Winterhunters 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Winterhunters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
Winterhunters UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Winterhunters   Winterhunters Icon_minitimeza 27 dec 2014 - 11:04

De zwarte kattin liep door het territorium heen, een plek die altijd al haar thuis was geweest. Maar nu voelde het niet zo, nu voelde het gewoon niet meer als thuis. Het leek er namelijk heel erg veel op dat een groot deel van de clan - dit aantal groeide nog steeds - een hekel aan haar begon te krijgen. Ze begon de kattin te worden die altijd met opgetrokken neus nagekeken werd. Alsof ze het laagste van het laagste was. En natuurlijk deed dat haar pijn, maar het begon wel te wennen. Fawnstep begon aan de bepaalde blikken en snuiven te wennen, ze begon te wennen aan het feit dat ze nooit echte vrienden zou krijgen. Ze had het verpest, alles was verpest door haar stomme en vooral domme daden. Thrushdive, Ashdrizzle, Snowynight, Nightspark, Littlestream, haar ouders en de kittens.. Iedereen had een ingewikkeld leven vanwege haar, vanwege haar daden.
Een ijskoude wind woei met een vlaag in haar gezichtje, waar nog zwakjes de krassen van Ashdrizzle's klauwen te zien waren. De kattin kneep haar oogjes wat samen tegen de koude wind en rook nu pas een geur. Een geur die onbekend was voor haar, maar die wel haar haren overeind deed staan. "Stil, ik zie er daar een!" Het was een taal die de zwarte kattin niet kon verstaan, maar voordat ze het wist stonden er twee enorme monsters vlak bij haar, half in de struiken verscholen. Ze hadden twee poten op de grond staan, een langwerpig lichaam en vervolgens in twee andere poten een vreemd ding. De kattin schuifelde achteruit, totdat ze een klik uit het ding hoorde komen wat de voorste man vast had. De poes draaide zich om en begon te rennen. Niet in de richting van het kamp, zeker niet in de richting van het kamp. Stel je voor, ze zouden de zwakkeren zo te pakken krijgen en dan had ze nog meer zonden op haar ziel staan. De kattin besloot in de richting van de Tallpines te gaan, misschien kon ze hen daar wel kwijt raken..
De grond bonkte omdat de twee Tweebenen achter haar aan kwamen, maar voordat ze het wist suisden de kogels om haar oren heen. Ze sloegen in in de bomen rond haar, maar nog geen een had doel geraakt omdat de zwarte kattin ze meestal net kon ontwijken. Totdat er een volgende knal klonk, gevolgd door een kreet van de zwarte kattin. Ze werd geraakt boven een van haar achterpoten, op de flank. Hierdoor minderde ze vaart en voelde een vreselijke pijn door haar achterlichaam gaan. Daarna sloeg er nog een in, op haar schouder, vlak bij haar kop. De poes verloor de controle over haar lichaam en struikelde, rolde de heuvel naar beneden en kwam met een dreun op de grond terecht. Ze hoorde nog wat gepraat van de Tweebenen, maar die lieten haar liggen als een grof stuk vuil. De poes ademde nog, maar erg zwak. Haar lichaam lag in de herfstbladeren en dikke druppels bloed kwamen uit de twee wonden zetten. Haar adem stokte een aantal keer in haar keel, waarna ze een paar trillingen door haar lichaam heen kreeg. De jagers waren gekomen met het doel om de kattenpopulatie in het bos uit te roeien, omdat er de laatste tijd nog wel eens wat pluimvee bij hen werd weggekaapt.

{Open voor iemand die haar zo aantreft}


Winterhunters SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
Winterhunters TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: Winterhunters   Winterhunters Icon_minitimeza 27 dec 2014 - 18:03


Dauntrose trippelde door Tallpines. Er hingen twee kikkers in haar mond. Ze werd goed in het vangen van kikkers, maar ze stelde de dieren niet bepaald op prijs. Die dieren smaakte nog slechter dan slakken. En kwam een stiekeme grijns op haar gezicht. Jep, ze had slakken gegeten. Aanbevolen door Wolfpaw die nu een paar mooie littekens had. Het was niet bepaald de bedoeling geweest, maar toen ze de slakken uitspuugde vloog er een stukje slakkenhuis recht in de snoet van de apprentice. Ze schudde haar kop, over wat was ze nu eigenlijk aan het nadenken? De calico liet opgeschrikt haar prooi vallen toen ze een hard geluid hoorde. Kort daarop hoorde ze het nog verschillende keren. Ze dook weg achter een boom en zag een zwarte poes struikelen. Even later zag ze twee twolegs wegrennen. Dauntrose kwam achter de boom vandaan en rook meteen bloed. Ze rende naar Fawnstep toe. Ze schudde haar kop. "Fawnstep.", riep ze terwijl ze aankwam bij de gewonde poes. Ze zag vele wonden. Haar hart bonkte. "Niet doodgaan Fawnstep. Je red het wel." Ze keek om zich heen op zoek naar spinnenwebben. Haar blauwe ogen vingen een glinstering op. Ze sprintte er naar toe en kwam terug met een poot vol rag. "Het komt goed Fawn. Ik beloof het je," piepte ze zachtjes. Zorgvuldig haakte ze de spinnenwebben aan haar nagels en drukte die op de wonde in de nek. Ze haatte twolegs.


♥️
Winterhunters YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Winterhunters UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Winterhunters   Winterhunters Icon_minitimeza 27 dec 2014 - 21:12

Pijn, de wonden staken gemeen en haar hele lichaam voelde vreselijk pijnlijk aan op de plekken waar de kleine kogeltjes ingeslagen waren. "Fawnstep." De poes hief haar kopje een beetje en zag een calico kattin van de ShadowClan. Toen er weer een kleine steek was liet ze haar kopje rusten op het gras en kneep haar ogen samen. "Niet doodgaan Fawnstep. Je red het wel." De calico kattin verdween weer en Fawnstep voelde de tranen licht opwellen in haar ogen. Misschien was StarClan haar aan het roepen, of Dark Forest vanwege de vele zonden die ze had begaan in haar leven. "Het komt goed Fawn. Ik beloof het je," mauwde de andere kattin toen. Als ze het goed had was het Dauntrose, maar zo geweldig denken kon de kattin niet meer. "B-bedankt," wist ze uiteindelijk over haar lippen te krijgen, maar meer ook niet.


Winterhunters SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Winterhunters
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: