We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
StarClan
We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!}   We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} Icon_minitimema 9 maa 2015 - 20:58

We won't bow down for the enemy
If he is stronger, we will train
To become stronger than we even will be
Because we are one connected by a chain


Uitleg:
Butterstar heeft Lynxfang samen met Snowkiller en Secretvoice opgedragen om de clan te trainen tegen aanvallen van dassen. Dat moment is nu. Lynxfang staat op het moment aan de leiding, maar de andere twee trainers hebben ook evenveel recht om te leiden en hun mening in te geven.
Warriors die onzeker zijn of ze een das aankunnen en wat oudere Apprentices, vanaf minimaal 7 manen, kunnen zich melden. De training zal beginnen met lichte vechttrainingen en zal daarna overgaan in de manieren om jezelf voor een das te verdedigden, als de trainers gezien hebben waar de aanwezigen tot in staat zijn. De katten die duidelijk weten hoe je met een das moet omgaan, zullen gemeld worden als 'veilig' voor de grens Patrouilles.

Het was nog vroeg en de zon was pas net op, maar toch was Lynxfang al op. Hij maakte Snowkiller en Secretvoice wakker of hoopte dat hij dat gedaan had en sprak toen tot de rest. ''Luilakken, de trainingen gaan beginnen. Wie zich wilt voorbereiden op de dassen kan beter zo dadelijk naar de Highgrounds komen. Wie geen zin heeft, ik ga je niet dwingen''hij luisterde niet naar het geroezemoes van de ruw gewekte katten en ging gewoon door naar de Apprentice den. ''WAKKER WORDEN!''riep hij keihard naar binnen. Nee, hij ging niet elke Apprentice een kusje geven. ''Katten boven de zeven manen mogen zich melden bij de Highgrounds, dan beginnen de trainingen tegen de dassen. Graag met de Warriors meegaan, als die eens zijn opgestaan''hij verdween weer en ging zelf alvast richting de Highgrounds.
-Tijd gebrek, Lynxfang loopt nu die kant op, je kan hem inhalen-


We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!}   We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} Icon_minitimema 9 maa 2015 - 21:21

Panthergrowl schrok op uit zijn slaap toen de vervelende stem van Lynxfang door de den heen klonk. ''Luilakken, de trainingen gaan beginnen. Wie zich wilt voorbereiden op de dassen kan beter zo dadelijk naar de Highgrounds komen. Wie geen zin heeft, ik ga je niet dwingen" Eerst bleef de zwarte kater liggen, maar toen hij meerdere Warriors hoorde opstaan stond hij ook maar op. Hij murmelde zachtjes en geïrriteerd, maar slapen kon hij nu toch niet meer: dan kon hij die sukkeltjes maar beter laten zien hoe het wel moest. Hij liep achter de andere katten aan en stopte toen Lynxfang ook stopte. "Dus, wat gaan we precies doen?" Miauwde hij en hij keek met opgetrokken wenkbrauw naar de andere katten.


We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} EHnbxOu        0        We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waterdrop
Member
We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} DPKsfdL
Kath
165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons I'm on this planet they called earth
Gender:
Rank:
Waterdrop
BerichtOnderwerp: Re: We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!}   We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} Icon_minitimedi 10 maa 2015 - 16:54

Waterdrop werd ruw uit haar slaap geschreeuwd. Geschrokken keek ze op toen ze Lynxfang zag staan. ''Luilakken, de trainingen gaan beginnen. Wie zich wilt voorbereiden op de dassen kan beter zo dadelijk naar de Highgrounds komen. Wie geen zin heeft, ik ga je niet dwingen'' Meldde hij kort voordat hij weer verdween. Inmiddels was Waterdrop toch klaarwakker en stond van schrik al half overeind in haar nest. Dan kon ze net zo makkelijk achter hem aanlopen. Een training was wel goed voor haar, en als ze bleef liggen dan liet ze nou niet bepaald zien dat ze in staat was om de clan te helpen. Een beetje geïrriteerd door de schrik en plotselinge melding liep ze de den uit achter een andere zwarte kater aan, die ze vaag kende als Panthergrowl. Toen de twee katers stilstonden bleef ze naast hun staan. "Dus, wat gaan we precies doen?" Vroeg Panthergrowl en ook Waterdrop keek Lynxfang vragend aan.


Waterdrop~Ravi~Brightkit~Hunter~Shadepool
We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} Mc7nty
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
StarClan
We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!}   We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} Icon_minitimevr 13 maa 2015 - 16:33

Twee Warriors kwamen hem al tegemoet. De eerste had hij geen fijne ervaring mee gehad laatst en de tweede sprak hij eigenlijk nooit. Panthergrowl vroeg hem wat de bedoeling was en ook Waterdrop keek hem vragend aan. Lynxfang keek even langs ze heen en zag dat er al wat meer kwamen. Blij waren ze niet, misschien was hij wat te ruw geweest. "Beste clanleden!"sprak hij tegen de katten die er al waren, toen hij plaats had gevonden op een heuvel. "Ik zal het fijn vinden als mijn collega's naar voren komen"hij zocht naar Snowkiller en Secretvoice en vervolgde toen zijn toespraak. "Jullie weten vast wel waarom jullie hier zijn, als je het niet meer had gehoord laatst, dan heb ik het zonet wel duidelijk gemaakt". Hij keek even rond en sloeg met zijn staart op de grond. "Ik wil graag eerst even wat schijngevechten zien, zodat ik jullie ervaring en techniek kan zien. Het zal niet lang moeten duren en niet al te vermoeiend moeten zijn. Toch mogen jullie even uitrusten, terwijl wij drieën"-Hij knikte even naar Snowkiller en Secretvoice-"Het kort zullen bespreken. Daarna gaan we beginnen met de trainingen en zullen we jullie leren hoe je een das aanvalt en je verdedigt tegen de aanval van een das"hij liet de woorden even inkomen bij de katten. "Bij de Warriors zal ik de ervaren katten op veilig zetten bij Butterstar, wat betekent dat zij mee kunnen met de patrouilles bij de Windclangrens en de eventuele Thunderclangrens"sloot hij af, nadenkend over zijn gevecht laatst met de das, samen met Creamyfrost. Lynxfang keek zijn clangenoten aan en knikte kort. "Zoek een gevechtspartner, enkel lichte verwondingen zijn toegestaan"


We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!} I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We won't bow down for the enemy{EVENT BADGERS!}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: