Little shadow between the thunder {Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Little shadow between the thunder {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Little shadow between the thunder {Open} D0v6Agh
Yanthe
621
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tallfright
BerichtOnderwerp: Little shadow between the thunder {Open}   Little shadow between the thunder {Open} Icon_minitimema 13 apr 2015 - 11:17


Al van 's morgens vroeg was de kitten op weg geweest, samen met zijn moeder en twee zusjes. Hij had het vertrouwde Shadowclan nest moeten verlaten voor een vreemd ruikende Nursery. Tall's oogjes waren gericht op de ruimte om hem heen. Af en toe zag hij een schim langs de ingang van de Nursery gaan. Hij had alles in zich opgenomen toen Sinclaw hier aankwam met hem, Beekit en Banekit en wist dus dat er enkele katten waren die hen in de gaten hielden. Veel meer wist hij niet echt. Voor hem was het gewoon een uitje. Zijn oortjes schoten naar voren toen een andere nieuwsgierige kitten op hem afliep. Tall duwde de kitten snel weg met zijn pootje, maar bleef zelf zitten waar die zat. Waarom waren al die kittens toch zo nieuwsgierig naar hem en zijn siblings? Ze hadden toch niets fout gedaan, nog niet althans?! Tall kneep zijn oogjes weer dicht, wetend dat het felle licht zijn ogen dan niet zou bereiken.

Open


I'll start a war if I have to...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poppykit
Member
Little shadow between the thunder {Open} DPKsfdL
74
Actief
Poppykit
BerichtOnderwerp: Re: Little shadow between the thunder {Open}   Little shadow between the thunder {Open} Icon_minitimedi 14 apr 2015 - 10:42

Met een voorzichtige blik keek ze naar de nieuwe kits met de rare geur. Haar zintuigen werden overprikkeld door hun walgende geur. Ze was echter wel redelijk aan het kijken naar de jonge katertje van het nestje. Voorzichtig kwam ze dichter en bekeek ze hem even. Ze wilde hem aanspreken, maar kon hij al praten? Wist hij waar hij was? Wie was hij en wat deed hij hier? Met een klein fronsje slikte Poppy even voorzichtig waarna ze haar hoofdje lichtjes kantelde. Dus toen waagde ze nog een stap dichter, maar haar blauwe ogen stonden redelijk benauwd gericht op het nest, straks werd ze nog aangevallen.


Little shadow between the thunder {Open} Yd1ZCkN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Little shadow between the thunder {Open} D0v6Agh
Yanthe
621
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tallfright
BerichtOnderwerp: Re: Little shadow between the thunder {Open}   Little shadow between the thunder {Open} Icon_minitimeza 18 apr 2015 - 22:00

De geur die nu om hem heen hing was nog totaal vreemd voor hem. Hij was dan ook niet meer gewoon dan de nursery geur in zijn eigen, huidige clan. Tall opende zijn oogjes toen er één bepaalde geur scherper leek te worden en keek recht in twee blauwe oogjes van een jong poesje. Hij staarde de kitten even aan, bijna onderzoekend. Wie was dat? Niemand had hem gezegd dat hier ook kittens waren? Even hield hij zijn kopje schuin, net zoals zij deed. Je kon zeggen dat hij haar na deed, maar dat deden kittens nu eenmaal. Hij leerde van het gedrag van anderen, net zoals hij bij zijn moeder deed. Hij draaide vluchtig zijn kopje naar waar Sinclaw net had gelegen, zoekend naar een teken dat hij met die andere kittens mocht communiceren, maar ze was al weg. Waarschijnlijk was ze zelf iets gaan zoeken om te eten. Tall draaide zich al snel terug om en opende kort zijn mondje, waaruit een korte piep ontsnapte. Poging één om 'dag' te zeggen was dus mislukt.


I'll start a war if I have to...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Little shadow between the thunder {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: