Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Courage is a keymark of a Warrior [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Vhaelyra
Member
Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 DPKsfdL
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 Years Old
Gender:
Rank: Senior Warrior
Vhaelyra
BerichtOnderwerp: Re: Courage is a keymark of a Warrior [Open]   Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 Icon_minitimema 23 maa 2015 - 15:33

V H A E L Y R A
"In a coat of gold, or a coat of red,
A lion still has its claws,"
Haar tegenstander wurmde zich onder haar vandaan en in zijn vlucht haalde de witte kattin nog eenmaal naar hem uit. Vervolgens beet hij haar in haar poot. Ze trapte ermee met de bedoeling zijn kop te raken. De kater had het nu weer op haar vacht gemunt, maar ze ontweek zijn uitgeslagen klauwen. Op de woorden die hij sprak ging ze niet verder in. Dat had toch een nut in een situatie als deze. Een erg jonge kattin die zich eerst op de andere BloodClanner had geworpen, in haar oor beet, draaide ze zichzelf los en hapte in een flits naar de keel van het jonge ding, met de intentie haar kaken om het katje haar zachte nek te klemmen.


"And mine are long and sharp my lord,
As long and sharp as yours."Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sharpsoul
Member
Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 DPKsfdL
Alexx || Nugget
1083
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Sharpsoul
BerichtOnderwerp: Re: Courage is a keymark of a Warrior [Open]   Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 Icon_minitimema 23 maa 2015 - 15:54

Zo snel mogelijk rende Sharpsoul op het geluid af. Nog geen minuut geleden was hij een rustige wandeling aan het maken nadat hij had gejaagd en een paar prooien had gevangen en nu, nu hoopte hij zo snel mogelijk bij het geluid aan te komen. Zijn wandeling was verstoort door het geluid van vechtende katten. Zodra zijn oren dat geluid had ontvangen was hij beginnen te rennen. Dit was zo ene moment waar de kater blij was dat hij aan zijn snelheid had gewerkt zijn hele apprentice tijd door. Toch voelde het alsof hij amper vooruit ging, de kater kon zich amper voorstellen wat er aan het gebeuren was. Waren er katten van de andere clan, of rogue katten, of waren het twee shadowclan katten die ruzie hadden? Sharpsoul wist het niet. Maar toen hij er aankwam zag de kater iets dat hij niet wou zien. Bloodclan katten en shadowclan katten die aan het vechten waren, en er was nog een apprentice tussen! Voor een seconde stond de kater stil, niet wetend wat te doen. Maar al snel werd hij weer tot realiteit gebracht toen de katten wat woorden verwisselden. Snel sprong de kater in actie toen hij 1 van de bloodclanners naar de apprentice zijn keel hapte. Snel begon hij richting de kat te rennen en sloeg hij zijn lichaam tegen de witte kat aan in de hoop om op tijd te zijn voor de tanden in de apprentice zijn keel konden komen. Zodra hij zijn lichaam tegen dat van de witte poes had gebotst zocht de kater naar evenwicht en riep hij naar 1 van zijn clan genoten “Wat is er hier aan de hand?!” Natuurlijk terwijl hij dit deed bleven zijn ogen gefocust op die van de bloodclanners.


Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 333d3jk

Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 25guzco
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 DPKsfdL
Butter<3
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender:
Rank: Warrior
Icicleshard
BerichtOnderwerp: Re: Courage is a keymark of a Warrior [Open]   Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 Icon_minitimema 23 maa 2015 - 15:58

Icicleshard had zich wat verwijderd van de Bloodclanner die zijzelf had aangevallen. Ze keek naar de zwart-witte kater die zich bij hen had gevoegd. Ze had haar oren in haar nek gedrukt en keek nijdig met blauwe ogen naar de twee bloodclanners, moest die ene die zij had aangevallen nou echt erbij komen? Blijkbaar maar nog steeds waren ze in een meerderheid. "Wat is er hier aan de hand?!" Riep de kater, Sharpsoul als ze het goed had. Ze draaide haar kop heel snel naar hem toe om daarna weer op haar gevecht te kunnen richten. "Ze zijn ons territorium binnen gedrongen en wouden niet weg!" Riep ze snel terug, voordat ze haar tanden waarschuwend ontblootte, wachtend op de acties van de andere witte poes, ze hield haar oren op de andere vechtende katten gericht, dus had ze niet door gehad dat er een apprentice tijdelijk in gevaar was geweest.

*sorry kort.


Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 Oqex54
{Bedankt Foxpaw!}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 DPKsfdL
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: {{ 3 moonsies
Gender:
Rank: Kitten
.Flowerkit
BerichtOnderwerp: Re: Courage is a keymark of a Warrior [Open]   Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 Icon_minitimema 23 maa 2015 - 20:57
Flower

I love the sound of your STEPS
Nieuwe geuren wervelden rond. Stinkende geuren, leuke geuren. Ze moest er van giechelen. Doffe stemmen bereikte zachtjes haar oren. Bijna even dof hoorde ze pootstappen. Lichte en zware. Ze ging richting de doffe geluiden. Flower was niet bang, nee dit was super spannend. Misschien wouden de katten, ze veronderstelde toch dat het katten waren, wel vriendjes worden. Niet al te stil liep ze op de katten af.

“Wat is er hier aan de hand?!”, schreeuwde iemand. Flowerkit was blij dat er iemand schreeuwde. Alleen toen kon ze de woorden onderscheiden al duurden het even. De kleine WindClankitten was zich niet van een kwaad bewust en liep dus uit de struiken. Wat ze daar aantrof was niet zoals verwacht. Veel bloed en vechtende katten. Haar oogjes werden groot. "W-wjat hwier gebrleuwen?"

{{ "Wat hier gebeuren?"Courage is a keymark of a Warrior [Open] - Pagina 2 2i7pjzm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Courage is a keymark of a Warrior [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: