I'm Just a kid you know (Trainingstopic) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm Just a kid you know (Trainingstopic)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
I'm Just a kid you know (Trainingstopic) DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: I'm Just a kid you know (Trainingstopic)   I'm Just a kid you know (Trainingstopic) Icon_minitimema 12 jan 2015 - 15:56

Bonepaw zou voor het eerst een training krijgen, hij was er helemaal klaar voor. Hij had de hele avond wakker gelegen, hij was moe maar vrolijk en druk. Hij was al de hele nacht in de apprentices den aan het wachten, hij had graag Forest gezien om hem te steunen. Hij schudden zijn vacht om de vocht eruit te krijgen, het was net zon's opgang. Hij rende naar buiten en wilde voor de Warrior den wachten voor zijn mentor Snowstorm, hij vluchtte vlug voor de krijgers hol en ging daar trots zitten wachten. Hij kon namelijk om alles wel lachen, hij zag zo nu en dan een krijger die dan langs liep. Hij kon zijn eigen plezier hier aan maken, hij wiebelde met zijn oor. Hij zou nooit echt serieus over een onderwerp worden but WHO CARES, hij zwiepte vrolijk met zijn staart. Zo als je een hond zag kwispelen zag je nu ook Bone kwispelen, hij zou misschien later katerkit kunnen genoemd worden. Hij leek dan op een oudere kater van 1 jaar maar gedroeg zich als een kleine kitten, bij elke krijger sprong hij op en vroeg hij naar Snowstorm. Hij vroeg zich af hoe zijn mentor er zou uit zien, misschien was het een geïriteerde kater of poes. Misschien was het een druke poes of kater, wist hij veel. Hij ging er mee trainenen, hij was nieuwschierig waar ze naar toe zouden gaan.

Eerste post voor Snowstorm


I'm Just a kid you know (Trainingstopic) Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
I'm Just a kid you know (Trainingstopic) 2gxnp75I'm Just a kid you know (Trainingstopic) 10pvxmwI'm Just a kid you know (Trainingstopic) 10pvxmwI'm Just a kid you know (Trainingstopic) 2hqc5lxI'm Just a kid you know (Trainingstopic) 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm Just a kid you know (Trainingstopic)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Snakerocks-
Ga naar: