{ Tell me your sorrows 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 { Tell me your sorrows

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
{ Tell me your sorrows ViLobN1
Jamie
805
Actief
"Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night."

CAT'S PROFILE
Age: 31 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Leopardspirit
BerichtOnderwerp: { Tell me your sorrows   { Tell me your sorrows Icon_minitimedi 12 mei 2015 - 21:03

De jonge kater was dit rustig doen en stilzitten helemaal beu en wou wat spanning. Dat slapen, eten en weer slapen wat er van hem werd verwacht. Pff, waarom zou hij ook? Alsof hun zich aan die regel hielden. Ze waren zelf heel de dag het kamp uit. Logisch dat hij nu nog niks kon, hij kreeg niet eens de kans zichzelf te bewijzen. Daarom zat hij ook met zijn helder blauwe ogen de kampingang in de gaten te houden. Hij was van plan om naar buiten te glippen, al werd hij dan waarschijnlijk gevild door zijn moeder. De laatste tijd was de aandacht op hem wat minder geworden en kon hij weer normaal uit de Nursery gaan. Maar in het kamp was ook niks te beleven, hij kreeg dan wel geur lessen van Lurkingpaw, dat veranderde nog niks in de spanning van situaties. Het spannendste wat er in héél zijn leven was gebeurt was een slang die hem op wou eten, en toen had hij zijn ogen nog niet eens open. Opgewekt zag hij dus ook aan dat de meerderheid van de andere Warriors richting de uitgang liepen. Die patrouille werd zijn dekmantel, want het kon even duren voordat ze terug waren, dus minder Warriors die hem terug konden sturen. Met een grimas op zijn gelaat liep hij voorzichtig dichterbij. Eenmaal bij de uitgang dook hij ineen, alsof dit zijn vuurrode vachtje verborgen zou kunnen houden. Maar toen de kust eenmaal veilig was sprintte hij naar buiten en zette het op een lopen. Natuurlijk was hij slim genoeg om het algemene pad te ontlopen en een andere richting op te waggelen. Hij wist dat zijn kleine pootjes hem nooit ver konden dragen dus wou hij er zo veel mogelijk van maken als hij maar kon. Na enige tijd minderde hij vaart en keek even rond. Eh, nog niet veel aan. Dus schudde hij zijn pels uit en wandelde hij verder. Zijn nog tere pootkussentjes brandde al door de ruwe ondergrond maar zo snel was hij niet uit het veld te slaan. Het duurde even maar toen had hij ook wat; een vogel, nog levend, gevangen in een doornstruik. Zichtbaar was de vogel vermoeid en meer dood als levend, dat maakte Leopardkit niet uit. Hij kon dat ding doden, want ja, kindvriendelijke gedachtes. Met een smalende lach en een onheilspellende twinkel liep hij ook op het beest af. Het roodborstje keek hem met doffe ogen aan en gaf een lusteloze twiet. Leopardkit haalde met zijn pootje uit naar een van de takken en na enkele keren goed te hebben getikt viel de vogel op de grond met een dof plofje. En hoewel het beestje op probeerde te staan was hij zwaar gewond en leek een gebroken vleugel te hebben. Hier nam de rood met witte kitten gebruik van en sprong naar voren, met zijn pootjes het vogeltje tegen de grond aan duwend. Zijn ogen twinkelde strijdlustig maar echt een idee hoe je zo’n beest door moest maken had hij niet. Uiteindelijk zou het ding wel doodbloeden, dat was plan B. Hij hoorde niet eens dat er iemand aan kwam, zo geconcentreerd was hij bezig met het roodborstje.

{ Eerste post TallshadowLEOPARDSPIRIT

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{ Tell me your sorrows 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: { Tell me your sorrows   { Tell me your sorrows Icon_minitimema 18 mei 2015 - 20:47

De kater was veel te laat, hij schaamde zich waanzinnig. Hadden wat queens hem eindelijk de post van oppassen toe durven te vertrouwen, verknalde hij het meteen door het druk te hebben met trainingen en dus compleet dit alles vergeten te zijnde. Vandaar dus dat hij het kamp binnen gescheurd kwam, en slippend tot stilstand… wilde komen. Lukte niet echt, hij gleed omver en vloog zo over de grond nog een heel eind door. Pas toen hij weer stillag merkte de kater op dat hij een bebloed roodborstje mee had genomen in zijn dramatische sliding. Weird, wat deed die hier?


{ Tell me your sorrows Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ Tell me your sorrows
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: