It's a bit warm here - Pagina 4 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's a bit warm here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
Pantherface
StarClan
It's a bit warm here - Pagina 4 DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here - Pagina 4 Icon_minitimema 2 mei 2011 - 12:59

Pantherface waste zijn flank nu en daarna zijn staart. Eindelijk was hij klaar en hij wist dat het niet lang meer zou duren voor hij in zijn warme nest zou kruipen en zou gaan slapen. Hij keek even naar Windflame die weer gaapte, hij begreep wel dat ze aardig moe was en zelf was hij dat ook, dus hij besloot dat hij niet lang meer hier zou blijven. Hij ging even zitten en keek het kamp rond, daarna stond hij op en strekte zijn lichaam even uit. "Ik ga slapen, denk ik, want ik wil morgen nog wel wat energie over hebben." Zei hij en keek even naar Windflame. "Goedenacht." Zei hij en draaide zich om richting zijn nest, hij hoopte dat zijn poten hem nog tot zijn nest zouden blijven dragen. Het waren nu nog maar een paar stappen en eindelijk lag hij in zijn nest, hij voelde nu de vermoeidheid in zijn hele lichaam en hij keek nog even om zich heen, voor hij zijn hoofd op zijn poten legde en zijn ogen sloot, maar hij ilde nog niet in slaap vallen, iets langer opblijven moest toch nog wel lukken.


It's a bit warm here - Pagina 4 28r1vz8

Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windflame
Member
It's a bit warm here - Pagina 4 DPKsfdL
262

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Windflame
BerichtOnderwerp: Re: It's a bit warm here   It's a bit warm here - Pagina 4 Icon_minitimema 2 mei 2011 - 13:18

Windflame keek even toe en ging snel haar staart even wassen. Ze zag hoe Pantherface ging zitten en keek even naar hem. ''Ik ga slapen, denk ik, want ik wil morgen nog wel wat energie over hebben." Zei Pantherface toen. ''Goedenacht.'' Ze knikte even. '' Goedennacht'' Murmelde de poes terug. en bleef zelf even zitten. Toen stond ze zelf ook op en wankelde weer. Ze was echt doodop. Langzaam jokte ze dan ook maar naar de Warriors den en liep zo stevig mogelijk naar binnen. Ze zag dat naast Pantherface nog een nest vrij was, dat was altijd zo. Ze keek naar haar oude nest ergens ver in de hoek. Even twijfelde ze maar stapte toen zachtjes naar het nest naast Pantherface. Zo stil mogelijk schraapte ze het mos bij elkaar. Even ging ze liggen en draaide een paar keer tot het lekker lag. Daarna kulde ze zich volledig op. Haar vacht raakte zonder dat ze het doorhad die van Pantherface en al heel snel sliep de jonge poes. Het was zoals altijd een droomloze slaap


Lolly's zijn gigantisch lekker ;D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's a bit warm here
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: