Stormy day 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Stormy day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Arcanewish
StarClan
Stormy day KlwjILQ
Daan ♫
565
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcanewish
BerichtOnderwerp: Stormy day   Stormy day Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 19:13

De zwart met wit gevlekte kattin kneep haar ogen een beetje samen terwijl ze het kamp binnenkwam. Een koude rukwind trok haar zowat naar achteren, en ze klemde de bosmuis die ze had gevangen nog wat steviger tussen haar kaken. De wind raasde al de hele dag door het donkere bos heen, maar in dit late middaguur leek het wel nog erger te worden. Arcanewish keek een keertje rond in het kamp, maar de meeste katten waren in hun dens gekropen. Ze vermoedde dat het dus propvol zat in de warriors den, dus misschien kon ze een keertje bij Runningvole langsgaan. Een klein schuldgevoel vulde haar maag terwijl ze aan haar dacht, echt veel steun was ze niet geweest de laatste tijd. De kattin zette haar spieren weer in beweging en kroop binnen een paar tellen de warmte tegemoet die de nursery met zich meebracht. Haar blik gleed maar een enkele keer de den rond, of ze vond de gestalte van de zwart met witte kattin. Een kleine glimlach speelde rond haar lippen terwijl ze naar het nest toe liep, en de muis ernaast neerlegde. "Hey, Running," zei ze en wachtte toen af op de reactie van de ander, hopelijk was deze niet boos op haar..

{First post for Runningvole}


Stormy day TitLVZk
Terug naar boven Ga naar beneden
Runningvole
Member
Stormy day DPKsfdL
965
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender:
Rank:
Runningvole
BerichtOnderwerp: Re: Stormy day   Stormy day Icon_minitimevr 20 maa 2015 - 15:13

Al twee keer had ze moeten opstaan om haar kittens, en soms ook die van andere queens, in de nursery te houden. Lightkit en Burningkit speelden nu ergens in de den, waar wist ze niet, maar ze wist wel dat ze zich nog in de nursery bevonden. "Hey, Running," Onrustig had ze naar haar poten gestaard en keek verward op toen haar naam klonk. Een van haar oortjes zakte wat naar beneden toen ze Arcanewish herkende. Die had ze .. lang niet gezien. Zo lang niet, dat haar vroegere beste vriendin niet eens wist wie de vader was van haar kittens. Haar blauwe kijkers richtten zich naar beneden. "Hey." Murmelde ze maar, wat koud. Ze had nu wel geleerd hoe ze 'vrienden' moest beschouwen.


Topics gezocht ~
Stormy day HCzmeD4
Whoop whoop for ladybugs~:
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcanewish
StarClan
Stormy day KlwjILQ
Daan ♫
565
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Arcanewish
BerichtOnderwerp: Re: Stormy day   Stormy day Icon_minitimevr 20 maa 2015 - 16:08

Arcanewish was niet iemand die altijd zo zelfverzekerd was van haar acties, en ook toen ze de oortjes van haar vroegere beste vriendin wat naar beneden zag zakken sloeg de onzekerheid bij haar toe. Was Runningvole boos op haar, omdat ze haar laffe kop een tijd niet had laten zien. "Hey." De murmelende stem van de ander deed haar zelfverzekerdheid ook niet al te best, zeker niet door het koude wat zelfs in haar stem te horen was. Wat onrustig bewoog de jonge kattin haar oortjes wat heen en weer. "Ik heb wat te eten voor je meegebracht.." begon ze toen maar voorzichtig. Ze wilde niet meteen een foute move maken nu, ze was hier immers om een oude vriendschap weer wat leven in te blazen.


Stormy day TitLVZk
Terug naar boven Ga naar beneden
Runningvole
Member
Stormy day DPKsfdL
965
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender:
Rank:
Runningvole
BerichtOnderwerp: Re: Stormy day   Stormy day Icon_minitimeza 21 maa 2015 - 12:55

Er werd haast niets meer gezegd en dit bevestigde Running's gedachten alleen maar. "Ik heb wat te eten voor je meegebracht.." Oh, dat was het? Was ze nu alleen maar een iemand waar eten naartoe gebracht moest worden? "Bedankt." Zei ze kortaf, maar gunde het muisje geen blik waardig. Alsof ze nu honger had. Zo nutteloos was ze niet voor de clan!


Topics gezocht ~
Stormy day HCzmeD4
Whoop whoop for ladybugs~:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Stormy day   Stormy day Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Stormy day
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: