Will there never be an end? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Will there never be an end?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionroar
Member
Will there never be an end? V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 17:39


Zwijgzaam was hij achter Everstar aangekomen, zijn helderblauwe ogen voor zich uitgericht, terwijl ze hun weg richting het kamp maakten. Hij voelde zich miserabel, maar veel anders dan zwijgen en meelopen kon hij niet. Zijn clan was zijn alles, wat als hij dat ook nog kwijt zou raken vandaag? Wat als hij straks niks meer had? Zou Starclan hem überhaupt nog toelaten om naar hen toe te komen als hij moest leven als een rogue? Zou hij zijn moeder en zusje, Spottedleaf en Icyrose ooit nog tegenkomen? Zoveel vragen, die hij wederom niet kon beantwoorden. Al snel kwam het kamp weer in zicht en hij nam alles goed in zich op, alsof het de laatste keer was dat hij naar binnen kwam. Het liefst had hij zich op dit punt omgedraaid en was hij weggegaan, om de hatelijke blikken die gingen komen niet meer te ondergaan. Als een lafaard, als een Windclan kat die wegrent voor een gevecht. Hij haalde even diep adem en stapte vervolgens achter Everstar aan het kamp in.

Eerste post voor Everstar, daarna is de clan vrij om te posten!


Will there never be an end? DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
Will there never be an end? Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Will there never be an end? Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 19:08

Everstar keek hem geen enkele keer aan terwijl ze terug naar het kamp liep. Ze hoorde zijn pootstappen achter zich en wist zo dat hij haar nog volgde. "Neem haar mee", had ze tegen Whitelion gezegd en meer niet. Hij was een grote kat en de vermoorde poes was klein en licht, zoals de meer gemiddelde WindClanner. Hij kon haar in zijn eentje makkelijk meedragen naar het kamp.
Haar passen waren stevig en haar blik strak vooruit gericht. Ze stapte het kamp in, waar katten zich al gauw begonnen te verzamelen. Met een grote sprong landde ze op de grote rots, waarna ze zich omdraaide naar de kat om wie het ging. met een kille blik keek ze neer op die verrader. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" riep ze. Ze was even stil terwijl de katten bijeen kwamen. Haar houding liet niets zien van de pijn en woede die ze voelde. Haar deputy, die zo ongeveer haar enige vriend was, had haar op de ergst mogelijke manier verraden. En zij had niets opgemerkt voor het te laat was. Had ze dit kunnen voorkomen? Toen de clan bij elkaar was, kwam ze meteen ter zake. Het had geen zin de uitspraak uit te stellen. "Tawnylight is vermoord." Met een ijzige blik keek ze de kat aan die tot nu toe haar deputy was geweest. "En dit is de dader", ging ze verder. Haar toon was krachtig en zakelijk en ze knipperde niet met haar ogen terwijl ze verder sprak, nu direct tegen de kater. "Lionroar, jij hebt een onschuldige clangenoot vermoord en geprobeerd een loyale warrior de schuld te geven, ervan uitgaand dat ik jouw woord, als dat van een deputy, boven dat van een warrior zou plaatsen. Je hebt de warrior code gebroken en je clan verraden en daar is maar één gepaste straf voor." Ze haalde een keer diep adem. Even was het doodstil, voordat ze de beslissende woorden uitsprak, met een stem die leeg was van iedere emotie. "Lionroar, je bent verbannen uit WindClan. Je hebt tot zonsondergang om uit het territorium te vertrekken. Als je na dat moment op ons gebied aangetroffen zult worden, zul je behandeld worden als een indringer. Verdwijn nu." Ze vertrok geen spier nadat ze was uitgepraat. Als de wind haar vacht niet lichtjes had bewogen, had je gedacht dat ze een standbeeld was. Ze keek nog steeds strak naar haar deputy. Oud-deputy. Ze wilde dat hij snel weg was. Ze wilde hem niet meer zien, maar bleef toch naar hem kijken. Hij had haar verraden. Ze had hem tot voor kort met haar leven vertrouwd en hij had dat vertrouwen misbruikt en een verschrikkelijke daad gepleegd. Nog nooit had iets haar zo veel pijn gedaan.


-Tawnylight is een NPC, ze was een vrij gemiddelde, rustige en geliefde poes


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Will there never be an end? 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Will there never be an end? DPKsfdL
Will the real Mimi girl please stand up
341
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is only a number
Gender:
Rank: Warrior
Wolverinebite
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 19:18

In stilte had de grote kater gewacht. Zijn klauwen af en toe in de grond gedrukt en zijn staart heen en weer zwiepend. Hij wachtte op de terugkeer van Everstar, Lionroar en Whitelion. Hij vertrouwde het niet helemaal alles was vaag en vreemd geweest op het moment dat Lionroar in hte kamp gedumpt werd en hoe graag de warrior mee was gegaan met de katten wist hij dat hij hier had moeten blijven, had moeten wachten.

Zodra hij poten hoorde schoot zijn brede kop omhoog en staarde hij naar de kleine rode leader en zijn staart zwaaide langzaam heen en weer. Whitelion was er niet.. vreemd maar Lionroar keek alsof hij ziek aan het worden was en geintereseerd stapte Wolverinebite meer naar voren. De woorden van Everstar lieten zijn ogen groter worden voor hij ze vernauwde en nar Lionroar keek. Haar oordeel was absoluut en zacht blies de grote kater richting Lionroar. Hij kwam omhoog en maakte zijn gehele lichaam groot langzaam Lionroars richting opstappend klaar om hem aan te vallen mocht de ex deputy een uithaal maken richting Everstar. Toch hielt hij een oor gericht op zijn leader terwijl hij zijn ogen strak op Lionroar hielt. "Traitor." Siste hij zacht zijn mond openend. Nee Wolf was geen schatje maar loyaal aan zijn clan en hij zou alle bedreigingen voor zijn clan vernietigen, precies zoals Whitelion hem had geleerd.


Will there never be an end? Np03d1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
StarClan
Will there never be an end? BBTakD
Bunny
2029
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 19:38

Zwijgend liepen de drie katten terug naar het camp. Het leek dat Everstar haar oordeel geveld had, en aan haar koele blik als ze naar Lionroar keek kon hij zien dat dat oordeel niet erg gunstig was voor hem. De witte kater had de vermoorde poes op zijn rug. De poes die hij zelf vermoord had, ook al wist niemand dat en zou niemand dat ooit weten. Ze was maar klein, een tamelijk zwijgzaam poesje. Hij had haar nooit eerder echt opgemerkt, hoogstens eens goeiendag geknikt als hij zich een tijdje koest moest houden om het vertrouwen van Everstar niet helemaal te verliezen. Ze stonden nu in het midden van het camp, en voorzichtig liet Whitelion het lichaam van de poes op de grond zakken. De blikken van de katten om hen heen waren er verschillende; nieuwsgierigheid, achterdocht, angst, verdriet, verveling,.. Everstar sprong op de hogesteen. De grote kater ging een beetje aan de kant staan, zodat de deputy er alleen voor stond toen hij het oordeel te horen kreeg. En dat oordeel was streng. Verbannen, de ergste straf die een clankat kon krijgen. Dan was al zijn eer, alles wat hij nog over had, weg. Completely gone. Sommige katten werden doodstil, anderen begonnen hem uit te jouwen voor verrader, misbaksel, mormel en alles wat daar tussenin zat. En ergens tussen de andere katten stond Whitelion, een zelfvoldane glinstering in zijn verschillend gekleurde ogen.


Will there never be an end? BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
Will there never be an end? V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 20:21

Het was alsof hij een alien was die onverwacht het kamp binnen was gekomen, want iedereen bleef uit zijn buurt, terwijl Everstar op de rots sprong en haar ijzige blik op hem richtte en op hem alleen. Het brak hem in duizenden stukjes en iets in zijn ogen weerkaatste die pijn ook. De kater staarde haar recht aan, want wegkijken was hij op het moment niet van plan. Ze was zijn vriendin geweest, maar dat was ze nu duidelijk niet meer. Haar vertrouwen voor hem was in duizenden stukjes gevallen toen Whitelion zijn verhaal deed en hij zijn ware, echt gebeurde verhaal had uitgesproken. Ze had de woorden van Whitelion over die van hem gekozen en dat deed pijn. Heel veel pijn. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Waren haar woorden die ze over het kamp heen riep. Vanuit alle hoeken en gaten kwamen katten omhoog, uit hun dens en zelfs een paar arriveerden door het kamp binnen te lopen. Ze keken allemaal van hem naar Everstar en weer terug naar hem en de poes die achter hem lag. De poes die Whitelion van de rots had afgegooid en niet hij, maar de witte kater liep er mee weg. Hij zou er de volledige schuld van krijgen. "Tawnylight is vermoord." Zijn blik gleed naar de poes, die nu vast in Starclan op hen neer keek. Of niet. Hij wist het ook niet. De poes die hem zoveel haatte dat ze geen teken aan haar clanleader wilde geven, die hem blijkbaar gewoon weg wilde hebben uit de clan waar zij ooit geleefd had. Zou hij ooit erachter komen waarom ze hem had aangevallen? Zou hij ooit terug mogen naar Starclan. "En dit is de dader" De woorden echoden door zijn hoofd, alsof er stemmen in zaten die hem het duidelijk wilde maken. Dat hij de moordenaar was, dat hij aangewezen werd als de moordenaar van deze poes. Een kat die geliefd werd in hun clan. Hij hoorde het gesis van de katten om hem heen, de pijnlijke, snijdende woorden van de katten die hij ooit als hun clangenoten achtte. "Lionroar, jij hebt een onschuldige clangenoot vermoord en geprobeerd een loyale warrior de schuld te geven, ervan uitgaand dat ik jouw woord, als dat van een deputy, boven dat van een warrior zou plaatsen. Je hebt de warrior code gebroken en je clan verraden en daar is maar één gepaste straf voor." Dit was het dan. De poes die hij zo lang had gediend, die hij had zien opgroeien toen hij nog maar net een warrior was geworden, de poes die hij achtte zijn laatste vriendin te zijn – ze noemde hem een clanverrader. "Lionroar, je bent verbannen uit WindClan. Je hebt tot zonsondergang om uit het territorium te vertrekken. Als je na dat moment op ons gebied aangetroffen zult worden, zul je behandeld worden als een indringer. Verdwijn nu." Verbannen. Het woord klonk zo hard, zo pijnlijk, zo verschrikkelijk. Hij wilde het woord nooit meer horen, maar hij wist dat het hem zou teisteren tot aan zijn dood en misschien zelfs wel langer dan dat. En het maakte het allemaal nog erger dat de rode poes het ooit had gezegd.

De poes waarmee hij in de tijd dat ze beiden nog warriors waren had gejaagd, de poes die hij nader had leren kennen toen hij Spottedleaf had verloren, de poes die hem zoveel vertrouwde dat ze hem tot deputy maakte. Zij was de enige die hem bijstond na de verandering die hij ondergaan was, ze vertrouwde hem. En nu niet meer. Hij keek haar een tijd zwijgend aan, zonder aandacht te richten aan de katten die dreigend dichterbij kwamen, de katten die hem pijnlijke woorden toespraken. Nee, hij was geen moordenaar. Ze had het verkeerd. Hij hield haar blik vast voor misschien wel langer dan een minuut, zwijgend en haar in zich opnemend. Er was niks meer van emotie in haar blik te zien, niks van verdriet of pijn, woede of frustratie. Ze was een standbeeld. Op dat moment scheurde hij zijn blik van die van haar af, waarna hij zijn ogen over het publiek liet gaan en zijn blik even fixeerde op een paar katten die hij nog dicht bij zijn hart achtte. Zijn kinderen Spottedpaw, Tinderpaw, Lizardpaw en Carrotpaw. Ze waren zo groot geworden, zo mooi. Ze zouden goede warriors worden, daar was hij zeker van. En daarna Crowpaw, de apprentice die hij zou achterlaten. Ze zou een andere mentor moeten zoeken, een nieuwe waar ze weer aan moest wennen. Zacht schudde hij met zijn hoofd toen hij hen allen en voor een aankeek. ”Ik heb het niet gedaan,” Het was zo stil als een windvlaag en alleen bedoeld voor hen die het wilden horen, die het probeerden te horen. De kater wierp zijn blik vervolgens weer op Everstar, waarna hij rustig en voorzichtig omhoog kwam. De katten die dichterbij kwamen negeerde hij, ze deden hem weinig. Hij was zelf een van de grootsten in de clan en als hij niet gewond was, zou hij ze kunnen verslaan met zijn ervaring. ”May starclan light your path, Everstar.” Waren de bittere woorden die hij haar uitsprak. Het was een zin die je sprak tegen de doden, maar het had een achterliggende gedachte. Ze was omringd door vijanden en desondanks dat ze hem als een van hen zag, was hij nooit een vijand van haar geweest. Ze was blind door de duisternis waarmee ze omringd was. ”Want de echte clanverrader staat nog steeds op zijn vier witte poten.” Hij keek haar nog een keer aan, waarna hij zijn blik nog een laatste keer langs het kamp liet gaan en even liet rusten op de poes. Zijn lichaam bracht hij uiteindelijk tot een looppas, wat redelijk moeilijk ging door zijn verwonde poot, maar hij probeerde het kleine beetje waardigheid dat hij nog had vol te houden. ”En vergeet mijn woorden niet,” Zei hij, voordat hij nog een laatste, bittere en ijskoude blik op de rode poes wierp. ”Ik was een vriend, maar dat zal hij nooit zijn.” Doei Windclan. Hij was liever anders weggegaan, gestorven in een gevecht, in ieder geval als een loyaal lid van de clan. Niet als een verbannen kat, niet als een clanverrader. Maar het ging niet anders, Everstar had haar woorden al uitgesproken en dit was het. Dit was zijn einde in Windclan. Hij trok zijn blik van de poes af en liep het kamp uit, waarna hij zijn lichaam tot actie bracht en begon te rennen. Gewoon te rennen, zoals hij dat geleerd had als klein jochie dat over de velden van zijn clan rende. Alles in zich opnemend, want na vandaag was dit niet meer zijn thuis. Na vandaag was hij hier een vijand en niet meer welkom. Nooit meer. Zijn wonden begonnen daardoor misschien nog heviger te bloeden, maar het maakte hem niets meer uit. Hij had niks meer over.


Will there never be an end? DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
Will there never be an end? Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
Will there never be an end? JSBCQyy
Yanthe
672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 22:21


Barkpaw was direct alert toen de geur van Everstar zich verspreidde in het kamp. Ze was dus eindelijk terug met Lionroar en Whitelion. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Haar oproep was voor hem al helemaal niet meer nodig, aangezien hij al direct klaar stond op de voorste rij. Zijn mentor had hij nog niet gezien. Waar was Whitelion? "Tawnylight is vermoord." Bark's oortjes gingen automatisch naar voren toen Everstar verder ging. "En dit is de dader" Wel, dit was interessant. "Lionroar, jij hebt een onschuldige clangenoot vermoord en geprobeerd een loyale warrior de schuld te geven, ervan uitgaand dat ik jouw woord, als dat van een deputy, boven dat van een warrior zou plaatsen. Je hebt de warrior code gebroken en je clan verraden en daar is maar één gepaste straf voor." In zijn ooghoek ving hij nu ook de witte kater op, die het lijk van Tawnylight zachtjes op de grond legde. "Lionroar, je bent verbannen uit WindClan. Je hebt tot zonsondergang om uit het territorium te vertrekken. Als je na dat moment op ons gebied aangetroffen zult worden, zul je behandeld worden als een indringer. Verdwijn nu." Bark's oortjes werden iets groter bij de uitspraak van de Leader. Had ze nu net haar eigen deputy verbannen? Een klein grijnsje verscheen op zijn snoetje. Hun leader was dus niet zo zwak zoals hij de laatste tijd dacht. Maar als Lionroar er niet meer was, wie zou ze dan aanstellen als Deputy? ”Want de echte clanverrader staat nog steeds op zijn vier witte poten.” De oudere apprentice richtte zijn blik even op Whitelion. Dat hij hierachter zou zitten, zou hem nog niet verbazen. Hij kende zijn mentor maar al te goed, beter dan de meeste warriors hier. Hij haalde even zijn lip op bij Lion's woorden en legde zijn oren in zijn nek. ”Ik was een vriend, maar dat zal hij nooit zijn.” Hij was nu een vijand van Windclan. "Een schande voor Windclan," siste de kater naar de Deputy en zwiepte even dreigend met zijn staart. "He is not one of us," gromde hij tussen zijn tanden door en richtte zich wat op.Lizardkit
Lizard trippelde direct naar de ingang van de nursery toe toen Everstar's stem over de open plek klonk. Ze moest toegeven dat ze nog niet oud genoeg was om haar eigen prooi te vangen, maar dat maakte voor haar niets uit. Ze had haar eigen wil. Er was geen Queen meer die haar nog wilde tegenspreken, aangezien ze toch altijd een excuus klaar had liggen. Haar aandacht was even weg, dus probeerde ze zich terug op de leader te focussen. Ze fronste kort haar snoetje toen ze hoorde dat de deputy gezien werd als een clan verrader. Wat had hij gedaan? Lizard had dus een belangrijk stukje gemist. Ze draaide zich met een ruk om en wenkte kort naar de iets jongere kater. "Raadiant!" mauwde de kitten luid en draaide zich terug om naar het tafereel. "De deputy heeft ons verraden." piepte ze om hem even bij de les te houden. Haar leiding nemende houding was iets wat iedereen wel opviel. Ze zeiden er voorlopig toch nog niets van, duus het zat allemaal goed in haar ogen.

Tag: Radiantkit


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Will there never be an end? DPKsfdL
Lilith >3
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons ✡
Gender:
Rank: Young Warrior
Doveblithe
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimevr 6 maa 2015 - 21:49


Doveblithe was gaan jagen. Vandaag was haar vriendin niet komen opdagen. Ze zat met haar hoofd ergens bij de deputy waar ze gisteren zo kwaad over was. Nu wandelde ze door het camp van plan om haar te gaan zoeken. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" riep ze. Ze draaide zich verrast om naar de katten. Haar groene ogen werden groot. "Tawnylight is vermoord." Ze kon er niets aan doen. "Nee!", gilde ze. Ze rende naar haar vriendin toe. Tranen gleden over haar wangen. "En dit is de dader", ging Everstar verder. Ze keek naar de deputy. Waarom? "Lionroar, jij hebt een onschuldige clangenoot vermoord en geprobeerd een loyale warrior de schuld te geven, ervan uitgaand dat ik jouw woord, als dat van een deputy, boven dat van een warrior zou plaatsen. Je hebt de warrior code gebroken en je clan verraden en daar is maar één gepaste straf voor." Ze luisterde niet meer, maar liep naar haar vriendin. "Tawnylight?" Ze drukte haar lichaam tegen de poes. Ze voelde helemaal koud aan. "Nee, nee... kom terug alsjeblieft.", snikte ze. "He is not one of us," hoorde ze nog. Haar groene ogen zochten naar een teken van leven. Niets...

-Even wat drama erin gooien xD


Will there never be an end? 2nimpj
♦️ Leave me in a total darkness...
Leave me alone...
Leave me in pain...
Just go away
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Will there never be an end? DPKsfdL
96
Actief

CAT'S PROFILE
Age: The moon has turned 16 times.
Gender:
Rank: Young Warrior
Dancingdoe
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimeza 7 maa 2015 - 11:27

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Riep de leider. Dancingdoe kwam net het kamp binnen en keek verward rond voordat ze zich bij de andere katten verzamelde. "Tawnylight is vermoord." Met een ijzige blik keek Everstar de kat aan die tot nu toe haar deputy was geweest. "En dit is de dader", ging ze verder. Haar toon was krachtig en zakelijk en ze knipperde niet met haar ogen terwijl ze verder sprak, nu direct tegen de kater. "Lionroar, jij hebt een onschuldige clangenoot vermoord en geprobeerd een loyale warrior de schuld te geven, ervan uitgaand dat ik jouw woord, als dat van een deputy, boven dat van een warrior zou plaatsen. Je hebt de warrior code gebroken en je clan verraden en daar is maar één gepaste straf voor." Dancingdoe keek geschokt naar wat er afspeelde. De deputy had een clangenoot gedood! Verward wachtte ze op de uitspraak van de leider. Everstar haalde een keer diep adem. Even was het doodstil, voordat ze de beslissende woorden uitsprak, met een stem die leeg was van iedere emotie. "Lionroar, je bent verbannen uit WindClan. Je hebt tot zonsondergang om uit het territorium te vertrekken. Als je na dat moment op ons gebied aangetroffen zult worden, zul je behandeld worden als een indringer. Verdwijn nu." Everstar vertrok geen spier nadat ze was uitgepraat. Als de wind haar vacht niet lichtjes had bewogen, had je gedacht dat ze een standbeeld was. Ze keek nog steeds strak naar haar deputy. Dancingdoe liep langzaam naar Everstar toe en keek haar met een bezorgde maar vriendelijke blik aan. Ze wist dat de leider zich harstikke rot moest voelen en in plaats van haar aandacht op de oud deputy te richten keek ze haar leider aan. "Gaat het?" Vroeg ze bijna geluidloos met een sein aan Everstar. Ze wou het niet hardop zeggen, nog steeds geschokt keek ze naar wat er nog steeds afspeelde. Lionroar was duidelijk niet blij met wat er was gebeurd maar Dancingdoe negeerde zijn woorden. Was dat wat een deputy hoorde te zijn? De clan verraden? In haar ogen in ieder geval niet, in plaats van te praten en naar zijn woorden te luisteren bleef ze afwachtend staan en wachtte op Everstars antwoord.

Tag: Everstar vooral.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenbreeze
StarClan
Will there never be an end? DPKsfdL
Lolobeest [A.K.A Lolita, Lolo of Loïs]
259
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Ravenbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimeza 7 maa 2015 - 12:07

De jonge kater danste nerveus op zijn poten toen hij het drietal het kamp binnen zag lopen, met een poes op de rug van Whitelion. Dit had hij nog nooit meegemaakt en hij hoopte ook hard dat hij het nooit meer mee hoefde te maken! Everstar sprong op de hoge rots en begon de clan toe te spreken. Zijn blik gleed naar Tawnylight. Ze had hem aardig geleken, en trillerig keek hij naar haar levenloze lichaam. Wat had ze ooit misdaan? Nee, Lionroar moest weg. Lionroar had hen verraden en een onschuldige kattin vermoord. Iedereen wist dat hij zich had misdragen en Ravenbreeze had het zelf ook gemerkt. Zelf was hij ook te vaak afgesnauwd en hij had genoeg van de deputy. Toen Everstar vertelde dat ze de kater zou verbannen, miauwde hij instemmend en hij gromde naar de witte kater die naar de uitgang van het kamp liep. "Verrader!" Riep hij hem nog na, waarna hij woedend, en ook een beetje bang, zijn tanden ontblootte.


Will there never be an end? 2qap74l
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Will there never be an end? Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 11:25

Everstar
”Ik heb het niet gedaan,” fluisterde Lionroar, terwijl hij opstond. ”May starclan light your path, Everstar.” Zijn stem was bitter. Everstars haren rezen lichtjes overeind, maar verder gaf ze geen reactie. ”Want de echte clanverrader staat nog steeds op zijn vier witte poten. En vergeet mijn woorden niet. Ik was een vriend, maar dat zal hij nooit zijn.” Nu legde Everstar haar oren plat in haar nek. "Verdwijn", siste ze langzaam en duidelijk. In deze houding bleef ze staan terwijl haar enige echte vriend zich omdraaide en het kamp uit liep. Pas toen hij uit haar blikveld was verdwenen, ontspande ze weer. Ze keek een beetje verdwaasd rond. Dancingdoe keek naar haar, zag ze. "Gaat het?" vroeg die bijna onhoorbaar. Het medelijden deed bijna pijn. Ik heb geen medelijden nodig. Het probleem is opgelost, de verrader is weg. Geen tijd om erbij stil te staan. Everstar gaf de poes geen antwoord en keek een andere kant op. "Voor maanhoog zal ik bekend maken wie de nieuwe deputy wordt", kondigde ze op zakelijke toon aan, waarna ze zich abrupt omdraaide en van de grote steen sprong.

Met stevige passen liep ze naar haar den en bleef daar binnen staan. Ze begon oncontroleerbaar te trillen. Verman je, zei ze tegen zichzelf. Ze had dingen te doen. Ze moest een nieuwe deputy kiezen.

Crowpaw
Ze begreep het niet. Ze begreep geen woord van wat Everstar zei. Lionroar was haar mentor. Hij was de deputy. Hij zou dé kat moeten zijn die je kon vertrouwen. Ze wist dat hij nors was, steeds vaker katten afsnauwde. Maar... Nee, dit kon gewoon niet. Hij was toch geen moordenaar? En toch was dat precies wat Everstar zei. Tawnylight is vermoord en dit is de dader. Crowpaw staarde naar haar mentor. Hij zag er verschrikkelijk uit. Hij zat onder het bloed. Crowpaw had hem nooit zo gemogen als haar eerste mentor, maar ze had het idee gehad dat ze hem begreep. Toen Lionroar omhoog kwam, schrok Crowpaw terug, alsof ze bang was dat hij iemand aan zou vallen. Maar hij begon alleen te spreken en hield zijn onschuld vol. Maar hoe konden ze dat geloven, nadat de leider net had gezegd dat hij een moordenaar was? Er moest toch bewijs zijn? Lionroars afscheidswoorden waren bitter en Crowpaw stapte achteruit toen hij langsliep, om ruimte te maken en om niet te dichtbij hem te zijn. De geur van bloed was sterk toen hij voorbij kwam. De kat van wie zij manenlang training had gehad om een loyale warrior te worden, was een moordenaar. Een kat was doodgegaan onder zijn klauwen. Die kennis, de bloedgeur, de woedende kreten van de katten om haar heen. Crowpaw werd misselijk. Ze drong zich tussen de aanwezige katten door naar de apprentices den, waar ze zich stevig opkrulde tot een bolletje en haar poten voor haar gezicht sloeg om niets te hoeven zien, terwijl ze probeerde niet te horen wat Lionroar buiten nog allemaal nageroepen werd. Ze probeerde uit alle macht alles buiten te sluiten en er niet aan te denken. Misschien kon ze dan nog even doen alsof alles normaal was en er niets was gebeurd.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Will there never be an end? 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Will there never be an end? Tumblr_inline_npz363QZRf1s42hpg_500
Daan
904
Actief
"The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. Understand?"

CAT'S PROFILE
Age: 62 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Sparrowfeather
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 11:39

Absurd dit allemaal. De kater was uit zijn den gekomen toen hij de geur van bloed had geroken, zijn blik scherp gericht op het drietal dat binnenkwam. Hun leader, deputy en een warrior. Volgens het hele verhaal zou Lionroar zojuist een moord hebben gepleegd op een kattin van hun clan, maar wat was het motief? Hij wist het niet. Hij geloofde het niet. Hij wilde het niet geloven. "Lionroar, je bent verbannen uit WindClan. Je hebt tot zonsondergang om uit het territorium te vertrekken. Als je na dat moment op ons gebied aangetroffen zult worden, zul je behandeld worden als een indringer. Verdwijn nu." De woorden van Everstar maakten hem misselijk, moest hij toegeven. Hij hoorde Lionroar's woorden en keek naar de kater, die vanaf nu niet meer hun deputy was. En toen was hij weg. Verbannen voor iets wat de medicine cat zelf niet kon geloven. "Voor maanhoog zal ik bekend maken wie de nieuwe deputy wordt," sprak Everstar, waarna ze verdween. "Everstar!" galmde zijn stem over de open plek heen, zo hier en daar keken wat katten verbaasd zijn kant op. De kater duwde zich naar voren door de menigte en volgde de rode kattin, om vervolgens bij haar halt te houden. "Denk je niet dat je zojuist een vreselijk overhaaste beslissing hebt gemaakt? Lionroar was een sterke krijger, met een goed hart." Hij hielt een pauze en keek zijn leider aan. De kater schudde zijn hoofd een keertje. "Normaal mag ik geen partij kiezen, maar wel mijn mening uitspreken. Ik geloof Lionroar." De kater hief zijn kop een beetje en keek zijn leider aan. "En ik denk dat dit het goede moment is dat ik je iets vertel, het liefst ergens waar niemand ons kan storen." Hij moest dit wel vertellen, als hij dit eerder had verteld was dit alles misschien niet eens gebeurt.


Tᕼᕮ ᗯOᖇᒪᗪ’S STIᒪᒪ Tᕼᕮ Sᗩᗰᕮ. Tᕼᕮᖇᕮ’S ᒍᑌST ᒪᕮSS Iᑎ IT.
Will there never be an end? EXF9L8J
ᗪᕮᗩᗪ ᗰᕮᑎ Tᕮᒪᒪ ᑎO TᗩᒪᕮS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Will there never be an end? Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 16:37

Everstar hoorde haar naam geroepen worden, maar ze bleef niet stilstaan. Sparrowfeather liep naar haar toe. "Denk je niet dat je zojuist een vreselijk overhaaste beslissing hebt gemaakt? Lionroar was een sterke krijger, met een goed hart", zei de medicine cat. "Normaal mag ik geen partij kiezen, maar wel mijn mening uitspreken. Ik geloof Lionroar. En ik denk dat dit het goede moment is dat ik je iets vertel, het liefst ergens waar niemand ons kan storen." De kater keek haar aan en Everstars groene ogen keken kil terug. "Dat dacht ik eerst ook. Maar Lionroar heeft heel duidelijk gemaakt dat hij niet aan onze kant staat", zei ze scherp. Ze wilde hier niet over discussiëren. Ze sloot even haar ogen. Ze wilde helemaal niet horen wat hij te zeggen had. Het was haar duidelijk wat er was gebeurd en niets zou die waarheid veranderen, hoe graag ze dat ook wilde. Ze wilde Sparrowfeather niet gaan overtuigen van iets wat ze het liefste zo snel mogelijk achter zich wilde laten en vergeten. Ze kon echter ook niet negeren wat hij te zeggen had. Ze opende haar ogen weer en keek de medicine cat aan. "Goed. Kom mee." Zelfs hier in haar den zouden ze misschien gehoord kunnen worden. Ze konden buiten het kamp praten.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Will there never be an end? 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aslan
Member
Will there never be an end? 2nalb91
Luca
300
Actief
Things never happen the same way twice

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Aslan
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 20:03

Windcall had zich vooral op de achtergrond gehouden toen de twee het kamp binnen kwamen. De spanning liet al meteen zien dat er iets mis was en het slappe lichaam op de rug van de Deputy bewees dat alleen maar. Een brok vormde zich in zijn keel toen hun leider alle katten bij een roepen. Hij wist wat er zou komen, Lionroar zou verbannen worden. Een trieste gebeurtenis. Windcall schoof ongemakkelijk heen en weer toen haar woorden uitgesproken werden. Sommige katten zeiden zoiets al 'traitor', maar hij besloot onpartijdig te zijn en knikte de kater slechts alleen toe. Het deed hem pijn om te zien hoe katten om Tawnylight rouwde, ook hij, ook al had hij haar nooit echt gesproken. Het was zo een kat geweest waar je altijd terecht kon, een waar gemis uit de clan. Windcall keek naar Doveblithe die overstuur was door de dood van de poes. Hij zuchtte en ging naast de witte poes zitten om haar zijn steun te bieden. Iedereen zou die nu nodig hebben, de Deputy had hun verraden, al was dat nog niet helemaal zeker, en er was een geliefd clanlid dood. De rode kater keek naar Dove en alleen zijn blik zei al dat hij met haar meeleefde. Woorden waren niet nodig voor zoiets als dit.

Tag: Doveblithe


Will there never be an end? Tumblr11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Will there never be an end? Tumblr_inline_npz363QZRf1s42hpg_500
Daan
904
Actief
"The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. Understand?"

CAT'S PROFILE
Age: 62 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Sparrowfeather
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimeza 14 maa 2015 - 12:10

"Dat dacht ik eerst ook. Maar Lionroar heeft heel duidelijk gemaakt dat hij niet aan onze kant staat," klonk de scherpe stem van zijn leider. De kater vertrok geen spiertje en keek deze alleen kort aan, toeziend hoe de rode kattin haar ogen sloot. "Goed. Kom mee." De kater knikte een keertje en wierp een snelle blik op zijn den, er was niemand die zijn hulp direct nodig zou hebben en men kon hem hierbinnen wel even missen. Zijn blik dwaalde weer af naar de rode kattin, waarna hij deze stilletjes het kamp uit volgde. De geur van bloed hing nog in zijn neus, maar als medicine cat was hij er eenmaal gewend aan geraakt.


Tᕼᕮ ᗯOᖇᒪᗪ’S STIᒪᒪ Tᕼᕮ Sᗩᗰᕮ. Tᕼᕮᖇᕮ’S ᒍᑌST ᒪᕮSS Iᑎ IT.
Will there never be an end? EXF9L8J
ᗪᕮᗩᗪ ᗰᕮᑎ Tᕮᒪᒪ ᑎO TᗩᒪᕮS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Will there never be an end? DPKsfdL
Will the real Mimi girl please stand up
341
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is only a number
Gender:
Rank: Warrior
Wolverinebite
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimeza 14 maa 2015 - 18:05

Met argewanende ogen staarde de kater naar Lionroar en gromde laag. Zijn hoofd schoot echter naar Everstar zodrra Sparrowfeather en zij spraken. Waarom zou Sparrowfeather willen spreken. Hij vernauwde zijn ogen langzaam en keek strak naar Sparrowfeather. Zijn mond viel echter bijna open zodra de leader voorstelde om buiten het kamp te spreken en snel schoot hij naar Everstar toe. "Everstar laat mij meegaan. Lionroar is nogsteeds ergens op het territorium misschien staat hij zelfs te wachten op jou." Zijn stem was emotieloos en hard terwijl hij zijn leader aankeek. "Je kan niet vertrouwen dat hij zo weg is gegaan. En het is te gevaarlijk om te denken dat hij niets zal doen." Mompelde hij en keek haar aan. Sparrowfeather compleet negerend. Nee hij had het niet zo op medicine cats ook al zou Sparrowfeather zeker een van de katten zijn die zijn dochter Radiantkit gezond zou kunnen houden.


Will there never be an end? Np03d1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
Will there never be an end? Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: Will there never be an end?   Will there never be an end? Icon_minitimeza 14 maa 2015 - 18:32

Sparrowfeather volgde haar zwijgend. Bij de kampingang werden ze ingehaald door Wolverinebite. "Everstar laat mij meegaan. Lionroar is nogsteeds ergens op het territorium misschien staat hij zelfs te wachten op jou. Je kan niet vertrouwen dat hij zo weg is gegaan. En het is te gevaarlijk om te denken dat hij niets zal doen", zei de grote kater. Everstar vernauwde haar ogen. "Denk je dat ik hem niet alleen aan zou kunnen? Heb je gezien hoe hij eruit zag?" Lionroar was behoorlijk ernstig verwond door de poes die hij vermoord had. Hij was absoluut niet in staat tot een gevecht. Dacht Wolverinebite soms dat zijn leider verslagen zou worden door een zwaargewonde verrader? Het liefst ergens waar niemand ons kan storen, had Sparrowfeather daarnaast gezegd. En niemand betekende niemand, niet niemand behalve Wolverinebite. Ze zwiepte geërgerd met haar staart en liep door, de warrior verder negerend.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Will there never be an end? 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Will there never be an end?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: