For the clan 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 For the clan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Howlpaw
Member
For the clan DPKsfdL
Eef
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Howlpaw
BerichtOnderwerp: For the clan   For the clan Icon_minitimewo 4 feb 2015 - 17:10Met lange, gestrekte poten rende Howlpaw door het territorium. Ze was op weg naar de randen van het territorium, waar wat van de laatste prooi vaak de grens over rende, omdat ze doorhadden dat de kans kleiner was dat ze daar gepakt werden, omdat ze snel over de grens konden hupsen. Een jagen moest ervaren zijn om daar een prooi te pakken; je moest snel, sluw en slim zijn, en meteen het diertje onder je poten kunnen verdrukken, anders rende het snel de grens over. Howlpaw zag het als haar taak om daar te gaan jagen, om de clan te kunnen voeden.
Maar plots hield ze halt. Ze bleef stijf stil staan en spitste haar oren. Ze hoorde de snorharen van een konijn tegen wat bevroren bladeren slaan. Het was waarschijnlijk in de grond aan het wroeten op zoek naar eten. Howlpaw kneep haar ogen tot spleetjes en keek in de richting van waar het konijn zat. Daar was hij: een dik, wit konijn die de jacht tot nu toe had overleefd. Hoe was een raadsel, maar Howl zou hem nu niet laten ontsnappen.
Ze gebruikte alle tactieken die ze kende, en het duurde niet lang voordat ze door de lucht vloog en met een enorme klap op de grond kwam. Het diertje lag onder haar poten, stribbelend en piepend voor zijn leven, maar met een enkele beet was hij overleden. De sneeuw kleurde rood van het bloed. Tevreden ging Howlpaw zitten en tilde het dier op alsof het niks was.
For the clan PCcnnSg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
For the clan DPKsfdL
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Blizzardpaw.
BerichtOnderwerp: Re: For the clan   For the clan Icon_minitimewo 4 feb 2015 - 19:04

Blizzardpaw was het kamp uitgelopen. Hij had de ochtend besteed aan nieuwe bedekking voor de oudere clankatten te halen en ervoor te zorgen dat ze comfortabel op wat schapenvacht lagen. De paar stukken mos die hij nog had kunnen vinden had hij gebruikt voor ze. Nu kon hij zelf zijn eigen dingen gaan doen, zoals jagen voor de clan.
Zijn voetkussentjes voelde doods onder zijn poten terwijl hij door de sneeuw liep en hij vroeg zich af wanneer het eindelijk weer newleaf zou worden. Zijn grijzige ogen keken het gebied af, zijn oren gespitst om te luisteren naar de geluiden om zich heen. Het duurde niet lang voordat hij iets opving. Toen hij zijn mond opende om te ruiken proefde hij de geuren van het territorium en de geur van konijn. Toen hij de geur volgde ving hij er nog eentje op. Zijn snorharen kriebelde een beetje. Het rook naar een clanmate. Toen zag hij het. Een apprentice, ouder dan hij was, maakte net de dodelijke warrior beet op het konijn dat hij had geroken. Jaloers dat hij de prooi niet had kunnen achtervolgen, maar blij dat hij wist dat zijn clanmates goed zouden eten vandaag. "Niiiice," zei hij terwijl hij op haar afstapte. Een scheve grijns stond op zijn snuit. "Mooie vangst, jammer dat ik hem te laat had geroken."


For the clan DQjo9Tw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Howlpaw
Member
For the clan DPKsfdL
Eef
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Howlpaw
BerichtOnderwerp: Re: For the clan   For the clan Icon_minitimedo 5 feb 2015 - 9:20


Een nieuwe geur prikte in Howl's neusgaten, en ze keek meteen achterom. Ze legde het konijn naast zich neer en begon te glimlachen. "Thaaanks!" reageerde ze op dezelfde toon. "Ja, het is een dikkerd he. Daar zal de clan veel aan hebben." Ze prikte met haar voorpoot in de bebloede vacht van het konijn. Daar zouden heel veel kittens van kunnen eten. "Heb jij al wat gevangen vandaag?" vroeg ze benieuwd.
For the clan PCcnnSg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
For the clan DPKsfdL
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Blizzardpaw.
BerichtOnderwerp: Re: For the clan   For the clan Icon_minitimedo 5 feb 2015 - 11:12

De poes reageerde 'thaaaanks' terug op dezelfde toon als hij 'niiice' tegen haar had gezegd. Blizzardpaw kon er wel om lachen. Hij keek nog eventjes naar het konijn, het was inderdaad een dik beest, eentje die de clan goed zou voeden. Hij knikte naar haar toe. "Heb jij al wat gevangen vandaag?" Werd er toen aan heb gevraagd. Dat krenkte zijn ego een beetje, omdat hij nog niks had gevangen. "Euhm, nee eigenlijk niet echt..." biechtte hij toen op. "Het is zo lastig met de sneeuw die geuren verbergt en de prooi die zich verstopt."


For the clan DQjo9Tw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Howlpaw
Member
For the clan DPKsfdL
Eef
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender:
Rank:
Howlpaw
BerichtOnderwerp: Re: For the clan   For the clan Icon_minitimedo 5 feb 2015 - 11:15


"Euhm, nee eigenlijk niet echt..." antwoordde Blizzardpaw. Howl knikte. "Klopt, het is heel lastig tegenwoordig," stemde ze spijtig in. Ze wou dat het anders was. De barre omstandigheden dwongen de jagers om naar de verste uithoeken van het territorium te gaan. Tochten konden lang en vermoeiend zijn, en vaak mochten ze niet eens eten van het vlees waar ze mee terug kwamen. "Zullen we deze begraven, en hem op onze tocht terug meenemen? En dat we nu samen verder gaan jagen?" Howlpaw was al dagenlang nonstop aan het jagen, meestal alleen. Soms leek de clan te bestaan uit individuen, en niet uit familie. Een beetje gezelschap de rest van de middag zou ze waarderen.For the clan PCcnnSg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
For the clan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: