The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The start of a new dynasty [Patrouille's & drills]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitelion
Dark forest
The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] BBTakD
Bunny
2036
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: The start of a new dynasty [Patrouille's & drills]   The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] Icon_minitimema 11 mei 2015 - 20:40

Whitelion

Toen de grote kater eindelijk klaar was met het wassen van zijn vacht, en nagedacht had over de patrouille's van vandaag - één van de vervelendere taken van het Deputy zijn - stond hij op. Whitelion liep naar het midden van het camp en keek om zich heen. Slechts een enkeling keek op, de meesten niet echt geïnteresseerd. Ze raadden vast al dat hij de zonsopgang patrouille op gang zou sturen, en ze wisten ook wel dat hij hen wel zou roepen als hij hen nodig had. Sowieso waren er nog niet veel katten wakker op dit uur. Maar voor vandaag had de witte kater ook nog iets anders gepland, om zich klaar te maken voor de oorlogen die nog zouden volgen, met alle spanningen tussen de clans - en om zich voor te bereiden op de dassen, die tegenwoordig overal opdoken. Daar moest hij ook nog katten naartoe sturen, dacht hij malend. Om de oude dassenburcht in het oog te houden, kijken of het bewoond wordt en het camp te waarschuwen over de hoeveelheid en conditie ervan. Dat kon hij morgen, ofzo, wel doen.

Maar eerst de zonsopgang patrouille. Ze zouden vandaag eerst de grens met Shadowclan en het roguegebied doen, naar aanleiding van het recente gevecht. In hun eigen camp dan nog wel. Hij was vastbesloten om dat niet meer te laten gebeuren, niet zolang hij nog ademhaalde. Later vandaag zouden ze de grens met Riverclan en Thunderclan doen - van hen ging een nog niet zo hevige dreiging uit, al waren de spanningen duidelijk. Deze patrouille zou hij zelf leiden. De grote kater liep naar de warriorsden en riep de twee namen van de warriors die meegingen vandaag. "Spottedwish. Dancingdoe. Jullie gaan vandaag mee op zonsopgangpatrouille. Binnen vijf minuutjes aan de uitgang, zorg dat je klaar bent" En met die woorden liep hij weer naar buiten, rechtstreeks naar de apprentice den. Er zou ook een apprentice meegaan - dat was waarschijnlijk een welkome afwisseling van de training, en meteen ook een zeer leerrijke ervaring. "Crowpaw. Vandaag ga jij mee op patrouille, zorg dat je binnen vijf minuten aan de campuitgang bent", riep hij, waarna hij zich aan de campuitgang zette. Nu maar hopen dat ze op tijd waren.

-Time skip-

Het was middag, en de meeste katten waren in het camp. Vandaag had hij voor na de middag echter iets gepland. Sommigen zouden het leuk noemen, maar het was allemaal bittere ernst. Een drill, om iedereen klaar te maken voor de dassen en de gevechten die zouden volgen. Vandaag was het maar een select groepje katten, een warrior en twee apprentices, maar het plan was om uiteindelijk iedereen hard te laten werken. Zwoegen zouden ze, zodat hun spieren brandden en ze voelden dat ze leefden. Al snel had hij de drie katten gevonden in het camp, en riep hen alle drie bij hen. "Dancingdoe, Barkpaw, Thornpaw. Vandaag doen jullie alle drie mee aan wat ik een 'drill' noem. We zullen vandaag aanvalstactieken oefenen, want jullie moeten klaar zijn. Ik geef jullie nu wat tijd om te eten en voor de sharing touch, maar zorg dat je zodra je klaar bent aan de campuitgang bent; we vertrekken zodra iedereen klaar is, maar maak het niet te lang." En met die woorden zette hij zich met een klein muisje als middageten aan de campuitgang, een spiedend oog op ieder van hen gericht.

Drill: www.warriorcatsnl.com/t24184-work-till-you-drop-drill
Patrouille: www.warriorcatsnl.com/t24185-what-ve-you-got-eyes-forpatrouille

[Info over dit topic]
-In dit topic worden de patrouille's en de drills verdeeld.
-Posten kan als je in één van de patrouille's of drills vernoemd wordt
-Er worden aparte topics aangemaakt door de leider en hier geplaatst (in je post)
-Als er nieuwe patrouille's en drills uitgedeeld worden doe ik dat gewoon met een nieuwe post in dit topic (hou dit topic dus in het oog!)
-Vragen? Pm!


The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] JSBCQyy
Yanthe
673
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: The start of a new dynasty [Patrouille's & drills]   The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] Icon_minitimema 11 mei 2015 - 21:09

Bark kwam net terug van een jachtpatrouille toen hij Whitelion op hem af zag stappen. Even keek hij hem vragend aan en liet zijn blik vervolgens naar de twee andere katten gaan die al bij hem stonden. Hij legde zijn vers gevangen prooi neer voor zijn poten en wachtte op wat Whitelion tegen hen n te zeggen had. Een verwijt kon het al zeker niet zijn want hij had, voor zover hij wist, niets meer fout gedaan. "Dancingdoe, Barkpaw, Thornpaw. Vandaag doen jullie alle drie mee aan wat ik een 'drill' noem. We zullen vandaag aanvalstactieken oefenen, want jullie moeten klaar zijn. Ik geef jullie nu wat tijd om te eten en voor de sharing touch, maar zorg dat je zodra je klaar bent aan de camp uitgang bent; we vertrekken zodra iedereen klaar is, maar maak het niet te lang." Zijn oortjes schoten verrast naar voren toen hij hem dat hoorde zeggen, waarna hij toch even kort knikte. Een drill. Dat klonk interessant. Het zou ook ineens ook de laatste training met zijn mentor zijn, want de eerst volgende ceremonie zou hij zijn warrior naam ontvangen. Zelf had hij daar geen weet van, maar hij wist dat hij de 12moons bijna bereikt had. "Je zult me zien verschijnen," mompelde hij simpel en boog zijn kop vervolgens om zijn prooi terug vast te pakken.

Tag: Whitelion, Dancing & Thorn


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] Ngzy20
Floriske
2245
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: The start of a new dynasty [Patrouille's & drills]   The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] Icon_minitimedi 12 mei 2015 - 7:27

Crowpaw schrok even toen ze haar naam hoorde. Ze lag nog half te slapen, maar was nu meteen klaarwakker, terwijl haar hart als een razende tekeer ging. Ze zuchtte en schudde haar kop. Schrik toch niet van alles, er is hier toch niets om bang voor te zijn? Behalve Whitelion, als ze Spottedwish mocht geloven. Crowpaw ging naar buiten en begon haar vacht een wasbeurt te geven. De routine kalmeerde haar. Met rustige likken waste ze haar vacht tot die weer glanzend zwart was. Daarna liep ze naar de kampuitgang, waar ze, zenuwachtig met haar poten schuifelend, wachtte op de rest van de patrouille. Was ze de enige apprentice? Wie gingen er nog meer mee?


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
Dark forest
The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] BBTakD
Bunny
2036
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: The start of a new dynasty [Patrouille's & drills]   The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] Icon_minitimedo 6 aug 2015 - 15:43

De zon ging langzaam al onder, wat voor velen het einde van de dag betekende. De witte kater strekte zich echter gewoon eens uit en keek even om zich heen. Er zaten nog veel katten in het camp die helemaal niet aan slapen dachten. Misschien omdat ze zich niet genoeg uitgeput hadden tijdens de dag, misschien voor heel andere redenen. In ieder geval kwam dat nog goed uit. Ook 's nachts moesten de grenzen bewaakt worden, en de duisternis van de nacht kon nog wel eens handig zijn om nachtelijke technieken te oefenen. De deputy stond op en wandelde naar het midden van het camp. De meeste katten in het camp keken niet op, slechts een enkeling had aandacht voor hem. "Het is tijd voor de Zonsondergang patrouille", zei hij, met zijn van nature al luide stem. "Vrijwilligers?"


The start of a new dynasty [Patrouille's & drills] BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The start of a new dynasty [Patrouille's & drills]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: