Shiny day 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Shiny day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rudepaw
Member
Shiny day Ezgif.com-crop29ad6108cab81ab79
Nelson
1130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Shiny day   Shiny day Icon_minitimeza 17 jan 2015 - 21:14


Het kleine katertje trok zijn oortjes naar achter. Het geluid van spelende kittens weerklonk op de achtergrond terwijl de zoete geur van de nursery zijn neus binnen dreef. De kitten was al zo een goede twee weken oud. Hij had al meer kracht in zijn pootjes gekregen en kon steeds beter horen en zien. De ochtend scheen door de nursery en Rudekit’s amberkleurige oogjes volgden troosteloos het zonlicht dat de nursery langzaam binnenglipte.
{ EERSTE POST VOOR SWANKIT, HIERNA OPEN C:}
Terug naar boven Ga naar beneden
Swankit'
Member
Shiny day DPKsfdL
Isa
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 maan
Gender:
Rank:
Swankit'
BerichtOnderwerp: Re: Shiny day   Shiny day Icon_minitimeza 17 jan 2015 - 22:06

Het was niet dat ze bang was. Natuurlijk niet, Swankit was niet bang, nooit, volgens haar dan. Maar ze had heel vaak verontrustende dromen. Om eerlijk te zijn, angstaanjagende dromen, nachtmerries eigenlijk. En dan werd ze wakker, en dan wilde ze gillen en nog zo veel meer. Maar ze hield zich in, elke keer weer, om maar geen watje te lijken en niet slap over te komen. Het was moeilijk maar het lukte.

Deze ochtend gebeurde het weer. Hijgend opende ze haar oogjes, merkend dat deze vochtig waren. Snel kneep ze ze weer dicht. Ze probeerde zichzelf te kalmeren en niet aan de verschrikkelijkheden in haar gedachten van vannacht te denken. Ze opende haar oogjes en keek naar het licht dat de nursery binnen kwam. Licht kalmeerde haar, het bracht haar terug naar de werkelijkheid. Met nog betraande oogjes stond ze op en schudde even lichtjes met haar oogjes. Liep een paar stapjes verder en ging toen weer zitten. Ze keek even opzij, waar zich een zwart, witte kitten bevond. "Hoi," Sprak ze zachtjes. Ze was nu even niet in een hooghartige of drukke bouw, ze wou gewoon even wat afleiding.


"Don't tell me what I can't do."
Shiny day 29o4llw
Terug naar boven Ga naar beneden
Rudepaw
Member
Shiny day Ezgif.com-crop29ad6108cab81ab79
Nelson
1130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Re: Shiny day   Shiny day Icon_minitimezo 18 jan 2015 - 15:43

Een kleine kitten met veel zorgen aan zijn hoofd. Zo kon je het zwart-witte katertje beschrijven. Enkele dagen terug had Otterflight hem vertelt dat Mistflare vermoord was. Zijn moeder zomaar vermoord door een Rogue. Het katertje kon het niet over zijn hartje krijgen. Troosteloos staarde het katertje voor zich uit, wachtend tot de dag voorbij zou gaan. De kleine kater schrok op uit zijn gedachten toen hij plots een stem op de achtergrond hoorde. Geschrokken keek hij op. Zijn blik viel op mooie bruine tabby poes. Ze moest ongeveer even oud zijn geweest als hem. Rude werd een tikkeltje geïrriteerd. Hij was geen spreker en dit ging hij ook nooit worden. Hij had geen idee hoe hij met deze situatie moest omgaan. "Hé" Bracht hij zachtjes uit. Er zat ook een stukje zelfzekerheid in zijn stem, of dat probeerde hij alleszins.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Shiny day   Shiny day Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shiny day
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: