Shadows do not remain long but the darkness after you does 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shadows do not remain long but the darkness after you does

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ripa
Member
Shadows do not remain long but the darkness after you does DPKsfdL
862
Actief
Ripa
BerichtOnderwerp: Shadows do not remain long but the darkness after you does   Shadows do not remain long but the darkness after you does Icon_minitimeza 16 mei 2015 - 21:42

Bonepaw sloop langs het territory van de Shadowclan, hij had zin weer is om te kijken in hoe verre hij bij iemand kon gaan. Moorden of vermoorden, verwonden zou ook kunnen maar vaak gebeurde dat door andere katten die in het gevecht sprongen of hij zelf durfde het niet meer aan. Hij staarde kort naar de lucht, wat zou Starclan nog voor hem doen. Hij wist dat het niet zo hoorden en helemaal een Thunderclanner niet, vaak deden ze dat ook niet maar hij zelf was echt te ver gegaan. Hij schudden zijn kop, je kon nooit te ver gaan. Hij zuchtten en liep van bosje tot bosje plaats van plaats, zijn geur zou geroken worden en nog het ergste was dat de gehele Thunderclan er van straf zou krijgen. Hij zou toch de Clan uitgezet worden, hij had namelijk al met Silverstar moeten praten. Hij kreeg een klein glimlachje op zijn gezicht, hij dacht nog aan toen hij jonger was en Butterstar uitdagende. Hij schudden zijn kop, daar had hier helemaal niks mee te maken. Hij moest bezig zijn met het eten van bloed, nee dat moest hij niet en dat wilde hij niet eens. Vaak gebeurde dat uit zichzelf, urg dat was zo hatelijk.

~eerste post voor Ivypaw


Shadows do not remain long but the darkness after you does Qy648y
GZ: https://www.warriorcatsnl.com/t25154-i-am-not-a-beast-i-am-your-nightmare
ACC: Blurkit (Wind), Greykit. (Eyes), Nightshroud
Shadows do not remain long but the darkness after you does 2gxnp75Shadows do not remain long but the darkness after you does 10pvxmwShadows do not remain long but the darkness after you does 10pvxmwShadows do not remain long but the darkness after you does 2hqc5lxShadows do not remain long but the darkness after you does 34nodx3
Draws and stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shadows do not remain long but the darkness after you does
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: