Make a warrior out of you {Trainings topic 1} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Make a warrior out of you {Trainings topic 1}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ouzelwing
Member
Make a warrior out of you {Trainings topic 1} DPKsfdL
70
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Ouzelwing
BerichtOnderwerp: Make a warrior out of you {Trainings topic 1}   Make a warrior out of you {Trainings topic 1} Icon_minitimema 2 feb 2015 - 17:48
+ Volepaw

-In camp-
Stijfjes zat Ouzelp- Nee, Ouzelwing aan de rand van het kamp. Een nachtwake, het viel niet mee. Ze mocht niet praten, en door de kou kon ze bijna niet bewegen. Ugh, het was fijner geweest als ze in green-leaf warrior was geworden. Ze mocht echter niet klagen, het was eindelijk zo ver. Nooit meer luisteren naar pesterige warriors, niet meer als een slaafje behandeld worden. De tortie had haar ogen gefocust op de hemel, al de hele nacht. Eindelijk zag de de dag aanbreken, met het licht aan de horizon. Ouzel rolde haar schouders naar achter. Zo, nu lekker uitrusten. Ze zag een paar warriors opstaan, en ze draaide zich er nieuwsgierig naar toe. Ze liepen naar de apprentice den, waar ze slaperige katten wakker begonnen te maken. O ja. Trainingen. Ouzel kreunde luid, het eerste geluid dat ze maakte. In starclansnaam, waarom moest zij iemand trainen? Met enorme tegenzin liep ze naar het holletje van braamstruiken. Al had ze er geen zin in, ze zoú de apprentice wat leren. Ze zou hem een sterke, goede warrior maken. Met gefronste blik bekeek Ouzelwing de slapende katten. Ehm... Wie was het nou? Ze had niet heel goed opgelet. Ze schudde een willekeurige apprentice wakker, en vroeg naar Volepaw. Deze wees slaapdronken naar een tabby bal van vacht. Met lange passen beende ze er naar toe. Ze begon hem ruw te prikken met haar poten. "Wakker worden Mousebrain, we gaan trainen." Sprak ze kil.

|Volepaw|In camp|243 wordsWolves don't lose sleep over the opinion of sheep.

Make a warrior out of you {Trainings topic 1} EwWOoMake a warrior out of you {Trainings topic 1} JoVL4Make a warrior out of you {Trainings topic 1} N0e9JMake a warrior out of you {Trainings topic 1} BvHEL
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Make a warrior out of you {Trainings topic 1}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: