So so, this is the Riverclan 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 So so, this is the Riverclan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
So so, this is the Riverclan  DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: So so, this is the Riverclan    So so, this is the Riverclan  Icon_minitimezo 11 jan 2015 - 12:46

Bonepaw was vroeg op gestaan, hij had zijn vertrek al klaar gemaakt. Hij hoorde vaak katten over de Riverclan spreken, dus als hij vroeg op stond kon hij daar een kijkje gaan nemen. Zijn ogen keken nieuwschierig in het rond, hij zwiepte langzaam met zijn staart over de grond. Hij wist hoe hij moest over steken, over het water. Gelukkig was deze belaagt met een dikke laag sneeuw en ijs, hij liep rustig naar de over kant. Hij probeerde zich zo laag mogelijk te houden, hij wilde graag meer zien en dat dan vertellen aan Forest en Dawn. Hun zouden vast trots zijn op wat hij dan had gedaan, het Riverclan gebied op sluipen. Hij zou het liefste hun kamp in willen sluipen maar hij was daar niet goed in, dus het gebied was ook goed. Bij de gedachten aan de zwart witten poes begon hij al te blozen, ze was zo knap. Hij schudden vlug zijn hoofd, hij wist dat hij iets voelde voor Dawn maar ook voor Scar. Hij klom weer omhoog en was het gebied al binnen, nu moest hij zo dicht naar het kamp toe sluipen. Hij wist alleen niet waar het kamp lag, dus hij sloop vlug sneller over de witte vlaktes heen. Het voelde koud hier en het rook vies, hij haalde even zijn neus op. Corect, het rook viezer dan zwetende krijgers. Hij nam een vlugge sprint naar bosje naar bosje, hij moest zo dicht mogelijk komen. Hij wilde zijn vrienden trots zien of blij, misschien kreeg hij dan wel een likje van Dawn.

Eerste post voor Dawnstar


So so, this is the Riverclan  Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
So so, this is the Riverclan  2gxnp75So so, this is the Riverclan  10pvxmwSo so, this is the Riverclan  10pvxmwSo so, this is the Riverclan  2hqc5lxSo so, this is the Riverclan  34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So so, this is the Riverclan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: