Leaving town.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Leaving town..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
Leaving town.. UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Leaving town..   Leaving town.. Icon_minitimewo 14 jan 2015 - 20:26

De zwarte kattin keek nog een keer achterom. Het was donker in de warriors den, voor de laatste keer waarschijnlijk. Het was pijnlijk, allemaal té pijnlijk. Haar hartslag versnelde iets, ging ze het echt doen? Ja. De zwarte kattin stapte voorzichtig uit haar nest, iets wat niet meer voelde als haar nest. Haar ijsblauwe ogen gleden door de den heen. Ze zag Thrushdive en Snowynight, Ashdrizzle, Nightspark, haar ouders en andere siblings. Jongere warriors, oudere warriors. Iedereen die ze ooit had ontmoet in haar miserabele leventje. Het was pijnlijk, pijnlijk omdat ze wist dat er nooit iemand zou zijn die echt van haar houden zou. Niemand zou haar ooit vergeven voor haar daden. Het gepest, het getreiter, de leugens, de wonden, de tranen. Ze had het allemaal zelf gedaan, zelf verpest. En nu zou ze de pijn die ze andere had gegeven drie keer zo hard terug krijgen, dat wilde ze. Dat zou ze doen. Ze keek nog een keer achterom, sloot haar ogen en verliet de den.
In het kamp was het stil, er was niemand. De poes ging op in de donkere nacht, maar haar pootstappen bleven staan in de sneeuw. Ze liep naar de apprentice den, keek naar binnen en zag haar vier dochters. Vier dochters die beter af waren zonder hun zwakke moeder, vier dochters die een beter leven zouden hebben met twee vaders. Vier dochters die ze af had moeten staan toen Ashdrizzle dat aan haar beval. Maar zoals altijd had ze poot stijf gehouden en door gemodderd, ten koste van haar dochters. Ze wist ook, dat deze na alles wat ze had gedaan nooit meer van haar konden houden zonder bepaalde gedachtes, zonder de slechte kant die ze al zo vaak had getoond.
Ze verliet het kamp, niet goed wetend waar ze naar op weg was. Haar poten brachten haar door het hele territorium. Langs de moerassen, de dennenbomen, de Burnt Sycamore en uiteindelijk stond ze bij de grens. De grens ja. Was dit wat ze wilde? Nee. Was dit wat het beste zou zijn voor iedereen die haar wel dierbaar was? Ja. Littlestream had haar niet nodig, die had Tallshadow en Acefray en hun moeder. Had Innerghost haar nodig? Nee, die had de clan om voor te zorgen. Hadden haar dochters haar nodig? Nee, die hadden Ashdrizzle en Nightspark die voor hen zouden zorgen. Zou ze een gat achterlaten in de clan? Nee, waarschijnlijk alleen maar levens die vanaf nu zouden gaan beteren. De poes sloot haar ogen, het deed pijn. Oh zo veel vreselijke pijn. Een enkele traan drupte uit haar ooghoek en ze keek om, waarna ze met een pootje vlak voor de grensmarkering stopte. Daar ging 'ie dan..


Leaving town.. SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Leaving town.. 6rUw8UC
Jamie
4498
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Leaving town..   Leaving town.. Icon_minitimewo 14 jan 2015 - 21:02

Rusteloos lag de grijze kater in zijn nest. Zijn ogen draaide in hun kassen en zijn ademhaling stond gejaagd. Dromen peste hem en zorgde ervoor dat hij happend naar adem wakker werd. Zijn flanken waren bezweten en zorgde ervoor dat zijn vacht plat kwam te liggen, hem zo meteen dunner laten lijkend. Ace keek verloren om zich heen, naar Tall die zoals altijd naast hem lag. Al bleef dit niet te lang meer. Het zou niet zo lang meer duren tot hij moest verhuizen. Naar een nest dat niet voor hem was gebouwt en op naar een leven zonder grensavonturen. Zonder trainingen met zijn apprentice en zonder zijn gezin. Zijn groene blik gleed naar de plek waar Running ooit had gelegen. Het was leeg. Ze lag nu vast te slapen in de Nursery.. En straks, straks zaten er ook kittens bij. Hij kneep zijn ogen dicht bij de gedachten aan mini Runnings en mini Acejes. Mochten de kits het uberhoud halen. Die gedachte liet zijn adem stokken en de kater vloog uit zijn nest. Eenmaal uit de slapende den werd hij begroet door de snijdende wind die zijn pels droogde en hem afkoelde. Uiteindelijk begon hij er zelfs mee te spelen, grof grijze plukken dansend in de wind. De kater keek achterom, nu al wetend dat slaap hem niet meer zou vatten. Dus ging hij maar lopen. Hij had al zo veel problemem opgelost met lopen dat hij dacht dat het mogelijk was. Als je maar bleef lopen dar je geen problemen kreeg. Maar hij was gestopt voor Tall, en voor Running. En toen weer bij zijn warriorschap. En kijk wat er door gekomen is. Grimmig stapte hij door. Ineens bracht de wind iets met zich mee. Iets anders dan planten en prooi. De warme geur van kat, en zelfs een bekende. Ace wou afwijken van de geur en zich even laten verzwelgen in zelfmedelijden. Hij kon het immers van geen ander verwachten. Maar zijn poten brachten hem dichterbij tot een poes zich afscheed van de nacht. De zwarte poes Fawnstep. Acefray ging achter haar staan, draaide zijn kop en ging zitten. In dit alles op het ritme van de bomen en nacht. Hij was niet het helderste licht in de clan. Maar zelfs het zwakste licht zoals dat van hem kon gezien worden in het donker. In een nacht als deze. Dus sprak hij met zijn diepe stem, die zoals altijd een tint van een jongen meedroeg. "Niet eens een vaarwel?" Zijn groene blik lag op diens pels, wachtend tot ze om zou draaien. Even was het alleen hun twee, hun problemen en de verleiding ervan weg te lopen. Maar ze stonden beiden stil.


Je kan enkel een dorpsslet zijn als mensen de deur voor je open willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
Leaving town.. UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Leaving town..   Leaving town.. Icon_minitimewo 14 jan 2015 - 21:12

Ze ging het doen. Ze zou over de grens heen stappen en dan zou de clan geen last meer van haar hebben. Ongemakkelijk stapte ze naar voren, met haar voorpootjes bijna al helemaal over de grens heen. Een traan viel uit haar ooghoek. Haar lip trilde zachtjes en ze moest haar ogen sluiten. Maar toen er een zware, bekende stem achter haar klonk stopte ze. Ze ging de grens niet verder over, maar ging ook niet terug. "Acefray," mauwde ze zonder om te kijken en staarde nog altijd over de grens heen, daar waar ze heen zou moeten gaan. Als ze nu niet weg ging, dan zou de clan nog altijd met haar last zitten. De meesten hadden haar wel duidelijk gemaakt dat ze niet langer meer welkom was in ShadowClan. Langzaam draaide ze zich om en keek de kater met haar ijsblauwe ogen aan. Het was te zien dat ze had gehuild. Dat ze een emotioneel wrak was geworden en zwaar was vermagerd. Verminkt. De kattin had zichzelf geen hoop meer gegeven. Als ze de clan zou verlaten, zou ze ergens ver weg onder een boom eindigen. Er zou dan geen StarClan meer zijn om haar op te vangen, dan zou ze gewoon voor eeuwig en altijd weg zijn. Geen tweede leven bij de sterren. Eindelijk rust. "Soms is het beter als men geen weet hebben van bepaalde zaken," mauwde ze toen en keek de kater enkel aan.


Leaving town.. SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Leaving town.. 6rUw8UC
Jamie
4498
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Leaving town..   Leaving town.. Icon_minitimewo 14 jan 2015 - 21:34

Hij was niet verandert zoals Tall was. Hij was niet wijzer nog rustiger. Het enige wat hij had geleerd was hoe hij zijn domheid wat moest verbergen. Hoe hij rustig kon lijken. Als kit leer je dat liegen slecht is, als warrior leer je liegen. Maar Ace wist hoe het moest al deed hij het niet. Zijn emoties lagen in zijn bewegingen en groene ogen. Zo ook toen hij naar de zwarte kattin keek. Met zijn zware passen stond hij op en ging voor de poes zitten. Niet dwingend, maar troostend. Als ze wou kon ze nu langs hem weg springen. Maar de kater wachte dat moment niet af en drukte zijn voorhoofd tegen die van poes, iets wat met zijn grote makkelijk ging. "Soms is niet vandaag" sprak hij zacht zodat alleen zij het kon horen, alsof hij bang was dat de bomen hun gingen afluisteren. Hij keek haar aan en volgde het spoor dat de tranen hadden achtergelaten. Zijn blik ontmoette haar ogen weer en gleed toen naar de lucht vol sterren. Maar alsof deze de moeite niet waard waren keek hij terug in de blauwe ogen, ogen die nu meer nodig hadden dan de sterren. De sterren waren de afgelopen tijd al genoeg aanwezig geweest.


Je kan enkel een dorpsslet zijn als mensen de deur voor je open willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Leaving town..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: