First Sight - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 First Sight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Tallshadow
Member
First Sight - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: First Sight   First Sight - Pagina 2 Icon_minitimedo 26 feb 2015 - 14:06

De kater zag de lichte paniek oplichten in de ogen van zijn zusje, en begreep het zo goed als hij kon. Natuurlijk wist de warrior wel dat hij nooit de pijn net zo zou voelen als zij, of überhaupt ooit helemaal zou begrijpen wat ze voelde voor Ace, aangezien het zijn vriend was. Maar hij zou er altijd zijn om haar te helpen. "Natuurlijk," Spinde de kater dus, en legde zijn staart rond haar neer. "Jullie vader," Hij wendde zijn blik tot de kittens, en ging liggen om dichterbij te zijn. Ondertussen bedacht hij zich of hij in de verleden tijd moest spreken of niet. Uiteindelijk besloot hij van niet. "Is een van de gezelligste katten die de clan ooit had, het maakte niet uit waar je vandaan kwam of wat je deed, hij zou er voor je zijn als een ware warrior er voor alle zwakken zou moeten zijn." Hij glimlachte even, "Zo was hij er ook voor mij, nadat ik veel fouten had gemaakt. Veel katten hadden al op me opgegeven, ik was het niet meer waard. Maar dankzij jullie vader ben ik door gaan vechten, wist ik erbovenuit te komen, en samen met hem heb ik de gekste avonturen beleefd," Hij keek naar Running, was hij de goede weg op?


First Sight - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Burninglove
Member
First Sight - Pagina 2 DPKsfdL
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burninglove
BerichtOnderwerp: Re: First Sight   First Sight - Pagina 2 Icon_minitimema 2 maa 2015 - 13:48

Burningkit voelde hoe de katten om haar heen bewogen en naar elkaar keken, maar ze snapte de situatie niet helemaal. Tallshadow ging naast haar moeder liggen, en begon te vertellen over haar en Light's vader. Ze ging ook liggen, als een klein ying-yang balletje en met haar grote ogen keek ze afwachtend naar haar oom. Hij vertelde hoe haar vader geweldig was, leuk en een ware warrior. Naarmate hij meer woorden sprak, werd de glimlach rond haar snuit groter en droomde ze weg over haar vader. Ze had haar kop op haar pootjes gelegd en liet haar ogen over haar moeder glijden. "Ik wil hem ontmoeten!" sprak ze uiteindelijk met haar zachte stem. "Ik wil mijn lieve, mooie, trouwe, eerlijke, sterke papa ontmoeten!"

First Sight - Pagina 2 5PqCyeG
I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Lightbearer
Member
First Sight - Pagina 2 ZHirdKt
Marlk
251
Actief
What if I'm the only hero left
You better fire off your gun
Once and forever

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lightbearer
BerichtOnderwerp: Re: First Sight   First Sight - Pagina 2 Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 14:25

De kleine kitten keek van de poes naar de sterke tabby, die hij verachtte omdat hij zo groot en sterk was - maar eigenlijk was het wel een pluspuntje. Nu wist hij tenminste dat hij net zo groot kon worden, gezien deze kater familie van hem was zat het dus wel in hun genen om groot te worden, het feit was er alleen dat zijn moeder Running niet zo heel groot was. De twee leken een blik met elkaar te wisselen waar hij niet wijs uit kon komen, dus besloot hij er ook maar weinig aandacht aan te schenken en kroop hij nog wat dichter tegen Burning aan. Zijn vader bleek natuurlijk een fantastische kater te zijn, maar hij vertrouwde het allemaal niet echt. Als hij zo sterk en groot en fantastisch was, waarom had hij hen dan achter gelaten? Zijn zusje leek helemaal in haar nopjes te zijn met het verhaal, maar hij niet. De kater was niet hier, waarom niet? Waar was hij dan als hij zo geweldig was? "Waarom is hij niet hier dan?" Hij keek de bruine tabby strak aan, geen moment knipperend met zijn ogen. "Waarom heeft hij mama dan achtergelaten.. en ons?" Zijn woorden waren bitter, hij wilde de kater eerst zien voordat hij die verhalen zou geloven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Runningvole
Member
First Sight - Pagina 2 DPKsfdL
965
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender:
Rank:
Runningvole
BerichtOnderwerp: Re: First Sight   First Sight - Pagina 2 Icon_minitimema 9 maa 2015 - 19:02

Het was een fout plan. Het ging fout. Paniek welde in haar op en ze keek hulpeloos naar Tallshadow. Vragen van de kittens leken maar niet op te houden. Een zachte piep gleed tussen haar lippen door en ze voelde de neiging om op te staan en weg te rennen. Haar naam leek nu meer betekenis dan ooit aan haar karakter te geven. Haar borstkas probeerde ze te kalmeren, maar haar hart bonkte twee keer zo snel en hard. "Ik.. hij.." Bracht ze moeizaam en paniekerig uit en voelde vocht in haar blauwe ogen opwellen.


Topics gezocht ~
First Sight - Pagina 2 HCzmeD4
Whoop whoop for ladybugs~:
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
First Sight - Pagina 2 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: First Sight   First Sight - Pagina 2 Icon_minitimema 9 maa 2015 - 19:05

De kater snapte de vragen van de kits maar al te goed, hijzelf zou waarschijnlijk met dezelfde vragen gezeten hebben, en sowieso was kittens begrijpen nooit echt een van de lastigste dingen geweest voor hem want zoals velen steeds zeiden, hij was zelf eigenlijk een huge kit. "Waarom heeft hij mama dan achtergelaten.. en ons?" Tall keek waarschuwend naar de kit die het zei, ze waren echt niet uit elkaar te houden die twee. "Hij heeft jullie niet achtergelaten, hij had geen keus, hij heeft voor jullie gevochten en vecht nog steeds door," Op een zekere manier. "Als jullie vader zou stoppen met zijn constante, nobele gevecht zou de hele clan, inclusief jullie, nergens meer zijn, is dat niet juist eervol?"


First Sight - Pagina 2 Os_tal10
#Awesome:

Terug naar boven Ga naar beneden
Lightbearer
Member
First Sight - Pagina 2 ZHirdKt
Marlk
251
Actief
What if I'm the only hero left
You better fire off your gun
Once and forever

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lightbearer
BerichtOnderwerp: Re: First Sight   First Sight - Pagina 2 Icon_minitimeza 14 maa 2015 - 15:45


De kitten staarde zijn moeder strak aan, waarom werd ze nu zenuwachtig? Werd hem überhaupt wel de waarheid gezegd? Leefde hij dan nog? Zijn blik gleed al snel naar de grote tabby, toen hij tot de conclusie was gekomen dat zijn moeder niet meer uit haar woorden kon komen. Ook wel best sneu voor haar, maar hij mocht toch best de waarheid weten en die waarheid wilde hij ook hebben. Hij kreeg echter een redelijk vage beschrijving ervan en onbegrijpelijk keek hij zijn oom aan. Wat was er dan met zijn vader gebeurd, of beter nog, wat was hij geworden? "Waarom moet hij vechten? Waartegen moet hij vechten?" Hij duwde zijn lichaam wat meer tegen de vacht van zijn moeder en keek naar haar omhoog, en toen weer naar Tall. "En waarom mag hij niet bij ons zijn? Heeft hij nooit pauze?" Al die vragen, waar hij misschien nooit een fatsoenlijk antwoord op zou krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: First Sight   First Sight - Pagina 2 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
First Sight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: