This is a warning 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 This is a warning

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Butterstar
StarClan
This is a warning XbUUF0W
Michelle
6640
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: This is a warning   This is a warning Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 15:05


 
     
 
     
 

             
             

                   
Butterstar
"There was no storm, no fury. There was some new quiet in her, but it didn’t shrink or wilt her. Rather, it seemed to enlarge her. She was no mere weapon as she was trained to be, but a woman in full command of her power, unbowed and unbroken


             

                 

Butterstar's diep blauwe ogen stonden strak voor zich uit gericht. Ze had dit lang genoeg aangezien maar het feit dat Wolfgaze nog altijd in de medicine cat den lag dankzij die verdomde dassen maakte haar alleen maar bozer en bozer. Op de gathering had ze al gevraagd of Windclan zelf deze beesten aankon maar het was duidelijk dat ze dat niet konden of het boeide ze niet en dat was iets waar Butter niet langer tegen kon. Ze bracht haar ranke lichaam omhoog en sprong haar rots op. Ze hoefde haar roep nieteens te doen om te zien dat meerdere katten haar kant al op kwamen. Het was waarschijnlijk meer dan duidelijk dat het de laatste tijd niet helemaal helder was in het hoofd van de leader. Ze maakte zich zorgen om vele dingen, een daarvan was deze.. "Ik zal vandaag Windclan opzoeken." Begon ze koeltjes. "De dassen hebben nu te lang rondgedwaald en eisen steeds meer slachtoffers op. Niet alleen onze clan word zwaar gegrepen maar Shadowclan en Thunderclan ook en alsnog weigert Windclan iets te doen!" Een grom gleed over haar lippen van irritatie. "Ik zal een kleine patrol meenemen. Vulturewing, Dreamflame en Futuresong jullie zullen met mij mee gaan." Ze keek strak naar de drie warriors voor ze haar kopje omdraaide naar een jonge apprentice. "Leatherpaw jij zal jouw mentor vergezellen naar Windclan." Ze knikte even en keek weer op. "Creamyfrost, jij past op het kamp tot wij weer terug zijn." Een glimlach gleed naar de twee katten voor ze van de rots sprong en met haar staart sloeg om haar patrol mee te nemen.

De tocht was lang maar gelukkig was het weer vergevinggezind en al snel stak de Flamepoint over de grenslijn. "Hou je ogen open voor windclanners. Ik heb geen zin in een confrontatie voor we bij het kamp aangekomen zijn." Haar stem was koeltjes terwijl ze verder liep en keek naar de apprentice. "Probeer deze weg te onthouden Leatherpaw. Het is altijd in jouw voordeel als je de weg naar het kamp van je vijand kent." Mompelde ze alleen het verder overlatend aan Futuresong terwijl ze doorstapte.

Al snel kreeg ze het kamp in zicht en duwde zichzelf door de ingang. Haar gehele uitdrukking werd nog kouder en emotielozer starend naar de windclanners die ongeveer evengroot waren als zij zelf. Ja voor een Riverclanner was de leader klein, maar ze was snel en sterk en als het op een gevecht uitdraaide wist zij zichzelf te verdedigen. "Everstar!" Haar stem schalde over het kamp terwijl ze haar ogen samenkneep het kamp afspittend.

-Alle windclanners mogen reageren. Alleen het groepje RCérs die gekozen zijn.
and that was a dangerous thing


             

             

           
           
         

Table Code © The Amazing CHIP!One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
This is a warning Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 15:18Rust was haar blijkbaar niet gegund. Het was nauwelijks twee dagen geleden dat Everstar een nieuwe deputy aan had moeten stellen en er waren blijkbaar alweer problemen. Dit keer was het Butterstar. ThunderClan en ShadowClan waren haar al voorgegaan, maar met RiverClan waren er tot nu toe geen problemen geweest. Blijkbaar stond dat op het punt te veranderen. "Everstar!" riep Butterstar. De lichtoranje WindClan leidster liep naar haar toe. "Wat kom je hier doen, Butterstar?" vroeg ze fel. Ze zag er gezond uit, beter dan twee dagen geleden, na haar gevecht met een das. Van de schrammen en krassen was niets meer te zien. Ook de lichte wond die Lionroar had toegebracht was verworden tot een onder haar vacht onzichtbare lijn. Daar was Everstar wel blij mee. Uit het oog, uit het hart. Ze bewoog niet en keek Butterstar recht aan terwijl ze op een antwoord wachtte.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

This is a warning 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
Will the real Mimi girl please stand up
341
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is only a number
Gender:
Rank: Warrior
Wolverinebite
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 15:30


De jonge kater had eigenlijk gehoopt op iets van een dag rust. Hij had graag met Lionroar willen jagen. Gewoon even oud mentor en apprentice onder elkaar maar inplaats daarvan was hij vandaag in het kamp gebleven. Maar ook hier was hem geen rust gegunt. De stem van de riverclan leadster liet hem met een grom opkijkend maar wat hij zag liet zijn ogen langzaam groter worden. Zijn evenbeeld geweldig. De riverclan warrior Futuresong zijn halfzus was mee. Waarom moest dat kreng zo op haar lijken.. Zo precies hetzelfde zijn. Het liet zijn vacht tintelen van irritatie terwijl hij omhoog kwam en naast Everstar ging staan. Wat Butterstar wou boeide hem geen flikker. Wat hem wel boeide was dat Futuresong hier was. "Futuresong.." Mompelde hij kil ter begroeting zijn pluizige staart heen en weer slaand. Nee hij was niet blij met haar aanwezigheid in ZIJN kamp.This is a warning Np03d1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
StarClan
This is a warning BBTakD
Bunny
2029
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 17:00

Whitelion

Hij keek op toen de visgeur zijn neusgaten bereikte en stopte met wat hij aan het doen was. Een kleine delegatie van Riverclan kwam het camp ingelopen, alsof het hun thuis was. Zijn blik werd koud en hij stond op om naar hen toe te stappen. Ook Everstar kwam haar den uit en vroeg fel aan Butterstar wat ze hier kwam doen. De twee poezen waren praktisch even groot, maar de witte kater stak met kop en schouders boven de kleine leaders uit. Hij liet een zacht gegrom horen in de achterkant van zijn keel, zo zacht dat het amper hoorbaar was maar wel onbewust bijdroeg aan de kille sfeer die er over het camp neergedaald was vanaf het moment dat de visfreters poot zetten op de open plek. Ook Wolverinebite stond naast Everstar en begroette kil een van de katten die ze meegenomen had. Even schoot het door zijn hoofd hoe de twee elkaar kenden, maar daar hoefde hij zich geen zorgen over te maken. Wolverine was loyaal, daar viel niet over te twijfelen. De vijand kennen was alleen maar belangrijk. Daarover gesproken..
"Als dit een verkenningsmissie is om ons camp te komen bekijken zodat je een strategie kunt bepalen, dan zou ik maar zorgen dat je wegkomt - je wil niet weten wat we met de andere clans die het geprobeerd hebben gedaan hebben." Hij zei het kil, emotieloos, en niets in zijn stem verried de bedreiging die wel van zijn woorden afscheen. Ze moesten op hun tellen passen als ze hier ooit levend vandaan wouden komen.


This is a warning BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
116
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Leatherpetal
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 17:23

Leatherpaw voelde zich doodsbenauwd na de ceremonie in het camp. Nu waren ze op weg naar de WindClan, maar met Futuresong aan haar zijde voelde ze zich rustiger. Tegelijk voelde ze zich onbeschrijflijk trots. Wie bad gedacht dat een jonge Apprentice als zij mee mocht gaan?
'Hou je ogen open voor WindClanners. Ik heb geen zin een confrontatie voor we in het camp zijn,' waarschuwde Butetrstar koeltjes toen ze de grens over waren. Daarna wendde de flamepoint zich tot de bruine Apprentice. Ze rilde van opwinding. Probeer deze weg te onthouden Leatherpaw. Het is altijd in jouw voordeel als je de weg naar het kamp van jouw vijand kent.' De bruine poes knikte snel. Ze bestudeerde elk stukje weiland dat er te bespeuren was. Als Butterstar iets zei, zou ze dat ook doen.
In het kamp gekomen zette Butterstar haar mond open. 'Everstar!' Leatherpaw zette een stapje dichter bij haar mentor. Een kamp vol vijandige katten was wel een van de gevaarlijkste plekken die zij ooit had gezien.
Al snel waren er WindClanners gekomen, waaronder een witte kater en een lichtrode poes. Was dat Everstar?
Er was nog iemand bij die behoorlijk geïnteresseerd in Futuresong was op een verkeerde manier. 'Futuresong...' mompelde de kater kil tegen de grijze poes en Leatherpaw schuifelde nog iets dichter tegen Futuresong zodat haar vacht die van haar mentor raakte. Ze keek haar mentor vragend aan. 'Futuresong, wie is die kat?' fluisterde ze nauwelijks hoorbaar. Maar nog banger was ze van de witte kater, die hen beschuldigde dat ze hun kampje gingen verkennen om ze vervolgens aan te vallen. Het leek het beste om niks te zeggen, besloot Leatherpaw. Wie dacht hij wel dat hij was! 'Dat willen we niet...'' mompelde Leatherpaw zacht en nauwelijks hoorbaar. Haar stem klonk een beetje protesterend maar dat nam ze al gauw terug, want ze boig haar kopje ter verlegenheid en schaamte. Ze zou de situatie in de war brengen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
Flame
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons [ 2 years + 4 months]
Gender:
Rank: Warrior
Vulturewing
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 19:40

Ietwat verrast was Vulturewing toen Butterstar samen met de andere katten haar had opgeroepen om mee te gaan. Zo goed kende ze de leidster ook niet, maar het betekende wel dat ze vertrouwen had in Vulturewing. De reis ging gelukkig spoedig en eenmaal in het kamp aangekomen was Vulture een stuk nerveuzer geworden en haar staart ging vluchtig op en neer. Ook lagen haar oren half naar achteren. Haar ogen gingen vluchtig rond bij het zien van de opkomst van alle Windclan katten, niemand was blij met hun bezoek, dat was duidelijk. "Als dit een verkenningsmissie is om ons camp te komen bekijken zodat je een strategie kunt bepalen, dan zou ik maar zorgen dat je wegkomt - je wil niet weten wat we met de andere clans die het geprobeerd hebben gedaan hebben." Klonk het van een witte kater. 'Oh we zullen het goed onthouden.' Gromde Vulture richting de kat. 'Dan weten we tenminste waar we die verdomde dassen heen moeten sturen.' Normaal zou Vulture dit nooit gezegd hebben maar ze was angstig en nerveus en het bracht de kwade kant van haar naar boven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
Juulepuul.
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank: Apprentice
.Dragonpaw
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 20:46

Met een konijn tussen haar poten en opgedroogd bloed rondom haar kaken lag de kleine apprentice in een hoek van het kamp. Na even te hebben kunnen 'genieten' van haar prooi werd ze al snel weer getrokken naar de opkomende heisa in het kamp. Bij het zien van RiverClanners voelde ze de irritatie in zich al opkroppen. Met een zwiep van haar pluizige staart stond ze op en stapte op de katten af. Haar oren waren naar achteren gevouwen en haar staart begon steeds wilder heen en weer te zwiepen. ''En wat moeten deze visvreters hier in óns kamp,'' gromde ze. Misschien maakte haar kleine lijfje en magere pootjes geen gevaarlijke indruk, maar haar houding sprak luider dan haar gedaante.CUT MY LIFE INTO PIECES
This is a warning WJUtBlH
THIS IS MY LAST RESORT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
Chi
572
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Spottedwish
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimevr 1 mei 2015 - 15:00

Ook haar was de plotse aanwezigheid van de nieuwkomers niet ontgaan. Met onhoorbare stappen drong ze zich door de menigte heen en merkte ze het gestalte van enkele Riverclan katten op. Vooral Butterstar was haar opgevallen. Het duurde niet lang of Everstar had zich laten horen, waarna ook Whitelion zijn stem bekend maakte. Irritatie borrelde bij haar op toen de witte kater een dreigement over zijn lippen speelde, echter viel dit niet aan haar houding te merken. Andere Cland mochten niet te weten komen dat sommige Windclanners niet tevreden waren met de nieuwe aangestelde deputy. Alsnog vond de gevlekte kattin het niet bepaald snugger om vrijwel meteen de indringers een waarschuwing te geven. Maar goed. Spottedwish slikte even de rest van haar humeurige gedrag jegens de witte kater weg en besloot toe te luisteren, ergens toch wel nieuwsgierig zijnde waarom de Riverclanners hier waren.


So you say I'm complicated > But you've had me underrated
This is a warning AQQbnsh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
Meike
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender:
Rank: Warrior
Dreamflame
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimevr 1 mei 2015 - 20:21

toen Dreamflame hoorde dat ze meemoest, met Butterstar naar de windclan. liep ze snel mee. toen ze Everstar hoorde maakte haar hart een sprongetje van schrik, toen de andere Windclankatten kwamen werd ze nerveus, ze was liever gaan jagen. maar de Windclan deed niks aan de Dassen, en dat zou anders moeten. nieuwsgierig keek ze naar de andere katten, hoe zouden die leven op deze kale vlakte? ze hoopte dat ze niet zou hoeven vechten, dat zou alleen maar vijandigheid oproepen tussen de Clans! ze zouden beter kunnen gaan praten. zij zelf zou rustig afwachten wat er zou gebeuren, de Clan ging voor alles.


This is a warning Tumblr_ltwmnvXWKG1qb6t6wo1_500
I'f you can Dream it, you can Do it, never let an old Flame burn you Twice.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimevr 1 mei 2015 - 23:30

Haar ogen werden groot, haar vacht ging wat omhoog staan. Mee? Naar de Windclan? De clan waar haar dubbelganger zich bevond, wiens ziel ze er wel uit zou willen rukken? Of wat daar van over was in zijn lichaam. Ze ontspande zich toen ze hoorde dat haar apprentice mee moest, de kleine kat had er niks aan gehad als ze zich nu kinderachtig ging gedragen. Kort keek ze de leider aan toen ze haar apprentice aansprak en toen knikte ze. "Juist Leather. Wat er ook gebeurt, ik wil dat je kalm blijft. Zelfstandigheid, weet je nog? Daarbij, er zijn er vier oudere katten bij je, en een daarvan is de leider. Oké?" Ze wachtte niet echt op antwoord en volgde Butterstar door de ingang van het kamp. Gelijk wou ze gaan sissen, maar dat was iets wat ze niet kon doen. Ze moest zich groot houden, iets waar de kater blijkbaar niks van snapte. Haar naam werd kil uitgesproken, en voor ze iets terug kon zeggen werd er een vachtje in de hare geduwd. "Niemand Leather, een onvolwassen kreng dat zich niet gedeisd kan houden." Ze keek de kater kil aan, die nu naast Everstar stond. Hoe graag ze hem wou verworden werd een beetje psychisch, maar het was er toch.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
This is a warning 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
Lolo(beest)
288
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Thornheart
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimeza 2 mei 2015 - 22:25

Met rustige passen volgde Thornpaw de Riverclangeur die hun territorium leek te bedwelmen. Tot haar verbazing leed deze naar het kamp toe, en met versmalde ogen rende ze deze richting op. Al snel was het duidelijk dat er niet alleen maar Windclanners in haar kamp waren, nee, die visvreters waren hier ook. Met een glimlach trippelde ze langs alle katten heen, en ging rustig ergens achterin liggen, waar ze alles goed in de gaten kon houden maar niet mee hoefde te doen of op zou vallen.
Het werd haar al snel duidelijk dat Butterstar helemaal niet vrolijk was en met rechtopstaande oortjes volgde ze het gesprek. Iets over de dassen die hun gebied terroriseerden, en dat zij die weg moesten jagen. Thorn gromde zachtjes. Met alle plezier, maar helaas hadden ze daar niet de warriors voor. Alsof zij geen last hadden van die mormels.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
116
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Leatherpetal
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimezo 3 mei 2015 - 8:35

Al van af het begin had Leatherpaw gemerkt dat Futuresong gespannen was, zelfs nu ze antwoord gaf. 'Niemand Leather, een onvolwassen kreng dat zich niet gedeisd kan houden,' antwoordde de grijze poes kil en staarde met een even harde blik naar de grijze kater. Hij leek op haar, vond de Apprentice. Het leek wel een exacte kopie van haar mentor...
Elke tel in het Windclancamp voelde de bruine poes hoe de spanning erger werd. 'En wat moeten die visvreters in ons kamp,' hoonde een poes, een paar moons ouder dan Leatherpaw. Leatherpaw begon zich ongemakkelijk te voelen en dat werd er ook gezien, want haar staart werd wat dikker dan normaal. De bruine poes keek haar mentor opnieuw aan met haar gele ogen. 'Ja, volstaat dit?' fluisterde ze wat angstig tegen haar mentor zodat alleen zij het kon horen. 'Kunnen we nu gaan?' Hoe sneller ze hier weg was, hoe beter, dacht Leatherpaw. Dit ellendige kamp met hun ellendige katten was als een Dark Forest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
This is a warning XbUUF0W
Michelle
6640
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimezo 3 mei 2015 - 22:10


 
     
 
     
 

             
             

                   
Butterstar
"There was no storm, no fury. There was some new quiet in her, but it didn’t shrink or wilt her. Rather, it seemed to enlarge her. She was no mere weapon as she was trained to be, but a woman in full command of her power, unbowed and unbroken


             

                 

Een donkere blik bleef in haar diep blauwe ogen hangen terwijl haar staart geiriteerd heen en weer zwiepte. Haar ogen vlogen al snel naar de leader van dit stelletje hazenvreters en ze trok even met haar oren en halve knik ter begroeting gevend. Voor ze echter antwoord kon geven op Everstar's vraag had de witte kater die bekend stond als Whitelion zich er al tussen gepropt wat een sis van Butterstar opleverde. Ze had vaag dingen meegekregen over dat Lionroar niet meer bij Windclan hoorde en zijn absentie op dit moment versterkte alleen maar die woorden maar dat was alsnog geen rede voor de eerste de beste warrior om te spreken alsof hij koning van het zandkasteel dat Windclan hoorde te zijn was. "Who died and made you king?" Mompelde ze daarom ook slechts droogjes maar stuurde een waarschuwende blik naar Leatherpaw al vloog die snel naar de calico she cat in haar gezelschap. Zonder woorden sprak ze Vulturewing toe. Ze diende haar mond te houden en zeker nu de mood al gezet was op vijandig. Heel even liet ze haar ogen over de katten gaan die zich al verzameld hadden voor ze koeltjes naar Everstar keek. "Zoals Vulturewing al zegt. Wij komen hier met een laatste waarschuwing Everstar." De leadersnaam had een bijna spottende klank terwijl de flame point haar keel schraapte. b]"Al moet ik eerst zeggen dat jouw kamp bewaking echt op en top is. We konden zo doorlopen."[/b] Speels grijnsde ze heel even voor ze haar serieus aankeek. "Ik word moe van het feit dat jij jouw problemen niet onder controle kan houden." Nagels werden de losse grond in gedrukt. "Ik geef je tot de volle maan om voor eens en voor altijd van die dassen af te komen. Anders zal ik het in eigen poten nemen." Haar oren vielen plat naar achteren. "En geloof me Everstar. Wij zijn niet de vrolijkste als wij andermans klusjes moeten opknappen." Haar staart werd iets dikker voor ze haar gehele houding ontspande en ging zitten haar poot likkend. "Want ik kan je verzekeren m'dear. Shadowclan is niets in vergelijking tot waar wij toe in staat zijn." Haar woorden waren kil maar stil. Enkel bedoeld voor Everstars oren terwijl ze de leader strak aankeek een emotieloze koele uitdrukking in haar ogen. Oh ja. Als katten dachten dat dankzij alles Riverclan zwak was geworden. Hadden ze aan het verkeerde eind gezeten. In de tijd van stilte had zij de clan sterker en sterker zien worden. Ze hoorden bij elkaar. Een strak leger klaar om aan te vallen. En dat was iets.. Waar je niet mee zou moeten willen zotten.
and that was a dangerous thing


             

             

           
           
         

Table Code © The Amazing CHIP!One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
This is a warning Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimema 4 mei 2015 - 20:41"Who died and made you king?" mompelde Butterstar. "Hij is mijn deputy, hij heeft recht van spreken", miauwde Everstar kalm. Die kalmte werd lastiger te bewaren toen Butterstar met haar waarschuwing kwam. "Die dassen zouden allang weg geweest zijn als de andere clans ze niet voortdurend ons gebied op joegen. De tweebenen hebben hen misschien op ons gebied los gelaten, maar WindClan is niet als enige verantwoordelijk", antwoordde ze kil. De dassen trokken zich niets aan van grenzen. Ze teisterden de andere clans net zo goed, niet omdat WindClan ze naar hen toe joeg, maar omdat ze zelf de grenzen over banjerden. Als alle clans ze gewoon niemandsland in zou jagen en niet terug over de WindClan grens, zou dit hele probleem er allang niet meer zijn. Op Butterstars bedreigingen sloeg ze verder geen acht. Die kat was nog maar net leidster geworden, ze wilde gewoon duidelijk maken dat ze ondanks haar weinige ervaring als leidster niet minder sterk was. Iedere nieuwe leader deed dat, het was loze praat.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

This is a warning 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
Will the real Mimi girl please stand up
341
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is only a number
Gender:
Rank: Warrior
Wolverinebite
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimeza 9 mei 2015 - 16:34


Koud staarde de jonge kater naar zijn half zuster die iets tegen de apprentice naast haar zei. Oh had ze een apprentice gekregen? Moest ze zich zeker wel goed mee voelen. Een harde blik bleef in zijn koude emotieloze ogen staan luisterend naar wat Everstar en Butterstar bespraken. Gadver ze hadden wel verdomde betere dingen te doen dan die uit de kluiten gegroeide beesten verjagen. Ze waren nogsteeds verzwakt van Shadowclans aanval zijn aandacht werd echter al gauw terug getrokken en een grijnsje gleed over zijn lippen. "Nou zeg noem je me nou zo maar niemand." Hij grinnikte zacht zijn hoofd schuddend.This is a warning Np03d1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
This is a warning XbUUF0W
Michelle
6640
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimeza 9 mei 2015 - 16:45


Butterstar
"There was no storm, no fury. There was some new quiet in her, but it didn’t shrink or wilt her. Rather, it seemed to enlarge her. She was no mere weapon as she was trained to be, but a woman in full command of her power, unbowed and unbroken
Haar blik bleef koud en hard terwijl ze naar de windclan leader keek. Natuurlijk nam die haar woorden niet al te serieus. Zag de bedreiging niet in haar gezicht. Tja. Het zou wel komen. Het zou vanzelf wel komen als het te laat was that is. Haar staard zwaaide heen en weer terwijl ze haar aankeek. "Ze zijn volgens mij nog altijd jouw verantwoordelijkheid Everstar." Ze staarde haar strak aan. "Jouw territorium jouw problemen. Ik had mijn hulp op de Gathering al aangeboden." Mompelde ze koeltjes. "Ik ben er klaar mee Evertar meer dan klaar." Mompelde ze koeltjes haar nagels in de grond duwend. "De tijd dat Windclan hulp kon vragen aan Riverclan is nu voorbij. De volle maan Everstar. Daarna zal ik het regelen met de nodige gevolgen van dien." Ze staarde haar kil aan voor ze naar de witte kater keek. "Als ik jou was zou ik mij meer zorgne maken over of er nog een kamp over is met die beesten zo dichtbij als ze jullie ontdekken dan over Riverclan die jullie kamp aan zou kunnen vallen." Mompelde ze koel en hard.
and that was a dangerous thing
Table Code © The Amazing CHIP!One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning QP0r8bx
giro555
1285
Actief
"Uncertainty is the most stressful thing."

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Futuresong
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimeza 9 mei 2015 - 21:05

Ze sloeg haar staart beschermend om Leather heen. "Rustig, hij kan je niks." Ze grinnikte en negeerde hem vervolgens vol, ze ging haar tijd niet besteden aan hem kom nou. In plaats daarvan luisterde ze naar Everstar, Whitelion en Butterstar. Ze wou drie keer bijna invliegen maar besloot dat niet te doen, ten eerste wist ze niet zeker wat Butterstar daar van zou vinden ten tweede zou het haar misschien in de problemen brengen. Daarom ging ze maar met een grom naar de Windclan leider, en knikte op de laatste woorden van Butter. Even keek ze weer haar "tweeling" aan, alleen maar om een arrogante blik te schenken.


✞ Raza ✞ Glowstick Futuresong
This is a warning 4KAtOpk
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This is a warning DPKsfdL
116
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank: Young Warrior
Leatherpetal
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimezo 10 mei 2015 - 8:45

'Rustig, hij kan je niks.' Leatherpaw voelde Futuresongs staart tegen haar middel, beschermend en zacht. De bruine poes voelde zich wat veiliger, maar Butterstars woorden drongen tot haar heen. Butterstar waarschuwde de WindClanLeader, maar de Apprentice vreesde voor geen reactie. Everstar was koppig, vond Leatherpaw, dus zo gemakkelijk zou de poes samenwerking gunnen met Riverclan. Bovendien deed die witte, grote kater, waarvan Leatherpaw zijn naam niet meer wist, behoorlijk tegenstribbelend. Hoe lang zouden ze hier nog zitten?
Toen was het genoeg voor de flame-point. 'De maat vol.' Leatherpaw schrok. Ze zouden toch geen vijandschap opbouwen? De bruine poes droeg een zorgelijk gevoel op haar schouders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
This is a warning Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimema 11 mei 2015 - 19:53Everstars vacht rees op. Butterstar ging te ver. Hoe durfde die kat hen te bedreigen in hun eigen kamp? "WindClan neemt geen bevelen aan van RiverClanners. Als het onze problemen zijn, bemoei je er dan niet mee. Ons territorium, onze keuzes. Jaag die dassen van je eigen gebiedje af en laat ons het onze beheren", grauwde ze. Ze zwiepte met haar staart. "Wilde je nu alvast een gevecht of zal ik een paar van mijn warriors jullie naar de grens laten escorteren?" Ze keek Butterstar strak aan terwijl ze haar nagels uitsloeg. Als die visvreter een gevecht wilde, kon ze het krijgen. Everstar zou zo aan kunnen vallen. Butterstar en haar paar warriortjes maakten geen schijn van kans tegen een hele clan. Everstar vroeg zich af hoe sterk de gehele RiverClan op dit moment was. Ze hadden lange tijd geen problemen met hen gehad, dus het was moeilijk in te schatten. Juist daarom wilde Everstar geen grote aanval op de dassen uitvoeren. Ze konden die beesten wel verjagen, maar er zouden gewonden vallen, of zelfs erger. WindClan was al verzwakt door de aanval van ShadowClan van zo kort geleden, ze konden dit er niet bij hebben. Ze zouden te kwetsbaar worden voor aanvallen van de andere clans.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

This is a warning 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
StarClan
This is a warning BBTakD
Bunny
2029
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: This is a warning   This is a warning Icon_minitimema 11 mei 2015 - 20:24

Whitelion

Met toegeknepen ogen keek hij de riverclan mormels aan, maar de grote kater zei verder geen woord. Hij wachtte op het goed emoment om zijn mening te zeggen, en wist uit ervaring dat je soms beter je mond toe kon houden. Zeker bij politieke discussies, want daar waren ze snel op hun teentjes getrapt. Again, wist hij uit ervaring. De deputy knorde echter met goedkeuring toen hij hoorde hij Everstar reageerde. Ze moesten zich niet zwak laten blijven - iedereen dacht vast al aan Windclan als de zwakste clan, die nog verslagen word in hun eigen camp. Aan dat imago zou hij hen wel snel vanaf helpen. Even keek hij de rosse poes uit vanuit zijn ooghoekjes, voor de witte kater bijna onmerkbaar een klein stapje naar voren deed. "Ik zal ze wel het territorium uit escorteren.", zei hij, al was uit zijn toon duidelijk dat de finale beslissing bij Everstar lag. Tuurlijk was hij ouder en ervarener dan haar, en eigenlijk had hij haar oordeel niet nodig - maar hij wou aan haar goede kant blijven, wou hij haar vertrouwen terugwinnen. en dat vertrouwen kon nog wel van pas komen. "Zodat de konijnen jullie niet opfreten" Het laatste mompelde hij er maar achteraan, amper hoorbaar - hij durfde te wedden dat zelfs Everstar, die vlak naast hem stond, problemen had met het te verstaan. Maar het was dan ook niet voor andermans oren bedoeld.


This is a warning BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This is a warning
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: