Half Moon Young 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Half Moon Young

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Viperdash
Member
Half Moon Young UgBMB00
Beer
277
Actief
Never wound a snake, kill it

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Viperdash
BerichtOnderwerp: Half Moon Young   Half Moon Young Icon_minitimewo 11 maa 2015 - 11:03

Zijn eerste woordjes waren gevallen, die had hij uitgesproken tegen zijn moeder, Otterflight. Hij was niet de eerste geweest om zijn ogen te openen, dat was Hiddenkit geweest. Hij was wel de eerste geweest om zijn stem te laten horen end at was 'ik' geweest. Zijn tweede woordje was 'mama' geweest en zijn derde 'beste'. Toen hij dat had gezegd, had hij al vaak gezegd; 'ik, beste,' waaruit bleek dat hij dus de beste wou zijn. Nu kon hij al veel meer zeggen en Starclan nog aan toe, wat was hij brutaal en hoog van zichzelf.
Nu was het moment echter gekomen om zijn ogen te openen. Het forse kittentje lag in zijn moeders nest, maar los van Otterflight en zijn siblings. Hij slaakte een piep en voelde hoe zijn oogleden begonnen te trillen. Het moment was daar.

OOC: Otterflight eerst, daarna gewoon open.


The itsy bitsy spider climbed up the water spout
Half Moon Young 5sbGhTv
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterflight
StarClan
Half Moon Young DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: Half Moon Young   Half Moon Young Icon_minitimewo 11 maa 2015 - 20:04

Slapend had ze de meeste tijd doorgebracht in de Nursery. Nu, bijna een halve moon later was het tijd dat haar kittens de ogen zouden gaan openen. Haar amberen blik viel op Viperkit die iets verder bij haar vandaan lag dan haar andere drie kittens. Veel aandacht besteedde ze er niet aan dat was zijn eigen zaak. Ze gaf een paar likken over haar poot en gaf haar snorharen een poetsbeurt. Het gepiep dat opeens weerklonk liet haar haar kop oprichtten en kijken naar Viperkit. Was er weer een die de ogen zou openen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Viperdash
Member
Half Moon Young UgBMB00
Beer
277
Actief
Never wound a snake, kill it

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons ♛
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Viperdash
BerichtOnderwerp: Re: Half Moon Young   Half Moon Young Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 21:43


Het was een vreemd gevoel, dit. Zijn oogleden trilden en hij had het idee als of hij er een soort kracht in kon zetten. Hij stak zijn korte nageltjes in en uit, vooral toen hij merkte dat zijn moeder hem had op gemerkt. Viperkit hief zijn kopje op en wees met zijn neus in haar richting. Op dat moment raakte zijn oogleden los en kon hij ze op een kiertje zetten. Hij sloot ze weer en opende ze weer, zo ging dit even door, tot dat hij ze voor enkele seconden open kon doen. Alles was zo fel dat hij ze wel weer dicht moest doen. Maar wacht! Hij had gezien, hij had zijn moeder gezien. Het was wazig geweest, maar zijn beeld was wel kloppend geweest met zijn ideeën over haar uiterlijk.


The itsy bitsy spider climbed up the water spout
Half Moon Young 5sbGhTv
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterflight
StarClan
Half Moon Young DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: Half Moon Young   Half Moon Young Icon_minitimewo 1 apr 2015 - 18:23

Geeuwend liet ze haar blik door de nursery dwalen. Het was Newleaf aan het worden, ze rook het aan de lucht. Na haar wasbeurt zag ze dat er iets gebeurde met Viperkit. Wat het was wist ze niet direct totdat ze zag dat zijn oogleden trilde. Ze boog haar kop naar voren en duwde zacht haar neus tegen die van Viperkit aan. "You can do it Viperkit. You will see" miauwde ze en glimlachte. Viperkit zou de tweede kitten worden die zijn ogen open deed. Hiddenkit had als eerste haar ogen geopend, iets wat ze ergens niet had verwacht maar het was ongetwijfeld met een reden geweest. De laatste zullen de eerste zijn. Zacht gaf ze Viperkit een lik over zijn flank. Hij moest dit zelf doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Swiftclaw
StarClan
Half Moon Young PRmMw5F
Nath
547
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 22 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swiftclaw
BerichtOnderwerp: Re: Half Moon Young   Half Moon Young Icon_minitimewo 1 apr 2015 - 20:54

RIDING ON HELL'S HOT FLAMES
COMING UP FROM BELOW

Nog een tikkeltje waggelend kroop de poes vooruit, haar toch al redelijk pluizige staart meeslepende. Ze wist dat ze niet de enige was in deze kraamkamer, en dat naast haar eigen siblings hier nog kits ronddwarrelde. Echter vond de poes dit niet fijn. Nee, ze vond dat ze een eigen privé den verdiende. Maar goed, dit was haar typische meisjes gedrag. Toch best wel eng dat ze dit al op zo'n jonge leeftijd vertoonde, maar jong geleerd is oud gedaan. Gelukkig was het ook weer niet zo erg, en zou het poesje deze gedachten niet luidop zeggen. Nu nog niet, tenminste.
Plots botste Swiftkit tegen een 'obstakel' aan en verliet een luide piep haar bekje. Wat was dat?! Maar toen ze snuffelde aan het donzige iets waar ze tegen was gelopen, merkte ze op dat het een andere kitten was. Dit bedoelde ze dus! Als ze een privé den had, dan zou dit nooit zijn voorgekomen! "Sowrry." Mauwde ze slechts, wat blind rondkijkende. Ze kon nog niets zien, maar dat kwam nog wel! Ooit.. En stiekem was dat moment niet meer zo ver weg.

{ Toestemming van Nath!
The things we can't obtain are the most beautiful ones
Half Moon Young AC1IOM7
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Half Moon Young   Half Moon Young Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Half Moon Young
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: