Bij het meer 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bij het meer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mintwhisker
StarClan
Bij het meer DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: Bij het meer   Bij het meer Icon_minitimewo 23 jun 2010 - 20:47

Mintwhisker liep richting het meertje. Het was vandaag een hete dag, dus had Mintwhisker dorst gekregen. Ze had vandaag al wat prooi gevangen, maar door de hitte had ze nog niet echt veel gevangen. Waarschijnlijk was de meeste prooi nu ook wel bij het meer, omdat daar water was om te drinken en om jezelf te verkoelen. Mintwhisker was ondertussen bij het meer aangekomen en begon wat te drinken. Ze snoof in de lucht en rook een konijn. Het konijn zat een eindje verderop wat water te drinken. Mintwhisker nam een sluiphouding aan en sloop er naartoe. Op het laatst begon ze te rennen en het konijn probeerde nog weg te komen, maar Mintwhisker was sneller en had de muis al te pakken. Ze beet de keel snel door en hield de prooi in haar mond. Ineens hoorde ze gekraak achter zich en ze liet het konijn vallen en draaide zich om. Ze ging in een aanvalspositie staan en keek naar de plek waar het geluid vandaan kwam. “Kom tevoorschijn.” Zei ze en bleef aanvallend naar de plek staan kijken. Klaar om aan te vallen als het een vreemdeling was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bij het meer DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender:
Rank:
Eagleheart
BerichtOnderwerp: Re: Bij het meer   Bij het meer Icon_minitimewo 23 jun 2010 - 20:50

Eagleheart sloop in de richting van het meer. Hij had het spoor van Mintwhisker gevonden en was het gaan volgen. Zelf had hij ondertussen ook wel dorst gekregen, maar eerst wilde hij Mintwhisker gaan verrassen. Hij sloop door een bosje en wilde op haar gaan springen, maar een takje kraakte onder zijn poot en Mintwhisker draaide zich om. Eagleheart liep het bosje uit in de richting van Mintwhisker. “Ik ben het maar.” Zei hij en streek met zijn staart de haren op Mintwhisker’s schouders plat. Hij keek haar verleidelijk aan en liep naar het meertje toe en begon wat te drinken. Nadat hij genoeg had gedronken draaide hij zich weer om en keek naar Mintwhisker. Telkens als hij bij haar in de buurt was had hij een vreemd gevoel in zijn buik en hij wilde het zeker weten, maar nu was hij er bijna zeker van. Hij was verliefd op haar. Hij hoopte dat zij ook verliefd op hem was. Hij keek haar verleidelijk aan en liep langs haar heen. Hij ging met zijn staart langs haar flank en keek of zij het allemaal nog goed keurde en of ze zelf iets terug zou doen. Gespannen wachtte hij af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintwhisker
StarClan
Bij het meer DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: Re: Bij het meer   Bij het meer Icon_minitimewo 23 jun 2010 - 20:54

Mintwhisker keek hem aan. Ze voelde iets raars in haar buik en het werd alleen maar erger als Eagleheart iets verleidelijks deed. Eagleheart stopte even en Mintwhisker vond dat het nu haar beurt was. Ze liep naar hem toe en begon zijn vacht te likken. Ze streelde daarna met haar staart over zijn schouders en keek hem verleidelijk aan. Ze gaf hem nog een kopje en bleef even dicht tegen hem aan staan. “Ik vind je leuk, lief en aardig.” Fluisterde ze in zijn oor en ze keek hem liefdevol aan. Ze hoopte dat hij hetzelfde voor haar zou voelen, want anders had ze iets geuit wat ze liever niet tegen hem had gezegd. Ze nam een stap afstand en ging zitten. Ze keek onzeker naar Eagleheart, want ze was er ineens niet meer zo zeker van dat hij hetzelfde voor haar voelde. Ze keek hem onschuldig aan en wachtte gespannen op een antwoord. Haar staart ging heen en weer van de zenuwachtigheid en daar kon ze echt niks aan doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bij het meer DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender:
Rank:
Eagleheart
BerichtOnderwerp: Re: Bij het meer   Bij het meer Icon_minitimewo 23 jun 2010 - 20:59

Eagleheart zag dat ze onzeker werd en liep naar haar toe. “Ik vind jou ook leuk, lief en aardig.” Hij gaf haar een kalmerend likje en ging naast haar zitten. “Wil je mijn partner worden?” Vroeg hij. Het kwam misschien een beetje vroeg, maar dat maakte voor hem niet uit. Hij draaide met zijn staart om Mintwhisker’s staart heen en wachtte haar antwoord af. Hij had nog nooit eerder zoiets gevoeld voor iemand en dit was dus heel speciaal. Hij keek haar liefdevol aan en gaf haar een paar kopjes. Hij wist al wel dat zij hetzelfde voor hem voelde, maar hij wist nog niet of ze ook zijn partner wilde worden. Dat was nog onzeker. Hij staarde voor zich uit en keek even naar de grond. Daarna keek hij weer naar Mintwhisker en wachtte haar antwoord af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintwhisker
StarClan
Bij het meer DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: Re: Bij het meer   Bij het meer Icon_minitimewo 23 jun 2010 - 21:04

Mintwhisker keek hem aan. “Natuurlijk wil ik je partner worden.” Zei ze en gaf hem een kopje. “Heel graag zelfs.” Mintwhisker hield heel veel van hem, dus ze wilde ook een gezin met hem, maar ze zou hem maar niet meteen overvallen met van alles, want dan zou hij misschien afschrikken. Als ze een tijdje partners waren dan zou ze het er een keer met hem over hebben, want misschien wil hij het nu ook wel, maar brengt hij het niet naar buiten, omdat hij bang is dat zij het nog niet wil en dan duurt het nog even voordat er iemand is die er het lef voor heeft om het te zeggen. Ze keek hem liefdevol aan en hoopte eigenlijk dat hij het al wilde, maar was het wel zo verstandig om het hier te doen. Ze keek even om haar heen. Op deze warme dag zouden hier veel katten komen om te drinken, dus konden ze beter een andere plek opzoeken, maar dan moest Eagleheart het eerst ook willen. Ze keek hem aan en hopelijk zag hij wat zij wilde, want zij was niet van plan om het te gaan vragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bij het meer DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender:
Rank:
Eagleheart
BerichtOnderwerp: Re: Bij het meer   Bij het meer Icon_minitimevr 25 jun 2010 - 16:28

Eagleheart was dolblij en sprong bijna een gat in de lucht. Zo blij was hij. Hij keek om zich heen of niemand het had gezien behalve Mintwhisker, maar er was niemand. Hij keek haar aan en zag in haar ogen dat ze iets wilde zeggen, maar het verborgen hield. Hij dacht diep na. Zou ze een gezin willen stichten? Hij keek haar aan. Hij wist het niet zeker en hij wilde haar ook niet kwetsen, maar als hij het niet vroeg kwam hij er ook niet achter. Hij gaf haar nog een kopje en keek haar aan. Hij twijfelde, maar haalde zichzelf over om het te gaan vragen. “Wil je een gezin met mij stichten?” Vroeg hij. Hij wilde meteen dat hij dit nooit had gevraagd. Wat nou als ze juist hierop zou afknappen? Dan had hij niks meer. Hij voelde verdriet komen, maar hij verborg het meteen. Eerst antwoord krijgen en dan pas verdrietig zijn. Zei hij streng tegen zichzelf. Hij keek Mintwhisker vragend aan. Hij hoopte op een goede afloop, want anders was dit alles voor niks geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintwhisker
StarClan
Bij het meer DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: Re: Bij het meer   Bij het meer Icon_minitimevr 25 jun 2010 - 16:36

Mintwhisker keek hem aan. Ze dacht nou net precies hetzelfde, maar alleen zij had het lef niet om het te zeggen en hij wel. Ze keek hem verliefd aan. “Natuurlijk wil ik een gezin met jou, maar dan neem ik je wel mee naar een andere plek.” Ze stond op en liep voor hem uit naar een plek in de struikjes. “Hier kunnen we het ongestoord doen. Daar kon er een kat langskomen.” Ze keek hem uitdagend aan. “Je kunt nu nog zeggen of je het wil of niet. Ik geef je nog een kans en ik zal echt niet minder van je houden als je het niet wil.” Zei ze en wachtte gespannen op zijn antwoord. Ze ging alvast liggen en ontspande zich een beetje. Ze moest namelijk niet te gespannen zijn, want anders kon het fout gaan. Ze keek hem verleidelijk aan en wachtte op zijn antwoord. Ze hoopte dat hij het wilde, maar anders zou het haar ook niet uitmaken als ze langer moest wachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bij het meer DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender:
Rank:
Eagleheart
BerichtOnderwerp: Re: Bij het meer   Bij het meer Icon_minitimevr 25 jun 2010 - 16:49

Eagleheart liep achter haar aan. Hij keek haar aan en wist het zeker. Hij wilde dit ook. “Natuurlijk wil ik dit.” Hij liep naar haar toe en gaf haar een kopje en een likje. Hij wilde het niet te lang laten duren, dus deed hij het snel. Na een tijdje was het klaar. “Klaar. Hopelijk worden het net zulke mooie kittens als jij bent.” Zei hij en gaf haar een paar likjes en kopjes en bleef nog een tijdje naast haar liggen. Hij stond op en liep de struikjes uit. Hij wachtte even totdat Mintwhisker naast hem stond en liep daarna richting het kamp. “Je zal over een paar dagen wel de Nursery in moeten.” Zei hij en liep het kamp in. Hij wachtte op haar en gaf haar een kopje. Hij wist wel dat ze niet lang meer samen met hem mocht jagen, maar als de kittens er waren maakte het hem ook niet meer uit, want dan konden ze gewoon dingen samen met de kittens doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bij het meer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: