Hey windclanners! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hey windclanners!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
Hey windclanners! DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Hey windclanners!   Hey windclanners! Icon_minitimema 16 feb 2015 - 13:05

Bonepaw wist nog niet echt hoe het was met territorys en waar ze ongeveer lagen, hij staarde in het rond en was best nieuwschierig naar wat hier ongeveer zou zijn. Hij rook wel veel meer Konijnen en windclanners, sins wanneer mochten windclanners op Thunderclan gebied komen. Het werd wel te gek van woorden eerst Riverclan die de sunrocks bezet en nu de windclan die de hele thunderclan bezit, tsss. Was Thunderclan te zwak geworden om te winnen van konijnen en vissen, wij hadden immers meer muizen. Hij voelde het hoge gras over zijn buik kriebelen, er waren best veel geuren hier. Ook een harde wind heerste hier, misschien was hij nu op het Windclan territory. Dan zou hij in de problemen komen, het zou wel weer goed nieuws zijn voor Skinny Love alleen zou het niet zo fijn zijn als hij inelkaar geramd werd. Hij zou misschien kunnen weg sluipen of rennen, hij moest wel de weg weer uitstippelen. Eigenlijk makkelijk gezegt hij was verdwaald, met een diepe zucht drukte hij zich op de grond en probeerde niet op gemerkt te worden door katten. Anders had hij problemen met de Clan leider en had hij wonden.

~ Eerste post voor Determind


Hey windclanners! Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Hey windclanners! 2gxnp75Hey windclanners! 10pvxmwHey windclanners! 10pvxmwHey windclanners! 2hqc5lxHey windclanners! 34nodx3
Draws and stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Determind
Member
Hey windclanners! DPKsfdL
182
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Determind
BerichtOnderwerp: Re: Hey windclanners!   Hey windclanners! Icon_minitimema 16 feb 2015 - 18:16

De gevlekte kater stapte met zijn altijd zelfverzekerde passen over het Windclan gebied. Het lange afgestorven gras porde onder zijn poten terwijl hij met zijn lenige passen vooruit kwam. Zijn lange lichaam uitgestrekt tegen de bekende en vertrouwde wind. Deze nam ook een nieuwe geur met zich mee. Nee, eerder de stank van buitenclan. Hij snoof, spande zijn spieren en zette af. Zijn krachtige achterpoten gooide hem in zijn sprint terwijl hij in een soepele ren dichterbij de stankbron kwam. Thunderclan, konden ze dan nooit hun plek kennen? Terwijl de geur dichterbij kwam hielt hij zijn tred in. Uiteindelijk op een rustige draf benaderde hij de indringer. Nu voor zijn ogen zag hij dat het maar een apprentice was en met een onschuldige glimlach kwam hij dichterbij. Toch stond er een kille blik in zijn grijs/groene ogen terwijl hij op de ander neerkeek. "Sta op" beval hij ferm.


Hey windclanners! 2vbjxpk
Terug naar boven Ga naar beneden
Ripa
Member
Hey windclanners! DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Re: Hey windclanners!   Hey windclanners! Icon_minitimema 16 feb 2015 - 18:27

Bonepaw probeerde weg te sluipen van deze territory, betrapt of niet het zou gelijk wel een probleem worden. Hij vroeg zich wel af of hij wel de goeie kant op liep alleen zonder dat hij het door had botste hij tegen iets aan, het voelde warm. Hij staarde er naar, het was wit met zwart misschien kwam Dawnpaw hem wel zoeken alleen rook deze heel erg naar konijnen. Misschien had ze gejaagt, als zij het was had hij gezegt: 'oh dawie, fijn dat je hier bent nu kunnen we samen hier weg.' alleen bleek het haar niet te zijn toen hij zijn oren had gespitst. "Sta op" Klonk een zware stem. Bonepaw stond op met open gespreiden ogen die naar de kater staarde, vlug slikte Bone wat speeksel in. De windclan krijger was helemaal niet Dawnpaw, want Dawie kwam uit de Thunderclan en het was een apprentices en dit is zeker geen thunderclanner. Even wiebelde hij afwijzend met zijn oor, "uuh hey... Ik... eeh.. Ben .. uuh Verdwaald." Glimlachte Bonepaw onschuldig. De kater keek ook onschuldig alleen wel iets van killheid, er was vast niet nog een Skinny love. Dan zou hij dubbel zoveel straf krijgen. Hij haalde kort zijn schouders op, jammer dat het geen Dawnpaw was. Hij hoopte eigenlijk van wel, dan konden ze weer samen liggen in de prachtige witten deken en zou het moment voor eeuwig kunnen duren. "En uuuh wat brengt jouw hier op zo'n mooie euhh dag." Nep glimlachte hij, hij moest namelijk zich zo snel mogelijk hier weg hebben. Hij haat het om op zijn pootjes getikt te worden, hij wilde niet nog eens straf van iedereen. Alleen zou hij nu wel een goed verhaal hebben om zijn vrienden te vertellen, hij moest even nadenken op wat hij moest doen.


Hey windclanners! Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Hey windclanners! 2gxnp75Hey windclanners! 10pvxmwHey windclanners! 10pvxmwHey windclanners! 2hqc5lxHey windclanners! 34nodx3
Draws and stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hey windclanners!   Hey windclanners! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hey windclanners!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: