Guns 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Guns

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stunningbright
Member
Guns DPKsfdL
>3 Just keep guessing
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons Ω
Gender:
Rank:
Stunningbright
BerichtOnderwerp: Guns   Guns Icon_minitimezo 8 feb 2015 - 16:33Light and Bright

Rosse poten roffelde over de grond. Schreeuwende stemmen achter haar. De altijd gemene, hooghartige warrior was voor de eerste keer in haar leven bang. Bang van de twolegs achter haar met de metalen dingen in hun poten. Haar schouder deed pijn door een ding dat er in was gevlogen. Het sijpelde bloed uit die op de sneeuw viel en een spoor achterliet. Ze was wel zo slim om weg te lopen van het camp. Nee, ze was niet de beste meest gewilde, maar wel dapper en slim. Een aanwinst voor de clan. Ze hijgde de longen uit haar lijf. Daar was weer het geluid, harder en enger als de donder. Een verschrikkelijke pijn schoot door haar schouder. Bijna op dezelfde plek. Ze vertraagde en probeerde nu te slalommen. De twolegs waren traag, maar ze waren goed met het metalen ding. Weer klonk het metalen geluid. De pijn verplaatste zich naar haar kop, onder haar oor. Ze vertraagde nog meer en keek achterom. De 3 twolges kwamen dichterbij. Stunningbright sloeg af. Een fatale fout. Iets doorboorde haar samen met het harde geluid. Ze struikelde en bleef trillend liggen. De twolegs gromde iets en het metalen ding werd op haar gericht. Ze kon niet opstaan met de pijn in haar poot. Haar ogen werden groot toen ze een vreselijke pijn voelde ter hoogte van haar hart. Ze slikte langzaam. Haar keel was gevuld met stroperig bloed. Het laatste wat ze hoorde was het enge geluid. Het laatste wat ze zag was de grijnzende towlegs die wegliepen. Het laatste wat ze voelde was de pijn in haar kop, nek, schouder, hart en poot.


Dark and Death


{Open voor iedereen}


Guns 14xj8kj
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Guns
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: