Mommy, who's our dad?? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mommy, who's our dad??

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tailpaw
Member
Mommy, who's our dad?? DPKsfdL
66

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons!
Gender:
Rank:
Tailpaw
BerichtOnderwerp: Mommy, who's our dad??   Mommy, who's our dad?? Icon_minitimedi 31 mei 2011 - 20:14

Rusteloos lag Tailpaw die avond in de aprentice's den, hij kon niet slapen ondanks alle dingen die hij die dag gedaan had, gejaagd met Greenpaw en nog wat dingen. Maar één vraag blijf door zijn hoofd zweven: wie was zijn vader? Andere katten hadden dan ook geen vader maar die wisten vaak een naam of hadden ook geen moeder meer maar hij had een lieve moeder, die nooit iets over zijn vader had gezegd, helemaal niks. Geruisloos stond de jonge kater op en sloop de apprentice's den uit en ging even voor de ingang zitten. Hij keek op naar de zilverpels, zou zijn vader daar zijn, daar bij StarClan? Vast niet dacht hij, of eigenlijk hoopte hij dat want zeker wist hij niks, helemaal niks over zijn vader. Na een tijdje gezeten te hebben en zijn oranje-rood met witte vacht gewassen te hebben stond hij op en liep rustig met passen die iet wat onzeker waren naar de warriors den toe, heel even bleef hij in de opening staan om zijn ogen aan het donker te laten wennen maar daarna liep hij stil naar een witte poes toe, zijn moeder, Winterstorm.

-Winterstorm-


Mommy, who's our dad?? Tailpawsig


Laatst aangepast door Tailpaw op vr 3 jun 2011 - 8:28; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winterstorm
StarClan
Mommy, who's our dad?? DPKsfdL
Cynthia
936

CAT'S PROFILE
Age: I have no age anymore
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winterstorm
BerichtOnderwerp: Re: Mommy, who's our dad??   Mommy, who's our dad?? Icon_minitimewo 1 jun 2011 - 14:05

Winterstorm lag rustig te slapen in haar nest, niet bewust van wat er om haar heen gebeurde. Ze had een drukke dag achter de rug en ze was al snel in slaap gevallen, toen ze in haar nest was gekropen. Nu was ze aan het slapen en wilde het liefst niet gestoord worden, want ze was al zo moe. Plotseling merkte ze de aanwezigheid van een kat, niet de katten die normaal gesproken om haar heen sliepen, maar de aanwezigheid van een andere kat. Ze wilde het liefst haar ogen niet openen, maar het leek erop dat deze kat uitgerekend haar nodig had. Ze opende langzaam één oog en toen de andere. Ze zag Tailpaw naar haar toekomen en ze hief haar hoofd op. Ze wilde eigenlijk het liefst een scherpe reactie geven, van dat het niet de bedoeling was dat iemand haar ´s nachts wakker zou maken, maar ze wist dat het niet veel zin zou hebben en het alleen maar dingen erger kon maken. Het enige probleem wat er nu was, was dat andere katten om haar heen wakker konden worden en dat was niet haar bedoeling, ze merkte dat er iets dwars zat bij Tailpaw, maar ze wist dat het beter was als ze buiten de den zouden gaan praten, want anders zouden er misschien anderen wakker worden. Ze stond zo voorzichtig mogelijk op om niemand te storen. Ze wenkte met haar staart naar Tailpaw en liep toen voorzichtig de den uit, zonder iemand lastig te vallen. Ze hoopte dat Tailpaw ook voorzichtig zou zijn, want anders zou haar voorzichtigheid nog geen verschil hebben gemaakt.


Winterstorm-Doveheart-Pantherface-Autumnbreeze-Beetlewhisker-Reedfeather

En ook nog:
 


Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tailpaw
Member
Mommy, who's our dad?? DPKsfdL
66

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons!
Gender:
Rank:
Tailpaw
BerichtOnderwerp: Re: Mommy, who's our dad??   Mommy, who's our dad?? Icon_minitimewo 1 jun 2011 - 17:46

Stil keek Tailpaw naar zijn moeder, die plotseling opstond en met haar staart wenkte dat hij achter haar aan moest lopen, hij deed zo stil mogelijk als hij kon om niemand te storen en liep daarna net als Winterstorm de warriors den uit. Eenmaal buiten ging hij zitten en liet zijn blik even door het camp glijden, iedereen sliep, bijna iedereen dan, enkele warriors hielden natuurlijk de wacht maar verder sliep iedereen. 'Mam' begon Tailpaw zacht en twijfelend te praten 'Wie is onze vader?' hij keek onrustig naar de donkere nacht lucht boven hem en bewoog zijn staart zenuwachtig heen en weer 'Ik bedoel de vader van mij en Brightpaw en Amberpaw en Patchpaw en Zebrapaw?' verduidelijkte hij zichzelf. Hij keek met zijn ambere ogen naar zijn moeder en wachtte geduldig op antwoord terwijl zijn oranje staart heen en weer danste en zijn ogen de donkere hemel bestudeerde.


Mommy, who's our dad?? Tailpawsig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mommy, who's our dad?? DPKsfdL
»q.u.i.n.t.y«
274

CAT'S PROFILE
Age: 36 Maanden
Gender:
Rank: Warrior
Patchfrost
BerichtOnderwerp: Re: Mommy, who's our dad??   Mommy, who's our dad?? Icon_minitimedo 2 jun 2011 - 22:01

Vrolijk stuiterde Patchpaw de Apprentices Den uit. Een grote glimlach stond op zijn gezicht, en zijn cyaankleurige ogen stonden even vrolijk als altijd. Er was niets gebeurd, hij was gewoon vrolijk. Vrolijk en hyperactief. Dat was wel vaker zo, zo was hij ook. In de loop van de tijd had hij wel een beetje genoeg gekregen van de Apprentice Den, en het werd hoog tijd dat hij iets ging ondernemen. Hij had nog niet met Shadowrose getraind, maar hij was er zeker van dat dat binnenkort wel zou gaan gebeuren. Misschien dat hij een bezoekje kon brengen aan zijn familie? Met een grijnsje op zijn gezicht trappelde de nog jonge kater de Warriors Den in. Hier was zijn moeder vast wel te vinden. Sinds kort overnachtte ze weer in de Warriors Den, omdat haar kittens nu Apprentice waren. Zijn moeder was zelfs de mentrix van Littlekit - die nu weer Littlepaw heette - geworden! Hoe toevallig was dat? Zijn vader was hier echter niet, hij wist ook niet precies wie zijn vader was. Hij had geen naam, geen uiterlijk, dus Patchpaw nam aan dat hij niet in deze Clan zat. En dat betekende dat de relatie tussen zijn vader en moeder eigenlijk verboden was. Hij had haar ook nooit echt naar zijn vader gevraagd. Misschien dat hij dat eens moest gaan doen. In de Warriors Den keek hij om zich heen, zoekend naar een witte poes met felblauwe ogen. Hij zag haar inderdaad, evenals zijn broer, Tailpaw. Hij liep vrolijk op hen af. "Hey!" riep hij vrolijk uit. Hij hoorde net de stem van zijn broertje. "Ik bedoel de vader van mij en Brightpaw en Amberpaw en Patchpaw en Zebrapaw?" Blijkbaar had Tailpaw het zich dus ook afgevraagd. Patchpaw bewoog zijn vragende blik nu ook naar zijn moeder. "Ja, wie is onze vader eigenlijk?" vroeg hij toen met een nieuwsgierige ondertoon.


Mommy, who's our dad?? SBPHDsw
I always wonder why. Why doesnt anyone hear me when I cry?
Lolly's zijn gigantisch lekker.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winterstorm
StarClan
Mommy, who's our dad?? DPKsfdL
Cynthia
936

CAT'S PROFILE
Age: I have no age anymore
Gender: She-cat ♀
Rank:
Winterstorm
BerichtOnderwerp: Re: Mommy, who's our dad??   Mommy, who's our dad?? Icon_minitimema 6 jun 2011 - 19:19

Winterstorm ging zitten en wachtte geduldig tot Tailpaw naar buiten zou komen, ze was aan de ene kant wel nieuwsgierig naar waarom hij haar uit haar nest had gehaald, maar ze had het liefst ook nog kunnen slapen, maar nu ze toch al wakker was, had het toch geen zin meer om te gaan slapen. Ze zag dat Tailpaw achter haar naar buiten kwam en was blij dat er geen andere katten wakker bleken te zijn geworden. Ze wilde Tailpaw vragen wat er was, maar ze wilde niet té opdringerig zijn, maar wat zou als er echt iets aan de hand was? Dan zou hij waarschijnlijk heel anders reageren. "Mam." Hoorde ze Tailpaw beginnen. Ze wilde dolgraag weten wat er was, maar ze wist dat ze geduld moest hebben. "Wie is onze vader." Haar adem stokte in haar keel toen ze de vraag eenmaal gehoord had. Die vraag had ze nou net niet verwacht. Ze voelde zich ongemakkelijk worden. Waarom die vraag? Ze wilde het liefst wegrennen, weg, terug haar nest in, hopend dat het een droom was, maar ze wist dat het geen droom was en het zo sowieso geen droom geweest zijn, eerder een nachtmerrie. "Ik bedoel de vader van mij en Brightpaw en Amberpaw en Patchpaw en Zebrapaw?" Ze wilde geen antwoord op deze vraag geven, hoe kon ze deze vraag beantwoorden, zonder iets te verraden of zonder te liegen? Ze wilde niet liegen tegen haar kittens, maar de waarheid zou misschien verkeerd vallen. "Ja, wie is onze vader eigenlijk?" Een tweede stem, ze richtte haar blik op Patchpaw die aan was komen lopen. Ze moest antwoorden, maar ze zou het liefst geen antwoord geven, maar de vraag was gesteld. Ze haalde een keer diep adem en keek naar Tailpaw en Patchpaw, ze zag nog maar één antwoord, die niet te veel zou verraden en het alsnog een raadsel zou laten blijven. "Ik wil er liever niet over praten." Zei ze met een nauwelijks hoorbare stem, ze wilde dit niet vertellen, ze wilde het niet aan hun vertellen, het was echt beter als ze het niet wisten. Ze staarde naar haar poten en was de grond ermee aan het bewerken. Ze probeerde het zo onopvallend mogelijk te doen en wachtte op de reactie van de twee jonge katers.


Winterstorm-Doveheart-Pantherface-Autumnbreeze-Beetlewhisker-Reedfeather

En ook nog:
 


Lolly's zijn gigantisch lekker
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mommy, who's our dad??
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: