Sleeping prey [ Open ] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sleeping prey [ Open ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sleeping prey [ Open ] DPKsfdL
43
Actief
Quiverspine
BerichtOnderwerp: Sleeping prey [ Open ]   Sleeping prey [ Open ] Icon_minitimema 5 jan 2015 - 13:30

Quiverspine was al vroeg ontwaakt uit zijn slaap. Alles in het Camp was nog doodstil en leven was er nog niet in de brouwerij gekomen. Precies zoals hij het graag had. De kater rekte zich uit en keek over zijn schouder naar de nog andere, slapen de Warriors. Zonder een woord te zeggen sloop de kater de Den uit naar buiten. Als zijnde een schim glipte hij het Camp uit. Hier en daar stond nog een stuik met een paar bladeren maar prooigeur die hing er niet. Zijn nekharen kwamen kort even overeind. Was er dan helemaal níéts ? Hij zuchtte en besloot even te wachten totdat hij het zeker wist dat er niets was.


"I feel rage burning like fire within me.",
Sleeping prey [ Open ] 295zdpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sleeping prey [ Open ] DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Sleeping prey [ Open ]   Sleeping prey [ Open ] Icon_minitimema 5 jan 2015 - 14:53

Met zledzame goede zin was Aurora vandaag opgestaan, veel vroege dan normaal. Ze was geen kat die vroeg opstond, ze kon er in feite helemaal niet tegen. Maar vandaag viel het mee. Het was koud, je kon duidelijk merken dat het Leafbare was. Na een korte blik op de bijna onzichtbare prooistapel besloot de poes te gaan jagen. Buiten was het nog kouder dan in het kamp, maar dat was oke. Haar lange vacht zorgde ervoor dat ze er niet te veel last van had Aurorapaw stapte vrolijk, maar luid, door het shadowclangebied. Andere clans konden zich niet voorstellen om altijd in de schaduw te leven, maar Aurora bood het een vreemd soort rust. Het leek een dag als elke ander, maar er was een opmerkelijk ding: Ze rook geen prooigeur. Enigszins verbaast keek de apprentic om zich heen, en zag daardoor niet de tabby warrior waar ze vol tegen aan botste.
Sleeping prey [ Open ] 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sleeping prey [ Open ] DPKsfdL
43
Actief
Quiverspine
BerichtOnderwerp: Re: Sleeping prey [ Open ]   Sleeping prey [ Open ] Icon_minitimedi 6 jan 2015 - 20:04

De tabby kater opende zijn bek en dronk de geuren in. Zelfs nu rook hij nog niets. Kort zwiepte hij nijdig met zijn staart. Waar had de ShadowClan dit in StarClan's naam aan te danken? Zijn ogen vernauwden zich en hij stond op. Met rustige passen liep hij verder totdat hij iets meende te horen. Nogmaals dronk hij de geuren in. Alleen nog maar ShadowClan geur en nog meer daarvan. Hij draaide zijn kop net een fractie van een seconde te laat want er botste een zwart-witte gedaante vol tegen hem aan. Hij spande kort zijn spieren en zag toen de geschrokken blik van de Apprentice die hem aankeek met diens ogen met schrik beladen. Hij kantelde een oor naar voren en keek naar de Apprentice. "Moet je niet sámen met je méntor op stap gaan?" zei hij op een zachte waarschuwende toon. Het gebeurde de laatste tijd steeds vaker dat de Apprentices op pad gingen zonder hun mentor. Het hoe en wat wist hij niet maar hij wist een ding wel zeker, Tallpaw nu Tallshadow had daar aan bijgedragen samen met Acepaw nu Acefrey. Zijn monhoeken krulden zich in een onzichtbare grijns toen hij zijn aandacht weer op de kat voor hem richtte.


"I feel rage burning like fire within me.",
Sleeping prey [ Open ] 295zdpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sleeping prey [ Open ] DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Sleeping prey [ Open ]   Sleeping prey [ Open ] Icon_minitimeza 10 jan 2015 - 21:52

"Moet je niet sámen met je méntor op stap gaan?" Zei de kater. Normaal zou Aurora res[ect hebben voor oudere warrior, maar deze, nee. Ten eerste was hij niet eens zo oud, en ten tweede kleineerde hij haar. Dus keek de poes hem fel aan, en antwoordde: "Toevallig niet, ik kwam hier om te jagen." Ze lag de nadruk op het laatste woord. Poeh, hij kon haar niet de les lezen. "En ik veronderstel dat jij hier bent gekomen voor het mooie weer, of...?" Vroeg ze sarcastisch. Vervelend mouse-brain.
Sleeping prey [ Open ] 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sleeping prey [ Open ]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: