Brother...(Creamypaw/frost) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Brother...(Creamypaw/frost)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brother...(Creamypaw/frost) Sgubdz
164
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Underwater
BerichtOnderwerp: Brother...(Creamypaw/frost)   Brother...(Creamypaw/frost) Icon_minitimewo 28 jan 2015 - 14:06

 Kalm gleden de twee verschillende ogen over het witte landvlak,Ugh leafbare echt zoon rotijd,Alle katten waren bezig met jagen jagen en nog eens jagen,Geïrriteerd sloeg de grote kater met zijn staart,Maar het ergste vond hij de vele doden,Ziektes verhongeren,De kou...Met moeite schudde hij die gedachte van zich af,I guess thats just life...Een paar keer snoof de zwart witte in de lucht,Niks hier is niks alles is dood,Nou zo vleek het wel,Het heeft er wel veel beter uit gezien,Rustig ging de kater zitten,Ach ja je moet ook niet bij de pakken neer zitten,Een geur trok de katers aandacht,Riverclan dat wel,


Brother...(Creamypaw/frost) Kafcco
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
Brother...(Creamypaw/frost) 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: Brother...(Creamypaw/frost)   Brother...(Creamypaw/frost) Icon_minitimewo 28 jan 2015 - 16:54Het was Dawnstar die de vorige dag naar hem toe was gekomen om te zeggen dat Underwater een assessment bij hem af ging nemen. Meteen had de angst hem omklemd en hij had haar eerst enkele tellen verbijsterd aangestaard. Zijn eigen broer ging een assessment bij hem afnemen? Hij had niet zo veel contact met hem, simpelweg omdat zijn broer een drukke warrior was, die veel andere dingen aan zijn kop had. Hij wist dat iemand anders dan Silvercloud het assessment ging afnemen om te kijken of hij er klaar voor was, voor het warriorschap. Misschien had Silvercloud wel een hint gegeven dat hij met sprongen vooruit ging, natuurlijk had ze dat gedaan, anders moest Underwater geen assessment bij hem afnemen. Hij wist waar hij zijn broer kon vinden, ondanks dat ze niet heel veel contact hadden. Hij stond op uit zijn nest en verliet de apprentice den en keek even om hem heen. Het was nog rustig in het kamp, het was nog vroeg. Hij had nog geen honger, wat betekende dat hij nog geen prooi nodig had. Dus liep hij direct door de sneeuw in de richting van de uitgang. Zijn hart klopte in zijn keel en er lag een zenuwachtige blik in zijn lichtblauwe ogen. Hij vond het lastig om aan zichzelf toe te geven dat hij er klaar voor was, want zelf vond hij eigenlijk van niet. Ook al ging het jagen eigenlijk gewoon goed, niet perfect, maar wel goed. Het duurde niet lang voordat de geur van Underwater zijn zintuigen prikkelde. Op van de zenuwen trippelde hij naar zijn broer toe, de kater waar hij een diep respect voor had. “Underwater.” Zijn stem trilde een beetje, omdat hij zo zenuwachtig was. Hij ging naast zijn broer zitten, maar stond eigenlijk meteen al weer op. Hij wist zichzelf niet zo goed een houding te geven. “Dawnstar vertelde mij dat jij een assessment gaat afnemen?” Zijn oren bewogen tekens terwijl hij naar zijn broer keek.

[Twee dagen voor de ceremonie]
I'm hunting with StarClan
Brother...(Creamypaw/frost) R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Brother...(Creamypaw/frost)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: