Water 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Water

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Waterfly
Member
Water DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1,5
Gender:
Rank: Young Warrior
Waterfly
BerichtOnderwerp: Water   Water Icon_minitimedo 9 apr 2015 - 17:59

Waterfly liep langs het water 'aah, wat is het hier toch mooi!' dacht ze in zichzelf, ze was op jacht, ze wou proberen een vis te vangen. Ze liet zich vlak bij het water zakken, elke vezel in haar lijf was gespannen, ze hield het nauwlettend in de gaten. Opeens sprong er een vis omhoog, Waterfly greep ernaar, Plons! Ze viel in het water. 'Brrr, koud' zei ze toen ze er weer uit klom. Op dat moment zag ze een andere kat aankomen, ze rook een geur van haar clan, maar wist niet van wie die was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Water DPKsfdL
een mens XD
31
Actief
Autumnstorm was als kitten de kleinste van een nestje in de RivierClan. Ze werd geplaagd, en besloot dus respect te verdienen door prooi te vangen. Ze dwaalde enkel af tot het WindClan territory en kwam Frostfaith tegen. Zij vertelde dat in de WindClan de katten niet beledigd worden, en allemaal gelijk zijn. Autumnstorm vond dit prachtig, en knikte meteen enthousiast "ja" toen Frostfaith vroeg of ze zich bij de WindClan wilde voegen. In overleg met Everstar mocht ze dus blijven, en ze had nooit meer wat van de RivierClan gehoord.

Daarom kan ze nu nog steeds geweldig zwemmen, en is groter dan de meeste WindClan katten.

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Autumnstorm
BerichtOnderwerp: Re: Water   Water Icon_minitimezo 24 apr 2016 - 16:25

Autumnstorm liep langzaam langs de oever. Ze was erop uit gestuurd om te jagen, maar werd telkens afgeleid door de prachtige omgeving. Door Newleaf zag het water zo helder dat je de vissen en waterplanten makkelijk kon zien. Ze liet zich een beetje zakken en sprong het water in. De vissen zwommen in paniek weg, maar Autumnstorm kon er nog net een grijpen met haar krachtige kaken. Ze trok zich weer de oever op en schudde het water uit haar lange oranje vacht. Ze ging op een steen langs de waterkant liggen om op te drogen in het zonnetje. Plots hoorde ze een plons. Geschrokken sprong ze overeind en rende naar waar het geluid vandaan kwam. Glimlachend zag ze een zwart- witte poes uit het water klimmen. De poes keek haar recht aan, met een verbaasde blik in haar ogen. Het drong tot haar door dat ze de poes niet kende, maar wel dezelfde geur als haar droeg. Ze tippelde op haar af en boog vriendelijk haar kop. 'Hallo, ik ben Autumnstorm van WindClan, wie ben jij?'


Love is the message, and the message is Love love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Water
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: