ontdekken {Open 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ontdekken {Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wagbright
Member
ontdekken {Open  DPKsfdL
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ~
Gender:
Rank: Young Warrior
Wagbright
BerichtOnderwerp: ontdekken {Open    ontdekken {Open  Icon_minitimedo 7 mei 2015 - 20:22


Wagbright stapte door het windclan territorium. Zonder spanning stapte rond alsof ze in haar eigen clan was. Toch was ze behoedzaam. Ze stopte een paar keer en rook in de lucht om een geur te ruiken, maar steeds rook ze niets. Wag zag een rots staan. Daar sprong ze op en zag ze een deel van de windclan territorium. Wag's rosse vacht woelde door elkaar. De wind aaide haar. Zo leek het. ze zag een muis lopen voor de rots. Toch bleef ze zitten waar ze was en keek ze naar de lucht. Jagen op een ander territorium mag niet. Ze zuchtte en ademde de mooie geuren in.


ontdekken {Open  Acbs51
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ontdekken {Open  DPKsfdL
een mens XD
31
Actief
Autumnstorm was als kitten de kleinste van een nestje in de RivierClan. Ze werd geplaagd, en besloot dus respect te verdienen door prooi te vangen. Ze dwaalde enkel af tot het WindClan territory en kwam Frostfaith tegen. Zij vertelde dat in de WindClan de katten niet beledigd worden, en allemaal gelijk zijn. Autumnstorm vond dit prachtig, en knikte meteen enthousiast "ja" toen Frostfaith vroeg of ze zich bij de WindClan wilde voegen. In overleg met Everstar mocht ze dus blijven, en ze had nooit meer wat van de RivierClan gehoord.

Daarom kan ze nu nog steeds geweldig zwemmen, en is groter dan de meeste WindClan katten.

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Autumnstorm
BerichtOnderwerp: Re: ontdekken {Open    ontdekken {Open  Icon_minitimevr 26 feb 2016 - 18:00

Autumnstorm baande door de hoge witte sneeuw op weg naar outlook rock. Ze was van plan te gaan jagen, ze had in het kamp toch niks te doen, en Outlook Rock was haar favoriete plekje. De wind woeide door haar lange oranje vacht en bracht een geur mee. Het was geen muis als ze verwacht had. Ze herkende het niet, maar het rook als een kat, wat maar 1 ding kon betekenen... Er was een kat van een andere Clan in haar territorium! De wind blies recht in haar gezicht, wat wilde zeggen dat de kat haar niet kon ruiken. Ze sloop voorzichtig dichterbij, en zag een kat met hetzelfde vachtpatroon als de hare. Vreemd genoeg voelde ze zich niet vijandig in het bijzijn van de poes. Voorzichtig tilde ze haar kop op en keek de poes aan. De poes draaide zich met een ruk om...


Love is the message, and the message is Love love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ontdekken {Open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: