Indringer 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Indringer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Blackpaw
Member
Indringer DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 11:15Het was een barre dag. Het had de hele dag nog niet gesneeuwd, maar een ijskoude mist trok over het territorium en het kamp. Je kon nauwelijks handen voor ogen zien, en veel trainingen waren gestaakt omdat in deze omstandigheden nauwelijks gejaagd kon worden. Veel katten hadden zich in hun den opgesloten, om zo te genieten van de gezamenlijke warmte. Enkele warriors en apprentices hadden zichzelf opgeofferd om eten naar de queens, kittens en elders te brengen, maar het eten op de prooistapel was slechts schaars.
Blackkit zat dicht tussen de ingang van het kamp en de prooistapel in. Ze had net een piepklein muisje gegeten, dat volledig bevroren was geraakt. Het lag nu als een steen in haar maag, maar het was beter dan de honger die ze daarvoor had gehad.
Alle katten in het kamp zaten ineengedoken in het kamp. Enkele konden niet schuilen, omdat ze de ingang van het kamp moesten bewaken, maar Blackkit zag hoe ze leden onder de kou. Ze hadden hun dikke vacht opgezet en hun kop verdween er bijna volledig in als ze die tegen hun borst aanlegden om warm te blijven. Ze zag ze rillen. Het kamp lag er treurig bij, en de katten nog treuriger.
Ook Blackkit zat er miserabel bij, en had dezelfde houding als de warriors bij de ingang van het kamp aangenomen. Maar haar lichaam was nog minder in staat om zichzelf warm te houden, en ze voelde hoe haar poten langzaam maar zeker gevoelloos werden, en de puntjes van haar oren bevroren. Ze moest hier weg, besloot ze. Dan maar terug naar de nursery. Ze wikkelde haar staart van haar poten, en probeerde te lopen. Het ging lastig, want haar spieren leken niet meer te kunnen bewegen. Ze dwong zichzelf op te staan en richting de nursery te lopen, tot ze plots een warme gedaante achter zich voelde staan. Ze keek geschrokken om, en keek in de ogen van een uitgemergelde das.
Blackkit sprong geschrokken naar achter en trok uit reflex haar bovenlip op en liet haar tanden zien. Hoe was deze das binnen gekomen? Ze keek langs de das heen. De warriors die ze zojuist had zitten bekijken, trillend en opgerold om warm te blijven, leken in slaap te zijn gevallen! Ze keek weer terug in de ogen van de das, en miauwde kwaad; niet alleen om zichzelf te beschermen, maar ook om de rest van het kamp te waarschuwen. De das moest hier gekomen zijn op zoek naar wat te eten. In het territorium was nauwelijks wat te vinden, dus wellicht was de das de geur van de prooistapel geroken, waar nog maar nauwelijks wat op lag.
Angstig keek Blackkit om zich heen, terwijl de das zwak maar grommend voor haar bleef staan. "Das!" riep Blackkit snel, hopend dat iemand haar zou horen. Ze moesten met z'n allen deze das wegjagen.

~ Completely open Very Happy En hoe meer mensen hoe leuker Very HappyIndringer Szvipj

Spoiler:

Terug naar boven Ga naar beneden
Mazerunner
Member
Indringer DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 11:26

De gestreepte kater haalde diep adem. Het was koud buiten. Tussen zijn kaken hing een magere veldmuis die nooit veel meer dan een mond vol draderig vlees zou kunnen betekenen. Mazepaw had besloten om even naar het kamp te gaan om op te warmen, en misschien wat met Blackkit praten, of zoiets. Eenmaal bij de ingang van het kamp gekomen, drong er een vieze geur zijn neusgaten binnen. Andere clans zijden altijd dat shadowclanners stonken, maar dìt, dit rook pas echt vies, maar toch bekend, op de een of andere manier. Das! Hij liet zijn helderblauwe ogen over het kamp glijden en ontdekte wat verder een groot, grijs mormel. "Das!" Die stem kende hij. Blackkit! Hij liet zijn vangst op de grond vallen en sprong op de rug van de indringer. "Rennen!", riep hij tegen de gestreepte kitten, terwijl hij met zijn tanden door de stugge vacht van de das probeerde te geraken.Indringer Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Indringer DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 12:42
Dit waren één van haar laatste dagen in de medicine den, en dus had ze besloten de hele plek eens goed op te ruimen. Een zachte zucht verliet haar bekje toen de verschillende gedachten haar hoofd binnen kwamen geslopen. Iedere keer als ze een soort kruid verplaatste, kwam er een nieuwe herinneringen naar boven en verscheen die krop in haar keel weer. Maar ze moest zich eroverheen zetten. Ze had namelijk een afspraak met Tallshadow gemaakt. Ze zouden er samen voor zorgen dat ze het toch nog als krijger zou maken, al was het 't laatste dat ze deed!
Maar zodra ze een stem hoorde opdoemen schoten haar oortjes overeind en was ze binnen enkele seconden haar den uitgesprongen. Algauw verschenen de gestaltes van een kit en een apprentice, welke tegenover het angstaanjagende lichaam van een das stonden. In een fractie van een seconde rezen al haar nekharen overeind en sprong ze binnen enkele tellen naar de andere twee katten toe. Alhoewel de leerlingen bijna groter dan haar waren, alsnog kon ze het niet aanzien hoe zij het beest zouden confronteren. "Ga enkele krijgers halen! Snel!" Sprak ze luid, waarna ze zich beschermend voor de twee anderen zette. No way dat ze die das ook maar één haar liet krenken aan de twee jongere katten.
.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw
Member
Indringer DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 14:08

Meteen reageerde enkele stemmen die zich in het kamp bevonden. De das deed nog steeds vrijwel niks, maar zijn aanwezigheid was bijzonder gevaarlijk. Opeens sprong er een kleine kater op de das. Mazepaw! Natuurlijk kwam hij meteen helpen! Blackkit zette een paar stappen achteruit, en plots sprong Littlestream voor haar. Ga enkel krijgers halen! Snel! Blackkit knikte meteen en rende naar de warriors den. Daar stak ze haar snuit naar binnen en speurde rond. "Warriors, jullie moeten komen!" Het was alsof iedereen in een trance opkeek. Sommige warriors draaiden nieuwsgierig hun oren naar haar toe, maar niemand sprong meteen op. "Er is een das in het kamp!" Er was weinig tijd, en Blackkit kon het niet aan te bedenken dat Littlestream en Mazepaw nog bij de das waren. Dus snel draaide zich om, er vanuit gaande dat enkele warriors haar meteen zouden volgen, en rende ze terug. Blackkit kon vrij weinig. Ze had natuurlijk geen enkele training gehad, en ze wilde niet in de weg lopen van de warriors die wél precies wisten wat ze deden. Maar toen ze Mazepaw nog steeds zag vechten, rende ze naar de poten van de uitgemergelde das en beet met haar scherpe tanden in zijn botten. Ondanks haar onervarenheid, had ze al flink wat kracht in haar poten en kaak, en ze hoopte daarmee wat schade aan te richten.
Indringer Szvipj

Spoiler:

Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Indringer 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 14:28

Zijn ogen waren zo zwaar en moe na alle trainingen die de kater de laatste tijd had verzorgd, dat hij haast in slaap was gevallen tijdens zijn jacht. De kater had het niet over zijn hart kunnen verkrijgen niet te gaan jagen, en dus had hij nog niet echt rust genomen, al bleek nu wel dat hij dat de volgende keer maar beter wel kon doen. "Das!" Het was zacht, aangezien hij redelijk ver van het kamp verwijderd was, maar dat ene woord maakte de warrior wakkerder dan hij in dagen geweest was. Meteen staakte hij zijn hopeloze pogingen een muis te vangen, en schoot in de richting van het kamp. De stemmen waren steeds duidelijker. "Ga enkele krijgers halen! Snel!" Het was Little, waarom in elke gevaarlijke situatie was er iemand die hij goed kende en te graag wilde helpen? Ach, hij mocht niet klagen, de adrenaline die hij ervan kreeg hielp goed mee. Ook nu, toen hij door middel van geur wilde weten waar de das was, recht voor de ingang. Welja waarom ook niet. "Blackkit ga ervan weg!" Beval hij de kitten, die niet zomaar alleen een das mocht gaan bevechten, niet als het aan hem lag. Nog zo'n vosselengte te gaan, dus sprong de kater. Een te verre sprong, maar perfect te ver. In de lucht greep hij met zijn dodelijke kaken het nekvel van het beest, en trok het met zich mee naar beneden. Het zou either scheuren of het beest zou omvallen, aangezien Tall door de kracht van zijn sprong echt niet de lichtste was. Sowieso dat het pijn deed, en de aandacht op hem zou richten, weg van Blackkit, weg van Little.


Indringer Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Mazerunner
Member
Indringer DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 14:42

"Ga enkele krijgers halen! Snel!", hoorde hij een stem die hij als die van Littlestream herkende, zeggen. Mazepaw zag Blackkit vanuit zijn ooghoeken door het kamp rennen terwijl hij verder met zijn klauwen en tanden de rug van het grijze mormel bewerkte. De bruine tabby zag hoe de gestreepte kitten haar tandjes in de des zette, hij wilde naar haar schreeuwen dat ze moest vertrekken, maar Tallshadow, die hen juist was komen helpen, was hem voor. "Blackkit ga ervan weg!", De gestreepte apprentice had al wat lelijke wonden in de huid van de das gemaakt wanneer deze steigerde en Mazepaw zo van zich afslingerde. De bruine tabby kwam met een doffe klap op zijn zij op de grond terecht. Een zacht gekreun ontsnapte aan zijn lippen. Pijnlijk.Indringer Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Indringer DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 14:58
Algauw schoot Blackkit weg, en bleven alleen zij en Mazepaw achter. Haar rug had zich gebold en haar nageltjes waren ontbloot. Littlestream zag er niet imponerend uit, en zelfs nu ze zichzelf groter gemaakt had in de hoop zo indruk te maken op de das, leek het er niet op. Verre van zelfs. Het leek wel alsof ze een pluizige opgezette vacht had. Maar goed, dit betekende nog niet dat ze niet vals kon uithalen. Die das moest maar eens proberen..! Ze schrok op toen ze plots een bruine krijger de indringer zag meesleuren en nam enkele stapjes naar achteren. Angst welde op in haar buik toen ze zag dat het Tallshadow was. Waarom net hém van alle krijgers?! Nu kon ze het niet laten om het hele gevecht toe te kijken met haar hart vastgeklemd. Snel nam ze de twee jongere katten in veiligheid en duwde ze hen naar achteren. "Probeer zo ver mogelijk van de das te blijven!" Beval ze hen, het duidelijk makende dat ze geen tegenspraak zou toestaan.
.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw
Member
Indringer DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 15:07


De smaak van bloed prikte op Blackkit's tong. Het was een goed gevoel te weten dat ze in ieder geval een beetje schade had aangericht. Blackkit, ga er van weg! Het was de stem van Tallshadow. Ze keek hoe hij door de lucht sprong en met een enorme klap de das op de grond wist te werken. Maar in diezelfde klap hoorde ze Mazepaw een meter verder op de grond kome, en een pijnlijk geluid kwam uit zijn bek. Meer dan Littlestream's of Tallshadow's woorden haar hadden kunnen bevelen, deed dat beeld Blackkit doen loslaten. Ze rende naar Mazepaw toe, terwijl ze een misselijk gevoel overhield aan de bloedsmaak van de poot van de das. Er waren nu twee warriors, waarvan in ieder geval één wist waar hij mee bezig was. Ze wierp een blik op de warriors den. Waar bleef de rest? Tallshadow zou dit niet alleen moeten doen!
Blackkit ging naast Mazepaw zitten, terwijl Littlestream voor hen twee ging staan. "Maze.. Gaat alles goed?" vroeg ze zacht en bang. Ze had geen idee wat de schade was.Indringer Szvipj

Spoiler:

Terug naar boven Ga naar beneden
Mazerunner
Member
Indringer DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 15:21

"Maze.. Gaat alles goed?", hij herkende de stem van Blackkit. "I-ik denk dat het nog wel meevalt", miauwde hij zachtjes, ondanks het feit dat hij overal pijn had. Mazepaws hoofd voelde koortsachtig aan, alsof zijn hoofd met konijnenvacht gevuld was. Langzaam probeerde hij zichzelf pijnloos overeind te krijgen. Zij rechter voorpoot voelde gekneusd, maar niet gebroken aan.Indringer Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:

Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Indringer 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 15:36

Het beest had zeker venijnige tanden, en was ook niet log en lomp zoals de verhalen vaak zeiden, dit was een uitgehongerde jonge das die ten einde raad was. Kortom gevaarlijk dus, vandaar dat de kater zich langzaam om het beest heem maneuvreerde, zo nu en dan uitslaande met zijn poten om het met hem mee te laten draaien. Little had het al voor elkaar gekregen dat de twee jongere katten weg waren, dus dat was een zorg minder. Tall had echter heus niet het kermende geluid uit de mond van Mazepaw gehoord, en dus ving hij de blik van de grijze poes. Als zij voor hem kon zorgen bleef ze ook veilig uit het gevecht, dan moest hij het voor nu maar kort even alleen doen, ze mocht niet gewond raken.
Het korte oogcontact met Little was de das niet onopgemerkt gebleven, net op het punt dat Tall zijn concentratie hervond zag hij hoe een gigantische klauw zijn kant op kwam. De kater draaide zich half, zodat de impact van de klap hem enkel om deed rollen, en gromde eens diep. Zijn vacht lag nog laag, want om Black en Maze nou een volledige killer-Tall te laten zien zou ze misschien niet al te aardig meer over hem doen denken. Maar dit was zijn clan, en dat beest had de grenzen overschreden. Nu was het dus menens, en verdiende het geen compassie meer. Nog een grom weerklonk toen de kater zich afzette, en gewoon recht op het beest afsprong, de dood schrok hem toch niet af, leek hem eerder saai, en pijn ging wel weer over. Op dit moment moest hij Little, en de anderen, redden, niet zichzelf. Dus sloeg hij zijn klauwen fel uit in zijn sprong, en raakte het zachte linkeroog. Terwijl het beest brulde sloot Tall zijn poot, en begon te trekken. De das begon mee te geven -want ja wie wilt er nou een oog uit?- en sloeg met zijn poten naar de kater. Dat was het moment waar de warrior op had gewacht, en nogmaals trok hij. Doordat de das al een van zijn poten druk in de lucht had, op zoek naar de kater, verloor het beest zijn evenwicht en tuimelden zowel hij als Tallshadow voorover, waardoor het op de tabby belandde. Die probeerde uit alle macht het momentum te gebruiken om door te rollen, en met al zijn kracht wist de kater onder de indringer weg te komen. Die nu dus een oog minder had, want dat had de kater gewoon vastgehouden. Zijn poot was nu vies, zijn rug en flank bloedden hevig -al merkte hij het zelf niet echt- en het beest tegenover hem was nog bozer en gepijnigder dan voorheen. Nu begon de strijd pas echt.


Indringer Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Indringer DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 15:47
Zodra de poes Tallshadow's blik had ontvangen draaide ze zich om en richtte ze zich tot Mazepaw, welke blijkbaar dus toch gewond was geraakt. Hoe dom kon je dan ook zijn! Zelfs enkele krijgers waren vaak niet in staat een das weg te jagen, laat staan dat een pas begonnen apprentice dat kon! Maar ze zou hem later er wel van langs geven, haar eerste prioriteiten was hem beter te maken nu. Voorzichtig duwde de poes met haar beide pootjes op een voorpoot die er nogal redelijk aangetast uitzag. "Doet dit veel pijn? Kun je er nog op lopen of niet?" Vaak was een gekneusde poot pijnlijker dan een gebroken. En daarom was het noodzakelijk of ze wist of hij pijn had of niet. Ze mocht dan geen medicine cat meer zijn, ze was het wel heel haar leven geweest. En de kennis was ze nog lang niet vergeten! Ondertussen hield de poes het gevecht in de gaten, duidelijk haar adem inhoudende toen Tall onder de das terecht was gekomen. Wat hij allemaal aanving met het beest maakte haar momenteel niets uit. Zolang er met hem maar niets gebeurde! Maar blijkbaar kon zelfs Tallshadow geen das alleen aan.. Dat kon ze toch afleiden van de manier hoe hij al aan het bloeden was. En zodra ze zag dat het beest zelfs nog woedender werd draaide ze zich terug om en keek ze naar Blackkit. "Zie of er nog krijgers zijn!" Waar was iedereen toch? Er was een das in het kamp en niemand merkte 'm op!
.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Dauntrose
StarClan
Indringer TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 15:58


Dauntrose keek trots naar haar vangst. Twee muizen. Correctie, twee magere muizen. Toch was ze trots. In deze tijden was het moeilijk om veel te jagen. Nu was het gewoon onmogelijk met al die sneeuw. Ze pakte de twee grijze prooien in haar bek en trippelde richting camp. Haar zwarte neus schraapte langs een tak. Bijna meteen rezen haar haren overeind. De scherpe geur van das prikte in haar neus, vers. Ze verhoogde haar tempo tot een drafje. Wanneer ze begon te beseffen dat het spoor naar het camp liep was ze er al bijna. Meteen begon ze haar tempo omhoog te sturen. Ze liep met de twee muizen in haar bek door de ingang. Daunt vertraagde, maar gooide rennend haar prooi op de stapel. Er was geen tijd om te kijken hoe het eraan toe ging. Meteen wierp ze zich in de strijd, die tot haar verrassing maar uit één kat bestond. Dauntrose vernauwde haar ogen toen ze de zure stank tegemoet kwam van de wijfjes das. Grommend greep ze de poot vast. Haar ogen ontmoette eventjes die van Tallshadow, hij zag er niet goed uit.


♥️
Indringer YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Mazerunner
Member
Indringer DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 16:08

"Doet dit veel pijn? Kun je er nog op lopen of niet?", Mazepaw haalde diep adem en zocht steun op zijn bezeerde poot, maar zakte vrijwel direct op de grond. Oké. Dat was duidelijk. Niet op de gekneusde poot steunen. "Het doet héél erg veel pijn", miauwde hij. De bruine tabby liet zijn glazige ogen naar de das glijden, die ondertussen ook door Dountrose werd aangevallen.Indringer Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:

Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw
Member
Indringer DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 16:12

Een paar zwakke woorden kwamen uit Mazepaw, en Blackkit keek bang naar Littlestream. Zijn poot zou ongetwijfeld genezen, maar wat als hij te hard op zijn hoofd was gevallen? Het klonk alsof hij een hersenschudding, of iets soortgelijks, had opgelopen. "Oh nee oh nee oh nee," jammerde terwijl ze Mazepaw een lik over zijn kop gaf, want dat was duidelijk waar hij op dit moment het meeste last van had. Zie of er nog krijgers zijn! Blackkit knikte, al wilde ze Mazepaw eigenlijk niet achter laten. Dus ze draaide zich om en rende nogmaals naar de warriors den. Ze riep nogmaals, herhaalde de ernst van de situatie. Ze zag enkele warriors opstaan, dus ze haalde opgelucht adem en rende zo snel mogelijk weer terug.
*een warrior kan dit gebruiken als aanleiding om mee te doen aan t topic? ^^ *
Zodra Blackkit weer terug bij het gevecht was, ging ze weer bij Mazepaw zitten, wie op dit moment haar grootste zorg was. Tallshadow zag er gehavend uit, maar ze ging er vanuit dat hij dit wel zou overleven. En aan Littlestream's blik te zien, zou zij na afloop met liefde voor hem zorgen.
Maar een nieuwe warrior trok haar aandacht misschien nog wel meer. Dauntrose begon zich te bemoeien met het gevecht! Blackkit trok grommend haar bovenlip op. Als die das wat bij Daunt zou doen, zou ze mee gaan vechten, hoe gevaarlijk en dom dat ook zou zijn. Er zou niks, maar dan ook niks met Daunt gebeuren!
Indringer Szvipj

Spoiler:

Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Indringer 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 19:30

Hij kreunde niet, omwille van het feit dat zowel Little als hijzelf niet moesten letten op de pijn in zijn flank, die al snel aan het rood kleuren was. Gelukkig had hij nu hulp, Dauntrose pakte de poten van het beest, wat het op de grond hield. Tall knikte naar haar, en sprong toen op het beest, hij zag er gehavend uit. Niet de glanzende vacht, maar rood gekleurd door zijn eigen bloed gemengd met dat van de das. Zijn ogen schoten vuur, wat hem samen met de gigantische gestalte die hij had nogal angstaanjagend maakte. De ogen van de kater keken nog eens naar Little, en zijn oren flikten in de richting van Blackkit, straks zou die tijger zich nog in het gevecht mengen. Je hoefde niet telepatisch te zijn om dat te kunnen zien, en dat konden ze nu even niet hebben. Niet nu Daunt het beest op de grond had, en hij uit alle macht probeerde de kop weg te houden bij zijn eigen lichaam. Eindelijk, toen hij met zijn blinkende klauwen besmeurd met bloed langs de wang van het beest haalde en diens mond openreet kwam er een gat tussen de kop en nek. De kater wachtte niet, zijn kop schoot naar voren en zijn sterke kaken sloten om de hals van het beest. Daar beet hij neer, en hield vast. Dit zou de das moeten verzwakken, ook al was het allesbehalve veilig voor de kater zelf. Het beest kon zijn hoofd nog bewegen, en klemde zonder al teveel moeite ook de kaken in zijn flank. Alles wat te zien was van het feit dat de kater helse pijn kreeg van de aanval was dat zijn staart eens sloeg, en toen trok hij zijn kop terug om volledig de kop van de inmiddels al vermoeide das te bedekken. Het feit dat de das vermoeid was maakte het mogelijk voor hem om zijn eerdere handeling te proberen te herhalen. Er zat al een flinke wond in de nek en een oog was weg, als hij nou ook de andere te pakken kon krijgen, misschien zou de strijd dan vroeg genoeg over zijn voor hem om niet teveel bloed te verliezen. Anders werd het nog spannend.


Indringer Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Littlestream
Member
Indringer DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 20:07
Zodra de kater bekende dat het pijn deed, zuchtte de poes opgelucht. Niet omdat ze nu wist dat de apprentice pijn leed, maar eerder omdat zijn toekomst als krijger dan nog vaststond. "Je hebt geluk gehad. Hij is enkel gekneusd en niet gebroken. Hij zal binnen de kortste keren weer genezen, maar voor nu moet je rustig aandoen. Zodra de kust veilig is zal ik je kruiden geven tegen de pijn en je poot verzorgen." Miauwde ze rustig, bijna moederlijk. Ze wist hoe erg het was, zeker met het gevaar van die das erbij. Ze gunde de leerling nog een laatste warme blik waarna ze zich tot Blackkit richtte. Haar hart klopte letterlijk in haar keel toen ze zag hoe opgeladen deze er wel niet bijstond. Algauw trippelde ze naar haar toe en blokkeerde haar staart de weg naar de das toe, om te voorkomen dat de bijna-leerling zich met het gevecht zou mengen. "Je moet je er buiten houden. Als je je nu gaan moeien, zul je hen alleen maar in de weg staan." Klonk ze kalm, waarna ze haar groene blik in de hare priemde. "Dauntrose en Tallshadow weten wat ze doen, maak je maar geen zorgen." Vervolgde geruststellend, waarna ze zelf ook snel een blik op Tall wierp. Ze hoopte maar dat hij wist wat hij deed. Het probleem was dat ze hem kende, en dus wist dat hij zijn leven wel eens op het spel zou durven zetten om dat beest te verslaan. Maar ze dan nooit, maar dan ook nooit met het gedacht kunnen leven dat hij stierf terwijl zij toekeek. En daarom wierp ze hem ook een overbezorgde blik toe, zodat hij wist dat hij zichzelf niet moest pushen. Hij was namelijk al zodanig aan het bloeden..!
.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw
Member
Indringer DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 20:16

Een gigantisch gevecht tussen Tallshadow en de das was gaande, terwijl Dauntrose haar uiterste best deed te helpen. Ze was duidelijk van grote waarde, maar Tallshadow kreeg alle klappen te verduren van de das. Het was afschuwelijk om aan te zien, maar stiekem was Blackkit blij te zien dat Dauntrose relatief veilig bleef. Littlestream legde haar staart voor Blackkit en vertelde haar dat ze niet mee moest doen. "Ik weet het," zei ze zacht. Ze wist dat ze zichzelf in controle moest houden, maar oh, wat háátte ze het dat ze niet mee kon helpen. Ze wilde in staat zijn zichzelf te beschermen, en om dat beest aan te vallen en mee te vechten. Ze wílde het, ze voelde de drang om te vechten, maar ze wist dat ze de ervaring niet had. Het frustreerde haar zo erg, en ze beet op haar lip om zich in te houden. Uiteindelijk moest ze haar kop wegdraaide van het gevecht om niet verder opgefokt te raken.
Ze liep weer naar Mazepaw, en ging bij hem zitten. "Hoe is je hoofd?" vroeg ze bezorgd. Zolang ze zich op Maze focuste, dacht ze minder aan de gevaren die de twee vechters liepen.

~ Hahaha, Em, I like dat je Black tijger noemt xDIndringer Szvipj

Spoiler:

Terug naar boven Ga naar beneden
Mazerunner
Member
Indringer DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 20:25

"Je hebt geluk gehad. Hij is enkel gekneusd en niet gebroken. Hij zal binnen de kortste keren weer genezen, maar voor nu moet je rustig aandoen. Zodra de kust veilig is zal ik je kruiden geven tegen de pijn en je poot verzorgen.", Mazepaw knikte. Nu zou ook nog in de medicine cats den mogen gaan liggen, en hij stond al achter met zijn training. "Je moet je er buiten houden. Als je je nu gaan moeien, zul je hen alleen maar in de weg staan.", het duurde even vooraleer de bruine tabby besefte dat het tegen Blackkit was, en ze moest zich er ook uit houden. Mazepaw wilde niet dat ze ook pijn leed. "Dauntrose en Tallshadow weten wat ze doen, maak je maar geen zorgen.", natuurlijk kwam het goed, zij waren een getrainde clan en de das was alleen. "Hoe is je hoofd?", hij herkende de stem van Blackkit. Zijn gedachten waren nog altijd wat wazig van de klap en denken ging dus niet zo snel. "Ik heb wel betere dagen gehad", er groeide een broze glimlach om zijn lippen.Indringer Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:

Terug naar boven Ga naar beneden
Dauntrose
StarClan
Indringer TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 20:36


Tall knikte. Dauntrose zette haar tanden in de brede voorpoot van het beest, wat het aan de grond hield. Terwijl ze met al haar kracht probeerde om het beest daar te laten blijven deed Tallshadow al het werk. Ze voelde zich nutteloos tegenover hem, maar ze had nu deze job te doen. Hij begon steeds heviger te bloeden en ze wist dat ze iets moest doen. Toen hij de nek losliet liet zij ook de poot los. Ze stapte met haar twee voorpoten op de grond, maar boorde haar achterste klauwen in de poot. Nu kon ze zich uitrekken tot aan de keel. De das keek haar met zijn goede oog gemeen aan. Maar Daunt liet zich niet bang maken. Ze begon te klikken met haar tong, iets wat ze zelf had uitgevonden. Het beest snoof diep en deed een uithaal naar haar met zijn tanden. Verdoofd van de adrenaline voelde ze de pijn in haar wang niet. Nu was het haar kans. Ze zette haar tanden in het vlees van de nek en beet door. De das gromde nu luider.


♥️
Indringer YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw
Member
Indringer DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 20:46

Ik heb wel eens betere dagen gehad, antwoordde Mazepaw. Er verscheen een verdrietige maar opgeluchte glimlach op Blackkit's snuit. Hij had in ieder geval zijn humor nog, dus het zou goed met hem komen. Maar het was afschuwelijk om hem zo hulpeloos te zien liggen. Straks zouden ze hem naar de medicines cats den brengen, en dan zou ze was nat mos halen om op zijn hoofd te leggen. Dat zou de pijn vast helpen verminderen. Ze wist niks, maar dan ook niks van kruiden en ze zou vast een waardeloze medicines cat zijn, maar uit ervaring wist ze dat wat sneeuw op je hoofd goed hielp tegen hoofdpijn.
Achter zich hoorde Blackkit het gevecht doorgaan. Ze hoorde de das grommen en over de grond schuifelen. Ze hoorde wat botten kraken, en zelfs het druppen van bloed op de grond. Blackkit kon de verleiding niet weerstaan om achterom te kijken, maar dat had ze niet moeten doen. Ze zag de uithaal van de das naar Dauntrose's wang, en zag hoe ze hard en pijnlijk geraakt werd. Een enorme schram ontstond, en al snel drupte er bloed op Daunt's mooie, lange, pluizige vacht, waar Blackkit zo vaak tegen aan had mogen schreeuwen alsof het een kussen was. "NEE!" brulde ze en ze gromde luid. Het was dat ze Maze's ademhalen naast zich hoorde. Dat was wat haar de kracht gaf om zich niet met het gevecht te bemoeien, wat -zoals iedereen intussen duidelijk gemaakt had- een enorm dom idee zou zijn. Ze beet weer op haar lip en wierp haar blik weer op Maze.Indringer Szvipj

Spoiler:

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Indringer   Indringer Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Indringer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: