Gather around and listen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Gather around and listen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gather around and listen DPKsfdL
61
Actief
Ghosteyes
BerichtOnderwerp: Gather around and listen   Gather around and listen Icon_minitimewo 17 dec 2014 - 22:07

als het iets was waar elders goed voor leken te zijn in de Clan, dan was het wel het bezighoude van kittens door hen de gekste en meest spannende verhalen voor te schotelen. Een kat die heel de dag niks deed en veel had meegemaakt kon natuurlijk uren piekeren over zo'n verhaal. Ghosteyes verdeed zijn dag niet aan lopen peinzen, noch had hij de ervaring die enkele dengenoten wel bezaten. In plaats daarvan bezat hij een kleurrijke fantasie. Verhalen verzinnen kon hij wel en kittens vonden het vaak genoeg nog mooier als er dingen in voorkwamen waar ze hun eigen verbeelding weer op los konden laten. Hij had er een paar gesproken en die hadden hem beloofd de andere kittens mee te nemen die dag, om naar een van zijn verhalen te luisteren. Ghost was er zich van bewust dat er altijd een paar tusse zaten die hem een beetje eng vonden, maar als ze nieuwsgierig genoeg waren dan kwamen ze meestal toch opdagen. De kater's innerlijke klok zei hem dat het bijna tijd was. Nog eventjes en de rust was ver te zoeken hier in de elders den. Al had hij het sowieso niet al te erg op de rust die een normale elder verlangde.

{Open voor alle ShadowClan kittens die maar willen komen luisteren}


Gather around and listen E1dMwl8
"Never forget what you are. The rest of the world will not.
Wear it like armor, and it can never be used to hurt you.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
Gather around and listen DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Gather around and listen   Gather around and listen Icon_minitimewo 17 dec 2014 - 22:12


Het nieuws van een fluffige elder die verhalen ging vertellen deed al snel de rondte. Blackkit had het in de nursery gehoord toen een moeder haar kittens aandrong om te gaan, omdat dit soort bijeenkomsten altijd heel gezellig waren, en je er veel andere kittens leerde kennen.
Blackkit had niet het voordeel van broertjes en zusjes. Ze wist niet of ze ze had, en had haar ouders daar nog nooit om durven vragen. Ze vermaakte zich wel met andere kittens, maar ze vond het altijd leuk om er meer te leren kennen.
Nieuwsgierig en een beetje voorzichtig stapte Black de elders den binnen. Ze zag al enkele kittens zitten, die braaf met hun staart om hun pootjes aan het wachten waren op de grote, rode kater die een beetje in de verte leek te staren.
Braaf ging Blackkit erbij zitten. Ze zat in het midden, maar iets verder van de kater vandaan dan de hele jonge kittens die nog voor haar zaten. Ze keek om zich heen. Zouden er nog meer kittens komen?Gather around and listen Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sliverpaw
Member
Gather around and listen DPKsfdL
Ez
220
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank: Kitten
Sliverpaw
BerichtOnderwerp: Re: Gather around and listen   Gather around and listen Icon_minitimedo 18 dec 2014 - 18:14

Hij had Blackkit de Nursery uit zijn vertrekken, en een beetje te geïnteresseerd was hij achter haar aangegaan. Hij zag dat de kitten naar de Elders Den liep. Hij bedacht zich dat dit voor de verhalenverteller kon zijn, dus volgde hij met een glimlach op zijn snuitje.
Ghosteyes, zo heette de kat die verhalen vertelde, toch? Sliv vond hem een klein beetje eng, maar zette zich erover heen, en ging langzaam zitten, wachten tot het verhaaltje zou beginnen.


Gather around and listen Fwr9ls
Gather around and listen 10xftoo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Innersoul
Member
Gather around and listen DPKsfdL
527
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Innersoul
BerichtOnderwerp: Re: Gather around and listen   Gather around and listen Icon_minitimedo 18 dec 2014 - 18:20

Grijnzend sprong de zwarte kitten door het camp heen. Waar zijn moeder was, hij had werkelijk geen idee maar die kwam zometeen wel terug. Zijn broertjes en zusje liet hij nu even met rust, er waren genoeg queens die op ze konden letten. En hoewel ze halfclan waren zouden die hun toch ook niet zomaar het camp uit laten gaan of zichzelf pijn laten doen toch? Vast niet, daarbij had hij iets gehoord. Een elder ging een verhaaltje vertellen en dat was nou precies waar hij zin in had. Hij keek toe hoe twee andere kits, die hij herkende als Blackkit en Sliverkit en voor naar binnen gingen. Zijn ijblauwe ogen gingen rond maar eindigde bij de rode elder, degene zonder ogen. Hij lette er niet op en stapte naar de groep kittens en zette zich neer tussen Sliver en Black. 'Hey' mauwde hij naar de twee terwijl hij afwachtend naar de elder keek.


Gather around and listen Sbkosx


::Stamps::Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan
Gather around and listen Miniava
Bunny
2602
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: Gather around and listen   Gather around and listen Icon_minitimedo 18 dec 2014 - 18:24

Vrolijk stuiterde de apprentice de den in. ze had gehoord dat er verhalen verteld werden, en dat wou ze voor geen goud missen! Toen ze nog kitten was hield ze er altijd zo van, en ook nu was ze er nog niet overheen gegroeid. "Ben ik te laat?", piepte ze, de kring rondkijkend. met haar grote gestalte en haar litteken over haar gezicht viel ze wel wat uit de toon, maar dat maakte haar niet uit. Ze waren allemaal hier voor een leuk verhaaltje!


Gather around and listen 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
Gather around and listen DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Gather around and listen   Gather around and listen Icon_minitimedo 18 dec 2014 - 18:48Al snel hoorde Blackkit meerdere dribbelde voetjes van andere kittens, en keek snel achterom. Ze herkende Sliverkit en Innerkit, twee katers die niet al te ver van haar nest vandaan sliepen. "Hey!" riep ze vrolijk naar de twee. Ze stond op, en wachtte ongeduldig tot ze bij haar kwamen zitten.
Ook een apprentice kwam binnen gelopen. Ze herkende haar niet - maar intussen had Black al gemerkt dat ze nauwelijks apprentices kende. Maar ook haar begroette ze met een vrolijke lach. "Nee, gelukkig niet," zei ze.Gather around and listen Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Five
Member
Gather around and listen DPKsfdL
Caesar Emma II, but Emma2 is fine as well
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank: Kitten
Five
BerichtOnderwerp: Re: Gather around and listen   Gather around and listen Icon_minitimevr 20 feb 2015 - 17:38

Dappledkit hoorde van een aantel Queens dat een Elder verhalen ging vertellen. Eindelijk eens iets leuks, dacht Dappledkit. Opgewonden rende ze naar de Eldersden, waar al meerder kittens samen zaten. De calico poes kende er niemand dus maakte ze zich extra groot en liep fier de den binnen. Zo te zien was het nog niet begonnen en aan het opgewonden gefluister te horen kon het elk moment beginnen. Dappledkit was nog nooit naar de verhalen van de Elders gaan luisteren, maar vandaag had ze toch niet veel beters te doen en deze katten waren één van de meest gerespecteerde katten van de Clan, dus hun verhalen konden nooit zo slecht zijn. Opgewonden wrong ze zich naar voor, per ongeluk trapte ze op iemands staart. "Sorry." Miauwde ze niet echt gemeend, die kat moest daar maar tegen kunnen. Toen ze eindelijk van voor zat, zette ze zich neer en krulde haar staart voor haar pootjes.


Gather around and listen 2hzpv7o
Just take the pain,
and let that motherf*cker burn.

     

:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gather around and listen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Elders den-
Ga naar: