The way of welcoming the new Lion! (+Lionroar) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The way of welcoming the new Lion! (+Lionroar)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The way of welcoming the new Lion! (+Lionroar) DPKsfdL
Butter<3
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender:
Rank:
Icicleshard
BerichtOnderwerp: The way of welcoming the new Lion! (+Lionroar)   The way of welcoming the new Lion! (+Lionroar) Icon_minitimeza 28 maa 2015 - 20:13

Icicleshard was het halfzusje van Ashdrizzle, die maar twee moons ouder was dan haar. De vriendschap tussen die twee was sterk enkel leefde ze nu beide wat meer op hunzelf. Problemen hadden de twee uit elkaar gedreven als zwanen waarvan een partner mistte. Alleen het verschil was dat Icicleshard en Ashdrizzle er niet aan dood gingen. Haar licht, gele ogen had ze even op de hemel gericht voordat ze het kamp uit was gegaan. De gevoelens van de laatste ervaringen hadden nog steeds niet hun eigen plekje gevonden. Dassen waren het territorium steeds vaker in gegaan, waardoor ze nu ook in haar vrije tijd voor een kitten zorgde. Haar oren bewoog ze rustig heen en weer terwijl ze afwachtte wanneer Lionroar op zou staan. Hij zou voorlopig op zijn daden moeten passen, een misstap en hij zou als een verrader behandeld worden. Haar neus trilde zachtjes bij de geur van Windclan die de kater nog bij zich droeg. Ze had niet zo zeer hekel aan de hazenvreters, al kon ze, ze ook weer niet al te lang verdragen. Een rilling schoot over haar rug met de gedachte aan de vijandigheid die in het kamp heerste. Haar kop draaide ze naar de flamepoint toe en met een klein glimlachje begroette ze hem. Ze was lang niet zo hartelijk als ze bij haar broer zou zijn, enkel was ze ook niet kil. De enige momenten waarop ze kil zou zijn, was als er gevaar heerste. Zelfs als kittens of apprentices haar het leven zuur maakten, door nooit te luisteren, had ze nog geduld. Uiteindelijk zouden ook de jongere katten van hun fouten leren. Gelukkig gingen de meeste door hun dwang naar ontdekking niet dood, enkel had haar pleegkitten de nare ervaring wel gehad. De moeder was overleden door een dassenaanval. De gedachten lieten in haar ogen emoties zien, ze was een open boek, voor iedereen die bereid was haar te lezen. Ze knipperde een paar keer voordat ze op stond om zo de weg te leiden naar een goede jachtplek. "Kom je ...," Mauwde ze enkel, weer vriendelijk en zacht, haar stem leek net een vriendelijk briesje, die lekker door een kat zijn vacht heen kon waaien, tijdens de verstikkende hitte. Ze wachtte even af welk tempo de andere kater wou. Hij was natuurlijk van de Windclan dus onderschatte ze zijn snelheid niet, enkel wist ze ook dat zijn poot gewond was geweest en hij er misschien nog lichtelijk last van had. Haar blik richtte ze weer op de kater. Haar passen waren lang en soepel, haar tempo was snel. Ze liep niet op haar snelst maar hield er van een aardig tempo aan te houden. Ze kon er niet tegen als katten liepen te treuzelen, want aan treuzelende katten had ze niets. Dan kwamen nooit alle taken gedaan.

(OOC: Alleen Lionroar)


The way of welcoming the new Lion! (+Lionroar) Oqex54
{Bedankt Foxpaw!}
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The way of welcoming the new Lion! (+Lionroar)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: