First degree, almost murder 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 First degree, almost murder

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimewo 29 apr 2015 - 22:29

Haar gele ogen gleden in het rond terwijl haar grote poten haar voortdroegen. In haar hoofd herhaalde ze het lijstje van kruiden dat ze nodig had en waar ze toch van zag dat haar voorraad flink slonk. Met Honeypaw die echt nog haar rust nodig had nam ze gewoon nog alle taken op zichzelf. Ze was blij met het feit dat het jonge poesje weer bijgekomen was en herstellende maar nog altijd had ze zwarte medicine cat er moeite mee. Het feit dat ze bereid was geweest de jonge poes op te geven woog zwaar op haar hart. Maar ze was vastbesloten haar te steunen zoveel als dat ze nodig had, wat het ook maar was. Al was het fysieke steun of iemand met wie ze kon praten buiten Creamyfrost. Ook om die jonge kater maakte ze zich nog enorme zorgen omdat er echt een heel hoop was gebeurd met hem waar ze niet veel meer aan kon doen behalve er zijn als hij wilde praten. Met een afwezige blik in haar ogen bleef ze stilstaan en voelde hoe een zacht briesje haar vacht iets deed oprijzen. Langzaam tilde ze haar grote kop op en staarde naar de strakblauwe lucht voor ze zuchtte. ''Was I really ment to face all these challenges? Or is there something really wrong about all of this?'' Mompelde ze zacht, wetend dat er geen antwoord zou komen nu. Er was geen enkele vraag waar ze zomaar een antwoord op zou krijgen, zelfs al was haar band met Starclan nog even krachtig als vroeger. In stilte liet ze haar kop weer zakken en liep een paar passen verder voor ze bij een klein plantje bleef staan. ''Ze zijn nog niet zo oud, moet ik dit risico al nemen?'' Mompelde ze tegen zichzelf terwijl ze zacht met haar neus tegen de prille jonge stengels aan duwde.
-Sushi & Sushi Only!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimewo 29 apr 2015 - 23:06

De grote licht gekleurde poes stapte nors door windclan gebied opweg naar het enige gebied waar ze nu meteen wraak op moest nemen. Niet omdat ze iets vreselijks hadden gedaan, juist omdat een van die domme elders haar gered had, met haar domme goede hart. Een grom ontsnapte uit haar keel terwijl haar ijs blauwe ogen fel afstaken tegenover haar grijs gestreepte kop. Als ze nu zou wachten zouden ze zich onmogelijk er echt zorgen om maken. Ze kreeg zowiezo weinig input van de clans als er een kat verloren ging. Bijvoorbeeld Windclan waarvan ze niets meer gehoord had nadat ze een leven van hun leider had genomen, sterker nog de kater die nu trouw aan haar zijde stond als haar deputy heeft haar geholpen om te ontsnappen. Shadowclan.. yeah well, daar had ze genoeg voorbeelden, net als de dreigende Bloodclanners die beloftes maakte die niemand na kwam, niemand kwam de katten ooit wreken. Wie weet kreeg ze van Riverclan wel iets terug, al dacht ze van niet met de o zo onschuldige clan. En anders was het teminste een irritante steek die ze eindelijk eens zou geven nadat ze die clan zo lang met rust heeft gelaten. Starend stapte ze over de grens het Riverclan gebied in. Het maakte haar niet echt uit hoe dicht ze bij dat goddamn kamp kwam, zolang ze maar een kat tegen zou komen. En het duurde niet lang voor ze ook een stem hoorde praten. Meteen keek de grote poes op en draaide haar kop naar de plek waar het vandaag kwam. Met rustige passen stapte ze erheen, niet gevend om de krakende takken of de ritselende bladeren onder haar poten. Haar ogen vielen op een zwarte kattin, die aan een stel plantjes zat te snuffelen. 'That smells good doesn't it princess' sprak ze grijnzend met een duidelijk duistere toon en stapte rustig dichterbij.


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimewo 29 apr 2015 - 23:21

Nog altijd stond ze te twijfelen over wat ze nu moest doen. Als ze te vroeg alles binnen haalde liep ze het risico dat ze de jonge planten beschadigden en ze zichzelf niet meer konden herstellen. Maar ze wist ook weer niet hoelang ze op een kleine voorraad kon functioneren. Met newleaf aangekomen hoefde ze zich wel iets minder zorgen te maken maar ze kon ook geen onnodig risico lopen dat ze het toevallig net nodig zou hebben en het niet meer had. Ze bewoog enkel haar oren richting het geluid van pootstappen zonder op te kijken. Ze maakte zich niet al teveel zorgen omdat geen warrior van de andere clans een poot naar haar zou heffen. Dat zou een grove breuk zijn van de warrior code. Maar zodra ze een duistere stem hoorde schoot haar kop geschrokken omhoog en staarde ze naar de onbekende poes die voor haar nu veel te dichtbij was. Onbewust zette ze een stap naar achteren en staarde de poes aan, proberend te peilen wat de poes mogelijk zou willen. ''Dit is Riverclan territorium, je behoort niet binnen deze grenzen.'' Antwoordde ze enkel voor haar oren iets wegzakte. Waar waren de warriors als je deze nodig had? Ze wist zelf wel iets van vechten, maar wilde helemaal niet vechten. Behoedzaam zette ze nog een pas achteruit, want zelfs al had ze de veel te grote bouw van een warrior als ze een gevecht kon voorkomen zou ze haar poten niet optillen. En zelfs dan zou ze nog zo min mogelijk schade willen doen aan een ander. Bij welke clan deze kat ook hoorde, zelfs als deze kat niet tot een clan behoorde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimewo 29 apr 2015 - 23:47


Sushi moest haar plezier maar krijgen in het pijnigen van anderen, de schreeuwen van andere, het wegkruipen van andere, anders kreeg ze het niet. Kort bekeek ze de poes en hief haar kop. De poes was best groot maar Sushi was nog altijd groter, daarbij stapte de poes voor haar telkens een stap terug en was ze duidelijk minder getrained, wat deed Riverclan toch met haar warriors. Wat een zonde van dat grote lichaam, als je dan groot was gebruik het dan ook, zoals zij zelf deed. Een valse lach gleed op haar kop terwijl ze lachend haar kop schudde. 'I know darling, that's just why I'm here, I'm not welcome here' lachtte ze duister en stapte nog dichterbij en spande haar spieren aan om haar punt snel duidelijk te maken. 'So kitty, are you going to push me out, or are you going to run?' grijnsde ze en stapte gewoon door, steeds een stukje dichterbij terwijl haar ogen de poes telkens opnieuw bekeken, er klopte iets niet, aan die gehele houding niet. Een warrior van dat formaat zou zeker wel meteen klaar horen te staan om te wachten, deze kroop weg.


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimewo 29 apr 2015 - 23:54

Ze wist niet precies wat voor types er buiten de grenzen precies rondliepen maar ze wist zelf ook dat het niet allemaal vriendelijke katten waren. Al liepen er binnen de clans ook katten rond waarvan ze niet op hun slechte kant wilde stappen, zelfs als medicine cat. Het antwoord dat ze kreeg deed een rilling door haar lijf trekken, maar actie kon ze gewoon niet ondernemen. Zelfs tegen beter weten in kon ze niet haar poot optillen, iets wat haar nu dus kwetsbaar maakte. ''I have no reason to fight, neither a wish to. I simply urge you to leave before others show up.'' Antwoordde ze langzaam maar voelde hoe angst een greep op haar begon te krijgen. Waarom klapten al haar principes zo finaal tegen elkaar op? Ze had misschien een kans om dit met simpele woorden op te lossen en daar greep ze zich aan vast nu. Met alles wat ze had deed ze haar best om kalm te blijven met haar kop geheven zodat ze de blik van de poes kon ontmoeten, al was dat wellicht niet het allerslimste wat ze kon doen. Veel keus had ze echter niet...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 0:23

Echt op de woorden van de poes lette ze niet maar dat kon ze wel doen, het was altijd leuk om er een beetje mee te spelen. Zo kon ze dat met vrijwel elke zin dat die domme katjes spraken doen. Een duidelijke grijns verscheen op haar kop door de woorden van de poes. 'Well, that really is too bad, because I really wish to fight. And you know what the fun part is? Everything I wish will come true' sprak ze. Ze stapte dichterbij en staarde diep in de ogen van de poes tegenover haar. Ze groef erin en zag precies wat ze wou, angst. Haar grijns trok breder over haar kop terwijl haar spieren zich beter aanspande en ze haar vacht en losjes over uit schudde. Haar nagels gleden uit hun hulzen waarna ze tikte met elke stap die ze nam dichter naar de poes. 'And I reall dont have the patience to wait for another warrior to arrive' grijnsde ze en bleef even staan terwijl ze naar de poes staarde. 'So, you'll have to do, fight or die, you're choice'


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 0:34

Dit was precies een situatie die ze niet had willen meemaken. Het dwong haar werkelijk in een hoek waar ze nauwelijks uit kon komen. Maar ze was geen warrior en wilde niet vechten, er werd al te vaak en teveel bloed verspild over dingen die er helemaal niet toe deden. Ze slikte even zodra de poes weer begon te spreken en ze voelde hoe haar eigen oren nu plat op haar kop vielen. ''I would always warn everyone to be careful what they wish for. It may not always be exactly what they would want.'' Antwoordde ze enkel en zette opnieuw een pas achteruit, zonder haar kop ook maar iets te laten zakken. Ze mocht nu absoluut geen angst tonen want dan kwam ze nooit meer weg hier. Maar de laatste woorden deden haar nog een pas achteruit nemen. Nee, ze wilde niet sterven, maar ook wilde ze niet vechten. ''What is it with this world? Why is everyone so keen on fighting and killing one another. If one would use his mind, it will become clear that there is hardly any use for voilence if we can simply accept the differences between all of us.'' Sprak ze langzaam maar wist dat haar stem nog altijd even rustig bleef. Dat was iets waar ze Starclan tot in de eeuwigheid voor zou gaan bedanken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 1:13

De oren van de poes tegenover haar lagen nu in haar nek en dat was de eerste stap van wat ze wou. Ze was ergens dus al duidelijk geirriteerd of het was uit angst maar het was beide goed, uit beide zou een gevecht ontstaan. Nog een paar stappen, nagels uit die hulzen, haren overeind, misschien een beetje blazen en je zou een gehele boze kat hebben maar ja, ze vroeg zich af hoelang dat ging duren. Deze kat probeerde niet eens haar clan te verdedigen. ze kroop weg voor de vijand, een teken van een erg zwakke clan, maar ja, het bleef dan ook natuurlijk Riverclan. 'Ooh Baby girl this is exactly what I want, because you know what, I make it happen myself, I dont wait for it to happen, or wait till others will do it' grijnsde ze. Zolang ze zelfs de controle had kon er niets fout gaan. Kort rolde ze met haar ogen door de woorden, een liefdadig type dus. Sushi zette zichzelf af en ploft op de kat neer. 'It's not about if you can use something out of it, love. Some cats, like me just want to see the cats scream in pain. It's like a game, they get happy if they do it' sprak ze half lachend. 'I dont care about the difference between cats, all I want is to see cats suffer. Like this.. ze zette haar nagels in de kop van de poes en begon die open te trekken via haar neusbrug and smiled a bit.


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 1:30

Ze begon langzamerhand zonder opties te komen zitten en er was geen mogelijkheid die ze had om te vluchten. Toch kon ze haar poot niet heffen naar de poes, hoe dreigend deze ook op haar af kwam. Iets in haar hield haar tegen en ze wist zelf te goed wat het was. Ze was een medicine cat, geen warrior. Ze hoorde niet te vechten en ze wilde het ook absoluut niet. Toen ze binnen Riverclan nog de positie bekleedde van warrior wist ze dat ze had moeten vechten omdat het een deel van haar taak was. ''That wasn't what I ment. For everything you do or choose there is something hiding to retaliate. Wether it is good or bad, it doesn't matter.'' Zei ze zelf weer voor ze langzaam toch bleef staan en de poes aanstaarde. Hoewel haar woorden geen effect leken te hebben op de poes, bleef ze het toch proberen. Ze zou echt alles doen om niet tot vechten gedwongen te worden. Ze schrok zodra de poes op haar rug was geland maar zakte niet helemaal weg onder het gewicht, die kracht had ze dan wel in zich. ''Still it is not necessary to use violence, unless you are trying to hide something you want nobody to know.'' Sprak ze verder maar wist dat ze nu toch in de problemen zat en wellicht niet meer terug naar het kamp kon als ze niks deed. ''All to drown out a certain sorrow that has been tucked away deep, isn't it?'' Vroeg ze maar kon een kreet niet onderdrukken zodra ze de klauwen van de poes over haar neus voelde. Voor ze het door had probeerde ze de poes van zich af te schudden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimevr 1 mei 2015 - 21:25

Een diepe grauw kwam uit haar keel. Meeste katten begonnen stoer te doen, of om genade te smeken, deze poes begon letterlijk onzin uit te kramen over dat dit niet nodig was, dat dit niet de manier was, of dat dit naar haar terug zou komen, karma way. Eerlijk ze had geen idee wat de poes uitkraamde, want woorden was niet echt iets waar Sushi echt op lette, ze vond dat ook helemaal niet nodig om erop te letten. Ze lette op namen, sinds Everstar die van haar verborgen probeerde te houden, en ze lette op het lichaam, de rest boeide haar niet echt heen veel. Smeekgebedes luisterde ze niet naar, ze zou ze toch niet beantwoorden en bedreigingen, wel daarvan kwam toch niets uit dus het was helemaal niet nodig om te luisteren naar een ander. Ze zat op de rug maar de poes zakte niet helemaal door. Ze zou echter geen poot op moeten tillen want Sushi was er vrij zeker van dat ze alle vier de poten nodig had om zichzelf omhoog te houden. En weer begon de poes te praten. Om iets te verbergen. Ze verborg niets, de haat voor de clans, voor alle katten die erin leefde, dat het vrijwel haar leven overnam om zo veel mogelijk katten omlaag te brengen. Om de clans zo veel mogelijk naar beneden te brengen, voor haar leven voorbij zou zijn, en zelf op dat moment zou ze vechtend doodvallen dat was haar nu wel duidelijk. Ze gaf geen antwoord op de vraag en genoot van de kreet in haar oren. Heerlijk. Ze grauwde en zette haar nagels in het lichaam toen ze probeerde om haar ervanaf te schudde. Ze zette hard haar scherpe tanden in het vlees van de achterkant van de poes haar nek en hield die vast.


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimezo 3 mei 2015 - 1:26

Ze vreesde de poes zelf niet, maar met de kennis die ze had over rogues, vreesde ze wel wat haar daden konden aanrichten. Ze had zo onderhand ook wel door dat de poes niet luisterde naar haar woorden, maar daar kon ze niks aan veranderen. Ze vervloekte in stilte haar weerwil om te vechten. Ze had het altijd met woorden gered en er waren zo min mogelijk gewonden vallen. Waarom konden anderen niet inzien dat vechten, of zelfs doden, niet de optie was die ze moesten kiezen. Zelfs met de poes op haar rug kon ze gewoon blijven staan, dat was een ding aan haar bouw waar ze dankbaar voor was. Maar het nadeel was altijd geweest dat ze door onbekende voor warrior werd aangezien en dat bracht ook weer zijn problemen mee. Nu was het binnen alle clans bekend dat zij geen warrior was maar het pad bewandelde dat haar de tegenovergestelde richting op wees. Maar ook als warrior was ze zwaar ongeschikt, het enige waar ze plezier in had kunnen hebben was het jagen. Maar ook de negatieve momenten brachten haar naar plekken en deed haar anderen ontmoeten die bereid waren naar haar woorden te luisteren. Ze vond het nog altijd niet makkelijk om haar vroegere clangenoten te missen maar het idee dat ze ook hen kwaad zou moeten doen maakte haar alleen maar onprettiger als warrior. Het feit dat er niet meer tegen haar gesproken werd gaf haar het moment om weg te zakken in haar gedachtes, zelfs met de pijn die door haar lichaam gierde. Maar de poes was dus niet van plan haar los te laten maar grauwde zacht zodra de poes haar nek vast had. Instinctief trok ze een van haar voorpoten op en liet zich omrollen, hopend zo van de poes af te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimevr 15 mei 2015 - 22:54

Erg veel verzet voelde de poes niet om haar terug te pakken, haar aan te vallen of ook maar weg te jagen, wat was dit nou voor warrior. Dit was een nog zwakker gevecht dan die met Breakingdawn. Die probeerde teminste nog iets terug te doen, deze poes deed helemaal niet, zij deed al het werk hier. Aan de ene kant heerlijk want ze kon de kat dan heerlijk opentrekken voor ze haar zou doden, en ze zou zeker gaan schreeuwen van de pijn, dat deden ze allemaal. Maar aan de andere kant was er niets aan, er zat geen spanning in dit gevecht en dat had ze juist nodig als ze met iemand vocht. Dat was toch op zijn minst een beetje logisch. Erger nog, de poes liets niets merken van de pijn door de wond die over haar kop liep. Ze leek diep in gedachte te zijn met wist zij veel waar die rotkat aan dacht. Ook had het ding opgegeven met redenen zoeken waarvoor Sushi het niet zou moeten doen, haar proberend. Waarschijnlijk had ze door gekregen dat het toch niet zou gaan lukken en had ze het waarchijnlijk opgeven. Hele slimme keuze, Sushi zou daaar zelf alleen maar meer door geirriteerd raken. Over geirriteerde raken gesproken die moest moest echt eens stoppen met haar gedachtes, ze moest eens gaan beginnen met schreeuwen. En daar was het, toen ze in haar nek beet, eindelijk. De poes keek toe hoe haar tegenstander haar poot optilde en voelde dat ze erheen begon te leunen. Grommend sprong ze weg van de poes, Sneeen in haar huid achterlatend waar ze haar nagels had gezet. Ze rolde om en stond binnen een seconde weer overeind en gromde dreigend naar de poes. Ze schudde haar kop even en gromde diep.


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimedi 26 mei 2015 - 23:19

Het was vreemd, ze wist dat ze de technieken wel kende om zichzelf te verdedigen maar ze kon zichzelf er niet toe brengen om actie te ondernemen. Het was een innerlijke strijd die ze op dit moment ook niet aankon. Eindelijk was ze vrijgelaten van haar taak als warrior en had ze die klauwen niet meer nodig om mogelijke schade aan te richten. Maar deze poes was blijkbaar maar op een ding uit, en dat voelde de grote zwarte poes. Toch het moment dat ze zich had willen omgooien sprong de poes van haar rug af, maar niet zonder haar intact te laten. Ze kon een klein kreetje niet onderdrukken het moment dat ze de klauwen door haar huid voelde gaan. Ze had zich al om laten rollen en stond langzaam weer op, haar ogen gericht op de poes. ''Wat is het dat je wilt van mij?'' Vroeg de zwarte poes langzaam voor ze een pas naar achteren zette. Toch zwiepte ze even met haar staart om zichzelf af te lijden van de pijn die ze voelde. Dit ging een hele opdracht worden om zichzelf weer intact te krijgen na dit gedoe. Gelukkig kon ze er bij en had ze ook wel anderen die ze om hulp kon vragen. ''Het is genoeg geweest, je hebt je woede kunnen uiten.'' Mompelde ze langzaam en draaide zich om, wetend dat dat wellicht niet het beste idee zou zijn op dit moment. Ze hadden haar wel geleerd een tegenstander niet de rug toe te keren maar ze wilde nu gewoon terug naar het kamp en de wonden die ze had kon verzorgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 1:34


Het irriterende van die poes was eigenlijk vrijwel alles. Het vocht niet terug, het mekkerde niet, het klaagde niet, het enige wat het deed was denken, waarover, geen idee het was niet te zien op die kop. Sushi was dus eigenlijk alleen maar aan het wachten tot de poes iets zou doen. Het makkelijke was dat ze haar open kon halen zonder ook maar enige tegenslag maar daar was toch niets aan, een gevecht was veel leuker dan dit. Eindelijk kwam het in beweging, om haar van zich af te halen. En eindelijk ook een reactie toen ze opengetrokken werd. Het kleine kreetje pompte in haar oren en schoot door haar aderen. Eindelijk, heerlijk was het. Meteen toen ze neer kwam draaide ze zich weer naar de poes en bekeek wat die zou gaan doen. ''Wat is het dat je wilt van mij?'' Een kille grijns verscheen op haar kop terwijl ze langzaam vooruit stapte. Steeds een stapte dichterbij. 'Blood..' fluisterde ze terwijl haar nagels op de grond tikte met elke stap. ''Het is genoeg geweest, je hebt je woede kunnen uiten.'' mompelde de poes waarna ze haar rug naar Sushi toe draaide. Een kille lach verliet haar bek terwijl ze nog dichterbij stapte. Haar ogen schoten naar de staart. 'Wrong choice to turn your back on me' mompelde ze voor ze het puntje van de staart vastgreep in haar bek grinnikte en trok aan de staart waarna ze haar kop omdraaide. Genietend luisterde ze naar het knakkende geluid van de brekende staart. Ze liet het ding weer los. 'See.. I decide when it's over, and I like my games to take a looooong and painfull time' fluisterde ze grinnikend en keek naar de poes voor haar. Haar staart moest wel enorm pijn doen.


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 23:58

Dit begon met de minuut erger te worden voor de zwarte poes en haar vooruitzicht werd steeds duisterder. Als de andere poes zo door ging was haar eigen toekomst uitermate bleek. Ze deed haar best niks te laten merken en hopelijk gaf de andere poes het op en ging verder op zoek naar een ander. Niet dat ze een ander pijn gunde maar ze was geen warrior die gerust een paar dagen kon rusten. De clan rekende op haar en zeker nu Honeypaw nog niet sterk genoeg was om aan de slag te kunnen. Maar er was een woord nodig om een rilling langs de rug van de poes te sturen. Het leek wel alsof ze tegen Bloodclan sprak, maar dan nog erger. Hoe ging ze hier ooit ongehavend nog uitkomen, buiten de wonden die ze wel al had? Ze keek niet meer naar de poes, wetend dat dan de angst zou doordringen in haar lichaam en ze echt niks meer kon. Maar de volgende zin van de poes deed haar beseffen dat ze in de problemen zat. Dat het niet zo slim was geweest om haar rug naar haar toe te keren had ze ook wel kunnen bedenken maar de pijn die vanuit haar staart tot in elk uiterste eind doordrong van haar lichaam deden haar bijna krijsen. Ze hoefde het niet te horen om te weten dat haar staart niet meer perfect was zoals voorheen. Haar oren zakte plat op haar kop en haar vacht kwam langzaam omhoog. De pijn die ze nu voelde trok haar over haar grenzen en met een ruk draaide ze haar kop om, woede brandend in haar ogen. ''You...'' Grauwde ze en draaide zich langzaam op, toch iets uit balans vanwege de pijn in haar staart. Ze wierp een blik en zag dat ze de punt van haar staart niet meer kon redden, maar voor het eerst sloeg ze haar klauwen uit en sloeg ze zonder na te denken naar de poes, het beetje training dat ze had gehad vergetend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimewo 5 aug 2015 - 13:40

Of ze vandaag zien had om een slachtoffer te maken wist ze nog niet precies maar een beetje lol maken door het lichaam van de zwarte poes kapot te scheuren telde niet als een slachtoffer. Hell, desnoods zou ze de poes naar het kamp dragen wanneer die dat zelf niet meer kon, dat klonk nog vrij eerlijk of niet. Een beetje tussen leven en dood, als ze een goede medicine cat hadden was dat zo weer opgelost. Al wist ze niet goed van Riverclan wie de medicine cat was en of die nou goed of slecht was in het werk dat hij of zij deed. Waarschijnlijk wel want ze had nergens commentaar vandaan gehoord, en meestal als er iets niet goed was hoorde je overal commentaar vandaan. Hmm, alleen maar beter voor de poes voor haar. De poes die wilde vluchten, wilde wegrennen van het gevecht. Wat voor warrior was dit nou dan. Eentje die niet alleen een rogue gewoon in het territorium liet maar ook nog eens weg ging rennen voor een gevecht. Ze riep ook niet om hulp, al dacht ze niet dat het zou helpen als er een andere kat bij zou komen. de poes voor haar had dan wel een grote bouw maar ze was niet getraind, haar gehele bouw was weggegooid, ze telde als niets. En een warrior kon ze wel aan gezien die zwarte kat toch het liefst vluchtte. Maar dat ging ze niet toelaten, nog niet teminste. En maar goed ook want vlak nadat ze de staart geknakt had, op een ongenezelijke manier gebroken had kreeg ze een reactie. Een kwade, en eindelijk, eindelijk haalde de poes naar haar uit. Nu begon het pas. Lachend sprong ze weg voor de klauw en sprong meteen terug om de nekvel van de poes tussen haar tanden te nemen en te trekken. Als ze een klap kreeg maakte het haar niet uit, zolang ze maar ergere wonden bij haar tegenstander maakte.


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimevr 7 aug 2015 - 23:13

Haar woede had haar praktisch geblindeerd van het feit dat zij geen schijn van kans maakte tegen de onbekende poes. Maar nu wist ze ook waar de expressie blinde woede vandaan kwam. Het kon haar niet schelen wat er zou gebeuren, maar ze weigerde nu zonder tegenstrijd te geven neer te gaan. Al kon dat voor haar in haar dood eindigen. Tenzij de poes besloot haar andere zwakte te pakken maar voor zover zij wist, was het haar eigen geheim. Het feit dat zij niet kon zwemmen en bang was voor water, was iets wat ze nooit duidelijk had uitgesproken tegen onbekende.
Zodra de poes haar nekvel vast had liet ze zich gewoon vallen en gooide haar lichaam over dat van de poes heen in een poging om los te komen. Ze had geen idee of dit überhaupt zou gaan werken, maar ze moest iets doen om los te komen. Haar achterhand draaide ze zo dat ze net met de klauwen van haar achterpoten kon trappen naar het lichaam van de andere poes, hopend om daar iets van schade aan te richten.  Toch schreeuwde in haar achterhoofd een stem dat ze moest maken dat ze wegkwam, maar haar woede had daar de overhand op en het werd weg gedreven. Haar normaal kalme, tegemoetkomende, en gevechtsontwijkende mentaliteit was als sneeuw voor de zon verdwenen. Het beeld dat het achterliet was iets wat de zwarte poes zelf nooit had willen zien van zichzelf en ook toonde het dat de poes toch echt wel vuur in zich had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimeza 8 aug 2015 - 0:12

Nu pas begon de zwarte poes echt verdedegingen in te schakelen. Maar het zou niet lang meer duren voor die echt neer zou zakken. Ze had meer dan genoeg worden al aangeraakt en de pijn van haar geknakte staart kwam er ook nog eens bij, ja het zou niet meer lang duren voor de poes door de pijn tenonder zou gaan. Maar tot die tijd moest Sush toch echt gaan opletten met waar ze naar bezig was, want nu was de poes kwaad. Echt kwaad en dat zou haar alleen maar sterker maken, zeker als die niet meer wist waar ze mee bezig was. Een rode waas voor haar ogen kreeg. Hoewel Sushi nu toch wel wist dat ze dit ging winnen wilde ze liever niet dat zij zelf erge wonden kreeg. Als ze niet te veel gewond was kon ze die warrior van niets nog naar het kamp dragen ook. Dat zou geweldig zijn, het kamp inlopen met het lichaam en dan gewoon weg lopen. Ja, dan zouden ze in ieder geval wel door hebben wie ze was. Ze liet haar nekvel meteen los en draaide zo snel mogelijk weg zodat ze de poten in haar rug voelde in plaats van haar buik. Meteen sprong ze weer op en sprong weer naar de poes voordat ze haar nagels naar de pluizige buik stuurde en haar tanden in de staart zette zodat het puntje alleen maar meer pijn deed en trok er wat aan. Dat terwijl ze haar eigen staart hoog hield zodat die niet gegrepen kon worden en probeerde met haar achterpoten de buik van de poes open te rijten.


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First degree, almost murder DPKsfdL
GAB MCGABS
948
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender:
Rank:
Whisperwind
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimeza 8 aug 2015 - 2:02

Haar staart deed veel teveel pijn al had ze het idee dat ze het gevoel aan het eind kwijt ging raken. Althans als ze geluk had zou dat gebeuren want dat scheelde haar een hoop ellende. Ze wist dat ze zich er zo erg aan ging ergeren als het moest genezen dat ze hem er waarschijnlijk nog af zou bijten. Ze maakte dan ook absoluut geen kans tegen deze kat. Ze merkte dat de poes haar nekvel losliet waardoor ze zichzelf meer bewegingsvrijheid had en iets van weg kon komen maar ver werd het niet want opnieuw was haar staart de klos. Ze sloot haar staart even uit haar hoofd en draaide zich om om alleen uit te halen met een grauw. Zelfs al was ze groot en sterk, dit begon nu al zijn tol te eisen bij de zwarte poes. Ze trok opnieuw haar achterpoten op om te trappen, maar had geen idee meer of ze er genoeg kracht achter kon zetten. Adrenaline hield haar lichaam gaande maar, het zou haar niet ver meer brengen. Ze liet geen kreet meer terwijl ze al half door haar voorpoot zakte. De pijn kon haar al niet veel meer schelen, dat ging ze nog heel lang voelen maar ze verloor gewoon steeds meer kracht uit haar lichaam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sushi
Member
First degree, almost murder DPKsfdL
Tess'
2700
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sushi
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitimeza 8 aug 2015 - 2:18

En zekerder kon ze er niet van zijn dat ze richting het einde kwamen. De poes onder haar probeerde niet eens haar staart te bevrijden waardoor Sushi alleen maar aan het ding begon te trekken. Met een grauw liet ze het ding echter los toen ze een klauw tehen haar achterpoot voegde. Grommend keek ze naar de poes die steeds meer kracht leek te verliezen. Ook toen ze met haar achterpoten tegen Sushi's buik terecht kwam kwam ze niet verder dan enkel een ondiep sneetje hier en daar. Hier was geen gevecht meer mee te houden. Snel sprong ze van de poes af toen die door haar voorpoot zakte. Nu was het enkel nog wachten. Rustig stapte ze een eindje verder, licht hijgend en ging zitten. Waarna ze haar staart om haar poten legde en ze haar voorpoot begon te likken alsof er niets gebeurd was. Ze had al besloten dat ze het zwarte ding terug naar het kamp zou dragen. Maar daar had ze wel de nodige energie voor nodig en dat kon ze nu even krijgen terwijl ze wachten tot de poes buiten bewustzijn was.


私は最高だ
First degree, almost murder 2cf2wytFirst degree, almost murder Oa4wv7
Bene facis, sum nimis terribilis

:stuff and things:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: First degree, almost murder   First degree, almost murder Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
First degree, almost murder
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: