The giggle 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The giggle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blackpaw
Member
The giggle DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: The giggle   The giggle Icon_minitimedi 10 maa 2015 - 22:11

Het was Blackpaws eerste lente. Het was de eerste keer dat ze de bloemetjes in uit de grond zag komen en gezond, nieuw leven geboren hoorde worden. De winter was nog steeds niet volledig over en nog steeds was de prooi schaars, maar het ergste leek over te zijn. De zon maakte haar vrolijk en de nieuwe geuren had het avontuurlijke in haar weer helemaal losgemaakt. Huppelend rende ze door de gebieden rondom het kamp, en stak haar kop in ieder nieuw ontdekt gat. Ze keek omhoog naar de fluitende vogels, op zoek naar een partner, en keek naar een vlinder die een meter voor haar op een boom zat te genieten van de zon. Even kort stak ze haar snuit een beetje naar voren om de vleugels van de vlinder te bekijken. Maar die schrok en vloog op. Met haar ogen volgde ze de vlucht, en de vlinder daalde na een paar stevige slagen weer neer. Hij landde op Blackpaw's neus. Eerst keek ze er alleen met grote ogen naar, maar toen begon ze te giechelen. De lente was leuk.The giggle Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The giggle Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimedi 10 maa 2015 - 22:38

De laatste tijd begon het weer steeds meer op te klaren. De sneeuw was aan het smelten, en de zon scheen flink op mijn bol tijdens mijn wandelingetje. In eerste instantie was ik hier om te jagen, maar ik had besloten dat ik wel even vrijaf verdiende en dus best gewoon rond kon lopen, genietend van het weer. Af en toe zag ik een paar vroeg bloeiende bloemen, waar ik ergens respect voor had. Best wel bijzonder dat ze sterk genoeg waren om nu al te leven, toch? Sterker dan ik.. Het plotselinge geluid van pootstappen nabij haalde me uit mijn gedachten. Wie was daar? Een tikkeltje nieuwsgierig volgde ik mijn oren, tot de geur sterk genoeg was om te herkennen. En of ik hem herkende. Black.. Waarom wist ik niet zo goed, maar ik lek wel gehypnotiseerd terwijl ik steeds verder in haar richting liep. Na een tijdje spotte ik haar dan ook, vrolijk rondhuppelend, genietend van het weer. Ik glimlachte. Misschien kon ik maar beter weggaan, ik wilde haar momentje niet verstoren. Ik keek hoe ze haar kopje steeds dichter naar een vlinder bracht, waarop deze snel weg fladderde. Maar in plaats van weg te gaan, landde de vlinder heel prompt op haar neusje. Ik luisterde nog altijd zwijgend naar haar lach, waarop ik aanstalten maakte om weer te vertrekken. Dat was misschien beter. Toch? Maar wat nou als Black dat niet wilde? Ik had tenslotte wel beloofd om niet meer te vluchten. Oké, niet meer vluchten. Niet meer vluchten. Ik haalde even diep adem, en stapte toen met een vriendelijke glimlach tevoorschijn. 'Hey..' Mauwde ik zachtjes. Deed ik hier nou juist goed aan, of juist niet? Ik zal er wel achterkomen.


The giggle 1z73cdd
∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
The giggle DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimedi 10 maa 2015 - 22:50

Ze voelde de pootjes van de vlinder over haar neus kriebelen. Ze genoot in stilte van dit rustige moment. Ze wilde voorzichtig door haar poten gaan, zodat ze kon liggen zonder dat de vlinder op zou springen weg zou vliegen. Maar voordat ze dat kon doen, hoorde ze de stem van Emberpaw achter zich. Ze keek achterom, rustig, maar toch vloog de vlinder weg. Ze volgde de kleurrijke vleugels met haar ogen, waarna ze haar ogen weer terug naar Ember liet glijden. "Hey," zei ze, met nog altijd een glimlach op haar snoet. Ze liep naar hem toe. Oh, wat voelde de begroeting natuurlijk aan. Maar ze hield zich in om hem te begroeten zoals ze altijd had gedaan. Dit was de eerste keer dat ze hem zag sinds ze tegen hem uit was gevallen, hij haar gevoelens voor haar had opgebiecht - al was dat geen nieuws voor haar door Wind's speurwerk - en zij de hare. Ze haalde nog eens diep adem. Alles rustig bekijken; dat was het advies dat Ashdrizzle haar had gegeven. "Hoe is het?" vroeg ze zo casual mogelijk terwijl ze op afstand bleef staan, al moest het vast voor Ember te zien zijn dat haar lichaam in strijd was met haar hersens. Want oh, wat wilde ze gewoon graag haar neus in zijn vacht drukken en zijn geur diep inademen, zoals ze had gedaan toen ze naar hem toe was gegaan om uit te huilen toen ze erachter was gekomen dat ze geadopteerd was.The giggle Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The giggle Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimedi 10 maa 2015 - 23:07

Black keek op van mijn stem, en de vlinder fladderde weer verder. Ze mauwde een begroeting terug, en ik glimlachte breed naar haar. Oh god, wat had ik haar gemist. Wat had me bezield? Waarom had ik ooit besloten om alle herinneringen aan haar te verbannen naar een donker hoekje, enkel om de verwarring tegen te gaan? Dat was een fout geweest. De grootste die ik tot nu toe ik mijn leven had gemaakt. Eentje die ik hopelijk nooit meer van mijn leven zou maken. De manier waarop ze bewoog, de lichte twinkeling in haar ogen. Ik had het allemaal zo verschrikkelijk gemist. Toen ze vroeg hoe het met me ging, wilde ik bijna gaan lachen. Hoe het met mij ging? Met mij ging het perfect. De zon scheen, ik was weer met haar. 'Beter dan ooit.' Mauwde ik enkel, mijn blik onafgebroken op haar gericht, nog altijd glimlachend. Het voelde zo normaal, als vroeger. Toch was er iets anders. Ik voelde hoe Black terughoudender was, alsof ze bang was. En ik moet het goedmaken. Ik zou alles proberen om het weer goed te maken. 'Eeh.. Luister..' Begon ik een tikkeltje onzeker. 'Ik weet dat ik ongelofelijk veel fouten heb gemaakt, de laatste tijd. En ik wil het allemaal weer rechtzetten, meer dan alles. M.. mag ik dat proberen?' Vervolgde ik, nog steeds een beetje onzeker. Ik wist nog niet helemaal hoe ik dit moest aanpakken, maar het begin was er.


The giggle 1z73cdd
∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
The giggle DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimedi 10 maa 2015 - 23:25


De gigantische grijns op Emberpaw's snoet liet haar lachen. Zonder zijn blik van haar af te wenden, vertelde hij dat het met hem beter ging dan ooit. Maar zijn stem veranderde toen hij verder ging. Het begon met een onzekere 'eeh.. luister..'. Blackpaw ging zitten en sloeg haar staart om haar poten, zoals ze nog gewend was te doen om koude voetjes te voorkomen. "Ik weet dat ik ongelofelijk veel fouten heb gemaakt, de laatste tijd. En ik wil het allemaal weer rechtzetten, meer dan alles. M.. mag ik dat proberen?" Blackpaw's gezicht veranderde in een uitdrukking die moeilijk met één emotie te omschrijven was. Ze moest op haar lippen bijten om de brede lach tegen te gaan, maar het was onmogelijk te verbergen. Een binnensmondse giechel verliet haar bek en ze moest even wegkijken om de verschillende emoties te verbergen - maar vooral de grote hap naar adem die stond voor de opluchting dat Ember de kracht had gevonden actie te ondernemen. Hij was een lieverd; de meest gevoelige, lieve kat die ze kende. Maar hij was onzeker, en dat was wat tot nu toe de problemen hadden veroorzaakt. En nu kon ze voor het eerst opgelucht ademhalen dat hij dat opzij probeerde te zetten. Ze keek weer terug, zocht zijn ogen en begon te knikken. "Hmm hmm," miauwde ze, omdat ze niet goed woorden wist te vinden. "Dat.. ehm.. ja." Ze glimlachte nu weer openlijk. "Dat zou ik wel leuk vinden." Understatement.The giggle Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The giggle Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimedi 17 maa 2015 - 15:58

Blackpaw richtte haar blik op, en keek met haar kijkers in de mijne. Niet in staat om weg te kijken bleef ik haar aanstaren. Wat was dat nou weer? Dan kon ik haar amper aankijken, en het volgende moment kon ik haar blik niet meer loslaten. Raar. En toen begon ze zachtjes te knikken. Een warm gevoel vervulde mijn maag. Betekende dat..? Dat ze het me vergaf? Echt? Ze glimlachte naar me, en bedrukte haar besluit nog eens met een kort zinnetje. Raar, dat zo'n kort zinnetje zo veel met me kon doen. Ik mocht het gewoon proberen! Ze was veel te lief voor me. Waarom wilde ze dit überhaupt? Na alles wat ik gedaan had? Haar ceremonie missen, haar laten vallen op het moment dat ze me het meest nodig had. Mijn ogen lichtten op, en dankbaar keek ik haar aan. Ik bleef even stil, maar mijn blik zei genoeg. En nu moest ik het doen ook. Zonder waarschuwing stapte ik naar voren, en omhelsde stak ik mijn snuit in haar vachtje. Zo bleef ik even zitten, niet bereid me te bewegen. 'Bedankt..'


The giggle 1z73cdd
∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
The giggle DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 1:16

De dankbare blik die in Ember's ogen verscheen spraken boekdelen, en meteen was Black blij met het antwoord dat ze hem had gegeven. En dat gevoel werd alleen maar versterkt toen hij plots een stap naar haar toe zette en ze zijn lichaam tegen de hare aanvoelde. Ze voelde zijn snuit in haar vacht, en zonder erover na te denken verdween de hare in zijn nek. Ze sloot even haar ogen en snoof zijn geur diep op. Ze voelde zijn adem toen hij 'bedankt' zei, en ze voelde de rillingen over haar ruggengraat lopen. "Ik wil het gewoon weer leuk met je hebben," fluisterde ze. "En zolang jij je best blijft doen, blijf ik dat voor jou doen." Ze had even haar tijd nodig gehad om kwaad op hem te zijn, maar nu dat alles weg was, realiseerde ze zich hoe moeilijk het voor Ember moest zijn om met zijn onzekerheid te leven. Zolang hij bij haar zou zijn, zou zij hem laten zien hoe leuk hij was.The giggle Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The giggle Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 13:55

Haar snuitje in mijn vacht voelde ongelofelijk vertrouwd aan, en op dat moment had ik werkelijk het idee dat ik het nog wel goed kon maken. Dat we misschien weer net zo goed bevriend als van te voren konden worden. Als ik bij haar was voelde ik me altijd beter. Alleen was ik een emotioneel wrak, maar met Black voelde ik me altijd helemaal goed. "Ik wil het gewoon weer leuk met je hebben," Hoorde ik haar fluisterden, en weer kroop dat warme geboel omhoog. Ja, dat wilde ik ook. Dolgraag. "En zolang jij je best blijft doen, blijf ik dat voor jou doen." Ik knikte. 'Ik beloof het..' Mompelde ik, waarop ik me een beetje onwillig weer terugtrok. Ik ging zitten, en sloeg mijn staart om mijn poten heen. 'Zullen we dan wat doen? Iets leuks?' Opperde ik. Ik ging het nu goedmaken, en ik zou het goed doen ook. Hopelijk.


The giggle 1z73cdd
∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
The giggle DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 14:29

Emberpaw trok zich van haar terug. Blackpaw volgde zijn bewegingen en een glimlachje sierde haar snoet toen hij beloofde dat hij zijn best zou blijven doen. "Ja, goed idee," antwoordde ze daarna, met een zucht, die zei dat ze inderdaad vond dat ze het nu gewoon weer leuk moesten hebben. "Zullen we gewoon wat rondlopen? Misschien komen we Dauntrose nog wel tegen." In dat laatste was te horen dat ze zich een beetje zorgen maakte om haar moeder. Normaal gesproken maakte Daunt haar iedere ochtend wakker om te gaan trainen, maar de afgelopen dagen had ze heel futloos geleken. Black wist niet dat op ditzelfde moment Dauntrose ergens aan het bevallen was.The giggle Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The giggle Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 20:24

Black glimlachte, en ik glimlachte terug. Even bleef het stil, maar niet ongemakkelijk. Soms waren er geen woorden nodig, maar was het beter om gewoon even samen te zijn. Vervolgens mauwde Black dat het inderdaad een goed idee was om wat te gaan doen, en zuchtte even. Geen geïrriteerde zucht, eerder een zucht van verlichting. Weer glimlachte ik. Verlichting, dat was goed, toch? "Zullen we gewoon wat rondlopen? Misschien komen we Dauntrose nog wel tegen." Ik knikte, en stond op. 'Prima.' Mauwde ik, en ik begon op een rustig tempo te wandelen. Ik vond alles best, als het samen met haar was. 'Maak je je zorgen om haar?' Vroeg ik na een tijdje. 'Dauntrose, bedoel ik.' Verduidelijkte ik, duidend op het feit dat ze de naam van haar nieuwe moeder had laten vallen. Hopelijk was er niets met haar aan de hand. Dat zou een ramp zijn voor Black, en Dauntrose leek me wel een aardige poes. Ze was een soort nieuw moederfiguur voor Black, na het hele gedoe met Slendersteo, en daar was ik haar dankbaar voor. Zij was er geweest toen ik dat niet was..


The giggle 1z73cdd
∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
The giggle DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 20:36

Emberpaw stemde er mee in, en meteen begon hij te lopen. Met even een kort inhaalsprongetje liep Blackpaw weer naast hem. Even was het stil, zoals daarvoor, maar ook nu vond ze het niet vervelend. Ze kon ervan genieten dat hij nu gewoon weer naast haar liep, en dat ze, als ze zich concentreerde, zijn ademhaling kon horen. En toen hij vroeg naar Dauntrose, begon ze te knikken. "Ik weet niet. Ze is geweldig. Ze is een moeder die Slenderstep nooit is geweest. Maar de laatste tijd lijkt ze zo moe. Eigenlijk lijkt ze een beetje afwezig sinds zij en pap samen zijn." Al was dat laatste wel iets wat haar blij maakte; haar twee ouderfiguren die haar los van elkaar bij hun familie hadden gevoegd, waren bij elkaar gekomen. Dat was iets moois, en eigenlijk had ze het niet beter kunnen wensen.The giggle Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The giggle Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 20:52

"Ik weet niet. Ze is geweldig. Ze is een moeder die Slenderstep nooit is geweest. Maar de laatste tijd lijkt ze zo moe. Eigenlijk lijkt ze een beetje afwezig sinds zij en pap samen zijn." Ik knikte bedachtzaam. Dat klonk inderdaad bet wel raar. Wel leuk voor Black dat Ravenheart en Dauntrose nu samen waren, aangezien ik wist hoeveel haar ouderfiguren voor haar betekenden. 'Ik hoop dat alles goed met haar gaat.' Mauwde ik meelevend. Zelf had ik mijn ouders al een tijdje niet gezien of gesproken. Ik maakte me niet druk om ze - ze waren sterk, en konden best hun eigen boontjes doppen - maar ik miste ze natuurlijk wel. Soms had ik wel behoefte aan de warme aanrakingen van mijn moeder, of de steun en support van mijn vader. Maar ik redde het wel zo. Ik had Wind, Dawn en natuurlijk Black. En ik had het druk zat, en geen gebrek aan verveling. In gedachten verzonken stapte ik zwijgend verder.


The giggle 1z73cdd
∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
The giggle DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 21:54

Vanuit haar ooghoeken zag Blackpaw Emberpaw knikken, en uiteindelijk hardop hopen dat het goed met Dauntrose ging. "Vast wel. Misschien gewoon een verandering in prioriteit, ofzo," grinnikte ze. Ze kon zich best voorstellen dat ze nu even meer tijd met Ravenheart wilde doorbrengen, nu ze een nieuw koppel waren. Maar ze zou liegen als ze zou zeggen dat ze het niet vervelend vond dat ze niet meer honderd procent van Daunt's aandacht kreeg. Rustig stapten ze verder en na een paar zwijgzame stappen ging ze een beetje naar de zijkant hangen, zodat haar vacht tegen die van Ember aan begon te strelen. Even twijfelde ze, maar zette daarna zeker een stap opzij, dichter naar hem toe. Ze liepen nu zij aan zij, en ze voelde zijn borstkas door zijn ademhaling tegen haar lichaam. Het was bijzonder, want dit was de eerste keer dat ze zo deden sinds ze van elkaars gevoelens afwisten. Gut, wat had ze het zich toch allemaal anders voorgesteld. Zonder awkwardness, en het had allemaal op een vrolijke manier moeten gebeuren - niet zo dramatisch en emotioneel, zoals nu was gebeurd. Ze moest er nog aan wennen, maar zodra ze zich er prettig bij voelde, drukte ze even snel naar neus tegen zijn wang. Het was maar kort, maar het voelde goed. Een teken dat ze blij was dat hij er weer was, en dat alles goed zou komen.The giggle Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The giggle Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimedo 19 maa 2015 - 22:02

De plotselinge aanraking van haar flankje tegen de mijne schudde me wakker. Een beetje verbaasd, maar vooral vrolijk, keek ik even naar Black, die zelf het initiatief had genomen om zo dichtbij me te gaan lopen. Onze vachtjes raakten elkaar, en ik kon haar hart bijna horen kloppen. Om het moment niet te verpesten zei ik niets, en trok ik mezelf ook nie terug. Nee, dat zeker niet. Ik richtte mijn blik weer naar voren en genoot van van het moment. Voor een paar minuten was er vrijwel niets anders te horen dan onze ademhalingen, en af en toe het bemoedigende geluid van een fluitend vogeltje dat aankondigde dat Newleaf op de loer lag. Het was dan misschien stil, maar ik verveelde me geen seconde. Sterker nog, ik zou zo voor altijd kunnen blijven lopen. Als ik kon zou ik nu best de tijd willen stoppen. En om het nog beter te maken, voelde ik plotseling Blacks neusje heel kort tegen mijn wang. Ik voelde mijn wangen rood worden, en schrok hier lichtelijk van, maar liet haar weer compleet haar gang gaan. Even wist ik niet wat te doen. Ik was hier helemaal niet ervare mee. Tenslotte besloot ik dat ik het misschien gewoon maar zo moest laten zijn. Veel perfecter kon het toch niet worden. 'Ik heb je gemist, Black..' Mompelde ik zachtjes, oprecht als altijd. Ik had zo vaak beloofd haar niet meer achter te laten, en wist nu ook zeker dat ik dat niet zou doen. Niet alleen voor haar, maar ook voor mezelf. Ze was als een drug voor me, en had haar nodig. Zonder haar was het leven maar grijs en saai.


The giggle 1z73cdd
∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
The giggle DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimedo 19 maa 2015 - 23:02

Black probeerde de glimlach die op haar snuit verscheen toen de warmte van Ember's wangen af begon te stralen te bedekken. Het was leuk als hij een beetje overdonderd werd door dingen die zij deed. Dat had ze vroeger ook al leuk aan hem gevonden. 'Ik heb je gemist, Black..' "Ik jou ook," fluisterde ze terug. Daarom was ze zo kwaad op hem geweest, maar alles leek nu weer goed te komen. Het was een fijn moment zo, en ze kon niet helpen te denken dat ze het liefst de rest van de dag zo met Emberpaw zou zijn. Het liefst zette ze de tijd stil, want de merkte hoe het langzaam maar zeker kouder werd, en de zon, die net nog zo fel op haar gezicht had geschenen, zwakker werd en de bladeren in het woud een oranje gloed over zich kregen. Ze besloot dat ze nog niet terug naar het kamp wilde, maar even wilde genieten van de rust van het territorium. Ze stopte met lopen en daalde langzaam neer op de grond. Ze keek afwachtend naar Emberpaw of hij zou snappen wat ze bedoelde, maar ze moest haar ogen een beetje dichtknijpen tegen de laaghangende zon. "Wist je dat we allebei zwarte strepen op onze wangen hebben?" merkte ze ineens op. Ze hield haar stem bewust zacht, bang dat ze met haar gebruikelijk snerp de sfeer zou verpesten.The giggle Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The giggle Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimezo 22 maa 2015 - 11:01

We liepen nog een tijdje door, totdat je duidelijk kon merken dat de schemering begon in te vallen. De temperatuur daalde als een gek, en het vrolijke getsjirp van de vogels werd ook steeds minder. Toen de zon al laag aan de hemel stond hield Black halt. Ergens verwachtte ik dat ze zou voorstellen om terug te gaan, maar in plaats daarvan ging ze liggen en keek ze me afwachtend aan. Terwijl ik mijn verwarring probeerde te verbergen volgde ik haar voorbeeld. Was ze me nog niet zat? Uiteindelijk ontspande ik me gewoon, en genoot ik van de laatste zonnestralen die op mijn kopje schenen. Vandaag was een geweldige dag geweest, bijna te mooi om waar te zijn. Ik had een tweede kans gekregen van Black, en had bijna de hele dag met haar gespendeerd. Veel meer wenste ik niet. Mijn ijsblauwe ogen richtten zich op haar, en zoals altijd was ik weer niet in staat om weg te kijken. Was een geluk had ik toch met haar. Het was een eer om me in haar omgeving te verkeren, en bij haar te zijn. Plotselinge stemmen deden me opkijken. Mijn oortjes schoten alert naar voren, en ik kwam langzaam overeind. Vragend keek ik naar Black. Er op af gaan, of niet?


The giggle 1z73cdd
∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackpaw
Member
The giggle DPKsfdL
2533
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blackpaw
BerichtOnderwerp: Re: The giggle   The giggle Icon_minitimezo 22 maa 2015 - 11:58

Ember had haar begrepen en ging ook op de grond liggen. Voor een moment was ze gevangen in zijn blik, en weer deed ze wat haar lichaam haar vertelde te doen. Ze bracht haar kop weer naar de zijne, maar nu drukte ze haar neus tegen de zijne. Deze keer wat langer. Ze voelde zijn ademhaling op haar neus kietelen. Het was fijn dat ze zich weer genoeg op haar gemak voelde om dit te doen. Maar het moment werd verstoord toen ook zij de stemmen hoorde. Emberpaw keek meteen alert op, en Blackpaw volgde hem. Ze keek gefocust om zich heen, maar kon niet bepalen of het gevaar was. Het zou niks moeten zijn, want ze waren veilig op eigen territorium. Aan de ene kant was ze nieuwsgierig wie het waren, maar aan de andere kant wilde ze hier nu niet weg. Even keek ze nadenkend opzij, en besloot toen op te staan. Haar nieuwsgierigheid had gewonnen, en ze wist dat dit niet het laatste keer zou zijn dat ze een dag met Ember door zou brengen. Morgen, ofzo, waarschijnlijk, zou ze weer met hem zijn, hoopte ze. Vast wel. "Kom je mee?" De glimlach stond weer op haar snoet, nog nagenietend van het moment van net.The giggle Szvipj

Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The giggle
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: