BOOM clap 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 BOOM clap

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Strawpaw
Member
BOOM clap DPKsfdL
Lilith.
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ∞ 8 moons
Gender:
Rank:
.Strawpaw
BerichtOnderwerp: BOOM clap   BOOM clap Icon_minitimezo 8 feb 2015 - 16:17


Let the willows rise.


Strawwillow trippelde het territorium in. Haar conditie was sowieso slecht, maar na haar green cough was ze nog meer verzwakt. Vandaag mocht ze eindelijk uit het camp. Misschien moest ze meteen gaan jagen, dat zou haar opfrissen.

Ze kwam bij de pinewoods aan en daar was een geur die ze liever niet had. Haar neusvleugels trilden en ze vertraagde haar pas. De muis in haar bek trok de aandacht van een koppel vossen. Strawwillow keek opzij waar een rossige vacht voorbij flitste. Een pijnscheut schoot door haar poot. Een spitse snuit en scherpe tanden doorboorde haar poot. Ze liet abrupt haar prooi vallen en probeerde naar de lelijke vos te klauwen. Haar nagels boorden zich in de kop en lieten een grote snee achter. De vos begon te janken en liet los. Vooraleer ze kon herstellen viel een andere vos aan. Haar voorpoot werd nu ook doorboord. Ze zette haar tanden in de neus van de vos die nu ook losliet. Voordat één van de vossen kon aanvallen deed zij dat. Ze deed een uitval naar de mannetjesvos die in haar achterpoot had gebeten. Straw belandde op zijn rug en begon die te bewerken. De vrouwtjesvos viel ook aan. Ze beet op haar lip en probeerde de andere vos te raken met haar achterpoot. Doordat ze zich niet kon concentreren op de mannetjesvos draaide die zich zo zodat hij met zijn achterpoten haar buik kon openrijten en zijn tanden in haar nek zetten. De rossige poes begon met haar voorpoten zijn kop te bewerken. Ondertussen probeerde de vrouwtjesvos haar eraf te sleuren, wat lukte. Verzwakt door de ziekte en haar wonden sprong ze op de vrouwtjesvos af. Ze probeerde haar tanden in de zwarte poten te planten. Een steek ging door haar nek en ze hoorde een krak. Haar ogen werden groot en ze zakte op de grond. De vossen stortte zich op haar. Eén begon haar rug open te rijten, de andere haar kop. Bloed kleurde de grond rood en ze kon steeds moeilijker ademhalen. Uit verhalen hoorde ze altijd van die heldhaftige daden op het einde van hun dood. Maar zij was te zwak, zoals altijd. Ze had gefaald.
Haar ogen werden dof...

But they died.


{Open voor iedereen}


::Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
BOOM clap
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: