I guess hunting.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I guess hunting..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I guess hunting.. DPKsfdL
.x. Miss. Christina .x.
79
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
Servalsong
BerichtOnderwerp: I guess hunting..   I guess hunting.. Icon_minitimewo 18 mei 2011 - 18:29

Met stille, sierlijke pootstappen, drukte Servalsong zich door de dichte begroeiing van het shadowclan territorium heen. De mooie donkerbruin gevlekte bengaalse poes was blij met deze plek in het territorium, het was de enige plek waarbij je niet het zeer vervelende gevoel van de modder die tussen je tenen sijpelt krijgt. Haar mosgroene ogen keken eventjes verveeld om haar heen. Ze wist dat ze prooi moest meebrengen voor de clan, maar dat moest ze dag in, dag uit, en vervelen? Stil, maar ook gracieus, liet ze zich in een jachtpositie zakken, ze had de vale geur van een muis geroken. Haar groene ogen eventjes tot spleetjes knijpende, stapte ze pootstap, voor pootstap vooruit, geruisloos, geconcentreerd. Totdat ze uiteindelijk het bruine beestje tussen het mos zag zitten. Uiteindelijk, zette Servalsong zich af in één krachtige beweging. Haar poten sloten het weerloze dier in, en met een vlugge, nette beet was het afgelopen. Meteen begroef ze de muis weer, en ging ze verder zoeken. De muis zou ze later wel ophalen.


I guess hunting.. 293yhxj
Blueeyes~Icoon~Servalsong~Cleopatra~Icedance~Darkened
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Doomtooth
Member
I guess hunting.. DPKsfdL
12

CAT'S PROFILE
Age: 7
Gender:
Rank:
Doomtooth
BerichtOnderwerp: Re: I guess hunting..   I guess hunting.. Icon_minitimedo 19 mei 2011 - 15:51

De kwarte kater liep met opgeheven hoofd en staart door het shadowclan territorium. Hij was in dit gedeelte niet vaak geweest. Meestal jaagde hij in gebieden wat niet van hen was, maar ook niet van de andere. Doom, de grote kater nam een geur op van een heerlijk sappig en waarschijnlijk ook dik muisje. En omdat hij toch niet veel beters te doen had besloot hij daar maar op te gaan jagen. Het muisje dat eerst vlak bij een boom zat keek Doom vragend aan de muis kon natuurlijk zo zien dat het dier honger had en vloog er vandoor. Maar zo makkelijk gaf Doom het niet op. Zo snel als zijn korte pootjes konden ging hij achter de muis aan. Doom was ondertussen een echte pro geworden in jagen. Hij heeft ruim 5 jaar zelf moeten jagen. Nog steeds liep de 7 jaar oude kater achter het muisje aan. De afstand tussen die twee werd steeds minder en wanneer hij dicht bij genoeg was haalde hij uit met zijn poot. De muis vloog verder op de bosjes in, maar herstelde zichzelf al snel. Weer schoot het muisje er bijna vandoor maar 2 bruin gestreepte poten lieten zich vallen op het muisje, en zeer netjes maakte hij/zij het muisje af. Doom snoof de geur van de kat of poes op, en rook als snel dat het een poes was. Met zijn hoofd vlak bij de grond en zijn staart hoog in de lucht liep hij naar de bosjes. Daar ging hij zitten en kijken hoe de poes het muisje begroef en en vervolgens een beetje doelloos rond zich heen keek. Met opgeheven hoofd kwam Doom de bosjes uit. Zijn zee groene ogen keken de poes een aandachtig aan. Hij liet zijn ogen langs de strepen glijden en schatte de poes ongeveer 1 a 1.5 jaar oud. Een stuk jonger dan dat hij was. Al snel ging de kater voor de poes zitten en bekeek haar nog eens. Zijn staart nog steeds in de lucht heen en weer bewegend. Vervolgens tilde hij zijn poot op en reek die naar zijn mond. Uit zijn mond kwam een klein roze tongetje die hij snel over zijn poot heen en weer liet gaan. De tong verdween weer in zijn mond en met zijn poot ging hij achter zijn oren en vervolgens over zijn voorhoofd. ''Hallo'' zei de kater zonder ook maar enige toon.


I guess hunting.. 214uovq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I guess hunting.. DPKsfdL
.x. Miss. Christina .x.
79
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
Servalsong
BerichtOnderwerp: Re: I guess hunting..   I guess hunting.. Icon_minitimedo 19 mei 2011 - 16:16

Haar kaken openden zich en lieten haar roze mond eventjes zien, een gaap rolde uit haar keel en liet haar ogen eventjes wateren. Daarna sloten haar kaken zich weer en spitste ze haar oren. Geritsel in de struiken verraadde de presentie van een ander wezen in de buurt. Meteen vernauwde Servalsong haar ogen en draaide ze zich om, haar spieren aangespannen, gewoon omdat ze nog steeds op haar hoede was. Eventjes zette ze een paar stappen en draaide ze haar hele lichaam zo om zodat ze naar de kant van het geluid was gedraaid. Haar rug werd ietwat gekromd, een algemene verdedigende houding. Met al die indringers op het territorium, kon ze het maar nooit weten. Maar goed, soms kon je je eigen clanleden ook niet vertrouwen, dat was ook wel bewezen met Shadowfur en Evileye. Die verraders... Maar een zwarte kater kwam uit de bosjes te voorschijn. Doomtooth, schoot door haar kop heen. Haar houding werd iets ontspannender, maar nog altijd verdedigend, haar rug was in ieder geval niet meer gekromd. De kater keek haar aandachtig aan, maar zonder iets te zeggen. Servalsong keek hem terug aan zonder angst in haar ogen, eerder een stille uitdaging. Ja, de poes kon erg sarcastisch zijn en had een erg droge humor. Uiteindelijk, groette de donkere kater haar, "Hallo," Miauwde ze terug, doodkalm. Uiteindelijk ging haar neus weer de lucht in, en snoof ze diep, opzoek naar meer prooi, duidelijk op zoek naar prooigeuren.


I guess hunting.. 293yhxj
Blueeyes~Icoon~Servalsong~Cleopatra~Icedance~Darkened
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I guess hunting..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: