde onlangs dat toch sterk op z'n poten blijven. Narrowkit kroop uiteindelijk op zijn moeder de uitgang van de nursery uit. En toen hij niet veel later buiten stond, had hij er al weer spijt van. Bij zijn broertje en zusje stond zijn zogenaamde nep vader. Hij had een beetje een hekel aan hem. Niemand kon zijn vader verplaatsen. Hij mocht hem niet. En tenslotte was hij ook geen zielige kater dus hij hoefde niet door een nep vader worden opgevoed en getroost. Dat zou alleen zijn echte vader hebben gekunt. Maar die is er niet meer.


Narrowpaw - Valiantpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Handle the little things well, for they become the great things~ 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Handle the little things well, for they become the great things~   Handle the little things well, for they become the great things~ Icon_minitimezo 28 dec 2014 - 16:56“Kom.” Zei hij zo opgewekt mogelijk toen ook Narrowkit zich bij hen voegde. Als de andere nog mee wilden dan konden ze hen wel terug vinden. Hij zou er voor zorgen dat hij rustig liep en zijn geur goed te volgen zou zijn. Hij zwiepte met zijn staart om de kittens te wenken. Toen liep hij het kamp uit. “Goed bij mij blijven hoor.” Vervolgde hij terwijl hij het kamp uit liep. Kleine paddenstoeltjes stonden aan de rand van de enkele rijen bomen en dauwdruppeltjes glinsterden op het gras, omdat een waterig zonnetje de wereld in een zacht licht zette.  Hij stond even stil om er naar te kijken. Zo zag alles er zo vredig uit, soms wilde hij graag geloven dat het ook allemaal zo vredig was. “Als jullie goed je oren spitsen dan kunnen jullie de rivier horen.” Hij spitste ook zijn eigen oren om goed te kunnen luisteren, in de verte kon je de rivier horen stromen. “Kunnen jullie het horen?” Hij draaide zich even om naar de kittens. “De rivier maakt een kletterend geluid, net als de regen op de nursery.” Hij glimlachte warm naar ze voordat hij weer in beweging kwam en zachtjes door het gras liep. De dauw maakte zijn voetkussentjes koud en hij hoopte dat de kittens daar niet te veel last van hadden. Zij waren de koude grond natuurlijk nog niet echt gewend.
I'm hunting with StarClan
Handle the little things well, for they become the great things~ R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Narrowpaw
Member
Handle the little things well, for they become the great things~ Ngvl81
Max
778
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Narrowpaw
BerichtOnderwerp: Re: Handle the little things well, for they become the great things~   Handle the little things well, for they become the great things~ Icon_minitimedi 30 dec 2014 - 21:15

"Nou lekker boeiend hoor" siste hij dreigend. "Ik verwachtte wat anders toen we het kamp uit gingen. Niet dat we gingen luisteren naar water die geluiden maakt". de kat draaide zich om en zat op het punt om terug te gaan naar het kamp.  Maar iets in zich zei dat hij maar gewoon beter mee kon gaan. Niet voor zijn nep vader, maar meer om zijn broer en zus een plezier te doen. Hij kon het niet verpesten voor hun. Hij zuchte even
"Dus, gaan we nog iets interessants doen? Zoals wat muisjes vangen ofzo?"


Narrowpaw - Valiantpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Handle the little things well, for they become the great things~   Handle the little things well, for they become the great things~ Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Handle the little things well, for they become the great things~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: