Colorful 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Colorful

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Colorful DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Colorful   Colorful Icon_minitimezo 5 apr 2015 - 21:43

Met geluidloze pootstappen trippelde de gevlekte kattin naar het kleine meer toe. Haar goudkleurige ogen hielden het stromende water strak in de gaten terwijl haar oren de omgeving rondom haar heen scande. Ze was de laatste tijd een pak voorzichtiger, zeker nu ze wist dat er een moordenaar en verrader rondliep in de Clan. Degene die de rang van haar vader had afgepakt en hem zelfs de Clan wist uit te schoppen. Een zucht verliet haar bekje waarna ze wat sneller liep tot ze bij het water gearriveerd was. Voorzichtig bukte ze zich voorover, om vervolgens het ijskoude water op te likken met haar tong.

{ 1st post for Blizzardleap


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
Colorful AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorful DPKsfdL
81
Actief
Blizzardleap
BerichtOnderwerp: Re: Colorful   Colorful Icon_minitimezo 5 apr 2015 - 21:56

Zachtjes neuriënd dwaalde de gitzwarte kater door het Wind Clan gebied. Hij zou moeten jagen, maar dat zou hij later wel doen. Hij had nu belangrijke dingen te doen. Zoals neuriënd ronddwalen. Want dat was belangrijk en zo. De frisse geur van water prikkelde zijn neus en trok hem uit zijn eindeloze gedachten stroom. Blijkbaar hadden zijn poten hem naar het meertje gebracht... Hij had het meer nooit leuk gevonden; het water herinnerde hem altijd aan wildere wateren waar vreselijke dingen gebeurt waren. Vandaar dat hij hier ook niet zo vaak kwam, maar ach, misschien kon hij nog een muis vangen of zo. Dan had hij in ieder geval iets om aan te tonen dat hij nog wat uitvoerde. Een gevlekte poes trok echter zijn aandacht. Ze zat met haar rug naar hem toe gekeerd water te drinken. Oh boy... Wat nerveus en gespannen bleef Bloempje even staan, waarna hij uiteindelijk toch maar doorliep en een flink eind van haar verwijderd ook wat water ging drinken. Hij hield haar echter wel goed in de gaten, voor de zekerheid. Je wist maar nooit wat andere katten konden doen als je even niet oplette...


Colorful 2csbb6u


Laatst aangepast door Blizzardleap op zo 5 apr 2015 - 23:58; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorful DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: Colorful   Colorful Icon_minitimezo 5 apr 2015 - 22:02

Het duurde niet lang of ze had naderend geluid gehoord. In een ruk draaide de kattin zich om, en tot haar grote opluchting zag ze een zwarte vacht opdoemen in plaats van een witte. Echter leek de onbekende haar geen aandacht te schenken, en leek hij zelfs expres ver van haar weg te stappen. Wat nu waar? Waren er nog katten die haar anders behandelden vanwege haar vader? Vroeger speelde dit in haar voordeel vanwege het feit dat Lionroar toen deputy was. Maar nu de kater als verrader werd bestempeld, was ook haar vriendenkring kleiner geworden. Men dacht bijna hetzelfde over haar als over haar vader. Dit ergerde haar eerlijk gezegd wel, vooral omdat ze wist dat Lionroar eigenlijk niets misdaan had. Een zucht rolde over haar lippen, waarna ze haar kopje schudde en zich omdraaide. Well, als de zwarte kater besloot om afstandelijk te doen, so be it.


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
Colorful AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorful DPKsfdL
81
Actief
Blizzardleap
BerichtOnderwerp: Re: Colorful   Colorful Icon_minitimezo 5 apr 2015 - 22:18

Hij voelde zich een beetje ongemakkelijk. Wat gespannen bleef hij water oplikken, terwijl hij haar vanuit zijn ooghoeken in de gaten hield. Aan de ene kant wilde hij iets zeggen, contact maken, maar aan de andere kant ook niet. Sociaal doen was vermoeiend en hij was bang haar af te schrikken, maar deze stilte... Het was nóg erger dan de stiltes die vaak volgden op zijn pogingen tot gesprekken voeren... Toen ze uiteindelijk omdraaide, hief de kater met een ruk zijn zwarte kopje en miauwde hij luid: "H-Hey!" Bijna geschrokken klapte hij zijn bekje dicht, maar het was nu al te laat. Hij zou nu wel verder moeten spreken. "U-um, heb je misschien zin om samen te jagen? Ik -- ik heb nog niks gevangen en het wilt ook allemaal niet zo lukken... Als je tijd hebt, natuurlijk. Oh, en zin. Als je wilt," stotterde hij, terwijl hij zich wat onzeker naar haar toedraaide. Nou, hij deed in elk geval een poging tot. Dat vond hij al heel wat.


Colorful 2csbb6u
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Colorful DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: Colorful   Colorful Icon_minitimevr 10 apr 2015 - 15:07

De gevlekte poes hielt plots halt toen de kater toch besloot haar te begroeten. Een simpele hey werd haar kant opgeworpen, wat ervoor zorgde dat de kattin zich omdraaide en haar goudkleurige ogen op hem wierp. De stotterende zinnen die volgden maakten het er ook alleen maar lastiger op om hem te begrijpen. Maar toen hij voorstelde om mee te gaan jagen knikte ze wel, proberende om diens onzekerheid wat te doen verdwijnen. Maar iets zei haar dat dat niet zo simpel was. "Goedendag, Spottedwish is de naam trouwens." Miauwde ze met een kleine glimlach terwijl ze in de richting van de kater wandelde. "Jagen is prima. Weet jij een leuke plek?" Vervolgde ze, haar blik nieuwsgierig in de zijne priemende.


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
Colorful AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Colorful
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: