Where is this? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Where is this?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kittytail
Member
Where is this? DPKsfdL
marijn
1560
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Kittytail
BerichtOnderwerp: Where is this?   Where is this? Icon_minitimema 5 jan 2015 - 20:24

Hoelang was ze nu al aan het lopen? Kittypaw had geen idee. Haar plan was om gewoon wat verder dan normaal te lopen, maar dat liep mis en nu was ze.. ja, waar? De zon was er gelukkig nog, het was net zonhoog, maar Kittypaw betwijfelde of ze voor het donker terug kon komen. Ze schrok toen ze een soort pad tegen kwam. Een monster racede er overheen. Het Thunderpath? Daar grensden RivierClanners niet eens aan! Was ze al voorbij Fourtrees? Daar had ze niks van gemerkt. Haar hart klopte steeds sneller en ze zette voorzichtig een stap naar voren. Maar ze had niet door dat ze in een kuil stapte en viel er in. Ze krabbelde overeind. Dit was.. een tunnel? Waar leidde het naar toe? De apprentice liep door de tunnel toen ze al snel weer licht zag. Echter toen ze de tunnel uit kwam zag ze dat het onder het Thunderpath heen ging. Ze kon het gewoon zien aan het territorium en de geur; ze was in ShadowClangebied!

- Eerste post voor Aurorapaw


Where is this? 2lniil3
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where is this? DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimedi 6 jan 2015 - 12:07

Langs de grenzen rondhangen was een van haar favoriete bezigheden tegenwoordig. Ondanks alle waarschuwingen dat het gevaarlijk was, bleef e er toch komen. Het was gewoon veel te spannend! Zo ook vandaag weer. Ze had heel snel even gejaagd in de morgen, en was toen direct naar de grenzen gegaan. Ze kwam alleen niet heel erg ver, want er was een geur. Snel door Aurorapaw in de bosjes. Ze liet haar ogen door de omgeving glijden, en snoof nog eens diep. Dit was sowieso een andere clan, eentje die ze nog niet had geroken. Op dat moment spotte haar ogen een bruine apprentice, die eruit zag als een verdwaalde kit. De ogen van de kattin versmalde. Geen clangenoot, geen genade! Ze zette zich af, en sprong uit de schaduwen. Ze plantte zich op de onbekende kat, die, zag ze nu, waarschijnlijk apprentice was. Als gebruikte Aurora geen klauwen, ze had zichzelf toch vast gegrepen. "Wie ben je, en wat doe je hier?" Siste ze.
Where is this? 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittytail
Member
Where is this? DPKsfdL
marijn
1560
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Kittytail
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimewo 7 jan 2015 - 16:36

Op dat moment kwam er een ShadowClanner aan. Natuurlijk. Dat had zij weer. Er kwam een zwart-witte poes aan met cyaanblauwe ogen. Ze wilde weglopen, maar voor ze iets kon doen werd ze tegen de grond aan gepind. Haar hart klopte razendsnel. Gelukkig was deze ook rond apprentice leeftijd. Helaas kon Kittypaw niet goed vechten en deed ze het niet graag.. En waar stonden de ShadowClanners nou juist bekend om? ..Jep. ''Wie ben je, en wat doe je hier?'' siste de poes.
''Uh.. ik ben Kittypaw..'' miauwde de RiverClanner voorzichtig. ''Ik ben hier.. om..ik wist niet dat.. Ik kwam hier per ongeluk.'' Kittypaw zou geluk moeten hebben als deze haar losliet. Of in iedergeval geen pijn doet. ShadowClanners hielden niet van indringers. Kittypaw was hier niet om te jagen, maar zou deze haar geloven?


Where is this? 2lniil3
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otterflight
StarClan
Where is this? DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimewo 7 jan 2015 - 17:40

Otterflight was op patrouille gegaan om de grenzen te controleren. Met haar staart fier omhoog liep ze langs de grens bij het Thunderpath. De geur van een RiverClan kat drong haar neus binnen. Haar oren vielen naar achter en ze gromde zacht. Wat deed die visvretende kat hier? Ze versnelde haar pas naar een hoger tempo. De geur werd sterker en sterker totdat ze twee katten zag staan. De ene uit de Riverclan en de andere was een Apprenticce uit ShaodowClan zelf. De kattin uit RiverClan stelde zich voor als Kittypaw. Grommend kwam ze tevoorschijn en keek naar de Riverclanner. "What are you doing here RiverClanner? Stealing préy?" gromde ze harder. Ze keek naar Aurorapaw en knikte kort ten teken dat ze goed had gehandeld. Deze RiverClan kat had heel wat uit te leggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where is this? DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimedo 8 jan 2015 - 8:41

De Riverclan apprentice was totaal niet opstandig. ''Uh.. ik ben Kittypaw..'' Aurora versmalde haar ogen. Waren alle riverclanners zo? ''Ik ben hier.. om..ik wist niet dat.. Ik kwam hier per ongeluk.'' Ze rolde haar ogen, maar bleef Kittypaw stevig vast houden. "Jou 'ongelukje' gaat wat moeilijkheden opbrengen." En nu had de tabby nog geluk dat ze alleen een apprentice tegenkwam! Alsof haar gedachten werden gelezen, verscheen er een calico poes in beeld. Een shadowclanwarrior, die Aurorapaw herkende als Otterflight. "What are you doing here RiverClanner? Stealing préy?" De zwart-witte poes ontving het knikje vat Otterflight, ze had het juiste gedaan. Snel richtte ze haar blik weer strak op de kat onder zich. Met priemende, felle ogen wachtte ze op antwoord. "Nou?"
Where is this? 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittytail
Member
Where is this? DPKsfdL
marijn
1560
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Kittytail
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimedo 8 jan 2015 - 13:19

Met haar geluk verscheen er ook nog een warrior. Tuurlijk. Had zij weer. Niks ging ook goed bij haar.. ''Nee!'' miauwde Kittypaw op de vraag van de lapjeskat. ''Ik steel geen prooi.. Dat is tegen de warrior code.''' Ze kwam nu over als een hele brave kat - ergens was ze dat ook wel - maar dat maakte haar niks uit. Het bewees alleen maar meer dat ze hier echt niet kwam om prooi te stelen. Geweldig, waarom moest het precies leafbare zijn wanneer ze dit probeerde te vertellen? Precies wanneer de Clans juist over hun grenzen zouden gaan. Geweldig. Kittypaw kon nog niet eens jagen, alleen vissen, en die zaten hier niet. Kon ze nou maar zorgen dat de ShadowClanners haar geloofden..


Where is this? 2lniil3
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otterflight
StarClan
Where is this? DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimedo 8 jan 2015 - 19:28

Wat Aurorapaw tegen de RiverClan poes zei klopte als een specht die in een boom pikte. Ja, deze RiverClanner kreeg nog problemen zat. Dat ze beweerde verdwaald te zijn was voor haar het toppunt van brutaalheid. “O, I see. Lost are you? Hmm? Well that’s what all cat’s say. I don’t believe you for a second” spuwde ze nijdig. Deze RiverClanner deed er beter aan te zwijgen als ze wist wat slim voor haar was. Het puntje van haar staart tikte op de schouder van Aurorapaw ten teken dat ze de RiverClanner iets steviger vast moest pakken. “Put your claws here” miauwde ze en wees op een plek in de oksels van de RiverClanner. Als je een kat daar vastpinde kon die geen kant meer op zonder zichzelf te verwondden. Ze mocht dan een grote hekel hebben aan de BloodClan katten maar dit was iets wat ze hen vaker had zien doen.
Nog altijd leek Kittypaw niet te weten dat ze haar mond moest houden. Met een korte zwiep van haar staart legde ze de RiverClan Apprentice het zwijgen op. “You know what you’ve done, don’t you? You are declaring war Kittypét” sprak ze grommend. Haar nagels kwamen uit hun hulzen en krabden over de grond heen. “Aurorapaw? Shall we escort this lost kittypet back home? ” miauwde ze weer terug wat zakelijker wordend. Immers wat hadden ze aan een dode visvreter hier op hun grond als ze ook een angstboodschap het woud in konden sturen?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittytail
Member
Where is this? DPKsfdL
marijn
1560
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Kittytail
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimedo 8 jan 2015 - 19:56

Kittypaw voelde zich zwak voor het stilhouden. Dat was ze ook, dat wist ze. Ze durfde niks. Maar, op dit moment was het een voordeel. Want een RiverClanapprentice zonder vecht ervaring kon beter niet een ShadowClanwarrior en Apprentice uitschelden, toch? Toch wilde ze dat wel. Maar dat zou haar dood kunnen worden. ''O, I see. Lost are you? Hmm well that's what all cats say. I don't believe you for a second,'' spuwde de warrior. En hoe moet ik dat bewijzen dan? dacht een stem in haar. Wat zou ze dat graag willen zeggen. ''Put your claws here,'' even dacht Kittypaw dat ze haar gingen aanvallen. Echter liet de warrior alleen zien aan de apprentice hoe je iemand beter vast pinde. ''You know what you've done, don't you?'' ging de warrior verder. ''You are declaring war, kittypét.'' De bruine poes voelde zich slecht. Oorlog? Door haar? De warrior vertelde het vast door aan hun leider Shrewstar, en Shrewstar zou tegen Dawnstar zeggen. En dan moest Kittypaw aan Dawnstar uitleggen dat ze op ShadowClan gebied was! Wat als ze haar niet geloofde? Sowieso kreeg ze straf. Beter ging ze niet naar de volgende Gathering, dan zou ze moeten aanzien hoe de oorlog begon! Misschien zou Stormstar haar wel hebben geloofd. Zij hadden maar één keer ontmoet, en toen was Kittykit zo onschuldig als wat. Misschien zou hij nu zien dat ze net zo onschuldig was.. maar misschien ook niet. Helaas was Stormstar geen leider meer. Stormwise, aan die naam moest ze nog wennen. De belediging die Otterflight er achteraan gooide deed haar echter niks. Ze was aan beledigingen gewend - gister werd ze nog Mousebrain genoemd door Rainpaw - en Kittypet zou haar allang achtervolgen. Uiteindelijk deed het je niks meer. ''Aurorapaw? Shall we escort this lost kittypet back home?'' Dat was het meest behulpzame dat Kittypaw een ShadowClanner ooit had horen zeggen. Ze had het ook niet verwacht, eerder zou ze in het kamp gevangen worden genomen om geheimen en zwakke plekken over haar Clan te vertellen of anders vermoord worden! Alhoewel, dat ging misschien een beetje te ver. Dat zou meer iets voor de BloodClan zijn. Gelukkig was ze niet een BloodClanner tegen gekomen, eigenlijk, want dan lag ze al dood.


Where is this? 2lniil3
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where is this? DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimeza 10 jan 2015 - 22:02

''Nee!'' Protesteerde de apprentice, "'Ik steel geen prooi.. Dat is tegen de warrior code.'' Aurora wou net haar bek opentrekken om te vertellen dat dit ook verboden was, maar Otterflight was haar voor. “O, I see. Lost are you? Hmm? Well that’s what all cat’s say. I don’t believe you for a second” Siste de warrior. Aurorapaw knikte. Een tikje op haar schouder trok haar aandacht. “Put your claws here” Wees de lapjespoes, en de kattin deed zoals ze zei. Hee, haar grip was veel beter nu! Ze focuste opnieuw, en luisterde naar Otterflight. ''You know what you've done, don't you? You are declaring war Kittypét'' Ondertussen verslapte Aurora haar greep geen moment. Deze poes zouhet spijten voor het ooit betreden van Shadowclan territorium. ''Aurorapaw? Shall we escort this lost kittypet back home?'' "Yes m'am." Aurorapaw sprong van de tabby af, maar voor heel even. Ze duwde de vissenvreter omhoog, maar hield haar nog steeds stevig vast. Ze boog zich even naar Kittypaw. "You're lucky, kittypet," Siste ze, "If I wasnt a loyal and honest apprentice, I would have put my claws;" Aurora's poot gleed naar de nek van de kattin, "Right there." Ze keek weer op naar Otterfight, wachtend op een teken. "We'll help you 'explain' this little incident too Dawnstar."
Where is this? 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otterflight
StarClan
Where is this? DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimezo 11 jan 2015 - 12:38

Het protest van de Apprentice negeerde ze helemaal. RiverClan stond bekend om het liegen en het toeeigenen van dingen die niet van hen waren. Zo ook de SunningRock’s had ze vernomen. Haar staart zwiepte een paar keer heen en weer waarna ze goedkeurend toekeek hoe Aurorapaw haar greep iets verminderde en gelijk haar tip opvolgde. Kleine dingen deden het hem vaak wist ze uit ervaring. Langzaam schudde ze haar kop terwijl ze haar blik op Kittypaw hield. Al snel werd er ingestemd met het naar huis brengen van deze verdwaalde Apprentice. Wat Aurorapaw zei, dat Kittypaw geluk had gehad was waar. Als ze een Warrior was geweest had ze alleen terug mogen gaan en dan half dood als het aan haar had gelegen. Kort snoof ze en stond op. “Move” bromde ze tegen de RiverClan Apprentice. Er leek geen beweging in te komen dus gaf ze Kittypaw een duw zodat ze op haar snuit zou vallen. “Are you coming or what?” beet ze Kittypaw toe. De Calico Warrior snoof nogmaals waarna ze Kittypaw in haar nekvel vast greek en een paar meter meesleurde om haar op weg te helpen. Dawnstar zou het weten dat haar Apprentices ronddoolden zonder hun Mentor op andermans grond. “Dawnstar will be pleased” zei ze waarna ze er een sceptische lach achteraan lachte. Ze zette er stevig de pas in al vrij snel waren ze bij het Thunderpath. Ze keek van links naar rechts en van rechts terug naar links. Geen monsters. Zonder een aarzeling sprintte ze het Thunderpath over. Fourtrees was niet ver meer na deze oversteek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittytail
Member
Where is this? DPKsfdL
marijn
1560
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Kittytail
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimezo 11 jan 2015 - 18:53

Ruw werd Kittypaw omver geduwd. Snel krabbelde ze overeind en begon te lopen. Waarom moest haar dit nou gebeuren? De apprentice overwoog om supersnel te gaan rennen; weg hiervan. Ze zouden nooit naar het kamp komen en.. Ja, maar wat als ze haar inhaalden? De mentors waren te lui om haar te trainen, ze kon niks. Ze wist niet waar ze heen zou moeten en straks kwam ze bij BloodClan territory of zo. Wat haatte ze dit! Ze zouden naar het kamp gaan en ze zou een hele preek krijgen van Dawnstar. ''Ja, ik wist niet dat ik al zo ver het territorium uit was en toen viel ik in de tunnel van het thunderpath en toen kwamen hun twee.'' Geloofwaardig, erg geloofwaardig! Dawnstar zou haar vertellen niet te liegen, een straf geven.. Waarom ging alles toch mis bij haar? Waarom had ze geen vrienden of getuiges die de waarheid konden vertellen? Waarom konden haar mentors haar niet trainen op vechten zodat ze gemene opmerkingen terug kon maken en niet aan stukken gescheurd worden? Natuurlijk ging alles mis met haar. Vol woede begon ze te lopen. Bij iedere stap drukte ze haar poot stevig in de grond met al haar kracht. Wacht maar, als mentors haar niet zouden trainen.. Kittypaw besloot zelf de sterkste warrior ooit te worden. Ze zou trainen, all day en all night. Oke, misschien niet all night maar in iedergeval wel 's avonds. Ze zou trainen als een gek op haar vechttechnieken. En dan zouden ze nog wel eens zien. Ja.
Wacht maar.

OOC; kittypaw gone evil.


Where is this? 2lniil3
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where is this? DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimedo 15 jan 2015 - 19:05

Otterflight duwde de apprentice op de grond, en Aurora lachte kil. “Are you coming or what?” De poes verkneukelde zich al op het moment dat ze de apprentice mocht uitleveren. “Dawnstar will be pleased” De warrior liep snel, dus Aurorapaw ook. Ze lette speciaal op Kittypaw, die niet mocht wegrennen. Jonge apprentice, domme apprentice. Ze bereikten het Thunderpath, en liepen richting Foutrees. Deze apprentice was tegen de warrior code ingegaan, niet alleen dat, ze was ook nog betrapt. Een schande voor haar clan. Het mooist moment was als zij en Otter de tabby poes het kamp in zouden gooien, of een vertellen aan Shrewstar wat er gebeurt was.

occ: Nieuw topic? Waar?
Where is this? 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otterflight
StarClan
Where is this? DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: Where is this?   Where is this? Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 13:14

Simpelweg door het feit van een ander gebied te betreden had de Apprentice zich diep in de nesten gewerkt. Terwijl ze haar pas nog steeds in een hoog tempo hield en oplette of ze geen andere Clankatten zag stopte ze even vlak voor de Border van RiverClan. “Lead the way Kittypaw. We want to talk with Wolfgaze or Dawnstar” miauwde ze kil. Haar amberen ogen waren afstandelijk op de RiverClan apprentice gericht. Dit was nieuws waar de hele ShadowClan van zou smullen en ze lachtte zacht. Haar blik ging naar Aurorapaw die er net zo van genoot zoals zijzelf. De RiverClan Apprentice echter bleef haast als verstijfd staan bij de grens alsof ze twijfelde wat ze moes doen. Grommend liep ze naar Kittypaw toe. “If you ain’t gonna move fast you have a even bigger problem” gromde ze en liet haar nagels uit hun hulzen gaan. Nee, deze Apprentice was nog lang niet jarig. Voorzichtig begaf de ShadowClan Warrior zich in het hoge riet en voelde voorizchtig aan de ondergrond onder haar poten. Het was harder dan het moerassige wat ze gewend was maar toch vertrouwde ze het niet helemaal. Die visvreter kon hen nu nog altijd beduvelen.

OOC; Kittypaw, wil jij maken in het RC kamp? Smile

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Where is this?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: