let's go train you! {Pebblepaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 let's go train you! {Pebblepaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
let's go train you! {Pebblepaw} DPKsfdL
Meike
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank:
Dreamflame
BerichtOnderwerp: let's go train you! {Pebblepaw}   let's go train you! {Pebblepaw} Icon_minitimeza 4 apr 2015 - 15:39

Dreamflame stapte gespannen de apprentices den in op Pebblepaw te halen. ze duwde Pebblepaw uit zijn nest. 'kom je Pebblepaw? het territorium komt niet zomaar langs om zich te laten zien hoor! ze gebaarde hem om haar te volgen en ze rende naar de openplek. eindelijk zou ze kunnen beginnen met het trainen. nu nog wachten op Lynxfang.


let's go train you! {Pebblepaw} Tumblr_ltwmnvXWKG1qb6t6wo1_500
I'f you can Dream it, you can Do it, never let an old Flame burn you Twice.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pebblepaw
Member
let's go train you! {Pebblepaw} DPKsfdL
Kiana
101

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Pebblepaw
BerichtOnderwerp: Re: let's go train you! {Pebblepaw}   let's go train you! {Pebblepaw} Icon_minitimedi 5 mei 2015 - 17:53

Hij liep langs de oever van de schitterende rivier. De zon zorgde ervoor dat alle kleuren prachtig straalden en de wind streelde in zijn vacht. Overal kwam prooigeur hem tegemoet en hoog in de bomen krijsten enkele merels. Langzaam vervaagde alles en werd het steeds donkerder en donkerder. Verbaasd rond zich kijkend liep de calico kater langzaam verder. Op een gegeven moment was het pikkedonker op een verre licht stip na. Zo snel als hij kon liep hij er naar toe en sprong erdoor. Kom je Pebblepaw? Het territorium komt niet zomaar langs om zich te laten zien hoor! Knipperend om het licht te filteren hief hij zijn kopje op. "Wh-- wat?" Vroeg hij nog verstomt van de slaap, maar al snel schoot het terug in zijn hoofd. Het was zijn eerste trainingsdag! Met nieuwe energie springt hij op in zijn nest. Zijn staart kaarsrecht in de lucht en zijn oogjes straalden van enthousiasme. Dreamflame gebaarde hem dat ze hem moest volgen naar de openplek om te wachten op Lynxfang. Pebblepaw schoot ervandoor en trippelde de hele tijd. Nu kon hij echt niet meer stil zitten! Hij zou eindelijk het territorium verkennen en leren hoe hij een gewelde krijger wordt. En wat nog beter was is dat hij niet 1 maar 2 geweldige krijgers had om hem te trainen! "Wat gaan we doen? Gaan we de grenzen afgaan? Oeh, of gaan we leren jagen? Nee ik weet het al we gaan leren vechten is het dat? Het is dat is het niet?" Hij ratelde maar door en door over alle mogelijke dingen die ze vandaag konden doen.


let's go train you! {Pebblepaw} 2ivo7k3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
StarClan
let's go train you! {Pebblepaw} 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: let's go train you! {Pebblepaw}   let's go train you! {Pebblepaw} Icon_minitimema 18 mei 2015 - 18:03

Lynxfang was bij dag en dauw al opgestaan en gezien dat Dreamflame naast hem nog sliep. Hij wou ergens stiekem de nieuwe Apprentice zelf meenemen, maar hij wist dat hij zijn mede-mentor mee moest nemen in de trainingen. De eerste in elk geval. Lynxfang verdween uit de den en wierp een korte blik op de Apprentice Den. Dreamflame nam hem wel mee straks. Toen hij zag dat een van Elders wakker was, liep hij er naar toe. Enigszins verbaasd over de vroegheid, maar Elders hadden hem wel vaker verbaasd. Lynxfang knoopte een gesprek aan met de poes en al vlug vloog de tijd voorbij. In zijn ooghoek zag hij Dreamflame lopen richting de Apprentice Den. Hij draaide zich om en zag Dreamflame en Pebblepaw allebei opgewekt uit de den tevoorschijn komen. Pebblepaw sprak aan een stuk door. "Moet gaan. Spreek je nog wel"knikte hij richting de poes en liep naar de twee op de open plek toe. Het was net alsof hij twee Apprentices had gekregen. "Goedemorgen beiden"sprak hij vlug en kordaat.


let's go train you! {Pebblepaw} Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
let's go train you! {Pebblepaw} I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pebblepaw
Member
let's go train you! {Pebblepaw} DPKsfdL
Kiana
101

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Pebblepaw
BerichtOnderwerp: Re: let's go train you! {Pebblepaw}   let's go train you! {Pebblepaw} Icon_minitimema 18 mei 2015 - 20:15

Pebblepaw zag zijn andere mentor naderen en werd nog opgewekter. Hij probeerde zijn enthousiasme te onderdrukken door hem beleeft terug te begroeten. 'Goeiemorgen, Lynxfang.' Het duurde echter niet lang of de apprentice stond weer rond te huppelen en vragen stelde wat ze zouden gaan doen vandaag. 'Hé Lynxfang, denk je dat ik een goede krijger zal worden later?' Vroeg hij plots wat minder zeker nu hij besefte dat hij hard ging moeten werken om een goede loyale krijger te worden. Hij keek Dreamflare en Lynxfang met grote oogjes aan. Eindelijk was de jonge kater rustig en begon hij aan zijn dagelijkse wasje. Zijn vacht zat nog helemaal door elkaar en geklit door de slaap. Toen hij klaar was keek hij weer met stralende oogjes naar zijn mentoren. 'Gaan we vertrekken?' Vroeg de calico kater vol verwachting.

~sorry weinig inspiratie ;s


let's go train you! {Pebblepaw} 2ivo7k3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: let's go train you! {Pebblepaw}   let's go train you! {Pebblepaw} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
let's go train you! {Pebblepaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: