No longer alone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 No longer alone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leopardgaze
StarClan
No longer alone DPKsfdL
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▰ Ageless [41 moons when he died] ▰
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Leopardgaze
BerichtOnderwerp: No longer alone   No longer alone Icon_minitimeza 11 apr 2015 - 19:29

Na een poos te hebben gelopen, kwam hij eindelijk aan in het kamp. Het was redelijk rustig en weinig katten zagen hem het kamp binnenkomen en om te voorkomen dat hij heel veel vragen over zich heen kreeg, liep hij in een weg door naar de Nursery. De plek waar zijn queen lag, zijn Innerghost. Hij stapte de Nursery in en zijn ogen vielen meteen op haar zwarte vacht. Daar lag ze dan, met drie kittens aan haar zijde. Allemaal roodkleurig, alsof Starclan hem nog even een steek in zijn hart wilde geven dat ze van Flamepath waren. Ze leken allemaal op Flamepath. Hij hoopte maar dat ze Innerghost's ogen zouden erven. Zachtjes kwam hij op haar afgelopen. "Innergwost?" Mompelde hij door de vachtjes van de kleine kittens heen, ze vervolgens bij zijn poten neerleggend en kort wachtend op een reactie van de zwarte kattin.

Innerghost, Fallenkit & Hollykit!


▰ I believe in ordinary acts of bravery ▰
▰ In the courage that drives one person to stand up for another ▰

No longer alone 2v3r2oj
Terug naar boven Ga naar beneden
Innerstar
StarClan
No longer alone R0nBhw9
Nathalie
4727
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Re: No longer alone   No longer alone Icon_minitimevr 5 jun 2015 - 23:59

Met haar drie roodkleurige kittens lag de Queen, tevens de Deputy, in de nursery. De kittens waren afkomstig van Flamepath, maar dat weerhield haar er niet van om van deze drie kittens te houden. Het was haar vlees en bloed en Leopardgaze accepteerde ze ook. Zo was het goed, zo kon ze gelukkig zijn. De komst van de kittens troostte haar wat betreft de dood van Fallentear en alles er om heen, het leidde haar af.
"Innergwost?" Hoorde de zwarte poes plots. Ze keek op bij het horen van zijn stem, waarna er al snel verbazing van haar gezicht af te lezen viel. Leopardgaze droeg twee kittens met zich mee, niet veel jonger dan haar eigen kittens. "Wat is dit, Leopardgaze?" Vroeg ze bezorgd. Dit was een dubbele vraag, zowel een vraag die een Deputy zal stellen als een vraag die een bezorgde Queen zou stellen. Hoe dan ook wou ze het weten. Het waren Shadowclan kittens, dat was in ieder geval duidelijk.

OOC: Extreme laatheid, zo sorry!


No longer alone Env9oX7
.:
Thanks Waz <3:
:'STAMPS':
Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardgaze
StarClan
No longer alone DPKsfdL
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▰ Ageless [41 moons when he died] ▰
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Leopardgaze
BerichtOnderwerp: Re: No longer alone   No longer alone Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 15:32

Hij had de twee kittens voorzichtig tussen zijn poten gelegd, om ze nog iets van bescherming tegen de mogelijke kou te kunnen bieden met zijn dikke vacht, waarna zijn ijsblauwe ogen de twee cyaanblauwe kijkers van zijn partner vonden. Een lieflijke glimlach sierde vervolgens zijn gelaat, maar de serieusheid in zijn ogen zei dat er iets aan de hand was. Hij had het niet over zijn hart kunnen krijgen om de kittens daar maar zomaar te laten liggen en Innerghost was misschien de enige poes die hij sterk genoeg achtte om deze twee nog erbij op te kunnen voeden. Nee, misschien wel de enige Queen die kittens had die nog zo jong waren. Zijn kittens, of nou ja, eigenlijk de kittens van haar en Flamepath - maar toch, hij probeerde van ze te houden alsof het zijn eigen bloed was en tot nu toe gebeurde dat ook. Hij hield van ze met heel zijn hart en desondanks dat ze van een andere vader waren gekomen, zou hij een vaderfiguur voor hen willen spelen. Een betere dan Flamepath ooit kon zijn - wat stiekem misschien ook een beetje zijn jaloezie tegenover de kater vertoonde. Desondanks dat hij wist dat Innerghost van hem hield en alleen maar van hem, vond hij de aanwezigheid van de kater nooit heel fijn. Hij had haar verdriet aangedaan en dat zou hij Flame nooit vergeten. "Ik was in het territorium en opeens rook een sterk aanwezige geur van pasgeboren kittens. Ik euh, denk dat de moeder hen heeft achtergelaten. Ze zijn van Shadowclan, ik kon haar geur ruiken, maar ze was nergens meer te bekennen." Hij slikte zachtjes en keek naar de twee kittens. "Ik kon ze daar niet zo achterlaten, het weer is te koud voor hen om daar te blijven liggen." En zelfs al zou het weer hen niet om kunnen brengen, dan was er altijd nog een gebrek aan eten, een vos of zelfs een vuile rat die hen zou kunnen doden.


▰ I believe in ordinary acts of bravery ▰
▰ In the courage that drives one person to stand up for another ▰

No longer alone 2v3r2oj
Terug naar boven Ga naar beneden
Leopardspirit
Member
No longer alone ViLobN1
Jamie
807
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior | Carnation Killer
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: Re: No longer alone   No longer alone Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 20:15

Leopardkit lag stil en geluidloos te slapen, af en toe rolde hij om of gaf hij een trap richting zijn nest mates maar alles was verder op een loom kitten gangetje. Dat was echter tot moederlief begon te praten. Het kleine katertje gaf snel reacties op stemming en hief dus ook meteen zijn kopje. Instinct zei hem dat hij de kater die ook zijn stem liet horen kende, en dat ze verder niet alleen waren. Natuurlijk wist hij niet wat de bedoeling ervan was en dat zorgde voor een vragende maar duidelijke piep. Kon iemand hem inlichten? Mam~ Joehoe, hij was hier ook nog. De rode kitten probeerde wat overeind te krabbelen en piepte nogmaals fel en duidelijk. Zijn boodschap moest aankomen; hij wou weten wat er gaande was en waarover deze ophef ging.LEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Hollykit
Member
No longer alone DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender:
Rank:
Hollykit
BerichtOnderwerp: Re: No longer alone   No longer alone Icon_minitimewo 10 jun 2015 - 16:36

Daar hing hij, met zijn vier pootjes die slapjes in de lucht hingen. Een klaaglijke piepje gleed uit zijn bekje, maar het volume was een heel eind gedaald sinds de eerste ontmoeting met zijn grote, zachte mama. De honger begon zijn tol op te eisen en zijn kopje droop steeds weer een beetje meer naar beneden. Alles voelde zo slap aan, het bewegen deed zeer en zoog de energie uit zijn lijfje. Plots voelde hij een muur van warmte hem tegemoet komen en werd hij tussen twee heerlijke warme poten gestopt. Klaaglijk stak hij zijn snuit in de vacht, maar rook nog steeds geen zoete melkgeur, die hij ooit wel had geroken. Een zacht piepje gleed uit zijn mond en hij viel achterover, door het verlies van evenwicht, maar ook door tekort aan voedsel en energie.


No longer alone NklCJCW
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: No longer alone   No longer alone Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
No longer alone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: