What's the tale? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What's the tale?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Warhound
Member
What's the tale? B4uocMP
James
587
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimevr 15 mei 2015 - 20:32

Warpaw liep met zijn lange maar zware passen over een gebied waar hij niet hoorde te lopen. Niet dat meneer zich stoorde aan regels nog grenzen. Nee, je kon hem meer een open denker noemen op dat vlak. Hij limiteerde zich niet aan enkel Riverclan, pff, wat zou daar toch leuk aan zijn? Daarbij genoot hij van het privilege geen mentor meer te hebben en zo dus zeeën aan vrije tijd. Wat minder leuk was, was zijn leeftijd. Al 13 moons, hij werd oud voor een apprentice. Dit frustreerde de kater zo danig dat hij zijn vermaak elders zocht, en zijn poging tot entertainment lag nu in Shadowclan. Dus zo wandelde de calico kater rustig door zompig gebied, er niet al te veel moeite mee hebbend. Hij was hier geboren, al wist hij er natuurlijk niks meer van af, hij was nog maar enkele weken geweest toen hij naar Riverclan werd gebracht. Zijn zilveren ogen scande het gebied nogmaals, maar hij moes toegeven dat er niks zo indrukwekkend was waardoor hij spijt moest hebben zijn ouders beslissing. Pff, als hij was gebleven was waarschijnlijk even goed gestorven aan de fever die op dat moment door het kamp heen woedde. Met deze gedachte schudde hij zijn pels uit en liep verder, zijn mond openhoudend voor geuren en zijn oren gespitst. Hij liep zo rustig en op zijn gemak dat hij op het eerste gezicht een Shadowclanner had kunnen zijn, maar zijn geur zei wat anders.

{ Eerste post Cinderpaw, daarna open~


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What's the tale? DPKsfdL
Caesar Emma II, but Emma2 is fine as well
1195
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ღ
Gender:
Rank: Apprentice
Cinderpaw*
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimevr 15 mei 2015 - 20:57

Bonecrusher sucks. Bonecrusher sucks. Bonecrusher sucks. Het bleef maar door haar hoofd malen. Waarom? Waarom in Starclans naam, moest haar mentor altijd haar hebben? Allemaal omdat ze niet direct naar haar toe was gelopen. Haar rode poten stapte door de drap. Veel dacht ze er niet bij na, haar gedachten waren eerder gefocust op haar mentor -als je dat beest al een mentor kon noemen. "Ze moet ook altijd mij hebben hé? Die stomme feeks." Begon ze in haarzelf te miauwen, aangezien ze verwachtte dat ze alleen was. Het was alles behalve een mooie dag, meer zo van dat droevig weer dat bij  haar mood paste. De meeste apprentices zouden met hun mentors gaan trainen of bleven binnen. Dus toen ze een vreemde geur rook was ze dan ook een tikkeltje verward. De geur rook vers en trippelend ging ze erachter aan. Een calico kater kwam in beeld en die wandelde zo op zijn gemak hun territorium door dat ze kwaad werd. "En wat denken wij te doen?" Haar felle stem en haar grote bouw deed haar ouder lijken dan ze was en op zo'n momenten als deze kwam dat wel van pas. De kater voor haar leek enkele manen ouder dan haar, maar dankzij haar dikke, rode vacht leek ze nog groter dan ze eigenlijk al was. De geur van vis en nattigheid was bedwelmend, die stomme waterratten ook.


What's the tale? 262ky1w
Love when you're ready.
Not when you're alone.

››:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
What's the tale? B4uocMP
James
587
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimevr 15 mei 2015 - 21:13

Warpaw liep rustig door, doelloos als altijd. Misschien kon hij hier de typische stinkende muis proberen? Of een verlegen katje vinden om huilend weg te jagen. Dat zou toch prachtig zijn, iemand uit zijn eigen territorium verjagen. Wat een wonderlijke wereld wat het ook. Ghehe. Plots hoorde hij in de verte wat geluid gevuld met de geur die dit gebied terroriseerde. Het verbaasde hem zelf dat deze katten niet van hun eigen geur neervielen. Zelf was hij heel schoon aangelegd, hij stonk niet zozeer naar vis als zijn soortgenoten met de voornaamste rede dat hij dit niet kon. Vaak prikte ook vlagen van andermans gebied in zijn vacht, wat er juist bij mee hielp om erachter te komen dat grenzen niet zijn ding waren. In het kamp kreeg hij ook vaak commetaar over, maar dat deerde hem niet. Sommige katten die zelfs ouder waren als hem durfde hem niet aan te spreken, hij stond bekend om een naar karakter te hebben en een beet groter dan zijn blaf. Toen de stem van een poes, duidelijk nog jong, zijn oren vulde draaide hij zich om. In zijn zilveren ogen lag een wrede, geamuseerde glans. Aangezien mevrouw net iets te jong voor hem was moest hij het maar doen met haar hoorbaar opvliegerige karakter. ‘Nou pop, zoals je zie maak ik een wandeling. En wat spook jij hier uit? Moet je niet je mentor volgen als een braaf hondje?’ Zijn toon was op een dreigende manier neerbuigend. In zijn ogen was het duidelijk dat ze nog een apprentice was, al gokte hij haar eerder richting de 7,5 maan. En hoewel hij zelf ook een apprentice was, kon je dit niet zien dankzij zijn hoge poten en stevige bouw. Van zicht kon je niet eens bepalen bij welke clan hij hoorde, zo vuil was het bloed in zijn aderen.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What's the tale? DPKsfdL
Caesar Emma II, but Emma2 is fine as well
1195
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ღ
Gender:
Rank: Apprentice
Cinderpaw*
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimeza 16 mei 2015 - 17:22

Het was een kater voor haar en hij had een calico vacht, maar dan was ook alles gezegd. Ze wist niet zeker of hij een oudere apprentice was of al een young warrior. Enkel dat hij uit de Riverclan kwam kon ze afleiden, er hingen dan nog wel enkele geuren doorheen, die ranzige vissenlucht overheerste. Fel keken haar groene ogen in zijn zilveren, maar ze kon geen antwoord op haar vragen vinden. Enkel een neerbuigende toon was te horen. "Ten eerste, noem me geen pop." Miauwde ze kalm, "Ten tweede sta jij niet echt in de positie om vragen te stellen." Miauwde ze kil. Wat dacht die vervelende kater wel niet? Zomaar het Shadowclanterritorium in banjeren en dan nog vragen durven stellen. Als ze een oudere kattin was geweest had de kat voor haar problemen gehad, maar jammer genoeg was ze dat niet en hielden haar vechtskills het voor bekeken. Misschien dat ze de kater kon vergiftigen? Of ze kon er zichzelf wel onderuit praten als het moest. Ze schudde de onzekerheid mentaal van zich af, terwijl haar groene ogen kil stonden. Soms vertelde katten haar dat ze op woedebeheersing moest, maar dan schudde ze fel haar hoofd en snauwde hen af -oeps. Ach, als ze niet kon vechten moest ze maar doen alsof.


What's the tale? 262ky1w
Love when you're ready.
Not when you're alone.

››:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
What's the tale? B4uocMP
James
587
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimeza 16 mei 2015 - 17:50

Hij had verassend veel poezen ontmoet de laatste tijd, en hij wou zich heus branden aan het vuur van deze voor hem. Misschien wat vechten, haar overwinnen en laten zien wie hier de baas was. Het vulde zijn hart al met blijdschap. Blijkbaar hielt ze niet van zijn bijnaam, maar ze had pech. Iedere vrouw was voor hem pop, zij was een vrouw, dus ook een pop. ‘Wat je wilt, love sprak hij toen met zijn diepe stem, gewoon een nieuw koosnaampje pakkend. Bij punt twee begon hij te grijnzen, terwijl er een onheilspellende glans in zijn zilveren ogen kwam te staan. Hij spande zijn spieren aan en liep richting de poes, aangezien ze nog redelijk wat afstand hadden behouden. Zijn staart stond dominant omhoog terwijl hij dichterbij kwam, en recht voor haar halt hielt. Even kantelde hij zijn kop, wetend dat ze dicht genoeg bij elkaar stonden elkaars ademhaling te voelen. Hij neeg dichterbij en op een charmante diepe toon, die een onderliggende dreiging meedroeg sprak hij haar toe. ‘Ach love, je moest eens weten in wat voor positie ik sta’ Even bleef hij zo hangen, dicht genoeg om heel wat acties te kunnen ondernemen. Maar toen ging hij weer recht staan, waardoor hij boven de poes uithing. Dezelfde grijns sierde nog steeds zijn gelaat.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What's the tale? DPKsfdL
Caesar Emma II, but Emma2 is fine as well
1195
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ღ
Gender:
Rank: Apprentice
Cinderpaw*
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimeza 16 mei 2015 - 20:45

Bijnamen, ze kon er absoluut niet tegen. Of het nu liefkozend was of pestend, in haar ogen was het allemaal één grote pot nat. Dat de kater voor haar dan ook hele tijd bijnamen gaf, maakte haar humeur niet echt beter. Na pop was er nu Love gekomen, who knows what's next. De dominante staart maakte dat ze haar ogen samen kneep wat dacht die arrogante kat wel niet? Terwijl ze kater naar haar toe liep, bleef ze dapper staan en keek ze hem kil aan in zijn zilveren ogen. De apprentice hield haar adem in, toen de kater besloot om zijn dreigementen extra dicht bij haar snoet uit te voeren. Haar groene ogen spuwde vuur en ze maakte zich nog groter. De drang om hem een klap te verkopen was groot, maar dan zou ze de consequenties moeten dragen en dat betekende waarschijnlijk een gevecht. "Je weet toch wel dat er binnen gehoorafstand zich Shadowclanpatrouilles bevinden?" Grauwde ze naar de kater. Eigenlijk wist ze absoluut niet of het waar was, maar ze vertrouwde op haar clan en ze hoopte -nee bad- dat er een warrior in de buurt was voor als het uit de hand zou lopen.


What's the tale? 262ky1w
Love when you're ready.
Not when you're alone.

››:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
What's the tale? B4uocMP
James
587
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimewo 20 mei 2015 - 11:00

Warpaw was heel erg simpel, hij was de sterkere van de twee en dit moest de ander maar even accepteren. Bij haar woorden grijnsde hij enkel, waarbij hij zijn oortjes opspitste. ‘Echt love? Meer zielen meer vreugd of niet dan?’ Hij stond ondertussen zo dicht bij haar dat ze zijn ademhaling kon horen en de bries door zijn pels kon zien glijden. Maar om het nog net iets te verergeren boog hij naar voren. ‘Maar als je het echt zo erg vind praat ik wel wat zachter hoor’ opperde hij poeslief. Hierna zwiepte hij kort met zijn staart en luisterde naar de geluiden die het gebied telde. Het klonk verdacht stil. Daarbij was Warpaw niet bang van een groepje opgefokte warriors. Wat zouden ze doen? Hem terug naar Riverclan begeleiden waarna hij billenkoek kreeg? Laat hem niet lachen, dat moest hij nog wel overleven. Dus leek hij verder nog zeer op zijn gemak te zijn terwijl hij zijn zilveren ogen in diens groene boorde.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What's the tale? DPKsfdL
Caesar Emma II, but Emma2 is fine as well
1195
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ღ
Gender:
Rank: Apprentice
Cinderpaw*
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimewo 20 mei 2015 - 20:51

De adem van de kater deed haar kokhalzen en ze moest zich echt inhouden om haar nagels niet over zijn snoetje te halen. Toen hij nog verder naar voren bewoog, probeerde de rode kattin zo stil mogelijk te staan, maar ze kon het niet helpen dat ze kort even naar achter ging. "Ze zullen niks meer van je heel laten." Blufte ze verder. Haar groene ogen gleden rustig over de omgeving, maar binnenin was er paniek. Ze had het gevoel alsof ze zwaar in de problemen zat, dankzij de kater. De zilveren ogen van de kater bezorgde haar rillingen, maar toch bleef ze koppig voor zich uit staren. Je kon zeggen wat je wou, maar je moest toegeven dat de kattin -die duidelijk veel jonger was en een slechtere vechter was dan de kater- toch redelijk moedig was, om zo tegenover de kater te blijven staan. "Trouwens, het is wel handig dat ik je naam weet om het later te kunnen vertellen aan Shrew." Miauwde ze kil. Een naam was altijd een soort van belofte, eenmaal je deze had, bezat je een klein beetje macht. Maar helaas zou ze de hare ook moeten geven, of ze kon een fake naam geven zoals ze al een keer gedaan had.


What's the tale? 262ky1w
Love when you're ready.
Not when you're alone.

››:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
What's the tale? B4uocMP
James
587
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimewo 20 mei 2015 - 21:46

Bij haar woorden grijnsde hij veel betekend, met een blik in zijn ogen die niks goeds betekende. Het was een blik waarop een kat naar een muis keek, net voor hij de doodsbeet gaf. Natuurlijk was hij nog lang niet goed genoeg om zomaar een kat te doden, maar zin in een gevechtje had hij zeker. Daarbij leek het hem een feit dat hij van die poes voor hem kon winnen. Toen er naar zijn naam gevraagd werd zwiepte hij enkel kort met zijn staart en keek de ander aan. Hij liet een schattende blik in zijn ogen vallen, om daarna zonder een slag te missen antwoord te geven; ‘Spottedbird, love en hoe mag de jouwe luiden?’ Niemand wist dat het een leugen was, hij zei het zelf ook zo alsof het zijn waarheid was. Het was een zeer redelijke naam. Spotted door zijn rotvacht en Bird omdat hij zo snel was als een vogel of iets anders sentemental. Hierna, gebruik makend van de weinige afstand tussen hun in haalde hij uit met zijn poot naar haar schouder. Zijn klauwen pas aan het eind van de slag uitgepint zodat ze geen onnodige krassen kreeg. Niet dat het hem uitmaakte maar bloed was verdomt moeilijk uit witte vacht te krijgen. ‘En terugkomend op het eerdere love, dan zou ik je patrouille maar moeten zijn. Niet dan?’ sprak hij zo onschuldig als een kitten. Hij grijnsde, eindelijk zou ze hem amuseren, want tot nu toe was ze enkel een doorn in zijn poot geweest.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What's the tale? DPKsfdL
Caesar Emma II, but Emma2 is fine as well
1195
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ღ
Gender:
Rank: Apprentice
Cinderpaw*
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimedo 21 mei 2015 - 19:58

De blik van de kater liet haar rillen. Waarom kwam ze nu echt nooit fatsoenlijke katten tegen? Katten die niet wouden vechten? Ze liet een kleine zucht ontsnappen en luisterde naar de naam van de kater. Spottedbird, het kwam er zo natuurlijk uit dat de kattin niet twijfelde of deze wel echt was, maar haar eigennaam ging ze maar beter niet zeggen. "Juniperpaw." Ook haar naam kwam er heel relaxt uit. Het was natuurlijk niet de meest mooie, maar het was beter dan Treepaw -wat ze een andere keer had gebruikt. De klap op haar schouder kwam niet geheel onverwacht, maar toch schrok ze ervan en legde ze haar oren plat. Gelukkig had haar dikke vacht een deel van de klap opgevangen, maar het kon niet verhinderen dat er enkele kleine schrammetjes waren. "Hoe durf je." Siste ze tussen haar tanden door, waarna ze met haar nagels uitgeklapt over de neus van de kater ging. Ze hield niet van vechten en kon het ook niet, maar als het moest ging ze zichzelf heus wel verdedigen. Ze zette haar gewicht meer naar voren en balanceerde op haar tenen, terwijl haar rode oren naar achteren stonden en haar groene ogen vuur spuwde.


What's the tale? 262ky1w
Love when you're ready.
Not when you're alone.

››:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxfire
Member
What's the tale? Tumblr_n796hcBj0H1qaedvuo6_r2_250
Loïs
1133
Actief
"Love. It's just chilling, you know? Kicking it with somebody, talking, making mad stupid jokes. And, like, not even wanting to go to sleep, 'cause then you might be without 'em for a minute. And you don't want that."

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Foxfire
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimeza 23 mei 2015 - 16:08

Vrolijk trippelde Fox langs de hoge dennenbomen heen, niet per sé op een bepaald doel af.
Haar trainingen gingen goed, ze werd steeds beter in jagen, maar vechten was niet haar sterkste punt. Eigenlijk wel grappig, aangezien vossen bekend stonden om sterk te zijn. Nou, zij hoefde haar naam geen 'eer' te doen, vond ze zelf.
Haar rode vacht stond een beetje opgezet tegen de kou die er toch wel was. Omdat zij in een goeie bui was betekende het niet dat het weer dat ook was, dat werd maar weer op zulke dagen bewezen. Al vond ze dit weer ook niet erg, weer is wat verfrissing zonder met je kop in het water te hoeven staan.
Over water gesproken... Het rook nogal visachtig hier. Haar vacht rees verder omhoog en ze keek oplettend om zich heen. Ze snoof de lucht op en trok meteen een vies gezicht. Die katten stonken echt, zeg. En dan zeiden ze over de Shadowclan dat ze stonken? Ts.
Ze hoorde de stem van haar zusje, Cinderpaw. Oh nee, als die zich maar niet in de problemen bracht! Jammer genoeg voor haar zusje had Fox de nepnaam niet gehoord. Maar ze was slim genoeg om haar niet te begroetten zoals ze in elke andere situatie gedaan zou hebben. Deze andere kat, duidelijk een apprentice, had een houding die uitstraalde gevaarlijk.
"Wat moet jij hier?" Vroeg ze, haar stem een beetje uitdagend, maar vooral vijandig.


What's the tale? 29429sk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warhound
Member
What's the tale? B4uocMP
James
587
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimezo 24 mei 2015 - 15:26

Juniperpaw, het zou haar nog staan ook. Een boom die bessen leek te geven, maar de bessen zijn eigenlijk kegels. Zoals dennenappels, die zooi. Ja, stond haar zeker mooi. Vernoemd naar een lelijke bes die geen bes was. Niet dat hij haar geloofde, maar het interesseerde hem ook helemaal niks. Al heette ze Beautifulpaw, hij had nog steeds ogen en kon haar heel goed zelf keuren. Bij de uiting van de ander waarna er naar zijn snuit uitgehaald werd grijnsde hij breed. 'Ach, geen moeite, het kwam gewoon in me op. Het is ook zo saai hier.' Warpaw had de aanval ingezet en had daarbij ook gerekend op een tegenslag, waardoor zijn sterke achterpoten al gespannen waren. Met een simpele sprong die helemaal niet bij zijn clan hoorde sprong hij aan de kant. Eenmaal weer wat afstand tussen zichzelf en de poes gemaakt zette hij zijn achterpoten vast in de drassige grond en leunde lichtjes opzij, al helemaal klaar voor een volgende aanval. Maar hij ving al snel een geur van een volgend persoon op, samen met een stem. Een rode poes, wederom, doemde op. Haar woorden zorgde ervoor dat hij zijn kop hief, de grijns onverstoorbaar op zijn snoet. Hij genoot hiervan, dat was zichtbaar. Hij hielt van het adrenaline die door zijn bloed heen stroomde, van de techniek die je moest toepassen bij vechten. En hoewel hij nog lang niet uitgeleerd was, was vechten een passie waar je maar net een lust naar moest hebben. Dus zette hij zijn veelkleurige nekharen op, al was het eerder om zijn warmte vrij te laten dan van vijandigheid. ‘Wat gezellig, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Maar nou pop, we zijn hier even aan het sparren. Doe je mee?’ Zijn stem was kalm maar er zat een nieuwe energie in, een jeugdige opgewekte toon die meer bij zijn leeftijd paste. In zijn zilveren ogen lag een koele en afwachtende blik, alsof hij iemand had gevraagd mee uit jagen te gaan. Maar nog gebruik makend van de afleidende situatie sprong hij naar voren en probeerde Juniperlove omver te beuken met zijn schouder en hierna uit te halen naar haar poten. Hij speelde met haar, zijn technieken waren frustrerend en pestend. Het verwarmde zijn hart met een gevoel van blijdschap. <3


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
What's the tale? 4pt8gz
☙Emma☙
17051
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: What's the tale?   What's the tale? Icon_minitimedo 28 mei 2015 - 17:37

Een slechte jacht had zijn toch al niet zo goede humeur volledig de grond in geboord. Zijn gezicht maakte al aan zijn omgeving duidelijk dat hij zo waanzinnig niet geamuseerd was. Zijn mond was een rechte lijn op zijn gezicht, geen teken van de normale glimlach die er altijd was, en als blikken konden doden was het land om hem heen al verschroeid geweest. Helaas was dat niet het geval, toch hielp de blik in combinatie met zijn imponerende lijf en autoritaire loop hem niet gestoord te worden tijdens zijn walk of zelfmedelijden. Niet dat het geluiden buiten kon houden, wat ervoor zorgde dat Tall toch naar zijn idee gestoord werd. Een flinke slag met zijn staart was de reactie, en meteen koerste hij op het geluid af. Zijn stappen onheilspellend. De laatste zin van de indringen werd hem nog duidelijk toen hij achter hem opdoemde. "Graag," Antwoordde hij, met een stem die duidelijk maakte dat diens laatste uur vrij rondlopen geslagen had.


What's the tale? Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What's the tale?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: