It's a bit warm here 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's a bit warm here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 13:57

Pantherface liep rustig over de heide. Nu het groenblad was, was het veel warmer en gelukkig had hij er niet zo heel veel last van. Hij liet zijn poten rustig neerkomen, want een echt doel had hij niet om iets te doen, dus wat maakte het dan uit hoe hij liep of hoeveel geluid hij maakte? Eigenlijk niks, maar hij liep dan ook bijan altijd zo, omdat hij altijd wel alert op prooi was. In de verte zag hij de grote al verschijnen. Hij was hier ook bewust naartoe gegaan, maar dat maakte voor hem nu niks meer uit. Hij stond even stil in de schaduw van de hoge rots, want het was toch wel warm in de zon, maar hij durfde het toch aan om op de hoge rots te springen. Hij voelde de warme rots onder zijn poten, maar hij negeerde het, het was nou eenmaal best wel een fijn gevoel en dat kon hij dan ook niet achterhouden. Hij ging zitten en richtte zijn blik op de heide voor hem, misschien viel er nog iets te beleven en misschien kon hij zelfs prooi vanaf hier zien, maar hij had er niet veel vertrouwen in dat hij op dit moment van de dag hier prooi tegen zou komen, want er was geen water en het was warm.


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 14:21

Windflame was uit het kamp vertrokken om te gaan jagen, door haar langere vacht had ze wel wat last van de warmte maar ze kon het wel hebben. Het was haar gelukkig wel gelukt een konijntje te vangen, desondanks het feit dat haar gedachten nog steeds bij haar overleden leider lagen. Trots liep ze met haar konijn over de vlakte en zag nog een konijn. Windflame legde het eerste konijntje neer en dook meteen in jachthouding. Langzaam sloop ze op het konijntje af en zette zich af. De jonge poes greep het beestje in zijn nek en doodde het met een krachtige beet, in stilt dankte ze Starclan voor het leven van het konijntje. Met het nieuw gevangen konijntje liep ze terug naar haar andere en raapte die ook op. Zodra Windflame ze allebei vasthad begon ze langzaam verder te lopen. Na niet al te lang rook ze een bekende geur van een van haar Clangenoten. Ze keek zoeken rond om te kijke wie het was. Hoewel ze goed rondkeek kon ze de kat niet vinden, maar de geur was vers. Windflame zuchtte en ging even zitten, legde toen haar konijntjes voor haar poten neer en keek weer rond. Ze kon het niet hebben dat ze de kat niet kon vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 14:47

Pantherface hield zijn blik op de heide en hij dacht dan ook dat hij iets zag bewegen, maar het waren maar kleine bewegingen, wat waarschijnlijk aanduidde dat daar prooi was. Hij probeerde op te maken wat voor prooi het was, maar hij kon het niet uit het gestalte opmaken en hij had ook nog de pech dat de wind van hem af blies en dat hij dus ook niet kon ruiken wat voor prooi het was, hij voelde zich een beetje gefrustreerd, maar hij wist dat het geen prooi voor hem zou zijn, want dan zou hi jer in een grote bocht omheen moeten en misschien zou het dan oo knog weg zijn voor hij er eindelijk was. Plotseling ving een andere beweging zijn ogen, deze keer was het een kat, hoogstwaarschijnlijk van zijn clan, want anders zou hij diegene wel even laten merken dat hij hier niet thuishoorde. Hij keek ote hoe de kat de prooi ving en kwam er nu achter dat het een konijn was. Hij wist nu zeker dat hij weinig kans had gemaakt, dus dat maakte het voor hem iets minder erg. Hij merkte dat de kat met twee konijnen zijn kant uitkwam, waarschijnlijk had de kat al een ander konijn gevangen voor die het laatste konijn had gevangen. Hij bleef met zijn blik de kat volgen en begon op een gegeven moment te merken dat het Windflame was, hij kon haar dan niet ruiken, maar zien kon hij wel. Het enige wat er was, was dat het leek dat ze hem niet zag. Hij sprong van de rots af en liep naar haar toe. "Hey Windflame, goede vangst daarnet." Zei hij.


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 15:04

Windflame keek rond en zag toen Pantherface op zich afkomen''hey Windflame, goede vangst daarnet'' sprak de kater tegen haar. De jonge poes snorde even en keek hem aan '' hallo Pantherface. Dankje'' sprak ze toen, ze was best blij met het compliment en likte even over haar schouder voordat ze weer sprak. '' Konijntjes vangen is nou eenmaal onze specialiteit, nietwaar?'' sprak ze geamuseerd en stopte even met het wassen van haar vacht en keek de jonge kater weer aan.''Het is best warm hé'' sprak ze toen weer en keek naar de heldere lucht, zelfs hier waar het vaak waaide was het inderdaad warm. Windflame ging even staan om zich een beetje uit te rekken en ging toen weer rustig zitten. Even liet de jonge poes haar oren opzij zakken voor ze ze weer spitste. Even verloor ze de aandacht voor haar omgeving en keek weer naar de lucht. Windflame schudde snel met haar kop om er weer bij te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 15:16

Pantherface wachtte op haar reactie, misschien was hij te snel tevoorschijn gekomen en was ze van hem geschrokken, maar daar leek het toch niet op. "Hallo Pantherface. Dankje." Zie Windflame. "Konijntjes vangen is nou eenmaal onze specialiteit, nietwaar?" Sprak Windflame geamuseerd. Hij keek haar even aan, het was natuurlijk hun specialiteit, ook al jaagden ze ook wel op andere dingen, maar vaak op konijnen. "Inderdaad." Zei hij. "Het is best warm hè" Zei Windflame. Pantherface knikte, het was inderdaad aardig warm, maar hij wist dat het bij groenblad hoorde en hij zou echt helemaal niet onder de bomen willen leven, omdat daar meer schaduw was, want dan zou hij zich ingesloten voelen. "Het is hier wel beter dan onder de bomen, want ik zou me dan alleen maar ingesloten voelen, ook al zou het daar minder warm zijn." Zei hij. Hij liet de zwakke bries die er stond even door zijn vacht gaan, het zorgte niet echt voor verkoeling, want het bracht meer warmte met zich mee, mar hij zou er dan ook niks aan kunnen doen, het enige wat ze zouden kunnen doen was in de schaduw van de grote rots zitten, want waarschijnlijk was het daar wel wat frisser. "Als je het te warm hebt kunnen we in de schaduw van de grote rots gaan zitten." Stelde hij voor, hij wist niet wat zij ervan zou zitten, maar hij had vandaag gelukkig dan ook wel wat geduld.


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 15:25

''inderdaad'' antwoordde Pantherface en Windflame keek hem vriendelijk aan, en snorde weer heel even ''Het is hier wel beter dan onder de bomen, want ik zou me dan alleen maar ingesloten voelen, ook al zou het daar minder warm zijn'' sprak Pantherface toen en de jonge poes knikte. '' En daar kun je ook nog eens alleen maar op muizen,vogels en eekhoorns jagen, daar word je dik van. Konijnen rennen ten minste nog snel'' sprak ze weer grinnikend. Ze voelde de wind langs zich heen blazen en keek even naar haar klauwen. ''Als je het te warm hebt kunnen we in de schaduw van de grote rots gaan zitten." sprak Pantherface weer en ze keek hem weer aan. '' nou ik denk dat dat wel wat fijner is dan hier in de volle zon zitten'' gaf ze als vriendelijk antwoord en stond al op, ze wierp hem een dankbare blik en raapte haar konijntjes maar weer op en wachtte tot Pantherface in beweging kwam. Ze vond het wel fijn om even wat gezelschap te hebben, dan had ze iemand om mee te praten. Ze keek even naar de rots waar de kater zojuist vandaan was gekomen en zag daar de schaduw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 15:37

Pantherface wachtte op haar antwoord, waarschijnlijk zou ze het juist niet erg vinden om daar naartoe te gaan, maar hij kon er nooit zeker van zijn, want straks hield ze juist van de zon en had hij iets verkeerds gezegd, het was maar afwacten dan, want het zag er niet naar uit dat hij dat voor haar kon gaan bepalen. "Nou ik denk dat dat wel wat fijner is dan hier in de volle zon zitten." Gaf Windflame als vriendelijk antwoord. Hij zag haar opstaan en stond zelf ook op, want anders zou het er misschien een beetje raar uitzien als hij6 bleef zitten terwijl hij het had voorgesteld. Hij knikte even kort, voor hij richting de schaduw begon te lopen, hij had ook kunnen rennen, maar dan zou hij het misschien te warm krijgen en dan zou het nog niet fijn zijn in de schaduw. Het duurde dan ook gelukkig niet lang voor hij in de schaduw stond en hij draaide zich om, om Windflame te zoeken. Hij hoopte dat ze zich niet bedacht had, maar dat zou vast niet. Hij bedacht zich wel ineens dat hij misschien een beetje onbeleefd was geweest, want zij moest nu de twee konijnen dragen en hij had haar ook kunnen helpen, maar nu wachtte hij maar, hij zou zich wel verontschuldigen als Windflame hier kwam.


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 15:46

Windflame zag Pantherface knikken en zelf liep langzaam mee om het niet al te warm te krijgen, de zon was wel lekker maar niet nu. Nu was het gewoon te warm. Hoewel de kater een stuk sneller liep deed ze haar best om op tempo mee te lopen, maar die twee konijntjes waren best zwaar in de zon en haar poten voelde best moe aan. Zodra ze de schaduw had bereikt liet ze de konijnen weer vallen en rekte zich opgelucht uit, het was best lekker in de schaduw. De jonge poes keek Pantherface aan en ging toen langzaam liggen. Vanaf hier kon je nog steeds de hele heide zien. ze zuchtte even opgelucht en sloot haar ogen. toen ze ze weer opende keek ze met haar goud-gele ogen op naar de jonge kater. '' het is veel lekkerder hier dan daar, dat moet ik echt toegeven'' sprak ze kalm en ging toch maar weer rechtop zitten omdat ze het best raar vond om daar maar als een half-dooie kat te gaan liggen. Ze waste zonder er echt bewust van te zijn even haar poot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 15:55

Pantherface wachtte op Windflame, iets meer gespannen nu, omdat hij niet wist hoe ze zou reageren op het feit dat hij haar alleen de konijnen had laten dragen of niet eens had aangeboden om ze te dragen. Windflame was al snel in de schaduw en liet de konijnen dan ook vallen, hij voelde zich er nog steeds schuldig over en kon het gevoel niet zo snel wegkrijgen. "Sorry dat ik niet een van de konijnen heb gedragen." Verontschuldigde hij zich. Hij keek even naar zijn poten, waarom had hij er nou niet gewoon eerder aan gedacht? Dan had hij dit ook niet hoeven doen en dan zou er niks aan de hand geweest zijn, maar hij moest per se weer zo hebben gereageerd. Hij zuchtte een keer, niet wetend hoe zij erop zou reageren of ze er überhaupt op zou reageren. "Het is veel lekkerder hie dan daar, dat moet ik echt toegeven." Hij keek haar even aan, hij wist dat ze gelijk had, maar hij kon het schuldgevoel niet wegkrijgen. "Dat had ik ook wel verwacht." Antwoordde hij, was dat wel een goed antwoord geweest? Wat nou als ze dit verkeerd zou opvatten. Hij schudde zijn hoofd zachtjes, hij moest nu eens een keer ophouden met dat negatieve denken.


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 16:07

Windflame merkte dat de kater een beetje gespannen was en begreep niet echt waarom"Sorry dat ik niet een van de konijnen heb gedragen." Sprak Pantherface toen.Windflame keek hem onderzoekend aan en snorde toen even ''Het geeft niet hoor'' zei ze vriendelijk, nu snapte ze het wel. Ze had het wel wat fijner gevonden als hij haar geholpen had met dragen maar ze kon hem niks kwalijk nemen, het moest maar in je opkomen. Ze zwaaide haar staart over haar voetjes en keek hem aan. ''Dat had ik ook wel verwacht'' gaf Pantherface toen antwoord op haar opmerking over het feit dat het lekkerder was in de schaduw. Ze zag dat hij zich echt schuldig voelde en stond even op. De jonge poes duwde haar neusje even tegen die van Pantherface en snorde vriendelijk.'' het is echt niet erg hoor, niet iedereen weet meteen wat slim is om te doen'' zei ze meelevend '' en niet iedereen is er met zijn gedachten bij, vooral met alle voorbereidingen voor het leiderschap van Hollyfur, en de dood van Tallstar.'' Ze keek hem recht in zijn ogen, ze was echt niet boos.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 16:19

Pantherface wachtte af, het leek wel alsof het een eeuwigheid duurde, maar toch ook weer kort. Hij wist het niet helemaal goed, maar dat zou wel overgaan, hoopte hij. "Het geeft niet hoor." Zei Windflame toen. Hij keek haar aan, meende ze dat echt of probeerde ze hem alleen maar gerust te stellen? Hij wist het niet goed, dus hield hij zijn mond maar in de hoop dat zij meer zou zeggen. Hij voelde dat Windflame haar neus even tegen die van hem drukte. Hij probeerde zich te laten kalmeren, want hij wist dat het niet goed was als hij zich mee liet slepen door zijn schuldgevoel. "Het is echt niet erg hoor, niet iedereen weet meteen wat slim is om te doen." Zei Windflame medelevend. "En niet iedereen is er met zijn gedachten bij, vooral met alle voorbereidingen voor het leiderschap van Hollyfur en de dood van Tallstar." Hij keek haar aan, hij wist dat het waar was wat ze zei, maar hij had het proberen aan de kant te schuiven en zich er niet te veel door te laten meeslepen, maar hij wist ergens wel dat het niet volledig daaraan lag, hij had al meer meegemaakt wat het moeilijk voor hem maakte, maar hij hield zijn mond daar maar over. Het was nu wel duidelijk dat Windflame het niet erg vond. "Gelukkig maar dat je het niet erg vindt." Zei hij toen.


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 16:34

Windflame bedoelde het echt goed en legde weer haar staart over haar voetjes heen. Ze bleef hem vooral aankijken.Pantherface keek haar ook aan."Gelukkig maar dat je het niet erg vindt." zei hij toen. Windflame wiebelde even met haar oren '' voelde je je dan echt zo schuldig?'' vroeg ze toen zachtjes en bewoog heel even met het puntje van haar staart. Ze begreep het wel een beetje, maar ze vond het best zielig dat hij zich zo schuldig voelde. Iedereen maakt fouten dat wist ze. '' Denk je dat er veel zal veranderen in de Clan als Hollyfur de leader is?'' vroeg ze toen om van het onderwerp te veranderen, ze keek weer naar de lucht en liet haar ogen over de heide glijden. Nadat ze alles weer gezien had keek ze hem aan, ze was best nieuwsgierig naar zijn antwoord en ging toch maar weer liggen en trok haar poten zachtjes onder zich. Zelf dacht ze ook ondertussen na over haar eigen vraag. Misschien zal er wel wat veranderen maar zoveel zal het volgensmij niet zijn dacht ze even en keek naar haar witte voetjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 16:43

Pantherface voelde zich nu toch wel wat beter, misschien moest hij zich gewoon niet zoveel van dingen aantrekken, maar zo was hij nou eenmaal en het veranderen had hij al best vaak geprobeerd, maar zonder succes. "Voelde je je dan echt zo schuldig?" Vroeg Windflame. Hij keek haar even aan, want hij wist niet goed of hij de vraag moest beantwoorden of beter gezegd hoe hij hem moest beantwoorden. "Ik laat mijn gevoelens soms een beetje te vrij." Vertelde hij haar, het leek voor hem logisch op deze manier, maar het kon altijd anders zijn voor een andere kat, maar dan zou ze het waarschijnlijk wel zeggen. "Denk je dat er veel zal veranderen in de clan als Hollyfur de leader is?" dat was eigenlijk een vraag waar hij eens goed over na moest denken, natuurlijk zou er altijd iets veranderen, Hollyfur was nou eenmaal geen Tallstar, maar zoveel zou er nou ook weer niet veranderen, want het bleef nog altijd Windclan en niet een totaal andere clan. "Ik denk dat er wel iets veranderd, want Hollyfur is nou eenmaal geen Tallstar, maar veel zou er ook wel niet veranderen." Beantwoordde hij de vraag. Het voelde toch nog steeds een beetje raar als hij er bij nadacht dat Tallstar er niet meer was, maar hij wist dat hij zich eroverheen moest zetten, want wat had de clan anders aan hem?


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 16:54

"Ik laat mijn gevoelens soms een beetje te vrij." Vertelde Pantherface haar. Windflame keek hem meelevend aan maar ging er niet echt verder op in, dit deed ze omdat ze hem niet teveel tot antwoorde willen dwingen. Ze zag dat hij moest nadenken over haar vraag, dat is ook wel begrijpbaar."Ik denk dat er wel iets veranderd, want Hollyfur is nou eenmaal geen Tallstar, maar veel zou er ook wel niet veranderen." antwoordde Pantherface toen. Windflam knikte even '' Dat is inderdaad zo, maar het voelt zo raar'' bekende ze en keek weer over de heide.''Tallstar is dood, het is gewoon moeilijk te beseffen dat hij nu met Starclan jaagt, maar ik hoop wel dat Hollyfur net zo'n eerbiedwaardige Leader word.'' Windflame keek Pantherface weer aan, ze vond het wel fijn om gewoon met hem te kunnen praten zonder dat het meteen emotioneel werd. Windflame likte even snel over haar voetje en ging op haar zij liggen en rekte zich weer eventjes uit. Haar vacht en lichaam waren alweer een beetje afgekoeld in de schaduw en ze ontspande steeds meer.


Lolly's zijn gigantisch lekker ;D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 17:04

Pantherface wachtte op een reactie van haar, tenminste als die er zou komen, want anders zou hij zelf een onderwerp moeten verzinnen en dat was nou net niet één van zijn sterkste kanten, hij kon het wel, maar vaak na een tijdje nagedacht te hebben en dan was er al een tijdje stilte geweest. "Dat is inderdaad zo, maar het voelt zo raar." Bekende Windflame. "Tallstar is dood, het is gewoon moeilijk te beseffen dat hij nu met Starclan jaagt, maar ik hoop wel dat Hollyfur net zo'n eerbiedwaardige leader word." Hij merkte dat ze hem weer aankeek, dat leek ze constant te doen, dan wel op een vriendelijke manier, maar toch. Het was wel fijn om even zo te praten, maar dat zou hij waarschijnlijk met ieder ander clanlid ook doen, toch? "Hollyfur gaat het vast goed doen, want vergeet niet dat het nu ook al een tijdje goed gaat, terijl Tallstar al een kort tijdje dood is." Zei hij. Hij wist niet goed wat hij er anders op had moeten zeggen, maar een ander onderwerp kon hij ook niet zo snel vinden. Hij was al blij dat hij zijn schuldgevoel kwijt was, maar als hij iets verkeerd zou doen zou het misschien weer terug komen en dat was nou net iets wat hij niet wilde, want hij wilde zich altijd op zijn gemak voelen, het maakte niet uit met wie.


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 17:18

Windflame sloot haar ogen even. "Hollyfur gaat het vast goed doen, want vergeet niet dat het nu ook al een tijdje goed gaat, terwijl Tallstar al een kort tijdje dood is." zei Pantherface. Windflame dacht even na over wat hij zei en moest toch toegeven dat dat waar was. '' Daar heb je inderdaad gelijk in'' zei ze en opende haar ogen weer. Ze keek naar de konijntjes die ze eerder had gevangen.Toen voelde ze haar maag licht knorren en besefte ze dat ze best wel een trek begon te krijgen. '' Zeg heb je misschien honger?'' vroeg ze toen en ging weer rechtop zitten terwijl ze een van de konijntjes met haar klauw vastgreep en naar zich toe trok. ze keek hem vragend aan en schoof het konijntje in zijn richting '' ik kan op de terugweg wel weer een nieuwe vangen'' zei ze vriendelijk. Ze bleef rustig wachten op zijn antwoord voordat ze ook maar wat deed. Ze wist niet zeker of hij het zou accepteren, maar gelukkig was het voor haar niet erg om straks weer te gaan jagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 18:02

Pantherface keek even over de heide, het was zo rustig, eigenlijk bijna te rustig, maar dat was nou ook weer niet volledig waar. Hij liet zijn blik even over de hele omgeving gaan en het gaf hem gelukkig een beter gevoel dat hij daar op dit moment niet liep, want het was daar waarschijnlijk echt snikheet. "Daar heb je inderdaad gelijk in." Zei Windflame. Hij knikte zachtjes even, maar keek even niet naar haar, het was gewoon zo rustig hier, geen enkel ander clanlid was hier en dat was ook geen wonder rond deze tijd van de dag. Hij hoorde dat Windflame wat met de konijnen aan het doen was en hij liet zijn blik er even naartoe gaan. "Zeg heb je misschien honger?" Vroeg Windflame aan hem. Hij merkte dat zijn maag iets rommelde, maar hij wilde niet dat beide konijnen gegeten zouden worden. "Ik kan op de terugweg wel weer een nieuwe vangen." Zei Windflame vriendelijk. Hij wilde dat echt wel geloven, maar toch vond hij het beter als er maar één van de konijnen gegeten zou worden. "We kunnen een konijn samen delen, want dan heb je in ieder geval nog iets om mee terug te nemen naar het kamp." Zei hij. Hij hoopte dat ze dat niet erg zou vinden en anders zou hij wel gewoon wachten met eten tot ze terug in het kamp waren.


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 19:15

Windflame wachtte nog steeds rustig op antwoord en merkte dat haar maag nog steeds rommelde. De jonge poes keen ook maar even over de heide. "We kunnen een konijn samen delen, want dan heb je in ieder geval nog iets om mee terug te nemen naar het kamp." Stelde Pantherface voor, dat was wel een slim idee en om eerlijk te zijn had ze er geen probleem mee. Beter zelfs, nu hoefde ze nog maar een nieuwe prooi te vangen in plaats van twee. Dat zou een hoop energie schelen. '' Dat vind ik best een goed idee, dat scheelt mij jagen'' zei ze rustig en grinnikte even en gaf het konijntje weer een zetje '' maar dan aan jou de eer om de allereerste hap te nemen'' sprak ze vrolijk en wachtte rustig tot hij in beweging kwam. Vol verwachting zat ze toe te kijken en bewoog even met haar snorharen. Hoewel ze niet altijd even geduldig was wist ze nu toch echt heel geduldig te wachten tot Pantherface de eerste hap had genomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 19:24

Pantherface wachtte op haar reactie, want als ze het niet zou willen zou hij wel niks eten en wachten, hij hoopte dat dat niet te moeilijk zou worden. "Dat vind ik best een goed idee, dat scheelt mij jagen." Zei Windflame rustig. hij had anders ook wel willen helpen met jagen, maar dat was dan nu misschien niet meer nodig, maar dat zou hij straks wel zien, want als hij zonder iets aan zou komen in het kamp zou hij ook niet weten hoe ze zouden reageren, maar hij was nou eenmaal niet het kamp uit gegaan om te jagen en het zou dan juist alleen maar goed wezen als hij met iets terug zou komen. Hij merkte dat Windflame het konijn een setje richting hem gaf. Hij ging liggen, want dat zou wat makkelijker eten. "Maar dan aan jou de eer om de allereerste hap te nemen." Hij knikte alleen maar en nam een hap, daarna schoof hij het konijn terug naar Windflame, want nu was het haar beurt. Het konijn smaakte goed en het vulde zijn toch wel een beetje lege maag en hij begon zich eigenlijk af te vragen hoe hij het vol had kunnen houden tot hij terug in het kamp was, maar dat was nu niet meer belangrijk. Hij wachtte tot Windflame een hap zou nemen en hij ging al wat dichter naar het konijn toe liggen, want dat zou het heen en weer schuiven voorkomen, want dat was nou eenmaal ook weer niet het handigste.


It's a bit warm here 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 19:40

Windflame keek rustig toe hoe hij de hap nam en het konijntje naar haar terugschoof. Langzaam boog de jonge poes haar nek en nam ook een hap '' hmmm'' zegt ze tussen het kauwen door en slikt dan haar hap door, het voelde echt geweldig. Pas toen besefte ze pas echt dat het al bst een tijd geleden was dat ze gegeten had, dat had zeker de vorige dag moeten zijn. Ze genoot vol van de smaak die haar mond voorlopig niet ging verlaten. Ze keek naar Pantherface en wachtte tot hij weer een hap nam,ze was zeer geduldig. Ze opende haar mond zodat de smaak van het konijn alleen maar haar mond in kwam. Haar snorharen trilde van ontspanning en blijdschap dat ze gewoon weer had gegeten. Windflame keek weer om zich heen of er misschien al iets door het gras zou lopen, als ze nu al wat zou kunnen vangen zou het echt helemaal perfect zijn.

Toen zag ze het gras licht ritselen en sprong ze zacht op'' ik ben zo weer terug'' zei ze snel en sloop zacht door het droge gras naar de beweging in het gras. Dan ruikt ze het, het was een simpel muisje makkie dacht ze zachtjes en sloop steeds dichterbij. Zodra ze dichtbij genoeg was zette ze zich af met een krachtige sprong en greep het muisje zo snel mogelijk in zijn nek vast om het te doden. Nadat ze StarClan had bedankt greep ze het levenloze lijfje tussen haar tanden en hobbelde met een trotse glans terug naar Pantherface, daar legde ze het muisje bij het nog hele konijntje en snorde tevreden. '' zooo dat scheelt alvast wat werk'' zei ze toen vrolijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's a bit warm here
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: