if anything, i tried to save you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 if anything, i tried to save you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nightwish
StarClan
if anything, i tried to save you DPKsfdL
Demi
344
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Endless ★ Died at 58 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Nightwish
BerichtOnderwerp: if anything, i tried to save you   if anything, i tried to save you Icon_minitimewo 24 dec 2014 - 17:04

Nightwish' dikke, pluizige staart krulde nog wat strakker om haar lichaam, nadat ze de zoveelste rilling over haar ruggengraat heen voelde trekken. Ze moest wennen aan de komst van Leaffal, en haar lage temperaturen. Haar vacht was nog dun, niet klaar voor Leafbare, en ze vroeg zich af of de clan klaar was voor de kou die de winter met zich meebracht. Ze hoorde de bladeren buiten ritselen, het waaide hard. Het lawaai dat de gierende wind met zich meebracht, weerhield haar ervan om in slaap te vallen. En StarClan wist dat ze een goede nachtrust kon gebruiken. Ze was de laatste tijd flink afgevallen, al viel dat niet erg goed te zien door haar flinke pels. Maar onder die dikke vacht was ze broodmager. Ze stortte haar lust en haar leven - of wat er nog van over was - in het dienen van haar Clan. Het trauma dat de dood van haar ouders haar had bezorgd, was nog steeds sterk aanwezig. Alleen door zich op haar plichten te storten, kon ze dit enigszins verdringen. Dat, èn het kleine voorraadje papaverzaadjes die ze in haar nestje verborg. Ze wist wel dat de Medicine Cat diezelfde zaden ernstig nodig had, maar wanneer ze ze vond op één van haar tochten, kon ze het niet laten er een paar voor zichzelf te sprokkelen. Met haar klauw trok ze één van de zaadjes naar zich toe, en begon gulzig te kauwen. Na enkele minuten voelde ze haar oogleden zakken. Haar hart begon langzamer te kloppen en een lichte tinteling doemde op in haar poten. Haar kop begon licht te bonzen, en het was een niet al te fijn gevoel in combinatie met de wind buiten. Even dacht ze haar naam van buiten te horen. Waanbeelden. Of toch..? Ze wilde zich overgeven aan haar vermoeidheid, maar opnieuw hoorde ze het geruis. Moeizaam stond ze op, en strompelde naar de uitgang van de Warrior's Den. "Nightwish." De stem was onbekend, of niet eens aanwezig. De papaverzaden maakten haar hoofd licht, het denken ging haar moeilijk af. Verwilderd keek ze naar buiten, hopend op bevestiging dat dit geen hallucinatie was.


if anything, i tried to save you 6TqLYmG
But up until now, I had sworn to myself I was content with loneliness
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightleaf
Member
if anything, i tried to save you DPKsfdL
eva
948
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 maand
Gender:
Rank: Warrior
Lightleaf
BerichtOnderwerp: Re: if anything, i tried to save you   if anything, i tried to save you Icon_minitimewo 11 feb 2015 - 21:09

Lightleaf had echt meer slaap nodig. De laatste tijd voelde ze zich steeds meer moe worden. Als mensen er naar vroegen, grapte ze dat ze misschien een winterslaap moest houden. Op dat moment begon ze zich bijna af te vragen of dat echt niet mogelijk zou zijn. Al half in slaap strompelde ze naar de Warriors den. Ze had ze honger voor 2, maar iemand anders had het vast meer nodig. De jonge warrior bad tot de Starclan dat ze niet ziek aan het worden was. Maar dan zou ze vast geen eetlust hebben, toch? De poes keek op en zag verwilderde ogen naar haar kijken. Stukken alerter benaderde ze de warrior. 'Alles oké?' besloot haar bezorgdheid te vragen. Eigenlijk wou ze nu alleen maar slapen. Toch zou ze in nood de medicine cat moeten roepen, dingen doen, en vooral niet slapen. Lightleaf schudde haar hoofd en was er zich van bewust dat een zieke clangenoot veel belangrijker was.


wie ik ben? Ik ben niemand, ik ben mezelf.

if anything, i tried to save you 313p2qg
Bedankt:
 
Lightleaf/Fantasypaw.
the things we lose have a way of coming back to us in the end, if not always in the way we expect- luna lovegood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
if anything, i tried to save you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: