Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Evergreen
BerichtOnderwerp: Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe]   Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] Icon_minitimema 26 jan 2015 - 19:48

Waar is Wally Silhouetteheart? Dat was de vraag waarop ze hopelijk een antwoord zouden krijgen. Everstar liep naar de uitgang van het kamp en keek even om om te zien of Winterwolf en Doveblithe haar volgden. Net buiten het kamp zat een warrior op wacht. "Niets aan de hand", zei Everstar op zachte toon toen hij haar vragend aankeek.
Toen ze een eindje buiten het kamp waren, richtte Everstar zich tot de twee warriors die mee zouden zoeken. "Goed. Aan pootafdrukken bekijken zullen we niet veel hebben, want daarvan zijn er hier veel te veel, van veel te veel katten. Het is zijn geurspoor dat we moeten vinden. We gaan in een grote cirkel om het kamp lopen, jij, Winterwolf, rechtsom, jij, Doveblithe, linksom. Probeer Silhouettehearts geur te vinden." Ze bedacht zich nog iets. "Zouden jullie zijn geur herkennen tussen de andere?" Zowel Winter als Dove ging niet bijzonder veel met de vermiste kater om, dus misschien wisten ze niet eens hoe hij precies rook.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] DPKsfdL
Lilith >3
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons ✡
Gender:
Rank:
Doveblithe
BerichtOnderwerp: Re: Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe]   Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] Icon_minitimema 26 jan 2015 - 21:23

Rustig wandelde de witte kattin achter haar leader. Ze was niet bepaald goed in jagen of vechten, maar ze had een geweldige neus. Echt vleugje hoe snel of klein ook prikkelde haar roze neusje. "Goed. Aan pootafdrukken bekijken zullen we niet veel hebben, want daarvan zijn er hier veel te veel, van veel te veel katten. Het is zijn geurspoor dat we moeten vinden. We gaan in een grote cirkel om het kamp lopen, jij, Winterwolf, rechtsom, jij, Doveblithe, linksom. Probeer Silhouettehearts geur te vinden." Ze knikte. "Is goed.", miauwde ze met haar heldere stem. "Zouden jullie zijn geur herkennen tussen de andere?" Dove dacht eventjes na. Over de momenten dat hij dichtbij stond. "Ik denk dat dat wel moet lukken. Misschien moeten we ook zoeken naar een specifieke geur, zoals angst of iets anders." Het kon zijn dat Silhouette verward en angstig weggelopen was.
♥ Isa


Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] 2nimpj
♦️ Leave me in a total darkness...
Leave me alone...
Leave me in pain...
Just go away
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] DPKsfdL
202
Actief
Winterwolf
BerichtOnderwerp: Re: Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe]   Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] Icon_minitimeza 14 feb 2015 - 18:56

De twee witte poezen volgden Everstar het kamp uit. 'Silhouetteheart' of zo, was vermist en blijkbaar was het een goede vriend van Everstar. Niet dat Winterwolf hem iets boeide, maar toch ging ze maar mee op de patrouille. Veel andere dingen had ze niet te doen. Een warrior was het kamp aan het bewaken en keek vreemd toen hij de groep katten tegen kwam. Winterwolf wilde net vragen wat er zo vreemd was, ze gingen gewoon het kamp uit? Mousebrain. ''Niets aan de hand,'' miauwde Everstar voordat ze iets kon doen. Winterwolf bewoog haar oren geirriteerd naar achter en liep door. Een stukje verder van het kamp, begon hun leider zich om te draaien. ''"Goed. Aan pootafdrukken bekijken zullen we niet veel hebben, want daarvan zijn er hier veel te veel, van veel te veel katten. Het is zijn geurspoor dat we moeten vinden. We gaan in een grote cirkel om het kamp lopen, jij, Winterwolf, rechtsom, jij, Doveblithe, linksom. Probeer Silhouettehearts geur te vinden,'' miauwde ze. ''Is goed,'' antwoordde Doveblithe, Wolf knikte enkel. ''Zouden jullie zijn geur herkennen tussen de anderen?'' Winter had Silhouetteheart nog nooit gezien, maar hoe moeilijk kon het zijn. Een windclanner, kater, misschien moesten ze ook letten op bloedgeuren of iets dergelijks. Iets wat ze net wilde zeggen, maar haar Clangenoot was haar voor. ''Ik denk dat dat wel moet lukken. Misschien moeten we ook zoeken naar een specifieke geur, zoals angst of iets anders.'' Weer bewoog Winter haar witte oren naar achter. ''Ja, en bloedgeuren. Als hij heeft gevochten of iets dergelijks en hij kan niet meer naar het kamp komen.'' Misschien maakte de andere twee wel bezorgd of iets dergelijks met dat soort dingen. Maar dat boeide haar niet. Sillhouetteheart kon voor 't zelfde dood zijn of iets dergelijks. Iedereen ging toch dood in deze wereld. En je kon er niks aan doen.


Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] Dqgqpz
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe]   Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] Icon_minitimezo 15 feb 2015 - 9:23

"Ik denk dat dat wel moet lukken. Misschien moeten we ook zoeken naar een specifieke geur, zoals angst of iets anders", zei Doveblithe. ''Ja, en bloedgeuren. Als hij heeft gevochten of iets dergelijks en hij kan niet meer naar het kamp komen'', voegde Winterwolf eraan toe. Everstar knikte. "Goed, maar zoek niet alleen naar dat soort geuren. Zo dicht bij het kamp zal er nog niet veel aan de hand geweest zijn, tenzij hij bang was terwijl hij het kamp verliet", zei ze. Ze draaide zich om en begon het gebied in de buurt van de kampingang te onderzoeken. Ze nam aan dat de andere twee warriors inmiddels aan hun rondje om het kamp waren begonnen. Bij de ingang van het kamp zelf liepen te veel geuren door elkaar, het was onmogelijk Silhouettes geur daarin te vinden. Daarom liep ze een eindje van het kamp weg, waar de grote kluwen van geuren steeds meer uit elkaar ging en afzonderlijke sporen ging volgen. Het was lastig te ruiken met al die sneeuw, maar het was te doen. Ze keek na een tijdje even op om te zien hoe de andere twee het deden. Misschien hadden zij iets gevonden in de tussentijd?


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] DPKsfdL
Lilith >3
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons ✡
Gender:
Rank:
Doveblithe
BerichtOnderwerp: Re: Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe]   Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] Icon_minitimezo 15 feb 2015 - 14:09

''Ja, en bloedgeuren. Als hij heeft gevochten of iets dergelijks en hij kan niet meer naar het kamp komen.'' Een rilling gleed over haar rug, maar ze knikte. Eventjes keek ze naar Everstar. "Goed, maar zoek niet alleen naar dat soort geuren. Zo dicht bij het kamp zal er nog niet veel aan de hand geweest zijn, tenzij hij bang was terwijl hij het kamp verliet" Ze knikte en draaide zich naar de linkerkant. Hier waren veel te veel geuren om iets te onderscheiden, maar verder was het waarschijnlijk gemakkelijker. Ze kreeg gelijk, maar rook nog geen Silhouetteheart Haar neus gleed langs een van de verdorde, besneeuwde grassprieten die heel hoog werden. Haar neus werd geprikkeld door de zachte geur die eraan hing. Hij was al een tijdje weg. Ze keek om naar Everstar en Winterwolf. Het was gelukkig niet de richting van de kloof, maar wel van één van de borders. Haar witte staart zwaaide heen en weer om hun aandacht te trekken.

Sill was toch gevangen genomen door Shadowclan ea ?? ^^~
♥ Isa


Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe] 2nimpj
♦️ Leave me in a total darkness...
Leave me alone...
Leave me in pain...
Just go away
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Where's Silhouette? [Winterwolf & Doveblithe]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: