wrong place woops *lies* 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 wrong place woops *lies*

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
wrong place woops *lies* DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: wrong place woops *lies*   wrong place woops *lies* Icon_minitimeza 25 apr 2015 - 21:14

Bonepaw was niet ver van het Shadowclan territory hij moest even nog een stuk belopen, zijn ogen staarde heen en weer. Hij voelde zich al niet zo blij na de angst die hij had opgelopen toen met Ravenheart en Dauntrose, hij had zijn lichaam dicht tegen de grond gedrukt en maakte zich stiekem erg veel zorgen. Hij voelde het gras tussen zijn kussenpootjes kietelen, het voelde nog al vreemd om hier weer is te zijn. Hij voelde zich steeds meer alleen, zijn leven werd steeds meer verknald. Hij had zijn vrienden gebroken en hun hadden hem gebroken, ook zag hij ze weinig. Steeds en steeds minder, hij moest wel weer spioneren van Skinny en kon haar dan geweldige informatie brengen. Hopelijk werd ze steeds tevreden over hem, ze had namelijk ook een keer haar vriendje Cyber gestuurd. Hij bekeek zijn wonden weer, hij kon soms niet eens meer staan na de vele wonden van kwade katten. Hij had ook de laatste avonden niet meer kunnen slapen, hij schudden zijn hoofd. Hij moest bij blijven voordat er iets ergs gebeurden, zo hij begon door een bosje te sluipen zodat de meeste hem niet meer konden zien door de afdekking. Op deze manier voelde hij zich iets rustiger maar toch nog steeds angstig voor de dingen die konden gebeuren.
~eerste post voor Ashdizzle


wrong place woops *lies* Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
wrong place woops *lies* 2gxnp75wrong place woops *lies* 10pvxmwwrong place woops *lies* 10pvxmwwrong place woops *lies* 2hqc5lxwrong place woops *lies* 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
wrong place woops *lies*
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: