It's better this way 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's better this way

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellhound
Member
It's better this way Mini_a10
It's a nouk
4957
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

664 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 58 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: It's better this way   It's better this way Icon_minitimeza 31 jan 2015 - 17:59

Hoe had dit ooit kunnen gebeuren? Daar liep hij dan, met drie pasgeboren kittens door het Shadowclan gebied. Hij zou proberen om zo dicht mogelijk bij het kamp te komen, dan was de kans op succes het grootst. Gelukkig kon hij leven met een gebroken hard. Op het moment was het versplintert tot kleine stukjes. Eerst moest de Shadowclanner sterven terwijl ze geboorte gaf aan zijn kittens. Daarna moest hij ook nog eens de kittens afgeven voor hun eigenen bestwil. Hij was in ieder geval blij dat ze nog maar net waren geboren en hem dus niet zouden kennen. Voorzichtig legde hij de drie kittens op de grond waarna hij snel wat mos bij elkaar op een hoopje gooide. Hier legde hij de drie op. Voorzichtig raakte hij het neusje van de rode kitten aan. "Torch, be safe and get strong quick," zei hij kijkend naar de rode kitten die sprekend op hem leek. Torch zou later een grote en sterke kat worden, daar was Hellhound zeker van. Hij wendde zich tot de donkere kitten en raakte ook diens neusje zachtjes aan. "Hati, be safe and make me proud," zei hij kalm. De rode kater hoopte dat alle drie de kittens op tijd zouden worden gevonden en opgenomen in de Shadowclan. "Solara, be safe and become a beautiful she cat," zei hij nadat hij de rood zwart gevlekte kattin een tikje op haar neus had gegeven. Rustig ging hij weer rechtop staan en zette een paar stappen naar achter. Hellhound had voor de Shadowclan gekozen om meerdere redenen. De kattin waarvan de kittens waren kwam er vandaan, ook had hij er zelf vroeger in gezeten. "It's better this way," verzuchtte de kater. De rode tabby draaide zich om, in een rustig tempo begon hij weer naar de grens van het gebied te lopen. Natuurlijk hield hij de kittens liever bij zich, hoe je het ook wendde of keerde, hij hield van ze. Het was beter voor de drie om veilig in de Shadowclan op te groeien. De kater vertrouwde de Bloodclan katten meestal niet. Hij ging ze dan ook echt niet achterlaten bij een van de Mothercats. Ze zouden dan slecht worden verzorgt, helemaal als ze wisten dat het halve Clancats waren. Het was gewoon beter zo. Hellhound's rode vacht verdween de bossen in. Dat was het dan, tijd om zijn leven weer op te pakken.

{Direkit, Dauntrose & Ashdrizzle only!}


It's better this way Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Direwolf
Member
It's better this way Tumblr_njhfzfjcOn1rcznqvo4_r1_250
{ Loïs }
155
Actief
Winter
is coming

CAT'S PROFILE
Age: » 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Direwolf
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimezo 1 feb 2015 - 15:56

Hati was niks meer dan een kleine bungelende kitten in de bek van zijn vader. Toch kon je al aan hem zien dat hij groot werd. Zijn schouders breed en rug al lang. Hij werd groot, alleen nu nog even niet. De donkere kitten had zijn ogen gesloten en piepte fel. Een troosteloze piep die snakte naar voedsel, warmte en een thuis. Maar zijn geliefde vader gaf jammer genoeg geen melk. Dus piepte hij nogmaals, een piep die weerklonk in het holle van de bomen. Zijn moeder was gestorven bij de geboorte, haar bloed kleefde nog aan de pootjes van de pasgeboren kitten. Kou doorbeet de nog vochtige kitten en dankzij deze kwelling piepte hij mee in het klagelijke lied van zijn siblings. Zijn instinct had gezegd dat de warmtebron melk gaf maar hun moeder had die niet meer gegeven. Dus was het de rode kater geweest die de kittens meenam door de kou in de hoop voor een beter leven. Hati kromp ineen, zijn achterpootjes naar zijn kopje duwend, zijn oogjes dichtknijpend en liet een lange felle kreun uit. Het klonk bijna alsof hij huilde, hierna hielt hij stil. Hij was aan het einde van zijn krachten, zo ook zijn siblings. De donkerbruine kitten stribbelde niet meer tegen maar bleef vechten tegen de pijn in zijn maag en de kou die hem verkleumde. Ineens werd hij neergezet, met een plofje rolde de kitten om door de koude grond. Hij piepte weer, nu zachter. Naast hem klonk zijn broertje, zijn zus was stil al kon hij haar nog horen ademen. Zijn vader nam afscheid. Kreunend reek hij met zijn grijze snuit naar de warmte die de rode kater bracht. Hij wou niet alleen zijn. Het was koud.. nat.. Waarom kon hij niet mee? Op zijn beste probeerde hij achter de kater aan te kruipen maar het was al te laat. Kou nam de plek van zijn vader in en hij kroop terug naar zijn siblings. Het lichaam van zijn zusje werd koud, ze reageerde niet meer op zijn geneus. Hij trapte haar uit nest. Wreedheid ging samen met instinct en het zei dat zijn zus niet meer was. Dat zijn zus was verdwenen en zo alleen maar warmte stal. Hati drukte met zijn snuit tegen zijn broer, deze reageerde nog. Kraaien en raven aasde naar het dode lichaam van zijn zus en trokken repen vacht uit haar kwetsbare lichaam. Aaseters waren het. Maar een kitten konden ze nog wel aan. Zo hupste enkele van deze zwarte vogels al in het mosnest en begonnen de twee hoopjes kat te onderzoeken. Plots slaakte Hati een gil, een gepijnigde piep toen de kraai hem had gepikt in zijn rug. De rode broer hief hierdoor zijn kop, niet bewust van de aasende raaf boven hem. Terwijl Hati zich opkrulde en zijn kop beschermde werd zijn broer gedood door vogels, of de kou. Het deed er niet toe. Klauwen gingen over zijn rug heen en scheurde kwetsbare huid open. Bloed stroomde over zijn pelsje heen. Zijn ademhaling was zwak maar hij ademde nog, daar ging het om. Er bestond niks meer op deze wereld dan het gevoel van klauwen en de warmte van bloed. Het enige wat de kou nog wegdreef. Zijn vader, zus en broer waren al uit zijn gedachten verdwenen.


I know I'm a wolf
It's better this way Direos10
I've been known to bite
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
It's better this way TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimezo 1 feb 2015 - 16:24


Ashdrizzle liep een paar passen achter haar. Ze waren op jachtpatrouille gestuurd, wat weinig succes had gehad tot hiertoe. Dauntrose stopte weer eventjes op de omgeving af te speuren. Niets dan donkere bomen, verwelkte struiken en een witte ondergrond. Ook de geuren vertelden niets. Ze keek even achterom naar de zilveren kater voordat ze weer door stapte. Tot nu toe had ze nog niet met hem gesproken. In de patrouille dan toch. Soms wel eens feliciteren bij de ceremonie of hem toe knikken, maar niet meer dan dat. Raven vlogen op toen ze voorbijkwamen. Wetend dat het toch niets uithield begon ze te rennen. Voordat ze naar de zwarte vogels kon springen rook ze een bekende geur. Bloodclan, maar toch had het nog iets bekend. Vlug liep Dauntrose door. En daar zag ze het. De groep kraaien en een rode vacht die wegliep. "Ashdrizzle.", riep ze luid achterom kijkend. Ze wachtte niet op antwoord en liep op het groepje raven en kraaien af. De geur van bloed vertelde ze dat er iets lag. De vogels vlogen op en 3 kittens kwamen tevoorschijn. Een donkere ademde nog, de andere twee niet meer. Ze keek in de richting van de rode vacht, maar die was al verdwenen. De gevlekte poes kreeg een krop in haar keel. Nu wist ze waarom Slenderstep Blackpaw had geadopteerd. Je kon die kitten niet zo maar achterlaten. Voorzichtig pakte ze de donkere kitten op. "Ash."


♥️
It's better this way YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's better this way 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimezo 1 feb 2015 - 18:31

Hm misschien wilde hij op zoek gaan naar de mooiste prooi of misschien was het gewoon een gebrek aan concentratie want nog steeds liep hij rond met lege poten. De poes voor hem had ook geen geluk gehad. Maar hij, een redelijk volwassen warrior, kon toch wel een miezerig muisje vinden in deze kou? Nee dus. Afgeleid bleef hij achter hangen, voor het geval Dauntrose iets zou missen, maar hij was degene die werd geroepen door haar. Het kon niet over een prooidier gaan, want die zou nu dan zijn weggejaagd.
De geur van bloodclan kwam zijn neus binnen nu hij zich concentreerde op de zaak en gealarmeerd trippelde hij op de calico af. Meteen zag hij een paar hoopjes vacht die de geur gedeeltelijk droegen. Kraaien vlogen om hen heen en met een boze sis joeg hij er eentje weg, die naar zijn mening wat te nieuwsgierig was. Er waren drie kittens, twee die niet veel reacties gaven en eentje die.. die er gehavend uit zag. "Ash." De grijze kater wierp een blik opzij. De kater pakte het kleintje wat en zette hem bij zijn poten om hem wat gemakkelijk te likken, het bloed zo wegwassende. Dan zou het ventje wat minder kou lijden en minder vies worden. "Het zijn bloodclan kits.." Murmelde hij, al rook hij ergens toch wel een hint van shadowclan. "Ik denk halfclans?"


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
It's better this way VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
It's better this way TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimezo 1 feb 2015 - 18:46


Ashdrizzle jaagde de nieuwsgierige vogels weg. Toen ze hem riep nam hij meteen de kitten over en begon hem stevig te likken. "Het zijn bloodclan kits.." Murmelde hij. Ze snuffelde aan de kitten en ontwaarde ook een ShadowClangeur. "Ik denk halfclans?" Ze knikte. "Herkende jij die bloodclangeur niet. Hij komt me bekend voor.", miauwde ze nadenkend. Langzaam draaide ze zich naar de andere kittens. Voorzichtig snuffelde ze eraan, duwde haar neusje ertegenaan. Een kleine zucht verliet haar lippen. "Zoals ik al dacht...", mompelde ze zachtjes. Ze draaide zich weer om naar Ashdrizzle. "We kunnen ze hier niet laten liggen."

*Leest de post hieronder* Ik ga Jamie laten posten, voordat ik dat weer ga doen ^^~


♥️
It's better this way YRjV45s


Laatst aangepast door Dauntrose op zo 1 feb 2015 - 19:14; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's better this way 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimezo 1 feb 2015 - 18:57

"Herkende jij die bloodclangeur niet. Hij komt me bekend voor." De grijze kater probeerde de andere geur nog te achterhalen, maar de sterke gemengde kittengeur leidde hem af. "We kunnen ze hier niet laten liggen." De grijze kater beet op zijn lip. "Nee inderdaad, maar ik weet niet of ze de clan wel binnenkomen zo.." Murmelde hij en keek naar beneden, naar de overgebleven kitten. Hij had wel iets shadowclan-achtigs, ja. "En of Shrewstar hier blij mee gaat zijn.."


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
It's better this way VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Direwolf
Member
It's better this way Tumblr_njhfzfjcOn1rcznqvo4_r1_250
{ Loïs }
155
Actief
Winter
is coming

CAT'S PROFILE
Age: » 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Direwolf
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimezo 1 feb 2015 - 20:03

Hati lag als een balletje bruine vacht in het nest. De kraaien kraste en scheurde tegen zijn rug maar vonden zijn open liggende siblings uiteindelijk toch interessanter. Ook was het feit dat de zwarte vogels veel met elkaar vochten een rede waarom de kitten nog leefde. En deze hielt zich stil en verborgen, zijn angstige pijn inhoudend. Hij wou piepen naar veiligheid maar iets in hem was al omgeschakelt. Hoe hard hij ook piepte niemand kwam. Misschien als hij stilbleef wel. En dankzij het toeval kwam er ook inderdaad iemand. Een poes, iemand, warmte. Hati koppelde deze geur meteen aan die van zijn moeder en verwarde zich ermee. Ze waren deels hetzelfde van geur, het aarde van Shadowclan en de geur van poesheid. Dus aanvaarde hij het maar. Toen hij over werd genomen door een kater piepte hij pas, blijk gevend aan zijn leven. Bungelend in de lucht trappelde hij even met zijn pootjes tot hij weer werd weggezet. Hier eindelijk warmte krijgend van een zorgzame tong. Hij piepte nog eens, al was het nu maar zacht. Shadowclan was tot nu toe wreed geweest maar hij leefde nog. En had nu warmte. Hati stond het zichzelf toe te genieten van de warmte maar gunde zichzelf de hard benodigde slaap niet. Zijn kleine lichaam was nog steeds onderkoelt en zijn rug lag open met grote krassen en prikte zwaar. Ineens stopte het likken en kwam er een stem. Maar die stem gaf hem geen warmte. Dus drukte de kitten zijn grijze snuit in de pels van de kater, een dof piepte latend die gestilt werd door het grijze van de ander.


I know I'm a wolf
It's better this way Direos10
I've been known to bite
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
It's better this way TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimema 2 feb 2015 - 18:21


"Nee inderdaad, maar ik weet niet of ze de clan wel binnenkomen zo.." Dauntrose keek naar de kitten tussen zijn poten die zich nu piepend in de zilveren pels verstopte. "En of Shrewstar hier blij mee gaat zijn.." Ze zuchtte zachtjes. "Ik geloof ook niet dat Shrewstar blij gaat zijn, maar zij is ook redelijk. Ze zal onze keuze aanvaarden, niet?" Ze keek hem vragend aan. Ash kon weigeren en Shrewstar ook, maar zij ging er persoonlijk voor zorgen dat deze kitten hulp kreeg. Warmte...


♥️
It's better this way YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's better this way 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimema 2 feb 2015 - 19:05

De kitten begroef zich in zijn vacht en de grijze kater fronste even licht. "Ik geloof ook niet dat Shrewstar blij gaat zijn, maar zij is ook redelijk. Ze zal onze keuze aanvaarden, niet?" Hij richtte zijn blauwe kijkers op de calico en knikte. "We kunnen het altijd proberen, want hem zo achterlaten is ook niet reëel." Murmelde hij toen en gaf de kitten nog een paar voorzichtig likken over zijn rug, zodat die weer wat schoon werd gemaakt. "Ik draag hem wel, als we in het kamp zijn kunnen we Acefray er maar het beste meteen bij halen." Met die woorden gezegd te hebben raapte hij de jonge kitten op bij zijn nekvel en probeerde hem zo stil mogelijk in de lucht te houden, terwijl hij wachtte op Dauntrose.


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
It's better this way VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
It's better this way TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimema 2 feb 2015 - 20:20


"We kunnen het altijd proberen, want hem zo achterlaten is ook niet reëel. Ik draag hem wel, als we in het kamp zijn kunnen we Acefray er maar het beste meteen bij halen." Dauntrose knikte. Ashdrizzle raapte de kitten op en wandelde vooruit. Ze keek naar de twee andere bundeltjes waar de kraaien nu rond pikte. Haar hart brak, katten waren geen voedsel. De poes gromde naar de vogels en pakte de twee dode kittens op. De geur van bloed maakte haar misselijk, maar deze kittens verdienden het om begraven te worden. Ze stuurde een sorry-blik naar Ashdrizzle en begon naast hem te lopen.


♥️
It's better this way YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Direwolf
Member
It's better this way Tumblr_njhfzfjcOn1rcznqvo4_r1_250
{ Loïs }
155
Actief
Winter
is coming

CAT'S PROFILE
Age: » 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Direwolf
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimewo 4 feb 2015 - 19:51

De kleine donkere kitten luisterde met omhooggestoken oortjes naar de stemmen, zijn zwakke spiertjes waren gespannen en zijn kopje geheven. No way dat hij deze katten uit het oog ging verliezen. Voor zijn gevoel waren dit nu zijn ouders en hij claimde ze nu al voor zichzelf. Natuurlijk kon de pas geboren kitten nog niet weten dat beiden niks met elkaar te maken hadden. Voor Hati betekende ze zijn leven, zijn wereld. Toch was ondanks zijn houding zijn ademhaling haperig en soms leek het alsof hij stikte. Ook zagen de wonden op zijn rug er alles behalve normaal uit. Maar hier lette de kitten zelf niet op. Waar hij wel op lette was de plotselinge beweging naar boven waardoor hij verast een piepje liet horen. Ook trappeld hij even met zijn achterpootjes voor hij zich verslapte en mee liet voeren. Hij had nu weer koud en deze bijtende koud hielt hdm wakker van een slaap die zijn einde kon betekenen. Deinsend met de passen van de onbekende grijze kater wiegde Hati mee.


I know I'm a wolf
It's better this way Direos10
I've been known to bite
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's better this way 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimevr 6 feb 2015 - 22:48

Toch ging de poes hem niet gelijk voor, maar pakte ze de gestorven twee kittens op. Ashdrizzle zuchtte bij haar blik en wenkte haar alsnog om voor te gaan. Als er plots een vijand voor zijn neus opdook kon hij deze kitten niet laten vallen, zij wel. Het zekere voor het onzekere moest genomen worden. De kitten had niet lang, hij moest verzorging en voedsel hebben en snel.


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
It's better this way VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
It's better this way TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimeza 7 feb 2015 - 12:57


Dauntrose knikte en ging half voor Ashdrizzle lopen. Ze moest hem en de kitten in zijn bek beschermen. Doordat ze zo dicht liep hoorde ze dat de kitten niet al te best ademde. Hij zag er ook zwak uit. De calico ging sneller en hield haar kop omhoog om de levenloze lijfjes niet op de grond te laten slepen. Verschillende vragen schoten door haar hoofd. Waarom had de rosse kater hen achtergelaten? Waar was hun moeder? Het bos begon dichter te worden. Ze waren er bijna.


♥️
It's better this way YRjV45s
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's better this way 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimema 9 feb 2015 - 17:10

De kitten werd na een tijdje wel redelijk zwaar en de spieren in zijn nek begonnen pijnsignalen te sturen naar zijn kop. Toch voelde hij opluchting door zich heen gaan toen het kamp in zicht kwam en hij een wat optimistischere blik aan Dauntrose gunde. Hij haastte zich door de ingang van het kamp naar de medicine cat's den, zoekende naar Acefray om deze kitten te helpen.


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
It's better this way VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dauntrose
StarClan
It's better this way TOPmIzg
Beertje
1076
Actief
Your kisses
are written in my
mind

♥️

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dauntrose
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimema 9 feb 2015 - 20:40


Dauntrose trippelde naar het camp en liet Ashdrizzle eerst gaan. Ze kreeg een optimistische blik van hem en ze knikte terug. Met de dode kittens in haar mond wandelde ze het camp in. Ashdrizzle liep al naar de Medicine cat den. Zij ging midden in het camp zitten. "Shrewstar of Innerghost!", riep ze aarzelend. Ze wist niet wat er zou gebeuren.

{Open voor Innerghost & Shrewstar & Acefray of een vervolg topic?}


♥️
It's better this way YRjV45s


Laatst aangepast door Dauntrose op vr 13 feb 2015 - 16:59; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
It's better this way 6rUw8UC
Jamie
4499
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: It's better this way   It's better this way Icon_minitimedo 12 feb 2015 - 7:58

Ace zat wat te lummelen in zijn nieuwe den. Zo werkte hij aan de kruidenvoorraad. Ze werden schaars en als hij plantjes vond waren ze zwak en klein. Ook begon hij met planten te drogen. Dit kon alleen bij enkele planten en ze werden zo ook meteen sterker van smaak en werking. Hier was de kater ook mee bezig toen ineens Ashdrizzle binnen kwam denderen. In diens blauwe ogen zag hij dat hij gezocht werd. Dus liep de grijze kater naar voren uit zijn voorraadje en keek op. Een veraste blik stond in zijn groene ogen toen deze op de kitten vielen. Zonder er nog naar te vragen pakte hij het beeste uit zijn mond en liep ermee naar een leegstaand mosnest. Deze vervormde hij wat zodat het groot genoeg was voor een enkele kitten. Heel het ruggeje was open gekrast en de grote kater kreunde bij het zien van de opkomende ontstekingen. Arm ding. En kwam die trouwens zo gewond. "Wat is er gebeurt?" vroeg hij dus rechtstreeks als altijd. Hierna pakte hij een stukje mos gevult met water en depte deze op de bloedende wonden. Het kleine ding piepte klagelijk bij het koude water. Ace ging ondertussen vrolijk door en pakte wat brandnetel. Buiten klonk al geroer en hij gokte dat dit kleine ding de oorzaak was.

{Yush, hier gewoon in verder gaan. Innerghost en Shrewstar kunnen nu inspringen. ^^


Je kan enkel een dorpsslet zijn als mensen de deur voor je open willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's better this way
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: